Malzemeler

Malzemeler

Son dakika malzemeler haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan malzemeler gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan malzemeler haber sayfamızda...

Malzemeler

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 11.813 malzemeler haberi bulunmuştur.
Yunus Emre Akkor’dan Köfteli Soğan Yahni
Yunus Emre Akkor’dan Köfteli Soğan Yahni Yunus Emre Akkor ile Osmanlı Mutfağı - Köfteli Soğan Yahni
27.03.2024 Milliyet Tv
Kuzey Kore devlet televizyonu, yayınladığı programda sunucunun 'kot pantolonunu' sansürledi
Kuzey Kore devlet televizyonu, yayınladığı programda sunucunun 'kot pantolonunu' sansürledi Kuzey Kore devlet televizyonu bahçecilikle ilgili bir programını yayınladı. Ancak şaşırtan bir detayla...
27.03.2024 Dünya
NATO'nun iklim değiştiren silahı! Bloomberg duyurdu: Savaş sadece füzelerden ibaret değil
NATO'nun iklim değiştiren silahı! Bloomberg duyurdu: Savaş sadece füzelerden ibaret değil Onlarca firmanın ortak olarak geliştirdiği ve iklim ve enerjide doğrudan etkisi olacağı belirtilen NATO'nun yeni projesine 1 milyar dolar bütçe ayrıldı. Uzmanlar ise proje hakkında "Çok derin bir şey geliyor" değerlendirmesinde bulunuyor.
26.03.2024 Dünya
Paylaşmayı bilenler bu Ramazan da lezzete doyacak… İşte iftarda herkesi mutlu edecek 5 pratik tarif!
Paylaşmayı bilenler bu Ramazan da lezzete doyacak… İşte iftarda herkesi mutlu edecek 5 pratik tarif! Ramazan ayının en güzel yanı iftarda aile ve dostlarla birlikte olmaktır ama bazen sofranın etrafındakiler, bazen de sofranın kurulduğu yer değişebilir. Her nerede ve kiminle olursak olalım lezzetli bir sofra kurmak aslında hiç de zor değil. Nasıl mı? İşte herkesin kendine göre bir mutluluk bulacağı 5 harika piliç tarifi!
25.03.2024 Advertorial
Kaş sorununa çözüm: Kaş ekimi
Kaş sorununa çözüm: Kaş ekimi Yapılan araştırmalara göre kaşlarımızın şekli, karşımızdaki insana kim olduğumuzu tanımlıyor. Duygularımızın yansıtılmasında büyük rol oynayan kaşlarımız hem kadınlar hem de erkekler için büyük önem teşkil ediyor.
23.03.2024 Pazar
Ruh sağlığını 'zayıflatan' beslenme
Ruh sağlığını 'zayıflatan' beslenme Araştırmalar; işlenmiş gıdalar, fast food yiyecekler ve asitli içeceklerin ruh sağlığını da olumsuz etkilediğini gösteriyor. Ergenlik döneminde öğrenme güçlüğü ve öfke patlamalarında fast food’un payı var.
23.03.2024 Gündem
Osman Müftüoğlu'ndan hafızayı fişek gibi yapan öneri! Hepsi de evde olan malzemeler
Osman Müftüoğlu'ndan hafızayı fişek gibi yapan öneri! Hepsi de evde olan malzemeler Prof. Dr. Osman Müftüoğlu hafızayı ve sağlıklı yaşamı destekleyen 8 öneride bulundu. Müftüoğlu'nun önerileri evde bulunan malzemelerle kolaylıkla yapılabiliyor. Detaylar haberimizde.
Yemeklerde lezzet fırtınası estirecek tüyo! Normal değil, arpacık olsun
Yemeklerde lezzet fırtınası estirecek tüyo! Normal değil, arpacık olsun Yemek pişirme sanatı sihir gibidir; malzemeleri farklı oranlarda karıştırıp lezzetli bir sonuç elde ederiz. Ancak en ilginç şey, bazı yaygın baharatların tamamen farklı bir şekilde kullanılabilmesi ve sonuçta olağanüstü tada sahip bir yemek ortaya çıkabilmesidir. İşte yemeğinize lezzet katacak bazı baharat ve malzemeler.
22.03.2024 Yemek
Sahte zeytinyağı operasyonu! Yüzlerce litre ele geçirildi
Sahte zeytinyağı operasyonu! Yüzlerce litre ele geçirildi Manisa Akhisar'da gerçekleştirilen operasyonda bir depoda yüzlerce litre sahte zeytinyağı ele geçirildi. İşte detaylar...
19.03.2024 Gündem
Omurga cerrahları İstanbul’daki sempozyumda buluştu
Omurga cerrahları İstanbul’daki sempozyumda buluştu Türkiye’nin dört bir yanındaki omurga cerrahları ‘Omurga Cerrahisinde Komplikasyonlar ve Önleme Yöntemleri’ başlıklı sempozyumda bir araya geldi.
19.03.2024 Vitrin
Eczacıbaşı kulübün yeni salonu yükseliyor
Eczacıbaşı kulübün yeni salonu yükseliyor Eczacıbaşı kulübü yeni salonu olacak arazide inşaat tüm hızıyla devam ediyor. Salonun kapasitesi 4 bin kişilik olacak.
18.03.2024 Voleybol
15 dakika pişiyor, tel tel oluyor! Haşhaşlı tahinli pideye yoğun ilgi
15 dakika pişiyor, tel tel oluyor! Haşhaşlı tahinli pideye yoğun ilgi Afyonkarahisar’ın Sandıklı ilçesinde ramazan ayında odun ateşinde pişirilen haşhaşlı tahinli pide yoğun ilgi görüyor.
18.03.2024 Gündem
Döner eskiye döner mi? Fiyatı 500 TL’ye dayandı
Döner eskiye döner mi? Fiyatı 500 TL’ye dayandı Almanya’da döner fiyatlarının 3 Euro’dan 8-10 Euro’ya yükselmesi Almanya Başbakanı’na kadar ulaşan şikâyetlere neden olurken, Türkiye’de de bir porsiyon yani 120 gram dönerin fiyatı 500 liraya dayandı. Restoran sahipleri, artışı et fiyatlarına ve maliyetlere bağlıyor.
18.03.2024 Ekonomi
Nohut sevmeyenler bile bu tarife bayılacak! Haşlanmış nohut varsa mutlaka deneyin
Nohut sevmeyenler bile bu tarife bayılacak! Haşlanmış nohut varsa mutlaka deneyin Besleyici zenginliği ve muhteşem tadıyla mutfakların vazgeçilmez bir köşesinde yer alan nohut yemeğini sevmeyenler için farklı bir tarifimiz var. Sıradanlıktan uzak, birbirinden farklı tatları bir araya getiren bu tarif, nohut sevmeyenleri bile kendine hayran bırakacak nitelikte.
15.03.2024 Yemek
İzmir'de depo yangını
İzmir'de depo yangını İzmir’in Kemalpaşa'da bir firmaya ait soğuk hava deposunda yangın çıktı. İzmir Valisi Süleyman Elban, yangının kontrol altına alındığını duyurdu.
15.03.2024 Gündem
Yunus Emre Akkor’dan Lebeniye Çorbası
Yunus Emre Akkor’dan Lebeniye Çorbası Yunus Emre Akkor ile Osmanlı Mutfağı - Lebeniye Çorbası
14.03.2024 Milliyet Tv
Gazze’ye yardım nasıl ulaşacak
Gazze’ye yardım nasıl ulaşacak Gazze’ye denizden yardım için düğmeye basılırken, kurulacak yüzer rıhtım ve iskeleyle büyük kargo gemilerinin yükleri ulaştırması sağlanacak. İskele, özel bir şirket tarafından korunacak.
14.03.2024 Dünya
ABD'den Ukrayna'ya yeni silah alımı için 300 milyon dolarlık 'sürpriz' yardım paketi
ABD'den Ukrayna'ya yeni silah alımı için 300 milyon dolarlık 'sürpriz' yardım paketi Beklenmedik fon kaynağı, Beyaz Saray'ın Ukrayna'ya askeri yardım göndermek için aylardır attığı ilk hamle oldu Joe Biden yönetimi, Amerika Birleşik Devletleri'nin Ukrayna için 300 milyon dolar değerinde yeni bir askeri yardım paketi göndereceğini açıkladı.
13.03.2024 Dünya
Yardım skandalına savcılık incelemesi
Yardım skandalına savcılık incelemesi Seyhan Belediye Başkanı Akay’ın depremzedeler için BM’nin gönderdiği yardım malzemesini seçim kampanyasında kullandığının ortaya çıkmasının ardından savcılık inceleme başlattı.
12.03.2024 Gündem
‘İftara ana yemek ne yapayım?’ diye düşünmenize gerek yok! Hem doyurucu hem pratik tarif
‘İftara ana yemek ne yapayım?’ diye düşünmenize gerek yok! Hem doyurucu hem pratik tarif Ramazan ayı geldiğinde iftarda ne yemek yapacağım diye düşünenlerdenseniz üzülmeyin. "İftara ana yemek ne yapayım?" telaşıyla uğraşmanıza gerek yok. Hem doyurucu hem de pratik bu yemekle iftar sofranızı taçlandırabilirsiniz.
11.03.2024 Yemek
Elazığ'da ruhsatsız silah operasyonu
Elazığ'da ruhsatsız silah operasyonu Elazığ'da düzenlenen operasyonda 6 ruhsatsız silah ele geçirilirken, 1 şüpheli gözaltına alındı.
11.03.2024 Gündem
142 yıllık sanat hafızası
142 yıllık sanat hafızası Sanayi-i Nefise Mektebi’nin 142 yıllık tarihini konu alan “Temsil ve Hafıza” sergisi, Türk resminin ve sanat eğitiminin yolculuğunu anlatıyor.
10.03.2024 Kültür Sanat
İftar sofralarına tarifler
İftar sofralarına tarifler Ramazan ayında mutfaklarda tatlı bir telaş vardır. Herkesin aklında, “iftarda ne yesek?” sorusu... Anadolu’nun farklı bölgelerinden derlediğimiz tarifler sofranıza renk katacak.
9.03.2024 Pazar
‘Kıymasız köfte olur mu?’ demeyin! Bu köftenin içinde et yok
‘Kıymasız köfte olur mu?’ demeyin! Bu köftenin içinde et yok Son yıllarda beslenme alışkanlıklarının değişmesiyle birlikte, vegan ve vejetaryen beslenme trendi giderek yaygınlaşıyor. Bu trendlerin etkisiyle, geleneksel yemek tarifleri de yeniden yorumlanıyor. Bunlardan biri de ‘kıymasız köfte’ olarak adlandırılan ve içinde hiç et bulunmayan, sağlıklı ve lezzetli bir alternatif sunan bir yemek.
8.03.2024 Yemek
İngiltere Dışişleri Bakanı Cameron'dan açıklamalar! İsrail’i tekrar "işgalci güç" olarak nitelendirdi
İngiltere Dışişleri Bakanı Cameron'dan açıklamalar! İsrail’i tekrar "işgalci güç" olarak nitelendirdi İngiltere Dışişleri Bakanı David Cameron, İsrail’i yeniden işgalci güç olarak nitelendirdi. Cameron, "Gazze'deki işgalci güç olarak İsrail'in sivillere yardım sağlanması konusunda yasal sorumluluğu var" dedi.
6.03.2024 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Malzemeler ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.