Gündem Masterchef Türkiye'de bu akşam kim elendi? Büyük sürpriz, o isim veda etti!

Masterchef Türkiye'de bu akşam kim elendi? Büyük sürpriz, o isim veda etti!

13.11.2018 - 07:26 | Son Güncellenme:

MasterChef Türkiye'de 22. yeni bölümüyle ekranlara geldi. Sevilen yarışmada dün ve bugün yapılan oylamalar sonunda eleme adayları belli oldu ve bir kişi daha hayallerine veda etti. Peki Masterchef Türkiye 23. yeni bölüm'de bu akşam kim elendi?

Masterchef Türkiyede bu akşam kim elendi Büyük sürpriz, o isim veda etti

TV8'in heyecanla takip edilen yarışması MasterChef Türkiye yeni bölümü ile bu akşam yine oldukça heyecanlı bir bölümü geride bıraktı ve bir kişi daha yarışmadan elendi. Peki MasterChef Türkiye'de bu hafta kim hayallerine veda etti?

MASTERCHEF TÜRKİYE'DE BU HAFTA KİM ELENDİ?

MasterChef Türkiye'de dün Meltem'in ardından bugün de Uğur ve Kerem eleme adayları oldu. Yarışmadan elenen isim ise büyük bir şok oldu! Dün akşam jüri ile büyük bir gerginlik yaşayan Murat, eleme adayı olmamasına rağmen jüri kararıyla bu hafta elenen isim oldu ve eleme adayı olan Meltem, Uğur ve Kerem elenmekten kurtuldu.

Haberin Devamı

İŞTE ELEMENİN SEBEBİ...

21. bölümde hem dış göreve hem de stüdyodaki yarışlara Murat'ın davranışları damga vurmuştu. MasterChef Türkiye jürisini hayli sinirlendiren Murat stüdyodan kovulmuştu. Murat'ın MasterChef'ten diskalifiye olup olmayacağı ile ilgili karar ise bu akşam verildi ve haftanın eleme adaylarından biri olmamasına rağmen Murat, bu davranışları yüzünden yarışmadan elendi...

MASTERCHEF TÜRKİYE 23. YENİ BÖLÜM FRAGMAN