Maydanoz

Maydanoz

Son dakika maydanoz haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan maydanoz gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan maydanoz haber sayfamızda...

Maydanoz

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.190 maydanoz haberi bulunmuştur.
Sevmiyorum diyen bile bayılacak! Pırasa sevdiren tarif
Sevmiyorum diyen bile bayılacak! Pırasa sevdiren tarif Klasik pırasa tariflerinden sıkılanlar için daha farklı bir önerimiz var. Pırasa sevmiyorum diyen birçok insan bile bu tarife bayılacak. Pırasanın hafif acılığı, yumuşaklığı ve lezzeti, bu tarifle birleşerek lezzetli bir yemeğe dönüşecek. İşte yumurtalı pırasa tarifi
6.04.2024 Yemek
Limonda fiyat makası 4.8 kat
Limonda fiyat makası 4.8 kat Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Başkanı Şemsi Bayraktar, üretici ile market arasındaki makasa işaret ederek “Üreticide 3 lira 50 kuruş olan limon markette 16 lira 73 kuruşa satıldı” dedi.
30.03.2024 Ekonomi
“Üreticide 3 lira 50 kuruş olan limon markette 16 lira 73 kuruşa satıldı”
“Üreticide 3 lira 50 kuruş olan limon markette 16 lira 73 kuruşa satıldı” Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, üretici ile market arasındaki makasa işaret ederek, arasındaki “Üreticide 3 lira 50 kuruş olan limon markette 16 lira 73 kuruşa satıldı” dedi.
29.03.2024 Ekonomi
Yunus Emre Akkor’dan Köfteli Soğan Yahni
Yunus Emre Akkor’dan Köfteli Soğan Yahni Yunus Emre Akkor ile Osmanlı Mutfağı - Köfteli Soğan Yahni
27.03.2024 Milliyet Tv
Paylaşmayı bilenler bu Ramazan da lezzete doyacak… İşte iftarda herkesi mutlu edecek 5 pratik tarif!
Paylaşmayı bilenler bu Ramazan da lezzete doyacak… İşte iftarda herkesi mutlu edecek 5 pratik tarif! Ramazan ayının en güzel yanı iftarda aile ve dostlarla birlikte olmaktır ama bazen sofranın etrafındakiler, bazen de sofranın kurulduğu yer değişebilir. Her nerede ve kiminle olursak olalım lezzetli bir sofra kurmak aslında hiç de zor değil. Nasıl mı? İşte herkesin kendine göre bir mutluluk bulacağı 5 harika piliç tarifi!
25.03.2024 Advertorial
Çiftçiler tarlalarını 2 ay önce sulamaya başladı
Çiftçiler tarlalarını 2 ay önce sulamaya başladı Eskişehir’de kendini hissettiren sıcak havalar ve yağışların az olması çiftçilerin normalden 2 ay önce tarlalarını sulamaya başlamalarına neden olurken yeraltı suyu 150 metreye kadar çekildi.
21.03.2024 Ekonomi
Kimsenin bilmediği şifa! Günde 1 dakika maydanoz çiğnemek bakın ne işe yarıyor
Kimsenin bilmediği şifa! Günde 1 dakika maydanoz çiğnemek bakın ne işe yarıyor Yeşillikler arasında en faydalı olan sebzelerden biri maydanozdur. Çiğ olarak tüketildiğinde ise bambaşka etkileri var. İşte günde 1 dakika maydanoz çiğnemenin vücuda olan etkileri.
18.03.2024 Genel Sağlık
Yeşilliklerin üstüne koyunca tazecik kalıyor! Haftalarca saklayın, her evde varmış
Yeşilliklerin üstüne koyunca tazecik kalıyor! Haftalarca saklayın, her evde varmış Marul, göbek salata, havuç, taze soğan, maydanoz, dereotu gibi salata malzemelerini günlerce taze bir şekilde saklamak için basit bir tüyo mevcut. İşte her evde olan malzeme.
17.03.2024 Püf Noktası
Yeni sezon hazırlıkları başladı: Ekim alanlarının azalması üreticileri endişelendiriyor
Yeni sezon hazırlıkları başladı: Ekim alanlarının azalması üreticileri endişelendiriyor Erzurum’da yaklaşık 40 çeşit sebze ve yeşillik üreten üreticiler, ekim alanlarının hızla azalmasından dolayı önümüzdeki yıllarda dışa bağımlılığın olabileceğine dikkat çekti.
13.03.2024 Ekonomi
Yedikten hemen sonra yatmayın
Yedikten hemen sonra yatmayın Oruç günlerini hareketsiz geçirmemeye, özellikle iftar ertesinde uyuklamamaya dikkat edilmeli. Reflü sorunu olanların ise öğünlerden hemen sonra yatmaması, dik veya dik oturuşa yakın şekilde durmaları gerekiyor.
13.03.2024 Gündem
Oruçluyken diş fırçalanır mı? Oruçluyken diş fırçalamak orucu zedeler mi?
Oruçluyken diş fırçalanır mı? Oruçluyken diş fırçalamak orucu zedeler mi? Her yıl Ramazan ayında tekrar tekrar gündeme gelen sorulardan birisi oruçluyken diş fırçalanıp fırçalanamayacağı meselesidir. Her yıl cevap verilen bu soru, bu Ramazan ayında da bir kez daha gündeme geldi. Peki, diş fırçalamak orucu bozar mı?
11.03.2024 Gündem
‘Kıymasız köfte olur mu?’ demeyin! Bu köftenin içinde et yok
‘Kıymasız köfte olur mu?’ demeyin! Bu köftenin içinde et yok Son yıllarda beslenme alışkanlıklarının değişmesiyle birlikte, vegan ve vejetaryen beslenme trendi giderek yaygınlaşıyor. Bu trendlerin etkisiyle, geleneksel yemek tarifleri de yeniden yorumlanıyor. Bunlardan biri de ‘kıymasız köfte’ olarak adlandırılan ve içinde hiç et bulunmayan, sağlıklı ve lezzetli bir alternatif sunan bir yemek.
8.03.2024 Yemek
90+3 Ege'de Futbol | Oynamadan kazanamazsın!
90+3 Ege'de Futbol | Oynamadan kazanamazsın! Tartışmalı hakem kararları sonrası istenmeyen olayların yaşandığı Bodrum FK-Eyüpspor karşılaşmasını değerlendiren usta kalemlerimiz, ‘‘Bodrum’un hedefi Süper Lig ise kalan 9 maçta kayıpların önüne geçmeli. Gerekirse hem rakibini hem de hakemi yenmek zorundalar’’ dedi.
7.03.2024 1.Lig
Bu mücver bir başka! Patatesli kabak mücver tarifi
Bu mücver bir başka! Patatesli kabak mücver tarifi Patatesli kabak mücver, Türk mutfağının sevilen ve pratik bir lezzetidir. Hem sağlıklı hem de doyurucu olan bu tariftir. Kabak ve patatesin muhteşem uyumuyla ortaya çıkan bu lezzet, evde kolayca hazırlanabilir. İşte, patatesli kabak mücver tarifinin detayları ve püf noktaları...
4.03.2024 Yemek
Usta aşçı içli köftenin püf noktası verdi! Böyle yapınca dağılmıyor ve kuru olmuyor
Usta aşçı içli köftenin püf noktası verdi! Böyle yapınca dağılmıyor ve kuru olmuyor İçli köfte, Türk mutfağının vazgeçilmez lezzetlerinden biridir. Yapımı oldukça zahmetli olan bu lezzeti yaparken dikkat edilmesi gereken bazı püf noktalar bulunur. Çünkü özenle yapılmadığı zaman kuru olma ve dağılma sorunu ortaya çıkar. İşte usta aşçıya göre dağılmayan ve kuru olmayan içli köfte tarifi…
1.03.2024 Yemek
Maya derdi yok! Çay demlenene kadar yumuşacık poğaça tarifi
Maya derdi yok! Çay demlenene kadar yumuşacık poğaça tarifi Maya kullanımı ve uzun süren hamur işlemleri bazen zaman alabilir. Neyse ki, işte size maya derdi olmayan ve çayınız demlenene kadar hazır hale gelebilecek, yumuşacık bir poğaça tarifi! Bu tarifle, sıcacık poğaçaların lezzetiyle buluşmak için daha fazla beklemenize gerek yok.
24.02.2024 Yemek
Ege’den gelen güzellik! Bal Kabağı Sinkonta tarifi
Ege’den gelen güzellik! Bal Kabağı Sinkonta tarifi Ege’nin özel lezzetlerinden olan Bal Kabağı Sinkonta yemeğini daha önce hiç tatmadıysanız denemelisiniz. Farklı lezzet arayışında olanlar için alternatif olan bu tarifin yapımı da oldukça basit. Bal Kabağı Sinkonta nasıl yapılır? İşte Bal Kabağı Sinkonta tarifi…
24.02.2024 Yemek
Ödem söktüren maydanozu böyle tüketin! Şişkinliği bitiriyor
Ödem söktüren maydanozu böyle tüketin! Şişkinliği bitiriyor Maydanoz, sağlıklı beslenme konusunda sıkça önerilen yeşil yapraklı bir bitkidir. Hem lezzetli hem de besleyici olan maydanoz, salatalarda, yemeklerde ve içeceklerde sıkça kullanılır. Ancak, maydanozun sadece bir garnitür veya yemek süsü olarak değil, aynı zamanda sağlık açısından da birçok faydası bulunmaktadır. Özellikle ödem söktürme özelliğiyle bilinen maydanoz, şişkinliği azaltmada etkili bir doğal çözüm olarak öne çıkar.
22.02.2024 Sağlık
Ustası tepsi kebabının sırrını paylaştı! Sırrı içine koyduğu malzemede saklı
Ustası tepsi kebabının sırrını paylaştı! Sırrı içine koyduğu malzemede saklı Tepsi kebabı, Türk mutfağının lezzetli ve gözde yemeklerinden biridir. Hatay’ın eşsiz lezzetleri arasında yer alan tepsi kebabının yapmak basit gibi gözükse de dikkat edilmesi gereken bazı püf noktalar vardır. Bu lezzetli yemeğin sırrını ise ustası paylaştı.
21.02.2024 Yemek
Çocuklarda nezle, grip ve soğuk algınlığı için ‘önlem’ uyarısı
Çocuklarda nezle, grip ve soğuk algınlığı için ‘önlem’ uyarısı Ara tatilin sona ermesi ile özellikle nezle, grip, soğuk algınlığı gibi hastalıkların çocuklarda artmasını beklediklerini belirten uzmanlar, mutlaka önlem alınması gerektiğine dikkat çekti.
13.02.2024 Sağlık
DNA’nızı bozmayın
DNA’nızı bozmayın Zerdeçal kadar masum sandığımız bir bitkiden tutun da ozon tedavisine kadar ‘zararsız’ diye düşündüğümüz ‘tedavi yöntemi’ DNA’nıza zarar verebilir.
13.02.2024 Gündem
Ev yapımı mantı bu kadar kolaymış! Hamuruna katınca lezzetini ikiye katlıyor
Ev yapımı mantı bu kadar kolaymış! Hamuruna katınca lezzetini ikiye katlıyor Türk mutfağının vazgeçilmez lezzetlerinden birisi de mantı. Kıyma, hamur ve yoğurdun muhteşem birleşiminden ortaya çıkan mantı özel sosu ile lezzetini ikiye katlıyor. Ancak, ev yapımı mantı hazırlamak, bazı püf noktalarına dikkat edilmesini gerektirir.
12.02.2024 Yemek
Can boğazdan gelir ve gider!
Can boğazdan gelir ve gider! Dr. Michael Greger “Nasıl yaşlanmazsınız?” adlı yeni kitabında, hangi yiyeceklerin sağlıklı yaşamaya katkıda bulunarak ömrü uzattığını açıklıyor.
4.02.2024 Gündem
Çıtırtısını komşunuz duyacak! Börek yaparken yufkanın arasına ve üstüne mutlaka sürün
Çıtırtısını komşunuz duyacak! Börek yaparken yufkanın arasına ve üstüne mutlaka sürün Çayın yanına, misafirlerinize ikram edebileceğiniz çıtır çıtır börek tarifi ile karşınızdayız. O kadar çıtır ki sesini neredeyse komşunuz duyacak. Yufka açma derdi olmadan hazır yufka ile yapılan bu börek hem pratik hem de lezzetli. Ancak böreğin çıtır çıtır olmasının püf noktası var. Yufkanın arasına ve üstüne süreceğiniz o sos…
27.01.2024 Yemek
Yaşlı öğrenciler mezun olmak istemeyince, çözüm bulundu
Yaşlı öğrenciler mezun olmak istemeyince, çözüm bulundu Akdeniz Üniversitesi 60+ Tazelenme Üniversitesi’nde lisan eğitimini tamamlayan 60 yaş üzeri öğrenciler, projenin kurucusu Prof. Dr. İsmail Tufan'dan, hocam, “Bizi sınıfta bırak, biz kalalım, devam edelim” talepleri üzerine yüksek lisans programı açıldı.
21.01.2024 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

Maydanoz ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.