Malezya

Malezya

Son dakika malezya haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan malezya gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan malezya haber sayfamızda...

Malezya

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 6.182 malezya haberi bulunmuştur.
Başkenti birebir kopyaladılar! Savaşa hazırlık uzaydan görüntülendi, Google'da kaydı yok
Başkenti birebir kopyaladılar! Savaşa hazırlık uzaydan görüntülendi, Google'da kaydı yok Google haritalarda dahi gözükmeyen Çin'in gizli üssü basına sızdı. Yakın zamanda Pasifik'te çıkması beklenen savaş kapsamında Tayvan başkentini birebir kopyaladı, söz konusu olay dünyada ses getirdi.
27.03.2024 Dünya
Yeni Zelanda'da ırkçı saldırı! 'Terörist' diyerek yumrukladı: 'Türklüğüm için savaşırım'
Yeni Zelanda'da ırkçı saldırı! 'Terörist' diyerek yumrukladı: 'Türklüğüm için savaşırım' Yiğit Kurt, 10 yıldan fazladır dünyayı gezen hem bir gezgin hem de bir rehber. Ancak son yaptığı Yeni Zelanda seyahatinde kendisini, kaldığı hostelde ırkçı saldırının ortasında yumruklanırken buldu. Kafasına aldığı darbeler sonucu hastaneye kaldırılan Yiğit, “Gurur duyduğum Türklüğüme karşı ne olursa olsun savaşırım” diyerek başına gelenleri Milliyet.com.tr'ye anlattı.
26.03.2024 Yaşam
Bakan Kacır: Türksat 6A'yı Temmuz'da uzaya göndereceğiz
Bakan Kacır: Türksat 6A'yı Temmuz'da uzaya göndereceğiz Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, ilk milli haberleşme uydusu Türksat 6A projesinin yüzde 81,4 yerlilik oranıyla üretim süreçlerinin tamamlandığını belirterek, "İnşallah uydumuzu 8 Temmuz haftasında uzaya göndermeye hazırlanıyoruz" dedi.
23.03.2024 Ekonomi
Polisliği bırakıp dünya turuna çıkmıştı! Tapınakta 13 saat işkence: 'Başımda bıçak bilediler'
Polisliği bırakıp dünya turuna çıkmıştı! Tapınakta 13 saat işkence: 'Başımda bıçak bilediler' 19 yaşında polis okulunu kazanıp 21 yaşında meslek hayatına başlayan Zonguldak doğumlu Melih Bektaş, 10 yıl polis olarak görev yaptıktan sonra istifa edip dünya turuna çıktı. Ancak seyahatinin 6. ayında gittiği Malezya’da saldırıya uğradı. "Başımda bıçak bilediler, Samuray kılıcıyla beklediler" diyen Melih, 13 saatlik alıkonulma sürecini anlattı.
22.03.2024 Yaşam
Yerli güneş paneli üreticisine koruma
Yerli güneş paneli üreticisine koruma Çin’in ardından Vietnam, Malezya, Tayland, Hırvatistan ve Ürdün menşeli güneş paneli ithalatına da damping önlemi geldi. Karara göre, söz konusu 5 ülkeden güneş paneli ithalatında metrekare başına 25 dolar teminat alınacak.
20.03.2024 Ekonomi
‘Mavi Lagün’ zirvede! İlgiliz Daily Mail 1. sırada gösterdi
‘Mavi Lagün’ zirvede! İlgiliz Daily Mail 1. sırada gösterdi Dünyanın en güzel plajlarıyla ilgili uluslararası bir değerlendirmede, Fethiye’ye bağlı Ölüdeniz’deki Mavi Lagün, berrak denizi ve altın kumuyla ilk sırada yer aldı.
13.03.2024 Gündem
MH370: Aileler havacılık tarihinin en gizemli olayında kaybolan uçağı aramaya devam ediyor
MH370: Aileler havacılık tarihinin en gizemli olayında kaybolan uçağı aramaya devam ediyor Havacılık tarihinin en büyük gizemi olarak anılan MH370 sefer sayılı uçağın kayboluşunun üstünden 10 yıl geçti. Sevdiklerini kaybedenlerse, hâlâ yaşadıklarını anlamlandırmaya çalışıyor.
9.03.2024 Dünya
Malezya'da kalp pili takılan Norveç Kralı ülkesine döndü
Malezya'da kalp pili takılan Norveç Kralı ülkesine döndü Güney Asya ülkesine tatile giden 87 yaşındaki Kral Harald hastaneye kaldırıldı, tedavisi tamamlanınca ambulans uçakla Norveç'e uçtu.
3.03.2024 Dünya
Norveç Kralı hastaneye kaldırıldı
Norveç Kralı hastaneye kaldırıldı Norveç kraliyet ailesi tarafından yapılan açıklamada, Norveç Kralı V. Harald'ın Malezya'da tatil yaptığı sırada enfeksiyon sebebiyle hastaneye kaldırıldığı kaydedildi.
28.02.2024 Dünya
Kraliyet ailesi duyurdu! Norveç Kralı Harald hastaneye kaldırıldı
Kraliyet ailesi duyurdu! Norveç Kralı Harald hastaneye kaldırıldı Norveç kraliyet ailesi tarafından yapılan açıklamada, Norveç Kralı Harald'ın Malezya'da tatil yaptığı sırada hastaneye kaldırıldığı bildirildi.
27.02.2024 Dünya
Dünya ‘Kaan’ı kutladı! 'Bu sadece başlangıç'
Dünya ‘Kaan’ı kutladı! 'Bu sadece başlangıç' Türkiye’yi savunma sanayisinde ve teknolojide dünyanın en üst ligine taşıyan KAAN’ın ilk uçuşunun gurur ve sevinci Türkiye ile sınırlarını aştı. Türkiye’nin 5. nesil savaş uçağı KAAN’ın ilk uçuşu, dünyanın dört bir yanından farklı milliyetten insanların ortak sevinci oldu.
25.02.2024 Gündem
KAAN uçtu, Japon gazetesi yazdı: Türk jetinde potansiyel ihraç rotası!
KAAN uçtu, Japon gazetesi yazdı: Türk jetinde potansiyel ihraç rotası! Business Insider 'Türkiye F-35'i elde edemedi ancak ürettiği yeni beşinci nesil savaş uçağı ilk uçunu yaptı' başlığını atarken, Bloomberg bir dönüm noktasının yaşandığını yazdı. Nikkei Asia gazetesi ise KAAN'ı satın alabilecek diğer ülkelerin ipuçlarını verdi.
22.02.2024 Dünya
Dünya Suudi güzeli konuşuyor! Yarışmaya katıldı, tarihe geçti
Dünya Suudi güzeli konuşuyor! Yarışmaya katıldı, tarihe geçti Suudi Arabistan tarihinde bir ilk yaşandı. Riyad, Singapur'da düzenlenen bir güzellik yarışmasına ilk kez bir temsilci gönderdi
20.02.2024 Dünya
Kuala Lumpur-Sabiha Gökçen seferini yapan ilk uçak Havalimanı’nda törenle karşılandı
Kuala Lumpur-Sabiha Gökçen seferini yapan ilk uçak Havalimanı’nda törenle karşılandı Sabiha Gökçen'den ilk uzun menzilli destinasyon 10 saat ile Malezya oldu. 9 Şubat 2024 tarihinde başlayan Kuala Lumpur (KLIA) - İstanbul (SAW) hattı haftada dört sefer yapılıyor. Batik Air’in bugüne kadarki en uzun menzilli uçuşuyla İstanbul’a gelen yolcular terminalde çiçek ve lokumla karşılandı.
10.02.2024 Vitrin
Dünyadan uzanan yardım elleri
Dünyadan uzanan yardım elleri Büyük felaketin ardından dünyanın dört bir yanından devlet kurumları ve sivil toplum kuruluşları da yardım için harekete geçti. Yabancı arama kurtarma ekipleri ve yurt dışındaki yardım kampanyaları, dayanışma ruhunun önemli bir parçası oldu.
6.02.2024 Gündem
Japon deprem uzmanı Moriwaki'den korkutan açıklama! "3 metre yüksekliğinde tsunami meydana gelebilir"
Japon deprem uzmanı Moriwaki'den korkutan açıklama! "3 metre yüksekliğinde tsunami meydana gelebilir" Japon Deprem Uzmanı Moriwaki'den ürküten açıklama geldi. Moriwaki "Akdeniz, Ege ve Marmara'da meydana gelen depremde 3 metre tsunami meydana gelebilir" dedi.
1.02.2024 Haberler
Japon deprem uzmanı Moriwaki'den korkutan açıklama! "3 metre yüksekliğinde tsunami meydana gelebilir"
Japon deprem uzmanı Moriwaki'den korkutan açıklama! "3 metre yüksekliğinde tsunami meydana gelebilir" Japon Deprem Uzmanı Moriwaki'den ürküten açıklama geldi. Moriwaki "Akdeniz, Ege ve Marmara'da meydana gelen depremde 3 metre tsunami meydana gelebilir" dedi. İşte merak edilen detaylar...
1.02.2024 Gündem
Son dakika: Uluslararası Adalet Divanı'ndan Rusya kararı
Son dakika: Uluslararası Adalet Divanı'ndan Rusya kararı Uluslararası Adalet Divanı Rusya'yı Ukrayna'nın doğusunda terörle mücadele anlaşmasını ihlal ettiği gerekçesi ile suçlu buldu.
31.01.2024 Dünya
Sahra Işık ile İdris Aybirdi'nin evliliğinde sürpriz gelişme!
Sahra Işık ile İdris Aybirdi'nin evliliğinde sürpriz gelişme! 2013 yılında düzenlenen Best Model yarışmasında üçüncü olup, ülkemizi Malezya’da temsil eden, 'Survivor 2014', 'Survivor 2015', 'Survivor All Star 2018' ve şimdi de 'Survivor All Star 2024'te yarışan Sahra Işık'ın, İdris Aybirdi ile evliliğinde kara bulutlar dolaşıyordu. Birbirlerine boşanma davası açan ikilden geçtiğimiz gün Levent'te görüntülenen Aybirdi, Işık ile ilişkilerindeki sürpriz gelişmeyi açıkladı.
27.01.2024 Cadde
İdam cezası: Kaç ülkede uygulanıyor, en fazla hangi ülkelerde infaz ediliyor?
İdam cezası: Kaç ülkede uygulanıyor, en fazla hangi ülkelerde infaz ediliyor? ABD'de ilk kez, idama mahkum edilen bir kişinin ölüm cezasının infazı nitrojen gazıyla gerçekleştirildi. Kenneth Eugene Smith, Alabama eyaletinde cinayet suçundan hüküm giymişti.
26.01.2024 Dünya
Putin’i eleştirdi, dört yıl hapis cezası aldı!
Putin’i eleştirdi, dört yıl hapis cezası aldı! Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’i eleştiren eski Albay İgor Girkin, 'aşırılık çağrısında bulunduğu' gerekçesiyle 4 yıl hapis cezasına çarptırıldı.
25.01.2024 Dünya
'Çin'deki yavaşlama ekonomileri etkiliyor'
'Çin'deki yavaşlama ekonomileri etkiliyor' Moody's'e göre Çin'in büyümesinde yavaşlama Asya-Pasifik (APAC) ekonomilerini etkiliyor.
22.01.2024 Uzmanpara
Ölüm oranı yüzde 100'ü gördü: Akciğer yerine beyinde yayılıyor! Kovid-19'u mutasyona uğratıp, klonladılar
Ölüm oranı yüzde 100'ü gördü: Akciğer yerine beyinde yayılıyor! Kovid-19'u mutasyona uğratıp, klonladılar Kovid-19'u mutasyona uğratıp klonlayan bilim insanları yaptıkları deneyler sonucunda yeni virüsün öldürücülüğünün en yüksek seviyeye ulaştığını bildirdi.
17.01.2024 Dünya
Herkesin yüzünde aynı korkunç ifade vardı! En gizemli olay: Ourang Medan
Herkesin yüzünde aynı korkunç ifade vardı! En gizemli olay: Ourang Medan Denizde usulca seyreden geminin akıbeti başka bir gemiden gelen yardım sinyaliyle değişti. Kurtarma telaşıyla hızla olay yerine ulaşanları, buradaki insanların hatta köpeğin bile yüzünde beliren o korkunç ifade bekliyordu. Bu gemide sağ kalan tek canlı bile yoktu. Sırrı çözülemeyen olayın ardındaki ihtimaller ise tüyler ürpertiyor.
14.01.2024 Yaşam
Enkazı yedi yıl sonra bulundu! 29 yolcusuyla birlikte sırra kadem basmıştı
Enkazı yedi yıl sonra bulundu! 29 yolcusuyla birlikte sırra kadem basmıştı Yedi yıl önce, sabah saatlerinde 29 yolcusuyla beraber havalanan uçak kalkışından bir süre sonra radardan kayboldu ve adeta sırra kadem bastı. Hindistan Hava Kuvvetleri'ne ait olan uçağın bulunması için geniş çaplı arama-kurtarma çalışmaları yürütüldü. Ancak aradan geçen yıllarda, bugün yapılan açıklamaya kadar uçaktan herhangi bir haber alınamadı.
12.01.2024 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Malezya ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.