Marmara Ereğlisi

Marmara Ereğlisi

Son dakika Marmara Ereğlisi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Marmara Ereğlisi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Marmara Ereğlisi haber sayfamızda...

Marmara Ereğlisi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 538 marmara ereğlisi haberi bulunmuştur.
Marmara’da hangi fay kırılacak?
Marmara’da hangi fay kırılacak? 17 Ağustos depreminin yıldönümünde beklenen Marmara depremi ile ilgili değerlendirmeler de tekrar gündeme geldi. Alman Yer Bilimleri Araştırma Merkezi’nden 2 sismoloji uzmanı, depremin Kuzey Anadolu Fay Hattı’nın Adalar segmentinde gerçekleşeceğini ve 7,4 büyüklüğünde bir deprem yaşanacağı öngörüsünde bulundu. Sismoloji uzmanları Dirk Becker ile Marco Bohnhoff, İstanbul’un güneyindeki Marmara fay hattını “sismik boşluk” olarak tanımlayarak, uzun süredir aktifleşmeyen ve ‘kilitli’ olarak andıkları bu fayda, 7’den büyük bir deprem beklendiğini kaydetti.
18.08.2023 Gündem
Artık ‘çi börek’ diyeceksiniz
Artık ‘çi börek’ diyeceksiniz Türk Dil Kurumu (TDK), aralarında iki ilçenin de olduğu 18 kelimenin yazımında değişiklik yaptı. Yeni düzenleme ile artık halk arasında sıklıkla yapılan hatalardan biri olan “unvan” değil “ünvan”, “çiğ börek” değil “çi börek” yazılacak.
21.07.2023 Gündem
Meteoroloji'den İstanbul, Tekirdağ ve Kırklareli'ne son dakika uyarısı
Meteoroloji'den İstanbul, Tekirdağ ve Kırklareli'ne son dakika uyarısı Meteoroloji Genel Müdürlüğü ve İstanbul Valiliği kuvvetli yağış konusunda vatandaşları uyardı. Öte yandan Meteoroloji, Kurban Bayramı’nda Marmara Bölgesi için uyarıda bulunarak İstanbul, Edirne, Tekirdağ, Kocaeli dahil birçok kenti uyardı.
26.06.2023 Gündem
Katmerli felaket!
Katmerli felaket! Uzmanlar, Marmara Denizi’nde 7 ve üzeri büyük bir deprem yaşanması durumunda Tekirdağ kent merkezi ile kıyıya yakın diğer yerleşim birimlerinin ciddi şekilde etkileneceğini belirtiyor.
15.03.2023 Gündem
Feci kazada ölen Beste toprağa verildi
Feci kazada ölen Beste toprağa verildi Tekirdağ'ın Marmara Ereğlisi ilçesinde meydana gelen feci kazada hayatını kaybeden genç kız toprağa verildi.
13.03.2023 Haberler
'İstanbul'da büyük deprem olacak mı?' tartışması kavgaya dönüştü! Hangi isim ne diyor?
'İstanbul'da büyük deprem olacak mı?' tartışması kavgaya dönüştü! Hangi isim ne diyor? İstanbul’u etkilemesi beklenen büyük Marmara depremi için birçok farklı tez ileri sürülürken, uzmanlar arasındaki fikir ayrılıklarının bilimsel tartışmanın ötesinde, kişisel kavgaya dönüşmesi deprem korkusu yaşayan vatandaşların üzerinde tedirginlik yaratıyor...
22.02.2023 Gündem
Tekirdağ’da 2 otomobilin çarpışması sonucu 3 kişinin yaralandığı feci kaza kamerada
Tekirdağ’da 2 otomobilin çarpışması sonucu 3 kişinin yaralandığı feci kaza kamerada Tekirdağ’ın Marmara Ereğlisi’nde iki otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu 3 kişinin yaralandığı kaza kameraya yansıdı.
26.12.2022 Haberler
Tekirdağ’da 2 otomobilin çarpışması sonucu 3 kişinin yaralandığı feci kaza kamerada
Tekirdağ’da 2 otomobilin çarpışması sonucu 3 kişinin yaralandığı feci kaza kamerada Tekirdağ’ın Marmara Ereğlisi’nde iki otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu 3 kişinin yaralandığı kaza kameraya yansıdı.
26.12.2022 Gündem
'İstanbul depremi için zaman doldu'
'İstanbul depremi için zaman doldu' Gazi Üniversitesi Deprem Mühendisliği Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Samet Arslan, Düzce'nin Gölyaka ilçesinde meydana gelen 5.9 büyüklüğündeki depremin İstanbul depremini tetikleyip tetiklemeyeceği konusunda yorum yapmanın erken olduğunu belirtti. Prof. Dr. Arslan, "İstanbul depremi öyle ya da böyle olacak. İstatistik ve bilimsel olarak bakarsak İstanbul depremi için zaman doldu. Gözümüzü yummanın anlamı yok, gerçekle yüzleşmek lazım. İstanbul depremi dünden daha yakın" dedi.
24.11.2022 Haberler
Düzce depremi sonrası korkutan görüntü
Düzce depremi sonrası korkutan görüntü Düzce'nin Gölyaka ilçesindeki 5,9 büyüklüğündeki depremin ardından yüzeyde korkutan bir görüntü ortaya çıktı. Öte yandan Düzce depreminin İstanbul depremini tetikleyip tetiklemeyeceği yönünde dikkat çeken bir değerlendirme geldi: İstanbul depremi için zaman doldu.
24.11.2022 Gündem
'İstanbul depremi için zaman doldu'
'İstanbul depremi için zaman doldu' Gazi Üniversitesi Deprem Mühendisliği Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Samet Arslan, Düzce'nin Gölyaka ilçesinde meydana gelen 5.9 büyüklüğündeki depremin İstanbul depremini tetikleyip tetiklemeyeceği konusunda yorum yapmanın erken olduğunu belirtti. Prof. Dr. Arslan, "İstanbul depremi öyle ya da böyle olacak. İstatistik ve bilimsel olarak bakarsak İstanbul depremi için zaman doldu. Gözümüzü yummanın anlamı yok, gerçekle yüzleşmek lazım. İstanbul depremi dünden daha yakın" dedi.
24.11.2022 Gündem
TOKİ arsa ödemeleri nasıl olacak, başvuru nasıl yapılır? TOKİ arsaları nerede? İşte TOKİ arsa listesi
TOKİ arsa ödemeleri nasıl olacak, başvuru nasıl yapılır? TOKİ arsaları nerede? İşte TOKİ arsa listesi 'İlk Evim Arsa' için başvurular başladı. E-devlet ve Ziraat Bankası şubelerinden yapılan TOKİ arsa başvuruları için son tarih 7 Kasım. Peki, TOKİ arsaları nerelerde olacak, arsa ödemeleri asıl yapılacak? İşte Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yurt genelinde projelendirilen TOKİ arsaları ile ilgili merak edilenler.
14.10.2022 Bilgi Rehberi
TOKİ ARSA LİSTESİ: TOKİ arsaları nerede, hangi illerde var? İşte TOKİ arsa başvuru bedeli
TOKİ ARSA LİSTESİ: TOKİ arsaları nerede, hangi illerde var? İşte TOKİ arsa başvuru bedeli TOKİ arsa başvurusu nasıl yapılır? TOKİ arsa ve iş yeri başvuruları başladı. 250 bin sosyal konutun ardından arsa ve iş yeri başvurusu için de detaylar belli oldu. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 'İlk Evim Arsa' ve 'İlk Evim İş Yerim' projesi kapsamında yer alan illeri de açıkladı. Peki, TOKİ arsa başvurusu nasıl yapılır? İşte başvuru şartları.
13.10.2022 Bilgi Rehberi
TOKİ ARSA ve İŞYERİ başvurusu nasıl yapılır, başvuru bedeli kaç lira? TOKİ arsa/işyeri başvuru şartları neler, fiyatları ne kadar? İl il arsa yerleri ve tapu teslim tarihi
TOKİ ARSA ve İŞYERİ başvurusu nasıl yapılır, başvuru bedeli kaç lira? TOKİ arsa/işyeri başvuru şartları neler, fiyatları ne kadar? İl il arsa yerleri ve tapu teslim tarihi Arsa - işyeri başvurusu başladı! Bir yandan da TOKİ konut başvuruları devam ediyor. Ekim ayı ile birlikte ilk arsam ve ilk işyerim başvuru süreci başlıyor. Konuyla ilgilenenler ise TOKİ arsa başvuru şartları ile işyeri başvuru sürecini araştırıyor. Peki, 2022 TOKİ işyeri ve arsa başvuru şartları neler, fiyatlar ne kadar?
10.10.2022 Bilgi Rehberi
TOKİ ARSA BAŞVURUSU nasıl, nereye yapılır? TOKİ arsa yerleri nerede, fiyatları ne kadar? İşte arsa başvuru şartları...
TOKİ ARSA BAŞVURUSU nasıl, nereye yapılır? TOKİ arsa yerleri nerede, fiyatları ne kadar? İşte arsa başvuru şartları... TOKİ arsaları ile ilgili peş peşe sorular geliyor. Bugün başlayan TOKİ arsa başvuru işlemleri nasıl, nereye yapılır? TOKİ arsa yerleri nerede, fiyatları ne kadar? İşte TOKİ arsa başvuru şartları...
10.10.2022 Bilgi Rehberi
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte il il tahsis edilecek yerler...
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte il il tahsis edilecek yerler... Toplu Konut İdaresi Başkanlığı kapsamında duyurulan 'İlk Evim Arsa' ve 'İlk İş Yerim' projesindeki yerlerin hangi illerde yapılacağı belli oldu.
10.10.2022 Ekonomi
CarrefourSA 1000 bayi hedefine ilerliyor
CarrefourSA 1000 bayi hedefine ilerliyor CarrefourSA çatısı altındaki 824 mağazanın 150 tanesinin bayilik sistemiyle hizmet verdiğini belirten Bulut Batum, “Bu alanda yapacağımız tüm yatırımlarla birlikte 3 yıl içerisinde 1.000 bayiye ulaşmayı planlıyoruz” dedi.
7.10.2022 Milliyet Executive
Gün yüzüne çıkıyor! Trakya'nın en büyüğü
Gün yüzüne çıkıyor! Trakya'nın en büyüğü Tekirdağ'ın Marmara Ereğlisi ilçesindeki Perinthos Antik Kenti'nde bulunan, Trakya'nın en büyük tiyatrosunun gün yüzüne çıkarılması için kazı çalışmaları sürdürülüyor.
12.09.2022 Gündem
Atıksu arıtma tesisi proje hazırlama hizmeti alınacak
Atıksu arıtma tesisi proje hazırlama hizmeti alınacak Basın İlan Kurumu'nun ilan portalı ilan. gov. tr'de yer alan duyuruya göre atıksu arıtma tesisi proje hazırlama hizmeti alınacak.
3.09.2022 Ekonomi
Akaryakıt istasyonunda ilk CarrefourSA açıldı
Akaryakıt istasyonunda ilk CarrefourSA açıldı Üç yıl içinde 1000 bayiye ulaşmayı hedefleyen CarrefourSA, girişimciler ve küçük esnafın yanında akaryakıt istasyonlarına da bayilik vermeye başladı. 
18.08.2022 Ekonomi
‘Tek değil 4 riskli fay var’
‘Tek değil 4 riskli fay var’ Olası İstanbul depremine yönelik Milliyet’e değerlendirmelerde bulunan Prof. Yaltırak, “Tek değil 4 riskli fay var. Marmara bir an önce taşıyabileceği değerlere geri getirilmeli ve tersine göç başlamalı” dedi.
17.08.2022 Gündem
15 yıllık emeği 1 saatte yok oldu! 'Bebek gibi büyüttüğüm canlarımı kaybettim'
15 yıllık emeği 1 saatte yok oldu! 'Bebek gibi büyüttüğüm canlarımı kaybettim' Tekirdağ'da 15 yıllık emeğinin 1 saatte küle döndüğünü söyleyen Hüsamettin Sert gözyaşlarına boğuldu: İnsanın çok zoruna gidiyor, cidden çok üzüldüm. Bebek gibi büyüttüğüm canlarımı kaybettim
9.08.2022 Gündem
Marmara Denizi'ni kirleten gemiye ceza kesildi
Marmara Denizi'ni kirleten gemiye ceza kesildi Marmara Denizi'ne asetik asit tahliye ederek, kirliliğe neden olan, kimyasal madde yüklü gemiye yönelik 19 milyon 57 bin 390 lira ceza uygulandı.
2.06.2022 Gündem
Denizi kirleten gemiye ceza!
Denizi kirleten gemiye ceza! 2021 yılında 57 binin üzerinde çevre denetimi yaparak Cumhuriyet tarihinin en yüksek denetim sayısına ulaşan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığına bağlı çevre denetim ekipleri, deniz kirliliği denetimleri konusunda yetkilendirilen kurumlarla birlikte Marmara Bölgesinde denetimlerini kesintisiz sürdürüyor. Söz konusu denetimler kapsamında Marmara Denizi’ne asetik asit tahliye ettiği tespit edilen tankere 19 milyon lira idari para cezası uygulandı.
2.06.2022 Ekonomi
Tekirdağ’da fuhuş operasyonu! 2 otele 27 bin lira ceza
Tekirdağ’da fuhuş operasyonu! 2 otele 27 bin lira ceza Tekirdağ’ın Marmara Ereğlisi ilçesinde 2 otele yönelik düzenlenen fuhuş operasyonunda 8 yabancı kadına fuhuş yaptırdıkları öne sürülen 4 kişi yakalandı.
30.05.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Marmara Ereğlisi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.