Masaj

Masaj

Son dakika masaj haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan masaj gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan masaj haber sayfamızda...

Masaj

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 4.614 masaj haberi bulunmuştur.
Saç masajından gelen mucize! Günde 2 defa uygulayın, 5 dakikada değişiyor
Saç masajından gelen mucize! Günde 2 defa uygulayın, 5 dakikada değişiyor Daha uzun, daha güçlü saçlar istiyorsanız, bunun için saç derisi sağlığınızı korumanız gerekiyor. Saç uzaması için kendinize hızlı bir baş masajı yapmak, yalnızca saç derinizi besleyip canlandırmanıza yardımcı olmakla kalmaz, aynı zamanda daha hızlı uzama ve daha güçlü saçlar sağlar. İşte saç derisine masaj yapmanın püf noktaları.
1.04.2024 Saç Bakımı
Yaşar Alptekin dört katlı villasının kapısını Evrim Akın'a açtı!
Yaşar Alptekin dört katlı villasının kapısını Evrim Akın'a açtı! 1989 yapımı 'Lambada' filmiyle hafızalarda yer eden eski manken ve oyuncu Yaşar Alptekin, dört katlı lüks villasının kapılarını Evrim Akın İle Ev Gezmesi’ne açtı. Evinde kutsal emanetler köşesi de olan ünlü ismin antika eşyaları, kileri ve saunalı giyinme odası dikkat çekti.
1.04.2024 Cadde
Yaşlanma önlenebilir mi, durdurulabilir mi?
Yaşlanma önlenebilir mi, durdurulabilir mi? Dünyanın her köşesinde bilim insanları yaşlanmaya çare arıyor. Bunun için çok çeşitli çözümler üzerinde duruluyor. Peki antiaging uygulamaları ile sağlıklı yaş almak ve yaşlanmayı yavaşlatmak nasıl mümkün?
30.03.2024 Pazar
Dünya ‘çıldırıyor’
Dünya ‘çıldırıyor’ Güney Kutbu’nun bulunduğu Antarktika kıtasında, küresel ısınma nedeniyle hem buzullar eriyor hem de bir başka sorun daha yaşanıyor.
29.03.2024 Dünya
Göz altı halkalarını 2 malzemeyle yok edin! 2-3 dakika masaj yapmak yetiyor
Göz altı halkalarını 2 malzemeyle yok edin! 2-3 dakika masaj yapmak yetiyor Göz altlarında koyu halkalar birçok kişi için istenmeye görüntülerden biridir. Kişiyi yaşlı ve yorgun gösterilen bu koyu halkalar için ise çözüm salatalık ve patates olabilir. Peki nasıl?
27.03.2024 Cilt Bakımı
Yer: Antalya! 'Estetik ev' operasyonu
Yer: Antalya! 'Estetik ev' operasyonu Antalya'nın Konyaaltı ilçesinde yetkisiz botoks, estetik işlemi, dolgu, yüz germe ve gençlik aşısı yapılan eve İlçe Sağlık Müdürlüğü ve İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından baskın düzenlendi.
27.03.2024 Gündem
Lenf bezlerini süper hızda çalıştıran hareket! Işıl ışıl yapıyor, ödem sıfıra iniyor
Lenf bezlerini süper hızda çalıştıran hareket! Işıl ışıl yapıyor, ödem sıfıra iniyor Lenf sisteminin düzgün çalışması, sağlık açısından büyük önem taşır. Lenf drenaj masajı yaparak cildinizin ışıl ışıl görünmesini sağlayabilirsiniz. İşte lenf bezlerini süper hızda çalıştıran hareketler.
26.03.2024 Genel Sağlık
Oruçluyken botoks orucu bozar mı? Dolgu yaptırmak orucu etkiler mi?
Oruçluyken botoks orucu bozar mı? Dolgu yaptırmak orucu etkiler mi? Ramazan ayına sayılı günler kala botoks ve dolgu gibi enjeksiyonlu medikal estetik uygulamaların orucu bozup bozmadığı merak konusu oldu. Peki oruçluyken botoks yaptırılır mı, dolgu yaptırmak orucu bozar mı? İşte ayrıntılar...
11.03.2024 Ramazan Haberleri
Eşini öldürdü: Keserle sırtına ve diz kapağına vurdum
Eşini öldürdü: Keserle sırtına ve diz kapağına vurdum Antalya’da eşi Saibe Akdağ'ı (37) keserle öldüren Ercan Akdağ (38), ilk duruşmada, "Koridorda bulunan keseri alarak sırtına ve diz kapağına vurdum. Dizinin üstüne düşünce kendisini sakinleştirmeye çalıştım” dedi.
6.03.2024 Gündem
Sahnede söz kadınların
Sahnede söz kadınların Binlerce yıl tiyatroda erkek gözüyle anlatılan kadın hikâyelerine bir süredir dikkat çekici bir “kadın eli” değiyor. Sayıları giderek çoğalan tek kişilik kadın oyunlarına 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü vesilesiyle baktık.
2.03.2024 Pazar
Bir damlası saç derisinde mucizeler yaratıyor! Egzama, kepek ve kaşıntıyı geçiriyor
Bir damlası saç derisinde mucizeler yaratıyor! Egzama, kepek ve kaşıntıyı geçiriyor Saç derisinde kepek, kaşıntı ve egzama gibi rahatsız edici problemler hemen hemen birçok insanın yaşadığı saç sağlığı problemleri arasında yer alıyor. Son derece rahatsızlık veren bu problemlerin önlemini ise doğal yöntemlerle almak mümkün. Egzama, kepek ve kaşıntıyı tek damlada bitiriyor.
23.02.2024 Püf Noktası
Masaj salonlarına fuhuş baskını! 25’i kadın 37 kişi yakalandı
Masaj salonlarına fuhuş baskını! 25’i kadın 37 kişi yakalandı Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde masaj salonlarına yönelik düzenlenen fuhuş operasyonunda 25’i kadın toplam 37 kişi yakalandı.
16.02.2024 Gündem
Fuhuş operasyonunda tutuklanan şüpheli Youtube fenomeni çıktı
Fuhuş operasyonunda tutuklanan şüpheli Youtube fenomeni çıktı İstanbul'da, masaj salonunda fuhuş yaptırdıkları iddiasıyla tutuklanan 4 şüphelinin ifadeleri ortaya çıktı. Şüphelilerden birinin Youtube'de içerik üreten sosyal medya fenomeni olduğu belirlendi.
13.02.2024 Haberler
Fuhuş operasyonunda tutuklanan şüpheli Youtube fenomeni çıktı
Fuhuş operasyonunda tutuklanan şüpheli Youtube fenomeni çıktı İstanbul'da, masaj salonunda fuhuş yaptırdıkları iddiasıyla tutuklanan 4 şüphelinin ifadeleri ortaya çıktı. Şüphelilerden birinin Youtube'de içerik üreten sosyal medya fenomeni olduğu belirlendi.
13.02.2024 Gündem
Girişimciler doğuyor!
Girişimciler doğuyor! Türkiye'de bebek ve çocuk ürünleri pazarı 2 milyar doları aşıyor. Özellikle girişimci kadınlar biraz da 'kendi hayatlarından' aldıkları ilhamla, gördükleri 'eksikliklerle' harekete geçerek üretici oluyor.
12.02.2024 Milliyet Executive
Anneleri evi terk etti! Bir paket makarna 6 kardeşin hayatını değiştirdi
Anneleri evi terk etti! Bir paket makarna 6 kardeşin hayatını değiştirdi Şanlıurfa’nın Suriye sınırındaki ilçesi Ceylanpınar’da anneleri evi terk ettiği için hasta babalarıyla yaşamaya çalışan 6 kardeşin hayatı, komşularından bir paket makarna istedikten sonra değişti.
11.02.2024 Gündem
İstanbul'da masaj salonuna fuhuş baskını! 3'ü kadın 7 kişi yakalandı
İstanbul'da masaj salonuna fuhuş baskını! 3'ü kadın 7 kişi yakalandı İstanbul’da masaj salonunda fuhuş yaptırdıkları iddia edilen 3’ü kadın 7 kişilik şebeke polis tarafından yakalandı.
11.02.2024 Gündem
Kocaeli'de çocuk koğuşunda cinsel istismar skandalında flaş gelişme! 5 gardiyan hakkında karar
Kocaeli'de çocuk koğuşunda cinsel istismar skandalında flaş gelişme! 5 gardiyan hakkında karar Kocaeli’nde, 2022 yılında cezaevindeki çocuk koğuşunda tutuklu bulunan S.T. (19) ile M.D. (18), aynı koğuşta kaldıkları 4 kişi tarafından cinsel istismara uğradığını öne sürdü. 4 sanığa 30 yıla kadar değişen oranlarda hapis cezaları verildi. Başsavcılığın cezaevindeki 5 infaz koruma memuru hakkında başlattığı soruşturma tamamlandı. İddianamede, 5 gardiyan hakkında 'Görevi kötüye kullanmak' suçundan ayrı ayrı 3 aydan 1 yıla kadar hapis cezası istendi.
11.02.2024 Gündem
Sakatlıklar amatör sporcularda daha çok görülüyor
Sakatlıklar amatör sporcularda daha çok görülüyor Spor yaralanmaları, sanılanın aksine profesyonel sporcular yerine, amatör sporcularda veya uzun süre sportif aktivitede bulunmayıp nadiren spor yapanlarda daha çok görülüyor. Medicana Ataköy Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Doç. Dr. Okan Özkunt, ciddiye alınmayan ve zamanında tedavi edilmeyen yaralanmaların daha sonra sadece spor hayatının değil, günlük aktivitelerin de aksamasına neden olabildiğini belirterek, "Spor sonrası şikayetlerin devamı durumunda; bağ kopması, kemik ödemi ve kıkırdak hasarı gibi ciddi sorunlar ortaya çıkabiliyor" dedi.
8.02.2024 Vitrin
Fuhuş çetesine 'Balans' operasyonunda yeni gelişme
Fuhuş çetesine 'Balans' operasyonunda yeni gelişme Diyarbakır’da, polisin plazalarda güzellik merkezi ya da masaj salonu adlı iş yerlerinde fuhuş yaptıran çeteye yönelik 'Balans' operasyonu düzenlendi. Gözaltına alınan 4'ü kadın, 9 şüpheli tutuklandı.
30.01.2024 Gündem
20 yıllık usta aşçı et sotenin gizli tekniğini açıkladı! Etin içine ekleyince lokum gibi oluyor
20 yıllık usta aşçı et sotenin gizli tekniğini açıkladı! Etin içine ekleyince lokum gibi oluyor Ana yemeklerin gözdesi olan et soteyi yaparken dikkat edilmesi gereken noktalardan birisi de etin lokum gibi olması. Usta aşçılara göre etin yumuşacık olmasını ve ağızda dağılmasını sağlamak mümkün. 20 yıllık usta aşçı lokum gibi etin sırrını paylaştı.
29.01.2024 Yemek
Güzellik merkezine 'Balans' operasyonu! Plaza önünde şok görüntü
Güzellik merkezine 'Balans' operasyonu! Plaza önünde şok görüntü Diyarbakır'da ekipler, plazalarda güzellik merkezi adı altında fuhuş yapıldığı bilgisi üzerine çalışma başlattı.
29.01.2024 Haberler
Güzellik merkezine 'Balans' operasyonu! Plaza önünde şok görüntü
Güzellik merkezine 'Balans' operasyonu! Plaza önünde şok görüntü Diyarbakır'da ekipler, plazalarda güzellik merkezi adı altında fuhuş yapıldığı bilgisi üzerine çalışma başlattı.
29.01.2024 Gündem
Amber Lagoon Villaları
Amber Lagoon Villaları MSE tarafından Antalya, Belek’teki Regnum Carya bünyesinde tasarlanan “Amber Lagoon Villaları” göçebe yaşam tarzı ile doğayı lüks konaklama alanlarında buluşturarak huzurlu bir atmosfer sunuyor.
28.01.2024 Mimarlık

Benzer Haber Etiketleri

Masaj ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.