Manchester

Manchester

Son dakika Manchester haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Manchester gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Manchester haber sayfamızda...

Manchester

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 25.541 manchester haberi bulunmuştur.
Tolgay Arslan'dan Fenerbahçe yönetimine eleştiri! 'Galatasaray daha iyi'
Tolgay Arslan'dan Fenerbahçe yönetimine eleştiri! 'Galatasaray daha iyi' Bir dönem Beşiktaş ve Fenerbahçe'de forma giyen, şu sıralar Melbourne City'de kariyerini sürdüren Tolgay Arslan, Fanatik'e açıklamalarda bulundu.
19.04.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe - Olympiakos maçı sonrası netleşti! İşte UEFA ülke puanına en çok katkı yapan takım
Fenerbahçe - Olympiakos maçı sonrası netleşti! İşte UEFA ülke puanına en çok katkı yapan takım UEFA Avrupa Konferans Ligi'ndeki Fenerbahçe, sahasında ağırladığı Olympiakos'a normal süresini 1-0 galip tamamladığı maç sonucunda penaltılarla elendi. Avrupa'da temsilcimizin kalmaması sonrası takımlarımızın UEFA ülke puanına yaptığı katkılar netleşti. İşte detaylar...
19.04.2024 Fenerbahçe
Anthony Martial'in transferdeki hedefi belli oldu!
Anthony Martial'in transferdeki hedefi belli oldu! Manchester United'ın yıldızı Anthony Martial'in sezon sonunda ülkesine dönmek istediği öğrenildi.
Ivan Toney'in Manchester United'dan talebi belli oldu!
Ivan Toney'in Manchester United'dan talebi belli oldu! Brentford'ın yıldızı Ivan Toney'in Manchester United'dan istediği maaş ortaya çıktı.
Premier Lig devlerinde Benjamin Sesko için kıyasıya yarış!
Premier Lig devlerinde Benjamin Sesko için kıyasıya yarış! Chelsea, Arsenal ve Manchester United'ın Benjamin Sesko ile ilgilendiği iddia edildi.
Pep Guardiola'nın transferdeki hedefi Jamal Musiala!
Pep Guardiola'nın transferdeki hedefi Jamal Musiala! Manchester City Teknik Direktörü Pep Guardiola'nın Jamal Musiala'yı gelecek sezon takımında görmek istediği öğrenildi.
Bastian Schweinsteiger: Mourinho hiçbir zaman izin vermedi!
Bastian Schweinsteiger: Mourinho hiçbir zaman izin vermedi! Alman eski futbolcu Bastian Schweinsteiger, Manchester United'dan ayrılık sürecini anlattı.
18.04.2024 Dünyadan Futbol
Georgiy Sudakov için resmi transfer açıklaması!
Georgiy Sudakov için resmi transfer açıklaması! Shakhtar Donetsk CEO'su Georgiy Sudakov'un Avrupa devlerinin radarında olduğunu duyurdu.
18.04.2024 Dünyadan Futbol
Thierry Henry: Futbolda savunma da gereklidir!
Thierry Henry: Futbolda savunma da gereklidir! Fransız futbol efsanesi Thierry Henry, Manchester City ile Real Madrid arasındaki Şampiyonlar Ligi maçını değerlendirdi.
18.04.2024 Şampiyonlar Ligi
Liverpool'da Mohamed Salah'ın alternatifi netleşti!
Liverpool'da Mohamed Salah'ın alternatifi netleşti! Liverpool'un Mohamed Salah'ın boşluğunu Mohammed Kudus ile doldurmak istediği öğrenildi.
Manchester City'nin transferdeki hedefi Dani Olmo!
Manchester City'nin transferdeki hedefi Dani Olmo! Manchester City'nin RB Leipzig forması giyen Dani Olmo'yu renklerine bağlamak istediği öğrenildi.
Arda Güler için İspanya'dan flaş transfer iddiası! İşte milli yıldızın kararı
Arda Güler için İspanya'dan flaş transfer iddiası! İşte milli yıldızın kararı UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Manchester City'yi eleyerek yarı finale yükselen Real Madrid'de Arda Güler bilmecesi sürüyor. İspanya'dan milli yıldız için flaş bir transfer iddiası ortaya atıldı.
18.04.2024 İspanya La Liga
Juventus'a Ronaldo darbesi! İşte ödenecek tazminat
Juventus'a Ronaldo darbesi! İşte ödenecek tazminat Suudi Arabistan ekibi Al Nassr'da futbol yaşamını sürdüren Portekizli efsane oyuncudan eski takımı Juventus'a kötü haber geldi. CR7 eski takımına açtığı davayı kazandı.
18.04.2024 İtalya Serie A
Mbappe, Real Madrid'in Manchester City zaferine böyle tepki verdi: Dünyada hiçbir kulüpte yok!
Mbappe, Real Madrid'in Manchester City zaferine böyle tepki verdi: Dünyada hiçbir kulüpte yok! PSG'nin Fransız yıldızı Kylian Mbappe yeni sezonda formasını giyeceği Real Madrid'in Manchester City zaferini 'Dünuada hiçbir takımda bu özellikl yok." sözleriyle yorumladı.
18.04.2024 Şampiyonlar Ligi
Rodri: Sahada yalnızca bir takım vardı
Rodri: Sahada yalnızca bir takım vardı Real Madrid'e penaltılarla elenen Manchester City'de sahanın başarılı isimlerinden Rodri maç sonrası açıklamalarda bulundu.
18.04.2024 Şampiyonlar Ligi
Frankfurt, Barış Alper Yılmaz için kesenin ağzını açtı! Dev rakam
Frankfurt, Barış Alper Yılmaz için kesenin ağzını açtı! Dev rakam Bu sezon Galatasaray'da başarılı bir performans ortaya koyan ve Avrupa'dan birçok kulübün transfer listesinde yer alan Barış Alper Yılmaz'a yeni bir talip daha çıktı.
18.04.2024 Galatasaray
Beşiktaşlı futbolculardan Samet Aybaba'ya tepki! 'Çürümüş bir takımımız var' demişti
Beşiktaşlı futbolculardan Samet Aybaba'ya tepki! 'Çürümüş bir takımımız var' demişti Beşiktaş Futbol Takımı Genel Koordinatörü Samet Aybaba oyunculara yönelik "6. kez hoca değiştirdiniz, helal olsun. Çürümüş bir takımımız var" ifadelerini kullanmıştı. Siyah-beyazlı futbolculardan Aybaba'nın bu beyanatına tepki geldi.
18.04.2024 Beşiktaş
Galatasaray'ın kasası dolup taştı! Tam 2 milyar 827 milyon TL gelir
Galatasaray'ın kasası dolup taştı! Tam 2 milyar 827 milyon TL gelir Trendyol Süper Lig'de liderlik koltuğunda oturan Galatasaray, projelerinde de hedefe ulaştı. Sarı-kırmızılı kulüp, 2 milyar 827 milyon TL'lik geliri kasasına koydu.
18.04.2024 Galatasaray
Galatasaray mı, Fenerbahçe mi? Milliyet yazarları Süper Lig'de şampiyonluk yarışını yorumladı: Favori olan takım...
Galatasaray mı, Fenerbahçe mi? Milliyet yazarları Süper Lig'de şampiyonluk yarışını yorumladı: Favori olan takım... Galatasaray ile Fenerbahçe, ligde diğer rakiplerinden koptu, gitti. İkisi arasındaki amansız yarış ise heyecanını kaybetmeden devam etti. Son 6 haftasına girilen ligin röntgenini çeken MİLLİYET yazarları, şampiyonluk düğümünün 37. haftada oynanacak Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde çözüleceğini dile getirdi.
18.04.2024 Galatasaray
Pep Guardiola: Hiçbir karardan dolayı pişman değilim!
Pep Guardiola: Hiçbir karardan dolayı pişman değilim! Manchester City Teknik Direktörü Pep Guardiola, Real Madrid maçının ardından konuştu.
17.04.2024 Şampiyonlar Ligi
Carlo Ancelotti: Asla Real Madrid'in öldüğünü düşünmeyin!
Carlo Ancelotti: Asla Real Madrid'in öldüğünü düşünmeyin! Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, Manchester City maçının ardından konuştu.
17.04.2024 Şampiyonlar Ligi
UEFA Şampiyonlar Ligi'nde yarı final eşleşmeleri belli oldu!
UEFA Şampiyonlar Ligi'nde yarı final eşleşmeleri belli oldu! Avrupa futbolunun bir numaralı organizasyonu UEFA Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final maçları heyecanı sona erdi. Dev müsabakalar sonrası yarı final eşleşmeleri netlik kazandı.
17.04.2024 Şampiyonlar Ligi
'Erken final' nefes kesti, Real Madrid, son şampiyon Manchester City'i eledi! İstatistiklerde İngilizler ezdi ama...
'Erken final' nefes kesti, Real Madrid, son şampiyon Manchester City'i eledi! İstatistiklerde İngilizler ezdi ama... Son şampiyon Manchester City, UEFA Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final rövanş maçında Real Madrid'e seri penaltı atışları sonucunda elendi. İstatistiklerde İngiliz devi rakibine ezici üstünlük kurmasına rağmen yarı finale çıkan İspanyol ekibi oldu.
18.04.2024 Şampiyonlar Ligi
Manchester City - Real Madrid maçından kareler
Manchester City - Real Madrid maçından kareler Manchester City, UEFA Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final rövanş maçında Real Madrid'i konuk etti.
17.04.2024 Şampiyonlar Ligi
Galatasaray'dan Christian Eriksen operasyonu! Yönetim transferde kararlı
Galatasaray'dan Christian Eriksen operasyonu! Yönetim transferde kararlı Manchester United'ın yıldızı Christian Eriksen için Galatasaray'ın harekete geçtiği öğrenildi. Süper Lig devinde yönetimin transferde kararlı olduğu aktarıldı.
17.04.2024 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Manchester ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.