Amatör maçta ilginç olay: Top toplayıcı çocuk golü kurtardı
Amatör maçta ilginç olay: Top toplayıcı çocuk golü kurtardı Beykoz'da, futbol sahalarında nadir görülen bir olay yaşandı. Geçtiğimiz pazar günü Beykoz 1908 ile Maltepespor arasında oynanan müsabakada, Maltepespor’un ağlara giden golünü top toplayıcı çocuk kurtardı. O anlar kameralara saniye saniye yansırken, golün engellenmesinden dolayı saha içerisinde tansiyon yükseldi. Yeşil sahalarda nadir görülen olayın ardından karşılaşma hakemi Armağan Çıbık diğer hakem arkadaşlarıyla konuştuktan sonra topu Beykoz 1908 kalecisi Muhammed’in önüne bırakıp maçın devamı yönünde karar kıldı.
15.02.2022 Futbol
Menemen kupada telafi etti
Menemen kupada telafi etti Milliyet Ege’nin usta kalemleri TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta 10 puanla liderlik koltuğunu bırakmayan Menemen Belediyespor’un performansını değerlendirdi: “Tarsus İdman Yurdu karşısında söndüler. Ziraat Türkiye Kupası’nda Maltepespor’a patladılar”
26.09.2018 Ege
Önce sinirlendi sonra birden yere yığıldı!
Önce sinirlendi sonra birden yere yığıldı! Bayrampaşa-Maltepespor karşılaşmasının 40. Dakikasında Maltepespor kalecisi Emre Aydın fenalaştı. Aydın yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı.Yapılan tetkiklerin ardında durumunun iyi olduğu açıklandı.
18.10.2016 Futbol
Sow'un kardeşi Türkiye'ye geliyor!
Sow'un kardeşi Türkiye'ye geliyor! Moussa Sow'un kardeşi Ocak ayından itibaren Türkiye'de forma giymeye hazırlanıyor.
30.06.2020 Fenerbahçe
Sow'un kardeşi Türkiye'ye geliyor!
Sow'un kardeşi Türkiye'ye geliyor! Moussa Sow'un kardeşi Ocak ayından itibaren Türkiye'de forma giymeye hazırlanıyor.
30.06.2020 Fenerbahçe
Diyarbakırspor, Maltepespor maçına çıkmayacak
Diyarbakırspor, Maltepespor maçına çıkmayacak Kulüp Muhasebe Müdürü Marsil, "Maça çıkamayacağımızı TFF yetkililerine ilettik, bir maça daha çıkamazsak bir alt lige düşürüleceğiz" dedi.
1.07.2020 Futbol

Benzer Haber Etiketleri