Marcelo

Marcelo

Son dakika Marcelo haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Marcelo gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Marcelo haber sayfamızda...

Marcelo

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.904 marcelo haberi bulunmuştur.
TOFAŞ, FIBA Şampiyonlar Ligi'ne veda etti!
TOFAŞ, FIBA Şampiyonlar Ligi'ne veda etti! Lenovo Tenerife, FIBA Şampiyonlar Ligi çeyrek final serisi 3'üncü maçında TOFAŞ'ı 78-55 mağlup etti.
Neymar yeni takımını soyunma odasında açıkladı! Tarih verdi
Neymar yeni takımını soyunma odasında açıkladı! Tarih verdi Barcelona ve PSG'nin eski yıldızı Neymar, bir başka eski kulübü olan Santos'u ziyaret etti. Final maçında seremonide kupayı taşıyan Brezilyalı yıldıza tribünlerden büyük destek ve 'geri dön' çağrısı vardı. 32 yaşındaki futbolcu, müjdeyi ise soyunma odasında verdi.
1.04.2024 Dünyadan Futbol
Jorge Jesus'un Al Hilal'i dünya rekorunu kırdı! İnanılmaz başarı
Jorge Jesus'un Al Hilal'i dünya rekorunu kırdı! İnanılmaz başarı Asya Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final maçında Jorge Jesus'un takımı Al Hilal ile Marcelo Gallardo'nun takımı Al İttihad karşı karşıya geldi. Sahadan 2-0'lık galibiyetle ayrılan Al Hilal dünya rekoru kırdı.
13.03.2024 Dünyadan Futbol
Portekiz sandık başında
Portekiz sandık başında Antonio Costa'nın istifasıyla erken seçime giden ülkede yeni başbakan ve parlamento belirlenecek, aşırı sağın yükselişi endişeleri artırıyor.
10.03.2024 Dünya
Aldatma iddiasına ceza! Wanda Nara ve Mauro Icardi acımadı
Aldatma iddiasına ceza! Wanda Nara ve Mauro Icardi acımadı İtalyan gazetecinin Fabrizio Corona'nın Wanda Nara, Mauro Icardi ve Marcelo Brozovic ile ilgili yaptığı haberle ilgili mahkemeden karar çıktı.
29.02.2024 Galatasaray
Brezilya'da skandal olay! Futbolculara bombalı saldırı
Brezilya'da skandal olay! Futbolculara bombalı saldırı Brezilya'da Sport Recife ile Fortaleza arasındaki kupa maçı sonrası konuk takımda futbolcuları taşıyan otobüse bombalı saldırı düzenlendi. Fortaleza'da 6 futbolcu yaralandı.
22.02.2024 Dünyadan Futbol
Şarkıcı Dani Li, yağ aldırma operasyonu sırasında fenalaşıp hayatını kaybetti!
Şarkıcı Dani Li, yağ aldırma operasyonu sırasında fenalaşıp hayatını kaybetti! Brezilya'nın tanınmış pop şarkıcısı Dani Li, karın, sırt bölgesinde yağ aldırma ve meme küçültme ameliyatı sırasında yaşanan komplikasyonlar sonucu hayatını kaybetti. Şarkıcının eşi Marcelo Mira, yerel kaynaklara açıklamada bulundu.
28.01.2024 Cadde
Suudi Arabistan'da kriz çıkarmıştı! Karim Benzema'ya Premier Lig devi talip
Suudi Arabistan'da kriz çıkarmıştı! Karim Benzema'ya Premier Lig devi talip Al Ittihad ile 3 yıllık sözleşme imzalayan ve yıllık 200 milyon euro maaş alacağı belirtilen Karim Benzema, Suudi Arabistan'da aradığını bualamdı. Al Ittihad'den ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Fransız forvete, Premier Lig devinin talip olduğu öne sürüldü.
18.01.2024 Dünyadan Futbol
Ceyhun Kazancı: Geciken ödemelerle nam saldık
Ceyhun Kazancı: Geciken ödemelerle nam saldık Beşiktaş eski sportif direktörü Ceyhun Kazancı, WinterLeague Convention 2024 etkinliğinde açıklamalarda bulundu.
13.01.2024 Süper Lig
Real Madrid efsanesi Marcelo, Arda Güler ile buluştu! Büyük övgü
Real Madrid efsanesi Marcelo, Arda Güler ile buluştu! Büyük övgü Efsane sol bek Marcelo 15 yıl formasını terlettiği Real Madrid'e ziyarette bulundu. Antrenmanda Arda Güler'in yanına gelen Marcelo, milli yıldızımız ile sohbet etti. Marcelo'nun Arda Güler yorumu dikkatlerden kaçmadı.
9.01.2024 İspanya La Liga
Al Nassr, Al Taawoun deplasmanında zorlanmadı!
Al Nassr, Al Taawoun deplasmanında zorlanmadı! Suudi Arabistan Pro Lig'in 19'uncu haftasında Al Nassr, Al Taawoun deplasmanından 4-1 galip ayrıldı.
30.12.2023 Dünyadan Futbol
Suudi Arabistan'da Karim Benzema krizi! Ülkeyi terk etti
Suudi Arabistan'da Karim Benzema krizi! Ülkeyi terk etti Suudi Arabistan ekiplerinden Al Ittihad'de Karim Benzema krizi patlak verdi. Yıldız futbolcunun ülkeyi terk ettiği öğrenildi.
30.12.2023 Dünyadan Futbol
Cristiano Ronaldo, Galatasaray-Fenerbahçe finaline davet edildi
Cristiano Ronaldo, Galatasaray-Fenerbahçe finaline davet edildi Suudi Arabistan Futbol Federasyonu, başta Cristiano Ronaldo olmak üzere Suudi Ligi'nde top koşturan birçok ünlü futbolcuyu Galatasaray - Fenerbahçe maçını izlemeye davet etti.
29.12.2023 Galatasaray
Misli'de en yüksek oranlı maçlar içeriği
Misli'de en yüksek oranlı maçlar içeriği Suudi Arabistan Pro Lig'de Karim Benzema'lı Al-Ittihad, Cristiano Ronaldo'lu Al-Nassr'ı konuk edecek! İngiltere Premier Lig'de Liverpool ve Manchester United sahaya çıkacak! Siz de “Türkiye’nin En Yüksek Oranları” ve Tek Maç, Canlı Bahis, Canlı Sohbet seçenekleriyle bu karşılaşmaların heyecanını Misli’de yaşayabileceksiniz. Bu arada; Misli'den yeni üyelere koşulsuz 50 TL hediye! Hemen üye olun, bu fırsatı kaçırmayın...
26.12.2023 Futbol
Al Nassr, Al Ettifaq'ı 3 golle devirdi!
Al Nassr, Al Ettifaq'ı 3 golle devirdi! Suudi Arabistan Pro Lig'in 18'inci haftasında Al Nassr, Al Ettifaq'ı 3-1 mağlup etti.
22.12.2023 Dünyadan Futbol
FIFA Kulüpler Dünya Kupası sahibini buluyor
FIFA Kulüpler Dünya Kupası sahibini buluyor 2023 FIFA Kulüpler Dünya Kupası finalinde İngiliz ekibi Manchester City ile Brezilya takımı Fluminense karşılaşacak. İki takım da ilk kez mücadele ettikleri bu organizasyonda şampiyonluk için sahaya çıkacak.
21.12.2023 Dünyadan Futbol
Trabzonspor'un yıldızıyla ilgili bomba iddia! Cristiano Ronaldo ile takım arkadaşı olacak mı?
Trabzonspor'un yıldızıyla ilgili bomba iddia! Cristiano Ronaldo ile takım arkadaşı olacak mı? Trabzonspor'da Abdullah Avcı'nın yeniden göreve gelmesinin ardından performansı yükselen tecrübeli futbolcuyla ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Suudi Arabistan ekibi Al Nassr'ın tecrübeli oyuncuyu kadrosuna katmak istediği iddia edildi.
13.12.2023 Trabzonspor
Kopenhag'dan Galatasaray önlemi! Taraftara uyarı
Kopenhag'dan Galatasaray önlemi! Taraftara uyarı UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray'ı konuk edecek Kopenhag'dan taraftarına Galatasaray uyarısı geldi.
18.11.2023 Şampiyonlar Ligi
Beşiktaş Emlakjet, Aliağa Petkimspor'a takılmadı!
Beşiktaş Emlakjet, Aliağa Petkimspor'a takılmadı! Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin 8'inci haftasında Beşiktaş Emlakjet, Aliağa Petkimspor engelini 66-62'lik skorla geçti.
Al Ittihad, Marcelo Gallardo ile anlaşmaya vardı!
Al Ittihad, Marcelo Gallardo ile anlaşmaya vardı! Suudi Arabistan temsilcisi Al Ittihad'ın Marcelo Gallardo ile anlaşma sağladığı öğrenildi.
18.11.2023 Dünyadan Futbol
UEFA'dan Al Nassr'a Şampiyonlar Ligi müjdesi!
UEFA'dan Al Nassr'a Şampiyonlar Ligi müjdesi! Suudi Arabistan ekiplerinden Al Nassr'ın Şampiyonlar Ligi'ne davet edileceği öne sürüldü.
14.11.2023 Şampiyonlar Ligi
Portekiz'de yolsuzluk soruşturması! İsim benzerliği başbakanı yaktı
Portekiz'de yolsuzluk soruşturması! İsim benzerliği başbakanı yaktı Portekiz'i 2015'ten bu yana yöneten Sosyalist Partili Başbakan Antonio Costa, özel kalem müdürü ve bakanlarından birinin adının şüpheli olarak karıştığı bir yolsuzluk soruşturmasının ardından salı günü istifa etti.
13.11.2023 Dünya
Al Ittihad'dan Lautaro Martinez için rekor transfer teklifi! Rakam dudak uçuklattı
Al Ittihad'dan Lautaro Martinez için rekor transfer teklifi! Rakam dudak uçuklattı Suudi Arabistan Pro Ligi temsilcisinin Inter'in Arjantinli golcüsü için tarihi bir teklif yaptığı ileri sürüldü.
12.11.2023 Dünyadan Futbol
Ronaldo, Asya Şampiyonlar Ligi'nde coştu!
Ronaldo, Asya Şampiyonlar Ligi'nde coştu! Asya Futbol Konfederasyonu (AFC) Şampiyonlar Ligi grup karşılaşmasında Ronaldo takımı Al-Nassr ile şov yaptı.
25.10.2023 Futbol
İsmail Yüksek'e Avrupa'dan 4 talip! İşte Fenerbahçe'nin bonservis beklentisi
İsmail Yüksek'e Avrupa'dan 4 talip! İşte Fenerbahçe'nin bonservis beklentisi Geçtiğimiz sezon Jorge Jesus'la başlayan çıkışını bu sezona taşıyan ve A Milli Takım'ın Hırvatistan zaferinde sahanın yıldızlarından olan İsmail Yüksek ile Avrupa'nın önemli kulüpleri yakından ilgileniyor. Fenerbahçe, İsmail Yüksek'ten beklediği bonservis bedelini belirledi.
15.10.2023 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Marcelo ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.