Marmara

Marmara

Son dakika marmara haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan marmara gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan marmara haber sayfamızda...

Marmara

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 34.799 marmara haberi bulunmuştur.
Bebek İsimleri 2024: Farklı, Değişik, Yeni ve Anlamı Güzel Kız ve Erkek Unisex Bebek İsim Önerileri
Bebek İsimleri 2024: Farklı, Değişik, Yeni ve Anlamı Güzel Kız ve Erkek Unisex Bebek İsim Önerileri Dünyanın en güzel duygularından bir tanesi de hiç şüphesiz anne ve baba olmak. Aileye yeni katılması beklenen üyenin yanında çiftleri isim heyecanı da sarar. Bebek isimleri ile ilgili uzun ve derin bir araştırma sürecine giren anne ve adayları çocuklarının isminin en güzel ve en anlamlı olmasını isterler. Hamilelik döneminde cinsiyetin belli olmasının ardından en çok üzerine düşülen konulardan bir tanesidir. Ömür boyu taşıyacakları ismin kulağa hoş gelmesini tercih eden aileler bebeklerinin isminin keşfedilmemiş, en zor ve nadir bulunan, değişik, duyulmamış, özel ve farklı olmasını isterler. Bunun dışında kız ve erkek bebeklerine verecekleri ismin unisex olmasını isteyen aileler de var. Ancak ismin güzelliği kadar anlamlarının da güzel olmasını önemserler. En güzel, duyulmamış, modern, değişik kız ve erkek bebekler için unisex isimler sözlüğü ve anlamları hakkında daha fazla bilgi almak istiyorsanız “Bebek İsimleri 2024” içeriğimize bakabilirsiniz.
18.04.2024 Bebek
Bakan Bolat'tan CNN Türk'te İsrail'e ambargo açıklaması: Amacımız ateşkese zorlamak
Bakan Bolat'tan CNN Türk'te İsrail'e ambargo açıklaması: Amacımız ateşkese zorlamak Ticaret Bakanı Ömer Bolat CNN Türk ekranlarında Hürriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Hande Fırat'ın sorularını yanıtladı. Birinci hedef enflasyonla mücadele diyen Bakan Bolat "İsrail'e ambargo kararı alan tek Müslüman ülke Türkiye" dedi.
17.04.2024 Gündem
Meteoroloji'den 16 kent için son dakika uyarısı! Çok kuvvetli geliyor
Meteoroloji'den 16 kent için son dakika uyarısı! Çok kuvvetli geliyor Meteoroloji’den bir son dakika uyarısı geldi. Radar verilerine göre 16 kent için sarı alarm verildi. İstanbul dahil birçok kentte saatler sonra soğuk ve sağanak hava etkisini gösterecek. İşte tüm yurdu bekleyen hava durumu detayları…
17.04.2024 Gündem
Meteoroloji'den yeni uyarı! İstanbul dahil: 3 gün sürecek, bu saatlere dikkat
Meteoroloji'den yeni uyarı! İstanbul dahil: 3 gün sürecek, bu saatlere dikkat Meteoroloji'den bir son dakika uyarısı geldi. Yurt genelinde etkili olan yaz havası kısa sürdü. Bugün 6 kent için sarı kodlu uyarı yapıldı. Yarın ise İstanbul başta olmak üzere birçok kentte alarm verildi. 3 gün boyunca sürecek olan sağanak ve gök gürültülü havanın etkisi ile sıcaklıklar da 9 derece düşecek. İşte tüm yurdu bekleyen hava durumu detayları…
17.04.2024 Gündem
Son dakika... Meteoroloji'den 6 kent için alarm! Sıcaklık 9 derece birden düşecek
Son dakika... Meteoroloji'den 6 kent için alarm! Sıcaklık 9 derece birden düşecek Meteoroloji haritayı güncelledi. Sıcaklıklar 9 derece birden düşecek. İstanbul başta olmak üzere Ankara, İzmir gibi birçok kent için uyarı yapıldı. Bugün 6 kent için sarı alarm verildi. İşte tüm yurdu bekleyen hava durumu detayları...
16.04.2024 Gündem
Meteoroloji uyardı! Sıcaklık 9 derece birden düşecek
Meteoroloji uyardı! Sıcaklık 9 derece birden düşecek Kavurucu sıcak hava dalgası yurdu etkisi altına almışken Meteoroloji’den yeni uyarı geldi. Sıcaklıklar yarından sonra 9 derece birden düşecek. İstanbul başta olmak üzere Ankara, İzmir gibi birçok kent için gök gürültülü sağanak uyarısı yapıldı.
16.04.2024 Haberler
Naci Görür: İstanbul çok büyük bir afetle karşılaşabilir
Naci Görür: İstanbul çok büyük bir afetle karşılaşabilir Yerbilimci Prof. Dr. Naci Görür, "İstanbul çok büyük bir afetle karşılaşabilir. Zaman, İstanbul'u depreme hazırlama zamanıdır. Bütün gücümüzle; hükümetle, yerel yönetimle, bilim dünyasıyla; İstanbul'u, Marmara Bölgesi'ni deprem dirençli hale getirmek yolunda gayret sarf etmeliyiz. Depremi hemen bekliyoruz, hemen işe başlamak lazım" dedi.
16.04.2024 Haberler
Naci Görür: İstanbul çok büyük bir afetle karşılaşabilir
Naci Görür: İstanbul çok büyük bir afetle karşılaşabilir Yerbilimci Prof. Dr. Naci Görür; "İstanbul çok büyük bir afetle karşılaşabilir. Zaman, İstanbul'u depreme hazırlama zamanıdır. Bütün gücümüzle; hükümetle, yerel yönetimle, bilim dünyasıyla; İstanbul'u, Marmara Bölgesi'ni deprem dirençli hale getirmek yolunda gayret sarf etmeliyiz. Depremi hemen bekliyoruz, hemen işe başlamak lazım" dedi.
16.04.2024 Gündem
Tatilde otoyollardan 11.2 milyon araç geçti
Tatilde otoyollardan 11.2 milyon araç geçti Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ramazan Bayramı tatili boyunca otoyolları 11.2 milyonun üzerinde aracın kullandığını belirterek, “Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nü 2 milyon 94 bin 924 araç, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nü de 1 milyon 772 bin 112 araç kullandı” dedi.
16.04.2024 Ekonomi
İstanbul Depremi'nde en güvenlisi yer altı! 'Avrasya Tüneli ve metrolara tampon oluyor'
İstanbul Depremi'nde en güvenlisi yer altı! 'Avrasya Tüneli ve metrolara tampon oluyor' Depremlerin çok net olmasa da ortalama bir tekerrür süresi olduğunu sıklıkla belirten deprem uzmanları, megakent İstanbul için tehlike çanlarının artık daha şiddetli çaldığını söylüyor. Pek çok riskli bina içinde, depreme nerede yakalanacağınız hiç de belli olmayabilir. Peki, metrolarda ya da Avrasya Tüneli'nde yani yerin metrelerce derininde yakalansanız ne olurdu? Uzmanına sorduk.
16.04.2024 Yaşam
İBB’de seçim sonrası ilk meclis toplantısı yapıldı
İBB’de seçim sonrası ilk meclis toplantısı yapıldı İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi 9’uncu seçim dönemi ilk oturumu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu başkanlığında toplandı. Oturumda siyasi parti gruplarının yeni yönetimleri de belli oldu.
15.04.2024 Gündem
Meteoroloji yeni hava durumu raporunu yayımladı! Bakan Özhaseki'den uyarı
Meteoroloji yeni hava durumu raporunu yayımladı! Bakan Özhaseki'den uyarı Meteoroloji yeni hava durumu tahmin raporunu yayımladı. Hava sıcaklıklarının ülke genelinde mevsim normalleri üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor. Perşembe günü ise sağanak yağış yurdun Batı bölgelerinde etkisini gösterecek. Öte yandan hafta boyunca devam edecek sıcaklık nedeniyle Bakan Özhaseki uyarıda bulundu.
15.04.2024 Gündem
Ramazan Bayramı tatilinde otoyollardan 11,2 milyon araç geçti
Ramazan Bayramı tatilinde otoyollardan 11,2 milyon araç geçti Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ramazan Bayramı tatili boyunca otoyolları 11,2 milyonun üzerinde aracın kullandığını belirterek, “Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nü ise 2 milyon 94 bin 924 araç, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nü de 1 milyon 772 bin 112 araç kullandı” dedi.
15.04.2024 Haberler
Bakan Uraloğlu rakamlarla açıkladı! 11.2 milyon araç geçti
Bakan Uraloğlu rakamlarla açıkladı! 11.2 milyon araç geçti Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ramazan Bayramı tatili boyunca otoyolları 11,2 milyonun üzerinde aracın kullandığını belirterek, “Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nü ise 2 milyon 94 bin 924 araç, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nü de 1 milyon 772 bin 112 araç kullandı” dedi. Uraloğlu, 9 gün süren bayram tatili süresince 3 milyon 284 bin kişinin otobüslerle yolculuğu tercih ettiğini, demiryolları ile seyahat eden kişi sayısının ise 820 bini bulduğunu bildirdi.
15.04.2024 Ekonomi
İznik Ultra Maratonu ve Koşu Festivali için geri sayım
İznik Ultra Maratonu ve Koşu Festivali için geri sayım Bursa'nın İznik ilçesinde 3 gün boyunca sürecek, Dünya’da büyük ilgi ile takip edilen, Marmara Bölgesi'nin en büyük gölünde gerçekleşen İznik Ultra Maratonu ve Koşu Festivali 19-21 Nisan’da...
15.04.2024 Diğer
Bayram tatili facia ile bitti! Feryatları ortalığı inletti
Bayram tatili facia ile bitti! Feryatları ortalığı inletti Kuzey Marmara Otoyolu Anadolu Feneri mevkisinde lastiği patlayan hafif ticari araç, yol kenarından çalılık alana girip 250 metre sürüklendikten sonra şarampole uçtu. Can pazarının yaşandığı kazada aynı aileden 1’i bebek olmak üzere 2 kişi öldü, 3 kişi de yaralandı. Ailenin feryatları ve çaresizliği ise yürek dağladı.
15.04.2024 Gündem
Bayram tatili katliama dönüştü! 1’i bebek 2 kişi öldü
Bayram tatili katliama dönüştü! 1’i bebek 2 kişi öldü Kuzey Marmara Otoyolu Anadolu Feneri mevkisinde lastiği patlayan hafif ticari araç, yol kenarından çalılık alana girip 250 metre sürüklendikten sonra şarampole uçtu. Can pazarının yaşandığı kazada aynı aileden 1’i bebek olmak üzere 2 kişi öldü, 3 kişi de yaralandı. Ailenin feryatları ve çaresizliği ise yürek dağladı.
15.04.2024 Haberler
Son dakika: Yeni haftada havalar nasıl olacak? Meteoroloji hava durumu raporu
Son dakika: Yeni haftada havalar nasıl olacak? Meteoroloji hava durumu raporu Yeni haftada sıcaklıklar yurt genelinde mevsim normallerinin üzerine çıkacak. İstanbul, Ankara ve İzmir'de hava sıcaklığı 26 dereceyi geçecek. Güneşli hava etkisini sürdürecek, perşembe gününe kadar yağış beklenmiyor.
15.04.2024 Gündem
4 saatlik yol 11 saatte aşıldı
4 saatlik yol 11 saatte aşıldı 9 günlük Ramazan Bayramı tatilini şehir dışında geçirenlerin dönüş yolundaki trafik çilesi bu yıl da değişmedi. Kilit kavşakta 2 km’lik kuyruk oluştu. İzmir’den İstanbul’a gelen otobüs şoförü Serhun Bayar bu çileyi özetledi: ‘4 saatte geldiğimiz yolu, 11 saatte geldik’
15.04.2024 Gündem
Meteoroloji yeni raporu yayımladı! Bu hafta hava nasıl olacak?
Meteoroloji yeni raporu yayımladı! Bu hafta hava nasıl olacak? Meteoroloji yeni hava durumu tahmin raporunu yayımladı. Salı gününden itibaren ülke genelinde hava sıcaklıkları mevsim normallerinin 4 ila 10 derece üzerine çıkması bekleniyor. Öte yandan Kars’ta nisan ayında kar sürprizi yaşandı.
14.04.2024 Gündem
Tatilciler geri dönüş yolunda! İşte adım adım son durum...
Tatilciler geri dönüş yolunda! İşte adım adım son durum... 9 günlük Ramazan bayramı tatilinin sona ermesiyle birlikte, onlarca vatandaş memleketlerinden ve tatil noktalarından eve dönüş için yola çıktı. Özellikle Akdeniz ve Ege bölgelerinden İstanbul'a doğru yola çıkanların yolculuğu adeta çileye dönüştü. İstanbul-Bursa-İzmir Otoyolunda trafik bazı bölgelerde zaman zaman durma noktasına geldi, gişelerde kilometrelerce kuyruk oluştu. İşte yollarda son durum…
14.04.2024 Gündem
Baba ve kızı hayatını kaybetti! Kuzey Marmara Otoyolu’ndaki kazada kahreden detay
Baba ve kızı hayatını kaybetti! Kuzey Marmara Otoyolu’ndaki kazada kahreden detay Kuzey Marmara Otoyolu’nun Kocaeli geçişinde otomobile arkadan çarpan kamyonetin devrilmesi neticesinde meydana gelen kazada ölü sayısı 2'ye yükselirken 4 kişi de yaralandı. Kazada hayatını kaybedenlerin baba ve kız olduğu öğrenilirken yürek yakan detaylar da ortaya çıktı.
14.04.2024 Gündem
Tarihi Yarımada’nın yeni yüzü
Tarihi Yarımada’nın yeni yüzü Sultanahmet Camii’nden Kapalıçarşı’ya Fener Evleri’nden Bulgur Palas’a Tarihi Yarımada İstanbul’un cazibe merkezi olmayı sürdürüyor. Gastronomiden kültür sanat alanlarına son dönemlerde herkesin radarına giren yeni mekânlarıyla karşınızda eskimeyen Tarihi Yarımada
14.04.2024 Pazar
Son dakika: Meteoroloji yeni haritayı yayımladı! Kuvvetli şekilde geliyor
Son dakika: Meteoroloji yeni haritayı yayımladı! Kuvvetli şekilde geliyor Meteoroloji Genel Müdürlüğü 5 günlük hava tahmin raporunu yayımladı. Buna göre yurdun doğu kesiminde kuvvetli yağışlar etkili olacak.
13.04.2024 Gündem
Van'da feci kaza! 11 kişi yaralandı
Van'da feci kaza! 11 kişi yaralandı Van'da meydana gelen kazada 11 kişi yaralandı. 2 aracın çarpıştığı kazada araçlar hurdaya döndü.
12.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Marmara ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.