Manga Konseri

Manga Konseri

Son dakika Manga konseri haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Manga konseri gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Manga konseri haber sayfamızda...

Manga Konseri

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 112 manga konseri haberi bulunmuştur.
Kültür ve sanatta gençlerin gecesi
Kültür ve sanatta gençlerin gecesi Gençlik ve Spor Bakanlığı’nca her yıl geleneksel olarak düzenlenen ‘Kültür ve Sanat Yarışmaları’nın gala gecesi bu akşam İstanbul’da düzenlenecek.
29.12.2022 Gündem
30 Ağustos Zafer Bayramı etkinliklerle kutlanacak
30 Ağustos Zafer Bayramı etkinliklerle kutlanacak Kartal Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 99’uncu yıl dönümünde; halk konserlerinden sergilere ve mahalle eğlencelerine kadar, 6 gün 6 gece sürecek ve uzun yıllar unutulmayacak bir bayram kutlama programına hazırlanıyor.
25.08.2021 Kültür Sanat
maNga'dan baş döndürücü performans
maNga'dan baş döndürücü performans Yeni albüm hazırlığı içerisinde olan ve aynı zamanda konserlerine hız kesmeden devam eden Türk alternatif rock müziğin MTV ödüllü gruplarından maNga, geçtiğimiz haftayı takipçilerinin güçlü enerjisiyle kapattı.
20.08.2019 Kültür Sanat
maNga Mart turnesinden sonra Nisan'da da devam ediyor
maNga Mart turnesinden sonra Nisan'da da devam ediyor Türk alternatif rock müziğin MTV ödüllü grubu maNga, Mart ayında gerçekleştirdiği konser turnesini unutulmaz bir İstanbul konseri ile kapattı.
4.04.2019 Kültür Sanat
maNga turnesine 1 Mart'ta başlıyor
maNga turnesine 1 Mart'ta başlıyor Türk alternatif rock müziğin MTV ödüllü grubu maNga, Mart ayında gerçekleştireceği konser turnesi öncesi son hazırlıklarını tamamladı.
28.02.2019 Kültür Sanat
Manga yeniden Sanat Performance Sahnesi'nde
Manga yeniden Sanat Performance Sahnesi'nde Rock müziğin sevilen gruplarından Manga, İstanbul’un en gözde etkinlik mekanı “Sanat Performance”ta sevenlerine unutulmaz bir gece yaşatacak.
28.08.2018 Kültür Sanat
Kuşadası'nda Manga konseri
Kuşadası'nda Manga konseri Kuşadası Belediyesi tarafından İsmail Cem Dostluk ve Barış Meydanı'nda düzenlenen yeni yıl konserinde sahne alan Türkiye'nin en iyi rock gruplarından Manga, birbirinden güzel şarkılarını Kuşadalılar için seslendirdi.
1.01.2018 Cadde
Kuşadası'nda Manga konseri
Kuşadası'nda Manga konseri Kuşadalılar, 2018 yılına Manga konseri ile 'merhaba' diyecek.
26.12.2017 Cadde
Manga Türkiye turnesine devam ediyor
Manga Türkiye turnesine devam ediyor Müzik dünyasının en köklü rock gruplarından MTV Müzik ödüllü ve Eurovision 2.si maNga kariyerinde 13. yılı geride bırakırken yeni albüm öncesi yoğun bir turne programına devam ediyor.
9.10.2017 Kültür Sanat
maNga & Birol Giray Garajistanbul'da
maNga & Birol Giray Garajistanbul'da Rock sahnesinin özlenen grubu maNga, ve elektronik müziğin duayen ismi Birol Giray garajistanbul ’da biraraya geliyor!
26.04.2016 Kültür Sanat
iSKENDER PAYDAŞ VE maNga YETENEK AVINDA
iSKENDER PAYDAŞ VE maNga YETENEK AVINDA İskender Paydaş ve maNga, ‘İşte Şimdi Sahne Senin’ projesi kapsamında yaz boyunca Türkiye’nin dört bir yanını dolaşarak yeni yetenekleri keşfedecek. İskender Paydaş’ın seçtiği her kentin birincisi maNga grubuyla sahneye çıkma şansını yakalayacak
8.07.2013 Cadde
En çok yorumu sen yap, 3 konsere davetiye kazan!
En çok yorumu sen yap, 3 konsere davetiye kazan! LIFEPARK tüm çocukları 21 - 23 Nisan tarihleri arasında İstanbul’un en eğlenceli festivali ‘MİNİ ŞENLİK’e davet ediyor. Yapmanız gereken şey çok basit;
15.04.2013 Kültür Sanat
Seneye kasımda buluşalım!
Seneye kasımda buluşalım! Hafta sonu Rock’n Coke Kurtköy tesislerini ziyaret ettik. Bol bol susadık, yolda kaybolduk, başımıza güneş geçti, tansiyonumuz düştü, serap gördük, bir sürü de konser izledik tabii...
20.07.2009 Yaşam
ne var, ne yok
ne var, ne yok sergi Başkentte sanat Toyan Sanat Galerisi 25 Şubat tarihine kadar Adil Salih'in sergisini ağırlayacak...
3.02.2006 Cumartesi
Hiphopçular festivalde buluşuyor
Hiphopçular festivalde buluşuyor II. İstanbul Hiphop Festivali yarın başlıyor. Festival programında Türkiye ve Almanya'dan katılan ünlü isimlerin performanslarının yanı sıra şovlar da yer alıyor
6.01.2006 Cumartesi
Beyoğlu’nda kültür yolu mevsimi
Beyoğlu’nda kültür yolu mevsimi Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın bu yıl dördüncüsünü düzenlediği Beyoğlu Kültür Yolu Festivali, 30 Eylül’de başlıyor. Festival 15 gün boyunca şehrin her köşesine sanatı getirecek.
28.09.2023 Kültür Sanat
Festival 9 gün sürdü! Kapadokya'ya akın
Festival 9 gün sürdü! Kapadokya'ya akın Kültür ve Turizm Bakanlığı, Türkiye Kültür Yolu Festivalleri'nin ilk etabı Kapadokya Balon ve Kültür Yolu Festivali'ne katılım sayısına ilişkin bilgileri paylaştı.
14.08.2023 Gündem
Kültür Yolu’nda ilk durak Kapadokya
Kültür Yolu’nda ilk durak Kapadokya İki yıl önce Beyoğlu Kültür Yolu Festivali’yle başlayan Türkiye Kültür Yolu Festivalleri bu yıl Nevşehir, Trabzon, Erzurum, Çanakkale, Gaziantep, Ankara, Konya, Diyarbakır, İstanbul, İzmir ve Antalya olmak üzere toplam 11 şehirde düzenlenecek.
3.08.2023 Kültür Sanat
Yıldızlarla dolu geceler
Yıldızlarla dolu geceler Turkcell Yıldızlı Geceler konserleri müzik tutkunlarına unutulmaz anlar yaşatıyor.
29.07.2023 Pazar
Büyük zafere yakışır kutlama
Büyük zafere yakışır kutlama Bodrum’da Zafer Bayramı’nın 100. yılı dolayısıyla sabah resmî tören düzenlendi.
1.09.2022 Ege
Protokol Savaşları
Protokol Savaşları Harbiye Açıkhava Sahnesi’nde sahne alacak Sibel Can, bileti en pahalı sanatçı oldu. Sanatçıyı protokolden izlemek isteyenler 2 bin 800 TL’yi gözden çıkaracak.
6.08.2022 Cadde
Harbiye'de türkü şöleni! Kenan Doğulu'dan ustaya saygı
Harbiye'de türkü şöleni! Kenan Doğulu'dan ustaya saygı 'Sazımızla Sözümüzle' konseri müzikseverlerle buluştu. Musa Eroğlu, Fuat Saka, Güler Duman ve Yediveren Orkestrası, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu'nda sahneye çıktı. Türk Halk Müziği sanatçısı Hüseyin Turan, maNga grubunun solisti Ferman Akgül, Kardeş Türküler grubunun solisti Feryal Öney, Mr. Jade ve Kenan Doğulu da konuk sanatçı olarak sevilen eserleri okudu.
19.07.2022 Cadde
Trakya’ya yıldız yağacak
Trakya’ya yıldız yağacak Trakyalılar bu yıl MilyonFest ile buluşuyor. Türkiye’nin dört bir yanında düzenlenen festivallerle milyonlarca insanı eğlencenin doruklarına çıkaran Milyon Yapım, artık Trakya’da da festival düzenleniyor.
10.07.2022 Kültür Sanat
Ümit Besen şarkıları ve filmleri | Ümit Besen kimdir aslen nereli kaç yaşında?
Ümit Besen şarkıları ve filmleri | Ümit Besen kimdir aslen nereli kaç yaşında? Ümit Besen hayatı ve kariyeri hakkında bilgiler araştırma konusu olmaya devam ediyor. Dillere pelesenk olan Nikah Masası şarkısı ile hafızalara kazınan başarılı müzisyen Ümit Besen, 1956 yılında Osmaniye'de dünyaya geldi. İşte Ümit Besen albümleri filmleri ve şarkıları...
19.03.2022 Cadde
Yıldızların Gecesi - Team Türkiye Tebrik Resepsiyonu İstanbul’da yapılacak
Yıldızların Gecesi - Team Türkiye Tebrik Resepsiyonu İstanbul’da yapılacak Gençlik ve Spor Bakanlığı, Japonya’da düzenlenen 2020 Tokyo Olimpiyatları ve Paralimpik Oyunları'nda mücadele eden sporcular ve antrenörleri için 'Yıldızların Gecesi-Team Türkiye Tebrik Resepsiyonu' düzenliyor. 18 Ocak’ta İstanbul’da gerçekleştirilecek organizasyona ev sahibi olarak Bakan Kasapoğlu’nun yanı sıra spor, sanat, medya ve iş dünyasından isimler de katılacak.
16.01.2022 Diğer

Benzer Haber Etiketleri

Manga Konseri ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.