Manken

Manken

Son dakika manken haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan manken gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan manken haber sayfamızda...

Manken

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 13.403 manken haberi bulunmuştur.
Azra Akın ikinci kez anne oldu! 'Demir'e bir kız kardeş geldi'
Azra Akın ikinci kez anne oldu! 'Demir'e bir kız kardeş geldi' Ünlü manken Azra Akın sosyal medya hesabından Arya bebeklerinin dünyaya geldiğini duyurdu. Akın, "14 Nisan Pazar günü Demir'e bir kız kardeş geldi. Bize de çok süpriz oldu. İsmi Arya" dedi.
17.04.2024 Cadde
Tuğba Özay: Bu güzelliğimle çok daha farklı yerlerde olmam gerekirdi!
Tuğba Özay: Bu güzelliğimle çok daha farklı yerlerde olmam gerekirdi! Ünlü manken ve şarkıcı Tuğba Özay, katıldığı bir programda samimi açıklamalarda bulundu. Yer aldığı sektörde hep aynı isimlerin parlatılmaya çalışıldığını söyleyen Özay, bu düzene isyan etti.
17.04.2024 Cadde
Ebru Şallı minik oğlu Pars'ı andı: Ben hep ama hep seninleyim
Ebru Şallı minik oğlu Pars'ı andı: Ben hep ama hep seninleyim Ebru Şallı'nın 2013 yılında boşandığı Harun Tan ile evliliğinden dünyaya gelen oğlu Pars Tan, dört yıl önce hayatını kaybetmişti. Şallı, sosyal medya sayfasından yaptığı paylaşımlarla minik oğlunu andı.
17.04.2024 Cadde
Ünlü model Nina Agdal anne oluyor
Ünlü model Nina Agdal anne oluyor Dünyaca ünlü Danimarkalı manken Nina Agdal, hamile olduğunu duyurdu. Youtuber Logan Paul'le (29) nişanlı olan 32 yaşındaki güzel, doğumun sonbaharda olacağını açıkladı.
16.04.2024 Cadde
Tolga Karel beşinci kez baba oluyor!
Tolga Karel beşinci kez baba oluyor! Yayınlandığı dönem izleyicileri ekran başına kilitleyen 'Yaprak Dökümü' dizisiyle şöhreti yakalayan Tolga Karel, oyunculuğu bırakıp, Amerika'da TIR şoförlüğü yapmaya başlamıştı. Daha sonra kendi işini kuran ve Sarah Scott'la sekiz yıldır mutlu bir evlilik sürdüren Karel'den sevindirici haber oldu.
11.04.2024 Cadde
Emre Altuğ'dan 'aşk' açıklaması! 'Hayatımda biri var'
Emre Altuğ'dan 'aşk' açıklaması! 'Hayatımda biri var' Manken Çağla Şıkel ile biten evliliğinden iki çocuğu olan Emre Altuğ, basın mensuplarının "Uzun zamandır yanınızda kimseyi göremiyoruz. Hayatınızda biri var mı?" sorusuna verdiği yanıtla şaşırttı.
11.04.2024 Cadde
Babasını kazada kaybeden Özge Ulusoy: Ömrüm yettiğince hakkını arayacağım!
Babasını kazada kaybeden Özge Ulusoy: Ömrüm yettiğince hakkını arayacağım! Manken Özge Ulusoy, Aralık 2022'de babası Haydar Ulusoy'un (73) ölüm haberiyle tarifsiz bir acı yaşadı. Babasının mezarı başında paylaşım yapan Ulusoy, "Bizim yüreğimiz biraz hafifleyecekse, bir gün o katil hapse döndüğü gün olacak" dedi.
9.04.2024 Cadde
Çağla Şıkel'in dudaklarındaki değişim şaşırttı! 'Ne yaptın kendine?'
Çağla Şıkel'in dudaklarındaki değişim şaşırttı! 'Ne yaptın kendine?' Özel hayatıyla magazin gündeminde adından söz ettiren manken ve sunucu Çağla Şıkel'in, sosyal medya hesabında yayınladığı son gönderisi görenleri şaşırttı. Ünlü ismin dudaklarındaki eşitsizlik ve orantısızlık dikkatlerden kaçmadı. Şıkel'e yorum yağdı.
8.04.2024 Cadde
Tarık Tarcan: O paranın çalınması hayatta kalmamı sağladı!
Tarık Tarcan: O paranın çalınması hayatta kalmamı sağladı! 80'li ve 90'lı yıllara damga vuran manken, sunucu ve oyuncu Tarık Tarcan, çocukluğundan ve şöhretin zirvesine çıktığı günlerden bahsetti. Yıllar önce İstanbul'u terk edip Muğla'da yaşamaya başlayan ünlü isim, mankenlik yaptığı dönemde yaşadığı ve hayatının kırılma noktalarından olan bir olayı da anlattı.
6.04.2024 Cadde
Yaşar Alptekin'den çarpıcı itiraf: Battım!
Yaşar Alptekin'den çarpıcı itiraf: Battım! 1989 yapımı 'Lambada' filmiyle hafızalarda yer eden eski manken ve oyuncu Yaşar Alptekin, maneviyata yönelerek, mesleğinden uzak bir hayat yaşamaya başlamıştı. Ünlü isim, son olarak katıldığı programda 12 kez ticarete atıldığını ama hepsinde battığını söyledi.
6.04.2024 Cadde
Yaşar Alptekin dört katlı villasının kapısını Evrim Akın'a açtı!
Yaşar Alptekin dört katlı villasının kapısını Evrim Akın'a açtı! 1989 yapımı 'Lambada' filmiyle hafızalarda yer eden eski manken ve oyuncu Yaşar Alptekin, dört katlı lüks villasının kapılarını Evrim Akın İle Ev Gezmesi’ne açtı. Evinde kutsal emanetler köşesi de olan ünlü ismin antika eşyaları, kileri ve saunalı giyinme odası dikkat çekti.
1.04.2024 Cadde
Kapılarını ilk kez açtı
Kapılarını ilk kez açtı Eski manken ve oyuncu Yaşar Alptekin, Kanal D’nin sunuculuğunu Evrim Akın’ın yaptığı ‘Evrim Akın ile Ev Gezmesi’ programına konuk oldu.
31.03.2024 Cadde
‘Layla’ya 64 milyon
‘Layla’ya 64 milyon Eski İngiliz manken Pattie Boyd eski eşi, müzisyen Eric Clapton’a dair eşyaların da yer aldığı koleksiyonunu 3 milyon dolara (96 milyon TL) sattı.
25.03.2024 Dünya
Survivor Yunus Emre kimdir kaç yaşında? Yunus Emre Özden kaç yaşında aslen nereli mesleği ne?
Survivor Yunus Emre kimdir kaç yaşında? Yunus Emre Özden kaç yaşında aslen nereli mesleği ne? Survivor 2022 All Star kadrosuna yedeklerden katılan bir diğer isim olan Yunus Emre Özden Gönüllüler takımında mücadelesini sürdürüyor. Geçtiğimiz yıl Survivor'da Gönüllüler takımında başladıktan sonra Ünlüler takımında da mücadele eden Yunus Emre sıklıkla yarışma ve parkurlarda çıkışları ile adından söz ettirmişti. Bu yıl iyi bir performans ile geri dönen Yunus Emre Özden yarım bıraktığı işi tamamlaya geldiğini ifade etti.
23.03.2024 Cadde
Tuğba Özay'dan Darülaceze sakinlerine iftar daveti
Tuğba Özay'dan Darülaceze sakinlerine iftar daveti Şarkıcı ve manken Tuğba Özay, Darülaceze sakinleri için iftar yemeği verdi. İstanbul Darülaceze Müdürlüğü Kayışdağı Yerleşkesi sakinleri, müzik ziyafetinin de yaşandığı etkinlikle moral buldu.
22.03.2024 Cadde
Yeşilçam'ın 'Bayan Bacak'ı Serpil Örümcer için yardım konseri!
Yeşilçam'ın 'Bayan Bacak'ı Serpil Örümcer için yardım konseri! Türk sanat müziği sanatçısı Aygün Karadoğan ve Bakırköylüler Derneği, maddi anlamda zor günler yaşayan Yeşilçam oyuncusu Serpil Örümcer'e katkıda bulunmak amacıyla yardım konseri düzenliyor.
19.03.2024 Cadde
Gündemden düşmeyen 'öteki kadın!' İşte Leydi Rose Hanbury hakkında her şey
Gündemden düşmeyen 'öteki kadın!' İşte Leydi Rose Hanbury hakkında her şey Galler Prensi William ile Galler Prensesi Kate Middleton, son dönemde tüm dünyada en çok konuşulan isimler olmaya devam ediyor. 'Kayıp' Prenses'in nerede olduğu merak edilirken, Prens le ilişkisi olduğu iddia edilen Leydi Rose Hanbury'nin de adı öne çıkmaya başladı. Peki Rose Hanbury kim? William ile aralarındaki ilişkiye dair söylentiler neler? İşte detaylar...
16.03.2024 Cadde
Simge Ünal: Çocuk sorumluluğu almak istemiyorum!
Simge Ünal: Çocuk sorumluluğu almak istemiyorum! Simge Ünal, geçtiğimiz gün Metropol İstanbul’da objektiflere yakalandı. Dubai tatili dönüşünde soluğu alışveriş turunda alan genç model, basın mensuplarıyla ayaküstü sohbet etti.
16.03.2024 Cadde
Yeşilçam'ın 'Bayan Bacak'ı Serpil Örümcer, şimdi de şarkılarını satıyor!
Yeşilçam'ın 'Bayan Bacak'ı Serpil Örümcer, şimdi de şarkılarını satıyor! 1970'li yıllarda 'Bayan Bacak' lakabıyla ünlenen eski manken, oyuncu ve şarkıcı Serpil Örümcer, geçtiğimiz aylarda maddi olarak zor günler geçirdiği için eski fotoğraflarını 200 TL'den satışa çıkararak sevenlerinden yardım istemişti. Ünlü isim, şimdi de sosyal medya hesabından yayınladığı bir video ile şarkılarını topladığı CD'leri satmak istediğini söyledi.
14.03.2024 Cadde
Hülya Yiğitalp: Oğlum 'Dışarı çıkmanın zamanı geldi' dedi
Hülya Yiğitalp: Oğlum 'Dışarı çıkmanın zamanı geldi' dedi Oyuncu ve emekli manken Hülya Yiğitalp'in 31 yaşındaki oğlu Yiğit Tokbey, 17 Ocak'ta ABD'de motosiklet kazasında hayatını kaybetmişti. Tokbey, memleketi Adana'da gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlanmıştı. Evlat acısıyla sarsılan Yiğitalp, vaktini diğer oğlu Fırat Tokbey ile geçiriyor.
10.03.2024 Cadde
Tuğba Özay: Serenay Sarıkaya yerimi dolduracak kişiydi ama oyunculuğa başladı!
Tuğba Özay: Serenay Sarıkaya yerimi dolduracak kişiydi ama oyunculuğa başladı! Ünlü model Tuğba Özay, geçtiğimiz gün katıldığı bir davette gazetecilerle bir araya geldi. Modellik konusunda Türkiye'de zirve olduğunu ve veliahdının olmadığını söyleyen Özay, Serenay Sarıkaya'dan bahsederek iddialı açıklamalarda bulundu.
8.03.2024 Cadde
'Ben böyleyim işte! Yataktan kalktığım gibi pijamalarımla bahçeye giderim'
'Ben böyleyim işte! Yataktan kalktığım gibi pijamalarımla bahçeye giderim' Doğaya ve hayvanlara olan sevgisiyle bilinen Tuğba Özay, Manavgat'taki çiftliğinde sebze yetiştirmek için sera yaptırdı. Toprağı kazıp gübreleyen ünlü mankenin paylaşımı sosyal medyada gündem oldu.
7.03.2024 Cadde
Ebru Şallı oğlu Beren’in son halini paylaştı: Ne ara 20 oldun sen?
Ebru Şallı oğlu Beren’in son halini paylaştı: Ne ara 20 oldun sen? Ünlü manken Ebru Şallı, Harun Tan ile olan evliliğinden dünyaya gelen oğlu Beren Tan'ın doğum gününü kutladı. Beren ile pozunu paylaşan Şallı'nın fotoğrafına yazdığı not dikkat çekti.
7.03.2024 Cadde
'Kurtlar Vadisi Pusu'nun Asu Miray'ı Zeliha Çal şimdi ne yapıyor? 'Öyle bir insan değilim'
'Kurtlar Vadisi Pusu'nun Asu Miray'ı Zeliha Çal şimdi ne yapıyor? 'Öyle bir insan değilim' 'Kurtlar Vadisi Pusu', 'Emret Komutanım', 'Arka Sokaklar' ve ' Kalbimdeki Deniz' dizilerinde kamera karşısına geçen Zeliha Çal, oyunculuk kariyerine nokta koyma nedenini açıkladı.
5.03.2024 Cadde
Ebru Şancı Öztürk'ün oğlunun burnuna boncuk kaçtı
Ebru Şancı Öztürk'ün oğlunun burnuna boncuk kaçtı Ebru Şancı Öztürk'ün oğlu Kürşad Fırat Öztürk'ün burnuna boncuk kaçtı. Oğlunu apar topar doktora götüren Öztürk, doktorun oğluna müdahale ettiği o anları yayımladı.
4.03.2024 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Manken ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.