Malzemeler

Malzemeler

Son dakika malzemeler haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan malzemeler gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan malzemeler haber sayfamızda...

Malzemeler

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 11.832 malzemeler haberi bulunmuştur.
Yufkacıların sırrı ortaya çıktı! Çarşaf gibi açılıyor, yırtılmıyor
Yufkacıların sırrı ortaya çıktı! Çarşaf gibi açılıyor, yırtılmıyor Geleneksel Türk mutfağının vazgeçilmez lezzetlerinden biri olan yufka, her evde ustalıkla yapılmaya çalışılan ancak çoğu zaman istenilen kıvama ulaşamayan bir yiyecektir. Ancak son zamanlarda bir grup yufkacının sırrı ortaya çıktı ve bu sıra dışı yöntemle hazırlanan yufkalar, adeta çarşaf gibi açılıyor ve yırtılmıyor!
15.04.2024 Yemek
Tam kıvamında tane tane kiraz reçeli! Birkaç damlası bile yetiyor
Tam kıvamında tane tane kiraz reçeli! Birkaç damlası bile yetiyor Yaz aylarının en sevilen meyveleri arasında kiraz başı çekiyor. Sadece meyve olarak değil reçel olarak da kahvaltı sofralarında tercih ediliyor. Tam kıvamında tane tane kiraz reçelinin püf noktası…
13.04.2024 Yemek
Tıbbi cihazda hedef yüksek teknoloji
Tıbbi cihazda hedef yüksek teknoloji Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu (TİTCK), yurt içinde tıbbi cihaz sektörünün mevcut durumunun röntgenini çekti. Gelişmekte olan ülkeler gibi düşük teknolojiden yüksek teknolojiye doğru yerli üretimin artması hedefi kaydedildi.
13.04.2024 Ekonomi
Bakan Yumaklı: Yüzde 80'e varan su verimliliği sağlayabiliriz
Bakan Yumaklı: Yüzde 80'e varan su verimliliği sağlayabiliriz Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, "Çim alanların bir kısmının kurakçıl peyzaja dönüştürülmesi ile yüzde 20-50, tamamının kurakçıl peyzaja dönüştürülmesi ile de ortalama yüzde 80'e varan su verimliliği sağlayabiliriz" dedi.
12.04.2024 Ekonomi
Aida Mahmudova'nın 'Bir Rüya Açılır | A Dream Unfolds' isimli kişisel sergisi Vision Art Platform'da!
Aida Mahmudova'nın 'Bir Rüya Açılır | A Dream Unfolds' isimli kişisel sergisi Vision Art Platform'da! Vision Art Platform, “Bir Rüya Açılır | A Dream Unfolds” ismini taşıyan yeni sergisiyle Aida Mahmudova’nın kişisel sergisine Fırat Arapoğlu küratörlüğünde ev sahipliği yapıyor. 23 Nisan 2024, Salı günü saat 18.00’de açılışı gerçekleşecek olan sergi, 22 Temmuz 2024’e kadar Vision Art Platform, Akaretler No:35’te ziyaret edilebilir.
11.04.2024 Kültür Sanat
Saray mutfağının gizli sırrı ortaya çıktı! Hünkar beğendi böyle yapılmalıymış
Saray mutfağının gizli sırrı ortaya çıktı! Hünkar beğendi böyle yapılmalıymış Osmanlı mutfağından günümüze kadar gelen hünkar beğendi yemeği sofralara yakışan geleneksel lezzetlerden bir tanesi. Geçmişten günümüze hala severek yenilen bu yemeğin yapımı karmaşık gibi gözükse de aslında oldukça basit. Ancak yaparken dikkat edilmesi gereken bazı püf noktalar bulunuyor.
11.04.2024 Yemek
Bu krepin içinde un yok! Mercimekli glütensiz krep tarifi
Bu krepin içinde un yok! Mercimekli glütensiz krep tarifi Günümüzde sağlıklı beslenme trendleri giderek yaygınlaşmakta ve insanlar daha bilinçli tercihler yapmaya özen göstermektedir. Özellikle glüten içeren gıdalardan uzak durmak isteyenler için alternatif tarifler oldukça önemlidir. İşte size, içinde un bulunmayan ve mercimek ile hazırlanan sağlıklı ve besleyici bir krep tarifi.
11.04.2024 Yemek
Solingen saldırganı yakalandı! Evin kapısını havaya uçurup içeri girdiler
Solingen saldırganı yakalandı! Evin kapısını havaya uçurup içeri girdiler Almanya'da 31 yıl sonra yine bir kundaklamayla gündeme gelen Solingen'de, Bulgaristan Türkü anne ve baba ile iki çocukları yaşamını yitirdi. Yangından günler sonra gerçekleşen palalı bir saldırıyı izleyen polisler, saldırgana ulaştı.
10.04.2024 Dünya
Guardiola'nın özel saati dudak uçuklattı! Sadece 50 adet var
Guardiola'nın özel saati dudak uçuklattı! Sadece 50 adet var Pep Guardiola'nın Real Madrid maçında taktığı saatin değeri dudak uçuklattı. Rafael Nadal için özel olarak üretilmiş saatten 50 adet bulunuyor.
10.04.2024 Futbol
Sevmiyorum diyen bile bayılacak! Pırasa sevdiren tarif
Sevmiyorum diyen bile bayılacak! Pırasa sevdiren tarif Klasik pırasa tariflerinden sıkılanlar için daha farklı bir önerimiz var. Pırasa sevmiyorum diyen birçok insan bile bu tarife bayılacak. Pırasanın hafif acılığı, yumuşaklığı ve lezzeti, bu tarifle birleşerek lezzetli bir yemeğe dönüşecek. İşte yumurtalı pırasa tarifi
6.04.2024 Yemek
Bolu'dan Bartın'a gelen 6 kafadarın define hayali! Yanlarına gelen polisi bile fark etmediler
Bolu'dan Bartın'a gelen 6 kafadarın define hayali! Yanlarına gelen polisi bile fark etmediler Define bulma hayali ile Bolu'dan Bartın'ın Amasra ilçesine gelen 6 kafadar, İlçe mezarlığındaki tarihi kemeri kazdı. Tam teşkilat kazı yapan ve kendilerini kaptıran kafadarlar, yanlarına kadar sokulan polisleri bile fark edemedi. Yakalanan şahıslardan biri, ise gazetecilere, ''Her şey devletimiz için'' mesajı verdi.
6.04.2024 Gündem
İzmir’de otomobilin iş yeri çalışanları ile müşterilerin arasına daldığı anlar kamerada
İzmir’de otomobilin iş yeri çalışanları ile müşterilerin arasına daldığı anlar kamerada İzmir'de bir aracın otomobile ve kamyonete çarpıp iş yeri önünde duran 7 kişinin arasına daldığı kaza güvenlik kamerasına yansıdı. Kazada 1 kişinin bacağı kırılırken, sürücü baygınlık geçirdi.
6.04.2024 Haberler
İftar sofralarına yakışacak tarif! Hem pratik hem lezzetli sütlü mısır çorbası tarifi
İftar sofralarına yakışacak tarif! Hem pratik hem lezzetli sütlü mısır çorbası tarifi Mercimek, ezogelin, yayla çorbasından sıkılanlar için çok güzel bir tarifimiz var. İftar soflarına şenlik karacak olan sütlü mısır çorbası hem lezzetli hem de pratik tariflerden. İşte sütlü mısır çorbası tarifi…
4.04.2024 Yemek
29 kişiye mezar oldu! Gece kulübünün yangın sonrası içinden görüntüleri ortaya çıktı
29 kişiye mezar oldu! Gece kulübünün yangın sonrası içinden görüntüleri ortaya çıktı Beşiktaş'ta 29 kişinin hayatını kaybettiği 'Masquerade' isimli gece kulübünün yangın sonrası içeriden çekilen görüntüleri ortaya çıktı.
3.04.2024 Gündem
Aşçıların gizli tekniği ortaya çıktı! Patlıcan kızartırken kararmıyor ve yağ çekmiyor
Aşçıların gizli tekniği ortaya çıktı! Patlıcan kızartırken kararmıyor ve yağ çekmiyor Patlıcan kızartırken herkesin yakındığı konuların başında yağ çekmesi ve özellikle kararması geliyor. Fakat aşçıların bunun için ufak bir sırrı var. İşte yağ çekmeyen ve karmayan patlıcan kızartması tarifi…
2.04.2024 Yemek
Optikçilerin sırrı ortaya çıktı! Gözlük camlarındaki çiziği yok ediyor
Optikçilerin sırrı ortaya çıktı! Gözlük camlarındaki çiziği yok ediyor Günlük hayatımızda ihtiyaç veya aksesuar olarak tercih ettiğimiz gözlüklerin camları zamanla çizilebiliyor. Ancak bu noktada dert etmenize gerek yok. Evdeki malzemelerle gözlüklerinizin camını temizleyip çiziklerden kolaylıkla kurtulabilirsiniz.
2.04.2024 Püf Noktası
Bakan Bak: Her türlü desteği vereceğiz!
Bakan Bak: Her türlü desteği vereceğiz! Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak Ataşehir’de, Özel Eğitim Okullarına spor malzemesi sağlanmasını amaçlayan ‘Spor Aşkı Engel Tanımaz’ projesi kapsamında Yunus Emre Özel Eğitim ve Uygulama Okulu’nda düzenlenen programa katıldı.
29.03.2024 Diğer
Bakan Bak: Engelli bireylere sahip çıkan ve onlara çok büyük destekler veren bir milletiz
Bakan Bak: Engelli bireylere sahip çıkan ve onlara çok büyük destekler veren bir milletiz Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, "Türkiye'deki toplam bin 500 özel eğitim okulumuza bakanlığımızın kaynaklarından sağlanan, yüzde 70’i yerli yapım 57 bine yakın spor malzemesi dağıtılmış olacak. Engelli bireylere sahip çıkan ve onlara çok büyük destekler veren bir milletiz. Bundan sonraki süreçte de yine gençlerimizin ve engelli bireylerimizin spor yapması için her türlü desteği vereceğiz" dedi.
28.03.2024 Gündem
Yunus Emre Akkor’dan Köfteli Soğan Yahni
Yunus Emre Akkor’dan Köfteli Soğan Yahni Yunus Emre Akkor ile Osmanlı Mutfağı - Köfteli Soğan Yahni
27.03.2024 Milliyet Tv
Kuzey Kore devlet televizyonu, yayınladığı programda sunucunun 'kot pantolonunu' sansürledi
Kuzey Kore devlet televizyonu, yayınladığı programda sunucunun 'kot pantolonunu' sansürledi Kuzey Kore devlet televizyonu bahçecilikle ilgili bir programını yayınladı. Ancak şaşırtan bir detayla...
27.03.2024 Dünya
NATO'nun iklim değiştiren silahı! Bloomberg duyurdu: Savaş sadece füzelerden ibaret değil
NATO'nun iklim değiştiren silahı! Bloomberg duyurdu: Savaş sadece füzelerden ibaret değil Onlarca firmanın ortak olarak geliştirdiği ve iklim ve enerjide doğrudan etkisi olacağı belirtilen NATO'nun yeni projesine 1 milyar dolar bütçe ayrıldı. Uzmanlar ise proje hakkında "Çok derin bir şey geliyor" değerlendirmesinde bulunuyor.
26.03.2024 Dünya
Paylaşmayı bilenler bu Ramazan da lezzete doyacak… İşte iftarda herkesi mutlu edecek 5 pratik tarif!
Paylaşmayı bilenler bu Ramazan da lezzete doyacak… İşte iftarda herkesi mutlu edecek 5 pratik tarif! Ramazan ayının en güzel yanı iftarda aile ve dostlarla birlikte olmaktır ama bazen sofranın etrafındakiler, bazen de sofranın kurulduğu yer değişebilir. Her nerede ve kiminle olursak olalım lezzetli bir sofra kurmak aslında hiç de zor değil. Nasıl mı? İşte herkesin kendine göre bir mutluluk bulacağı 5 harika piliç tarifi!
25.03.2024 Advertorial
Kaş sorununa çözüm: Kaş ekimi
Kaş sorununa çözüm: Kaş ekimi Yapılan araştırmalara göre kaşlarımızın şekli, karşımızdaki insana kim olduğumuzu tanımlıyor. Duygularımızın yansıtılmasında büyük rol oynayan kaşlarımız hem kadınlar hem de erkekler için büyük önem teşkil ediyor.
23.03.2024 Pazar
Ruh sağlığını 'zayıflatan' beslenme
Ruh sağlığını 'zayıflatan' beslenme Araştırmalar; işlenmiş gıdalar, fast food yiyecekler ve asitli içeceklerin ruh sağlığını da olumsuz etkilediğini gösteriyor. Ergenlik döneminde öğrenme güçlüğü ve öfke patlamalarında fast food’un payı var.
23.03.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Malzemeler ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.