Masal

Masal

Son dakika masal haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan masal gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan masal haber sayfamızda...

Masal

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 3.703 masal haberi bulunmuştur.
Arkadaşım robot
Arkadaşım robot Bu senenin En İyi Animasyon dalında Oscar adaylarından olan “Robot Dreams/Robot Düşleri” yalnızlık, arkadaşlık, bağlılık temaları üzerine çok duygusal bir hikâye anlatıyor.
19.04.2024 Kültür Sanat
AKM Çocuk Sanat Festivali 20- 23 Nisan tarihlerinde gerçekleşecek
AKM Çocuk Sanat Festivali 20- 23 Nisan tarihlerinde gerçekleşecek 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın sanatla buluştuğu AKM Çocuk Sanat Festivali 20- 23 Nisan tarihleri arasında gerçekleşecek.
17.04.2024 Gündem
Fenalaşarak hastaneye kaldırılmıştı! Nur Yoldaş'ın sağlık durumu hakkında açıklama geldi
Fenalaşarak hastaneye kaldırılmıştı! Nur Yoldaş'ın sağlık durumu hakkında açıklama geldi 'Sultan-ı Yegâh' başta olmak üzere, 'Mihrimah', 'Saki', 'Nagehan Bustan Faslı', 'Nedir Yarabbi Derdim' gibi şarkılarıyla bir döneme damga vuran Nur Yoldaş, yürüyüş yaptığı sırada fenalaşarak apar topar hastaneye kaldırılmıştı. Ünlü isimden son durumu hakkında açıklama geldi.
17.04.2024 Cadde
'Bay Sinema' Türker İnanoğlu'na hüzünlü veda! 'Bugün bir devir kapandı'
'Bay Sinema' Türker İnanoğlu'na hüzünlü veda! 'Bugün bir devir kapandı' Türk sinemasının efsane isimlerinden Türker İnanoğlu (88), 2 Nisan Salı akşamı geçirdiği ani rahatsızlığın ardından kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. ‘Bay Sinema’ olarak anılan ünlü yapımcı ve yönetmen için Maslak Show Center'da veda töreni düzenlendi. Türker İnanoğlu , törenin ardından Levent Barbaros Hayrettin Paşa Camii'nde kılınan cenaze namazı sonrası Kanlıca'daki aile mezarlığına defnedildi.
5.04.2024 Cadde
Sevgiye dair ne varsa
Sevgiye dair ne varsa “Giselle”, imkânsız bir aşkı anlatsa da önemli mesajlar taşıyor. Dönemin egemen gücü asillerin yer aldığı eserlere halkı katıyor.
31.03.2024 Kültür Sanat
Seferihisarlı  çocuklara  Oyun Sokağı
Seferihisarlı çocuklara Oyun Sokağı Seferihisar Belediyesi, Doğanbey-Payamlı Gündüz Bakım Evi ve Oyun Sokağı’nı hizmete açtı.
30.03.2024 Ege
Ölen oğlunun adına 13 kütüphane açtı! Şimdi muhtar adayı
Ölen oğlunun adına 13 kütüphane açtı! Şimdi muhtar adayı Trafik kazasında kaybettiği oğlu için 12 yıl önce ilk kütüphaneyi açan muhtar adayı İbrahim Irmak, zaman içerisinde açtığı kütüphane sayısını 13’e çıkartarak binlerce kitabı kitapseverlerle buluşturdu.
17.03.2024 Gündem
AK Parti'nin Adana adayı Kocaispir: Adana değişim istiyor
AK Parti'nin Adana adayı Kocaispir: Adana değişim istiyor Feke, Saimbeyli ve Tufanbeyli ilçe sakinleriyle kucaklaşan Kocaispir, “Adana değişim istiyor” dedi.
14.03.2024 Gündem
Hamza Dağ'dan girişimci kadınlara hibe desteği! Detayları açıkladı
Hamza Dağ'dan girişimci kadınlara hibe desteği! Detayları açıkladı AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamza Dağ, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde 'Eşsiz İzmir Kadın ve Aile Lansmanı'nı gerçekleştirdi. Lansmana AK Parti Konak Belediye Başkan Adayı Ceyda Bölünmez Çankırı da katılım gösterdi.
8.03.2024 Gündem
Müzik nereye sen oraya
Müzik nereye sen oraya İngiltere’de bir turizm şirketi Taylor Swift’in “London Boy” şarkısından yola çıkarak şarkıda bahsi geçen yerlerin gezdirildiği turlar düzenliyor. İlk dinleyişte bir aşk şarkısı gibi görünse de insanın kafasına sahiden Londra’da turistik bir gezi yapma fikrini sokan bir şarkı “London Boy”. Shoreditch gecelerini, Brixton öğleden sonralarını bir göresiniz geliyor dinledikçe. Peki benzer turlar Türkiye’de düzenlenseydi, hani şarkılardan yola çıkılıp, nerelere gidilirdi acaba?
2.03.2024 Pazar
Masal değil gerçek!
Masal değil gerçek! Başrollerini Elit Andaç Çam ve Bülent Emrah Parlak’ın paylaştığı, senaryosunu Bülent Emrah Parlak’ın yazdığı, Murat Eken’in yönetmenliğinde sahneye taşınan “Leyla ile Mecnun Değil”, bir cenaze üzerinden küresel erkek-kadın dertlerinin dünyanın dertleriyle örtüştüğü ‘gerçek bir aşk hikâyesi’ anlatıyor...
27.02.2024 Kültür Sanat
Ümraniye Belediye Başkanı Yıldırım: Bu dönem Ümraniye olarak yıldızımız kentsel dönüşüm
Ümraniye Belediye Başkanı Yıldırım: Bu dönem Ümraniye olarak yıldızımız kentsel dönüşüm AK Parti’den yeniden aday gösterilen Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, Proje Tanıtım Programı düzenledi. Projelerini açıklayan Yıldırım, “Hazırlık sürecindeyiz. Her projeyi kendi bünyemizde yapma imkanımız var. Yalnız Kongre Merkezi’ni dışarıda yaptık. Onun dışında bütün projelerimizi kendi imkanımızla yapıyoruz. Bundan sonra projelere daha hız vereceğiz. Önce fikir projesi, sonra tatbikat projesi en son da ihaleler devam edecek. Temiz İstanbul, temiz Ümraniye ve yaşanabilir bir Ümraniye diyorum" diye konuştu.
19.02.2024 Gündem
Ünlü isimler ölüm yıl dönümünde Aysel Gürel'i andı
Ünlü isimler ölüm yıl dönümünde Aysel Gürel'i andı Türk müziğinin unutulmaz söz yazarlarından Aysel Gürel'in, vefatının üzerinden 16 yıl geçti. Ünlü isimler, 17 Şubat 2008'de 79 yaşındayken hayatını kaybeden Gürel'i andı.
19.02.2024 Cadde
Prenses tek başına kulede
Prenses tek başına kulede Rapunzel masalını hepimiz biliriz de peki kuleye hapsedilmiş bir prensesin hikâyesine farklı bir açıdan bakmaya ne dersiniz?
12.02.2024 Kültür Sanat
Tam kadroyla yaraları sardı
Tam kadroyla yaraları sardı 6 Şubat depremlerinin ardından tüm birimleriyle afet bölgesine giden İzmir Büyükşehir Belediyesi depremzedelere konteynerden psikolojik desteğe kadar pek çok konuda yardımda bulundu.
6.02.2024 Gündem
Emine Erdoğan, "Büyüklerimiz değerlerimiz projesi" tanıtımına katıldı
Emine Erdoğan, "Büyüklerimiz değerlerimiz projesi" tanıtımına katıldı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan Bağcılar'da, "Büyüklerimiz Değerlerimiz Projesi" tanıtım programına katıldı. Erdoğan, "Bizim anlayışımızda, yaşı kemale erenler, toplumun öncüsü kabul edilir; sözleri muteber sayılır. Tecrübe ve birikimleri yolumuzu aydınlatır" dedi.
2.02.2024 Gündem
Göçmenin umudu kâbus ile masal arasında geziniyor
Göçmenin umudu kâbus ile masal arasında geziniyor İtalya’nın bu seneki Oscar adayı “Io Capitano/Kaptan Benim”, ‘Avrupa kıyılarına varmak gerçekten de bir umut mu yoksa yaşanması muhtemel ırkçılığın ilk basamağı mı?’ sorusunu seyircinin önüne çıkarıyor
28.01.2024 Kültür Sanat
Murat Kurum İstanbul vaatlerini sıraladı
Murat Kurum İstanbul vaatlerini sıraladı AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, "Türkiye Yüzyılı İstanbul Vizyonu" toplantısıyla projelerini tek tek açıkladı.
25.01.2024 Haberler
Murat Kurum İstanbul vaatlerini sıraladı: Silivri'ye metrobüs, 2 yakaya tünel, emekliye destek, gençlere hibe...
Murat Kurum İstanbul vaatlerini sıraladı: Silivri'ye metrobüs, 2 yakaya tünel, emekliye destek, gençlere hibe... AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, "Türkiye Yüzyılı İstanbul Vizyonu" toplantısıyla projelerini tek tek açıkladı.
25.01.2024 Gündem
Masallar bizi kandırıyor
Masallar bizi kandırıyor Serhat Akavcı, “3. Sayfa Masalları” adlı sergisinde masallar bize anlatıldıkları gibi değil, tüm dünya bizi kandırıyor diye haykırıyor
21.01.2024 Kültür Sanat
Çocuk kitaplarıyla başlayan 60 yıllık başarı öyküsü…
Çocuk kitaplarıyla başlayan 60 yıllık başarı öyküsü… Yayıncılık serüveni boyunca başta çocuk kitaplarının basımı olmak üzere pek çok yeni Türk yazarın tanınmasına aracılık eden Özgür Eğitim Yayınevi’nin ikinci kuşak temsilcisi Özgür Kaplan, “Şimdi sırada Çocuklar İçin Nutuk var” diyor.
20.01.2024 Ege
Ezo Sunal'a doğum günü kutlaması
Ezo Sunal'a doğum günü kutlaması Merhum sanatçı Kemal Sunal'ın kızı Ezo Sunal, doğum gününü önceki akşam sevdikleriyle kutladı. Ali Sunal paylaşımına, "İyi ki doğdun benim güzelim güzel kardeşim güzel halamız seni seviyorum..." yazdı.
9.01.2024 Cadde
Ç ile Başlayan Kız Bebek İsimleri 2024: Ç Harfi ile Başlayan Kız İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
Ç ile Başlayan Kız Bebek İsimleri 2024: Ç Harfi ile Başlayan Kız İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Dünyanın en güzel duygularından birisi de hiç şüphesiz evlat sahibi olmak. Ancak bebek bekleyen çiftlerin sorumluluk duygusu da artıyor. Anne ve baba adayları bebeklerinin cinsiyetini öğrendikten sonra verecekleri isim konusunda seçici oluyorlar. Kız bebekleri için kulağa hoş gelen, anlamları güzel olan ve modern isimleri tercih ediyorlar. Kız bebek isimleri ve anlamları konusunda detaylı bir incelemeye giren çiftler duyulmamış, nadir bulunan ve keşfedilmemiş isimleri vermek istiyorlar. Ç harfi ile başlayan kız isimleri ve anlamları nelerdir? “Ç ile Başlayan Kız Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
5.01.2024 Bebek
Ö ile Başlayan Kız Bebek İsimleri 2024: Ö Harfi ile Başlayan Kız İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
Ö ile Başlayan Kız Bebek İsimleri 2024: Ö Harfi ile Başlayan Kız İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Anne ve baba adayları için en elzem konulardan birisi de isimlerdir. Bebek bekleyen çiftler cinsiyetin belli olmasının ardından isimler ve anlamları konusunda oldukça derin bir araştırma içerisine girerler. Çocuklarına hayat boyu taşıyacakları isim verirken kulağa hoş gelmesi, nadir bulunan, keşfedilmemiş ve popüler olmasına özen gösterirler. Ancak bunların dışında bebek bekleyen çiftler isimlerin anlamlarına dikkat ederler. Kız isimleri ve anlamları arayışında olan ebeveynler için pek çok seçenek bulunur. Ö harfi ile başlayan kız isimleri ve anlamları nelerdir? “Ö ile Başlayan Kız Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
4.01.2024 Bebek
Ş ile Başlayan Kız Bebek İsimleri 2024: Ş Harfi ile Başlayan Kız İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
Ş ile Başlayan Kız Bebek İsimleri 2024: Ş Harfi ile Başlayan Kız İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Bebek bekleyen anne ve baba adaylarının en çok üzerine düştüğü konulardan bir tanesi de isimler. Cinsiyet öğrendikten sonra çiftler yakınlarından veya internet üzerinden konu ile ilgili fikir sahibi oluyor. Anne ve baba adayları bebeklerine isim vermede kararsızlık yaşıyor. Kız bebekleri için ebeveynler kulağa hoş gelmesinin yanı sıra anlamlarına da dikkat ediyor. İsim verme sürecinde genellikle kararsızlık yaşayan aileler kız bebeklerine modern, popüler, nadir bulunan, değişik ve keşfedilmemiş isimler vermek istiyor. Ş harfi ile başlayan kız isimleri ve anlamları nelerdir? “Ş ile Başlayan Kız Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
4.01.2024 Bebek

Benzer Haber Etiketleri

Masal ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.