Mbappe

Mbappe

Son dakika Mbappe haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Mbappe gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Mbappe haber sayfamızda...

Mbappe

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.878 mbappe haberi bulunmuştur.
Kylian Mbappe: Beni gergin gördünüz mü?
Kylian Mbappe: Beni gergin gördünüz mü? Paris Saint Germain'den ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Kylian Mbappe açıklamalarda bulundu.
22.03.2024 Dünyadan Futbol
Kim Min Jae'den Bayern Münih itirafı! 'Oynamadığım maçlar da olabilir'
Kim Min Jae'den Bayern Münih itirafı! 'Oynamadığım maçlar da olabilir' Bundesliga devi Bayern Münih'in yıldızı Kim Min Jae suskunluğunu bozdu. Güney Koreli stoper, Bavyera ekibinde yedek kalması hakkında konuştu.
16.03.2024 Almanya Bundesliga
Galatasaray, milli yıldızla prensipte anlaştı! Serie A devi harekete geçti
Galatasaray, milli yıldızla prensipte anlaştı! Serie A devi harekete geçti Galatasaray'da kurmaylar gelecek sezon adına transfer çalışmalarına hız verdi. Sarı-kırmızılıların sezon sonunda boşa çıkacak milli yıldızla prensipte anlaştığı öğrenildi. Galatasaray'ın el sıkıştığı tecrübeli futbolcu için Serie A devinin harekete geçtiği aktarıldı.
16.03.2024 Galatasaray
Beşiktaş'tan transferde ters köşe! Yeni yıldız Karabağ'da bulundu
Beşiktaş'tan transferde ters köşe! Yeni yıldız Karabağ'da bulundu Beşiktaş'ta gelecek sezon adına transfer çalışmalarını hızlandıran kurmayların sürpriz bir hamlede bulunmaya hazırlandığı iddia edildi. Siyah-beyazlıların, Karabağ'da gösterdiği performansla dikkat çeken yıldız oyuncuyla ilgilendiği aktarıldı.
16.03.2024 Beşiktaş
Juventus'ta Massimiliano Allegri'den Kenan Yıldız sözleri!
Juventus'ta Massimiliano Allegri'den Kenan Yıldız sözleri! Juventus Teknik Direktörü Massimiliano Allegri, Kenan Yıldız'ın son durumuna dair konuştu.
16.03.2024 İtalya Serie A
Aytaç Kara'dan Galatasaray cevabı! 'Ekstra bir hissim yok'
Aytaç Kara'dan Galatasaray cevabı! 'Ekstra bir hissim yok' Kasımpaşa'nın tecrübeli isimlerinden Aytaç Kara, Süper Lig'in 30'uncu haftasında Galatasaray ile oynayacakları müsabaka öncesi konuştu. Aytaç Kara, lacivert-beyazlı takımda bu sezon gösterdiği performansı değerlendirdi.
16.03.2024 Kasımpaşa
Trabzonspor'da 3 isim Fenerbahçe maçında yok!
Trabzonspor'da 3 isim Fenerbahçe maçında yok! Trabzonspor'da Fenerbahçe maçının hazırlıkları sürüyor. Bordo-mavililerde Paul Onuachu ve Hüseyin Türkmen, Fenerbahçe maçında forma giyemeyecek. Ayrıca Mehmet Can Aydın da sakatlığı sebebiyle oynayamayacak.
16.03.2024 Trabzonspor
Eyüpspor'dan Bandırma'da tarihi geri dönüş!
Eyüpspor'dan Bandırma'da tarihi geri dönüş! Trendyol 1. Lig 27. hafta maçında Eyüpspor, 10 kişi kaldığı maçta Bandırmaspor'u 3-2 yenmeyi başardı.
16.03.2024 1.Lig
Real Madrid, Arda Güler'den vazgeçmiyor! Mbappe ve Endrick detayı
Real Madrid, Arda Güler'den vazgeçmiyor! Mbappe ve Endrick detayı Real Madrid'deki ilk golünü Celta Vigo karşısında kaydeden Arda Güler'in gelecek sezon kadroda yer alıp almayacağı henüz belirsizliğini korurken İspanyol basınından çarpıcı bir iddia ortaya atıldı.
16.03.2024 İspanya La Liga
Kylian Mbappe'den şaşırtan hamle! Kebap için yasal işlem başlattı
Kylian Mbappe'den şaşırtan hamle! Kebap için yasal işlem başlattı Fransız yıldız Kylian Mbappe'den şaşırtan bir hamle geldi. Fransız bir influencer kebaplarından birinin adını Mbappe koyunca yıldız oyuncu yasal işlem başlattı.
13.03.2024 Fransa Ligue 1
Real Madrid'de Arda Güler sorunu yakın! Kiralık verme planı değişmedi
Real Madrid'de Arda Güler sorunu yakın! Kiralık verme planı değişmedi Arda Güler Real Madrid formasıyla ilk golünü atmasına karşın kulübün kendisiyle ilgili planının değişmediği, futbolcunun içinde bulunduğu ikilemde son sözü kendisinin söyleyeceği ifade edildi.
13.03.2024 İspanya La Liga
Kylian Mbappe için veda açıklaması!  'Ona en iyisini diliyorum'
Kylian Mbappe için veda açıklaması! 'Ona en iyisini diliyorum' Paris Saint-Germain Teknik Direktörü Luis Enrique, Real Madrid ile adı geçen Kylian Mbappe için, "Ona gelecekte en iyisini diliyorum" dedi.
10.03.2024 Fransa Ligue 1
SON DAKİKA HABERİ: Galatasaray'da hesaplar karıştı! İki isim geri dönüyor
SON DAKİKA HABERİ: Galatasaray'da hesaplar karıştı! İki isim geri dönüyor Trendyol Süper Lig'de şampiyonluk hedefleyen Galatasaray'da yeni sezonun planlaması yapılıyor. Sarı-kırmızılılardan bu sezon ayrılan iki isim sezon sonunda geri dönecek.
6.03.2024 Galatasaray
Nasser Al-Khelaifi, Mbappe'nin ayrılığına yeşil ışık yaktı!
Nasser Al-Khelaifi, Mbappe'nin ayrılığına yeşil ışık yaktı! PSG Başkanı Nasser Al-Khelaifi, Real Sociedad maçı sonrası Kylian Mbappe'nin geleceği hakkında önemli açıklamalarda bulundu.
6.03.2024 Fransa Ligue 1
PSG, Real Sociedad deplasmanında zorlanmadı!
PSG, Real Sociedad deplasmanında zorlanmadı! Paris Saint Germain, UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu rövanşında Real Sociedad'ı deplasmanda 2-1 mağlup etti.
5.03.2024 Şampiyonlar Ligi
Ancelotti onay verdi! Arda Güler'in Real Madrid macerası sona eriyor
Ancelotti onay verdi! Arda Güler'in Real Madrid macerası sona eriyor Arda Güler, Real Madrid'den kiralık olarak ayrılmaya hazırlanıyor. İtalyan teknik adam Ancelotti, Arda ile yaptığı özel görüşmede son kararını oyuncuya iletti.
5.03.2024 İspanya La Liga
Monaco ve Paris Saint Germain puanları paylaştı!
Monaco ve Paris Saint Germain puanları paylaştı! Ligue 1'in 24'üncü haftasında Monaco ile Paris Saint Germain arasındaki maç golsüz eşitlikle tamamlandı.
1.03.2024 Fransa Ligue 1
Galatasaray'a Fatih Karagümrük şoku! Türkiye Kupası'na erken veda
Galatasaray'a Fatih Karagümrük şoku! Türkiye Kupası'na erken veda Galatasaray, Türkiye Kupası Çeyrek Final maçında Fatih Karagümrük'e 2-0 mağlup oldu ve turnuvaya veda etti.
29.02.2024 Türkiye Kupası
Galatasaray'da Tete net fırsatları kaçırdı! Taraftar tepki gösterdi
Galatasaray'da Tete net fırsatları kaçırdı! Taraftar tepki gösterdi Türkiye Kupası'nın çeyrek finalinde Galatasaray ile Fatih Karagümrük karşı karşıya geldi. Okan Buruk'un 11'de şans verdiği Tete'nin değerlendiremediği fırsatlar sonrası tribünlerden tepkiler yükseldi.
1.03.2024 Türkiye Kupası
Fatih Karagümrük'ün yeni transferi Galatasaray maçına damga vurdu! Marcao'dan bir ilk
Fatih Karagümrük'ün yeni transferi Galatasaray maçına damga vurdu! Marcao'dan bir ilk Türkiye Kupası'nın çeyrek finalinde Galatasaray ile Fatih Karagümrük karşı karşıya geldi. Heyecan dolu müsabakada fileleri havalandıran Marcao bir ilke imza attı.
1.03.2024 Türkiye Kupası
Bayer Leverkusen'de Simon Rolfes'ten Xabi Alonso açıklaması!
Bayer Leverkusen'de Simon Rolfes'ten Xabi Alonso açıklaması! Bundesliga ekiplerinden Bayer Leverkusen'in sportif direktörü Simon Rolfes, Xabi Alonso ile ilgili iddiaları cevapladı.
29.02.2024 Almanya Bundesliga
Matty Longstaff, Toronto'ya imza attı!
Matty Longstaff, Toronto'ya imza attı! MLS ekiplerinden Toronto, 23 yaşındaki orta saha Matty Longstaff'ı renklerine bağladı.
29.02.2024 Dünyadan Futbol
Kylian Mbappe'nin annesinden şaşırtan hamle! Ev tutmaya gitti
Kylian Mbappe'nin annesinden şaşırtan hamle! Ev tutmaya gitti Paris Saint Germain'den ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Kylian Mbappe'nin annesi Fayza Lamari'den dikkat çeken bir hamle geldiği ortaya çıktı. Fayza Lamari'nin oğluna ev tutmak için gittiği şehir netlik kazandı.
29.02.2024 Fransa Ligue 1
Suudi Arabistan'dan çılgın hamle! Kevin De Bruyne sürprizi
Suudi Arabistan'dan çılgın hamle! Kevin De Bruyne sürprizi Suudi Arabistan temsilcilerinin gelecek sezon başında Kevin De Bruyne'yi transfer etmek istediği öne sürüldü.
23.02.2024 Dünyadan Futbol
Javier Tebas: Kylian Mbappe için kimseyi satmak zorunda değiller!
Javier Tebas: Kylian Mbappe için kimseyi satmak zorunda değiller! La Liga Başkanı Javier Tebas, Kylian Mbappe'nin Real Madrid'e olası transferi hakkında konuştu.
23.02.2024 İspanya La Liga

Benzer Haber Etiketleri

Mbappe ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.