Mandarin Oriental

Mandarin Oriental

Son dakika Mandarin Oriental haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Mandarin Oriental gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Mandarin Oriental haber sayfamızda...

Mandarin Oriental

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 206 mandarin oriental haberi bulunmuştur.
Finansın liderleri bir araya geliyor
Finansın liderleri bir araya geliyor Türkiye'nin finans alanındaki önemli karar alıcılarını ve düşünce önderlerini bir araya getirecek CFO Summit 2024'te gündem "yapay zeka çağında dönüşüm" olacak
11.03.2024 Milliyet Executive
Yapay zeka çağında 'inovasyon' zamanı
Yapay zeka çağında 'inovasyon' zamanı Türkiye'nin teknoloji alanındaki önemli karar vericilerini ve düşünce önderlerini bir araya getirecek Teknoloji Liderleri Zirvesi'nde gündem "yapay zeka çağında inovasyon" olacak.
11.03.2024 Milliyet Executive
Lüks iftar asgari ücreti geçti!
Lüks iftar asgari ücreti geçti! Ramazan ayına günler kala İstanbul’un popüler mekânlarında menü fiyatları belli oldu. Lüks restoranlarda iftar açmanın bedeli kişi başı bin ile 4 bin 500 lira arasında değişirken, dört kişilik bir aile asgari ücreti gözden çıkaracak.
7.03.2024 Cadde
Yapay zeka çağı
Yapay zeka çağı "2024 yılı için teknolojik dönüşüm odaklı yatırımlar yüzde 40 oranında ön plana çıkıyor. Her alanda yapay zeka modellerini iş süreçlerine entegre etmek ve kullanıcı deneyimini daha da geliştirmek bu sene fark yaratacak."
8.01.2024 Milliyet Executive
'Pupa Yelken' büyüme yolda
'Pupa Yelken' büyüme yolda Les Benjamins İpek Yolu'nu geri getirme vizyonuyla seneye Türkiye ve Ortadoğu'da yeni mağazalar açacak. Sadun Boro'nun 1965 - 1968 arası Kısmet'le yaptığı ve Pupa Yelken adıyla kitaplaştırdığı dünya turundan ilhamla tasarlanan İlkbahar Yaz 2024 'Kismet Voyage' koleksiyonu da yolda...
11.12.2023 Milliyet Executive
Türkı̇ye'nı̇n 50 en etkin CMO’su
Türkı̇ye'nı̇n 50 en etkin CMO’su Pandemiyle birlikte akın eden teknolojik dönüşüm yapay zekanın da baskın rolüyle bambaşka bir boyut kazandı. Dijitalleşme görülmedik bir hızla ilerliyor, tüketici alışkanlıkları süratle değişiyor.
9.10.2023 Milliyet Executive
İşte Türkiye'nin En Etkin 50 CMO'su
İşte Türkiye'nin En Etkin 50 CMO'su Pandemiyle birlikte akın eden teknolojik dönüşüm yapay zekanın da baskın rolüyle bambaşka bir boyut kazandı. Dijitalleşme görülmedik bir hızla ilerliyor, tüketici alışkanlıkları süratle değişiyor. İş dünyasında bu büyük değişime ayak uydurmak için CMO'ların (Chief Marketing Officer - Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı) sorumluluğu artarken önlerinde bir fırsat penceresi de açılmış durumda...
12.10.2023 Milliyet Executive
İşte Türkiye'nin En Etkin 50 CHRO'su
İşte Türkiye'nin En Etkin 50 CHRO'su Dünyada farklı kuşaklar birbiri ardına çalışma hayatına katılırken ve teknoloji adeta ışık hızıyla ilerlerken İnsan Kaynakları Direktörleri'nin, yani CHRO'ların (Chief Human Resources Officer) omzundaki yük giderek artıyor. Yeniden şekillenen iş yaşamında CHRO'lar belki de kariyerlerinin en ciddi sınavlarından geçiyor.
13.09.2023 Milliyet Executive
Turizmde lüksün yıldızı hep parlak
Turizmde lüksün yıldızı hep parlak Dünyanın marka şehri İstanbul, turizmdeki gücünü prestijli markalarla göstermeye devam ediyor. Şehrin yenilerinden Mandarin Oriental Bosphorus global lüksü, yerel dinamiklerle bezemeyi hedefliyor.
9.08.2023 Milliyet Executive
7 günlüğü 18 milyona teknede tatil!
7 günlüğü 18 milyona teknede tatil! Göcek, Bodrum, Çeşme, Fethiye, Kaş gibi Türkiye’nin en gözde yaz destinasyonlarında teknede tatil yapmanın günlük ücreti 5 bin liradan başlıyor. Ama teknedeki lüks hizmete göre yedi günlüğü 17 milyon 815 bin liraya kadar çıkıyor.
3.08.2023 Gündem
‘Sokakta oturamıyorum’
‘Sokakta oturamıyorum’ Melisa Aslı Pamuk, Sephora’nın Mandarin Oriental Bosphorus’da gerçekleşen ‘Yaza Merhaba’ etkinliğine katıldı.
14.06.2023 Cadde
Türkiye Basketbol Federasyonu'ndan yeni sponsorluk anlaşması
Türkiye Basketbol Federasyonu'ndan yeni sponsorluk anlaşması Türkiye Basketbol Federasyonu ile Türkiye’nin yerli e-ticaret platformu Hepsiburada arasında imzalanan anlaşmayla Hepsiburada; milli takımlar ana sponsoru oldu.
9.06.2023 Basketbol
Mandarin Oriental Bodrum’a ‘5 yıldız’
Mandarin Oriental Bodrum’a ‘5 yıldız’ Bodrum Yarımadası’ndaki Cennet Koyu’nda yer alan Mandarin Oriental, Bodrum, seyahat platformu ForbesTravel Guide tarafından yapılan değerlendirmede Türkiye’de beş yıldız alan tek resort oldu.
25.05.2023 Ekonomi
Türkı̇ye'nı̇n 50 en etkin CFO'su
Türkı̇ye'nı̇n 50 en etkin CFO'su Tüm dünyada belirsizliklerin arttığı bir dönemde CFO'lar (Chief Financial Officer - Mali İşler Başkanı) finans yönetimiyle ilgili, belki de kariyerlerinin en ciddi sınavlarından geçiyor. Dünyada enflasyon başta olmak üzere makroekonomik belirsizliklerin üzerine Türkiye'de CFO'lar doğal afetler, seçim takvimi ve finansa erişim gibi çok önemli konuları da dikkate almak durumunda.
10.03.2023 Milliyet Executive
İşte Türkiye'nin En Etkin 50 CFO'su
İşte Türkiye'nin En Etkin 50 CFO'su Tüm dünyada belirsizliklerin arttığı bir dönemde CFO’lar (Chief Financial Officer - Mali İşler Başkanı) finans yönetimiyle ilgili, belki de kariyerlerinin en ciddi sınavlarından geçiyor. Dünyada enflasyon başta olmak üzere makroekonomik belirsizliklerin üzerine Türkiye'de CFO'lar doğal afetler, seçim takvimi ve finansa erişim gibi çok önemli konuları da dikkate almak durumunda.
3.03.2023 Milliyet Executive
İşte Türkiye’nin En Etkin 50 Teknoloji Lideri
İşte Türkiye’nin En Etkin 50 Teknoloji Lideri Teknoloji hayatın her alanında alışageldik işleyişi altüst edip ilerlerken gözler her zamankinden fazla teknoloji liderlerinin üzerinde...
20.03.2023 Milliyet Executive
Haftanın mekanları...
Haftanın mekanları... Sercan Kısmet- Lezzetli yiyecekler Yoğun iş temposuna sağlıklı kahvaltıyla başlamak isteyenler, Suadiye’deki Folks Kitchen&Cocktail’i ziyaret edebilir...
6.02.2023 Cadde
Yenilenme zamanı!
Yenilenme zamanı! Sosyal yaşamın tanınmış simaları, Bella Maison, ‘Yenilenme Zamanı’ mottolu etkinliğinde bir araya gelerek renkli anlar yaşadı.
28.01.2023 Cadde
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde Kendine övgüler! Bella Hadid, bir iç çamaşırı markasının kampanyasında kendi gençliğine seslendi...
25.01.2023 Cadde
Mandarin Oriental Bodrum’a ortak
Mandarin Oriental Bodrum’a ortak Azerbaycan merkezli Pasha Grubu, Astaş Holding bünyesinde faaliyet gösteren lüks otel zinciri Mandarin Oriental’in Türkiye’de işletmeye başladığı ilk oteli Mandarin Oriental Bodrum Otel’ine yüzde 50 ortak oldu...
13.01.2023 Ekonomi
Coşkulu Parti
Coşkulu Parti İstanbul cemiyet hayatının önde gelen isimleri hafta sonu Mandarin Oriental Bosphorus İstanbul’da bir araya geldi.
27.12.2022 Cadde
Fark yaratan kermes
Fark yaratan kermes Pınar Sabancı’nın hazırladığı, kadın girişimcilerin oluşturduğu, ‘Magic Christmas Market’, Mandarin Oriental Bosphorus İstanbul’da açıldı.
23.12.2022 Cadde
Özgü Kaya ile rol arkadaşı Eren Ören aşklarını ilan etti!
Özgü Kaya ile rol arkadaşı Eren Ören aşklarını ilan etti! Kanal D’nin; yapımını Süreç Film, yapımcılığını Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu'nun üstlendiği, İclal Aydın’ın satış rekorları kıran aynı isimli romanından uyarlanan dizisi 'Üç Kız Kardeş'in Türkanı Özgü Kaya, dizide Mustafa karakterini canlandıran rol arkadaşı Eren Ören ile bir AVM'de el ele kameralara yansıdı. Birlikte görüntü vererek aşklarını etmiş olan ikili, "Çok mutluyuz" dedi.
22.12.2022 Cadde
‘Dualarla sahnedeyim’
‘Dualarla sahnedeyim’ Kanseri ve kalp krizini atlatıp sağlığına kavuşan Fatih Erkoç, “Sevenlerimin dualarıyla bomba gibiyim” dedi.
16.12.2022 Cadde
Boğazda renkli tanıtım
Boğazda renkli tanıtım Cemiyet hayatının ünlü isimleri, Le Désiré Cosmetics’in doğadan ilham alan ürünlerini keşfetti.
10.12.2022 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Mandarin Oriental ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.