Meb

Meb

Son dakika meb haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan meb gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan meb haber sayfamızda...

Meb

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 13.029 meb haberi bulunmuştur.
BURSLULUK SINAVI İOKBS sınavı giriş belgesi nasıl alınır? 📚 2024 Bursluluk sınavı ne zaman, saat kaçta, sonuçları ne zaman açıklanacak?
BURSLULUK SINAVI İOKBS sınavı giriş belgesi nasıl alınır? 📚 2024 Bursluluk sınavı ne zaman, saat kaçta, sonuçları ne zaman açıklanacak? Milli Eğitim Bakanlığı tarafından uygulanacak olan Bursluluk sınavı için geri sayım başladı. 5, 6, 7, 8, hazırlık sınıfı, 9, 10 ve 11’inci sınıfların katılım sağlayabileceği bursluluk sınavı giriş belgesi nasıl alınır? 2024 Bursluluk sınavı ne zaman, saat kaçta, sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte 2024 İOKBS hakkında merak edilenler
20.04.2024 Bilgi Rehberi
MEB Açık Öğretim Lisesi (AÖL) kayıt yenileme nasıl yapılır? AÖL 3. Dönem kayıt yenileme ücreti ne kadar? İşte 2024 / 3. Dönem AÖL kayıt yenileme için son tarih...
MEB Açık Öğretim Lisesi (AÖL) kayıt yenileme nasıl yapılır? AÖL 3. Dönem kayıt yenileme ücreti ne kadar? İşte 2024 / 3. Dönem AÖL kayıt yenileme için son tarih... Açık Öğretim Lisesi 3. Dönem kayıt yenileme işlemi başladı. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından duyurulan AÖL kayıt yenileme nasıl yapılır, ücreti ne kadar? Açık lise kayıt yenileme tarihleri ne zaman son? İşte AÖL 3. Dönem kayıt yenileme adımları...
20.04.2024 Bilgi Rehberi
İstanbul’da riskli okullarda son durum ne? Okul binalarının deprem sınavı!
İstanbul’da riskli okullarda son durum ne? Okul binalarının deprem sınavı! 6 Şubat Depremleri ve ardından yaşanan depremler, okul binalarının afetlere dayanıklılık durumunu tekrar gündeme getirdi.
20.04.2024 Eğitim
MEB GÖREVDE YÜKSELME SINAV SONUÇLARI açıklandı! MEB görevde yükselme sınav sonucu sorgulama ekranı...
MEB GÖREVDE YÜKSELME SINAV SONUÇLARI açıklandı! MEB görevde yükselme sınav sonucu sorgulama ekranı... MEB Görevde yükselme sınav sonuçları açıklandı. Şeflik, Memurluk ve Saymanlık için görevde yükselme atama sonuçları e-Devlet ve MEBBİS üzerinden sınava katılan adayların erişimine açıldı. Peki MEB görevde yükselme sınav sonuçları nereden ve nasıl sorgulanır?
19.04.2024 Bilgi Rehberi
2. DÖNEM ORTAK SINAV TARİHİ meb.gov.tr: 2. yazılı sınavlar ne zaman, ertelendi mi?
2. DÖNEM ORTAK SINAV TARİHİ meb.gov.tr: 2. yazılı sınavlar ne zaman, ertelendi mi? Milli Eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenen ortak sınavlar için tarih arayışı başladı. 2. dönem 1. ortak yazılı sınavları 6. ve 9. sınıflar için gerçekleştirildi. Öğrencilerin gözü 2. dönem 2. yazılı sınav tarihlerinde! Peki, 2. ortak sınavlar ne zaman?
19.04.2024 Bilgi Rehberi
BİLSEM SONUÇLARI GÖRÜNTÜLE! BİLSEM MEB 2024 sonuç sorgulama ekranı açıldı! TIKLA-BİLSEM sonuç sorgula...
BİLSEM SONUÇLARI GÖRÜNTÜLE! BİLSEM MEB 2024 sonuç sorgulama ekranı açıldı! TIKLA-BİLSEM sonuç sorgula... BİLSEM sınav sonuç tarihleri, sınava dahil olan öğrencilerin gündeminde bulunuyor. Bilim ve Sanat Merkezi (BİLSEM), ilkokul 1, 2 ve 3. sınıfları kapsıyor. 2024 BİLSEM takvimine göre sonuçlar açıklandı mı? BİLSEM ön değerlendirme sonuç sorgulama ekranı...
19.04.2024 Bilgi Rehberi
MEB OKULLAR NE ZAMAN KAPANACAK 2024? Yaz tatili ne zaman, karne günü tarihi belli oldu mu? Okulların kapanış tarihi
MEB OKULLAR NE ZAMAN KAPANACAK 2024? Yaz tatili ne zaman, karne günü tarihi belli oldu mu? Okulların kapanış tarihi Yaz tatili heyecanla bekleniyor. Yarıyıl tatilinin ardından okullar ikinci döneme 5 Şubat tarihinde başlamıştı. Son olarak ikinci ara tatil yapıldı. Ramazan Bayramı tatili ile birleşen ikinci ara tatilin ardından öğrenciler okulların kapanış tarihini merak ediyor. Peki, MEB takvimine göre okullar ne zaman kapanacak?
19.04.2024 Bilgi Rehberi
Türk robotik takımları dünya şampiyonasında
Türk robotik takımları dünya şampiyonasında Türk robotik takımları, ABD Houston’da 21 Nisan’a kadar sürecek 2024 FIRST Robotics Competition Dünya Şampiyonası’nda yer alıyor.
19.04.2024 Gündem
Gazzeli çocuklara psikolojik destek
Gazzeli çocuklara psikolojik destek İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırılarından etkilenerek tedavi edilmek üzere Sağlık Bakanlığı ve AFAD koordinesinde Türkiye’ye getirilen çocuk ve yetişkinler için Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından psikolojik destek ve uyum eğitimleri veriliyor. 
19.04.2024 Gündem
TOKAT'TA BUGÜN OKULLAR TATİL Mİ SON DAKİKA? 19 Nisan Cuma Tokat'ta okul var mı? Valilikten açıklama geldi!
TOKAT'TA BUGÜN OKULLAR TATİL Mİ SON DAKİKA? 19 Nisan Cuma Tokat'ta okul var mı? Valilikten açıklama geldi! Tokat'ın Sulusaray ilçesinde 5,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Çevre illerden de hissedilen depremin ardından vatandaşlar panikle sokağa döküldü. Gerekli çalışmalar hızlandırılırken okulların tatil olup olmayacağı merak ediliyor. Peki, Tokat'ta bugün okullar tatil mi? 19 Nisan Cuma Tokat'ta okul var mı? İşte Valilikten gelen açıklama…
18.04.2024 Bilgi Rehberi
LGS 2024 NE ZAMAN? LGS örnek sorular: Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınav giriş belgesi ne zaman yayımlanacak?
LGS 2024 NE ZAMAN? LGS örnek sorular: Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınav giriş belgesi ne zaman yayımlanacak? Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavına kısa süre kaldı. LGS için başvuru süreci 29 Mart günü noktalandı. Sınava katılım sağlayacak öğrenciler ise LGS sınav giriş belgesinin paylaşılacağı tarihi araştırıyor. 2024 LGS ne zaman, sonuçlar hangi tarihte açıklanacak?
18.04.2024 Bilgi Rehberi
BURSLULUK SINAVI giriş belgesi e-okul.meb.gov.tr: 2024 İOKBS ne zaman, bursluluk sınav sonuçları hangi tarihte açıklanacak?
BURSLULUK SINAVI giriş belgesi e-okul.meb.gov.tr: 2024 İOKBS ne zaman, bursluluk sınav sonuçları hangi tarihte açıklanacak? İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı (İOKBS) için sınav giriş belgeleri erişime açıldı. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenecek 2024 bursluluk sınavı 5, 6, 7, 8, hazırlık sınıfı, 9, 10 ve 11’inci sınıflara yörenlik gerçekleştiriliyor. 2024 İOKBS ne zaman? Bursluluk sınav giriş belgesi alma...
18.04.2024 Bilgi Rehberi
2024 ÖĞRETMEN ATAMA TAKVİMİ SON DAKİKA: Öğretmen Atama takvimi kadro ve branş dağılımı belli oldu mu? MEB Bakanı Yusuf Tekin'den açıklama
2024 ÖĞRETMEN ATAMA TAKVİMİ SON DAKİKA: Öğretmen Atama takvimi kadro ve branş dağılımı belli oldu mu? MEB Bakanı Yusuf Tekin'den açıklama 2024 Öğretmen atamaları için gözler atama takvimine çevrildi. Dün gerçekleştirilen olan Kabine Toplantısı'nda sonrasında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan; Öğretmen atamaları çok fazla uzamayacak, yakında bir miktar arama yapacağız ifadelerini kullanmıştı. Bugün Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'den yeni bir açıklama geldi. Peki 2024 Öğretmen atama takvimi açıklandı mı? Kadro ve Branş dağılımı belli oldu mu?
18.04.2024 Bilgi Rehberi
LGS için örnek 45 soru yayında
LGS için örnek 45 soru yayında Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamında 2 Haziran’da gerçekleştirilecek merkezi sınava hazırlık yapan öğrencilerin çalışmalarına destek olmak amacıyla hazırlanan yeni örnek soru ve çözümlü videoları yayımlandı.
18.04.2024 Gündem
MEB 2024: LGS NE ZAMAN? Liselere Geçiş Sistemi LGS sınav giriş yerleri açıklandı mı? LGS sınav tarihi ve saati
MEB 2024: LGS NE ZAMAN? Liselere Geçiş Sistemi LGS sınav giriş yerleri açıklandı mı? LGS sınav tarihi ve saati Liselere Geçiş Sistemi LGS için geri sayım başladı. Liseye geçecek 8. sınıf öğrencilerin katıldığı LGS tarihi Milli Eğitim Bakanlığı tarafından belirlenmişti. 2024 LGS başvuru kılavuzunun yayımlanmasıyla birlikte başvuru işlemleri sona erdi. Peki, LGS ne zaman, hangi ayda uygulanacak? LGS saat kaçta olacak?
16.04.2024 Bilgi Rehberi
Açık lise 2. dönem sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? 2024 AÖL sınav sonuçları sorgulama ekranı!
Açık lise 2. dönem sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? 2024 AÖL sınav sonuçları sorgulama ekranı! MEB Açıköğretim Lisesi (AÖL) 2. dönem sınavları 16-17 Mart 2024 tarihinde düzenlenmişti. Şimdi ise gözler AÖL sınav sonuçlarına çevrildi. AÖL 2. dönem sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? Açıköğretim lisesi sınav sonuçları sorgulamasına dair detaylar içeriğimizde.
16.04.2024 Bilgi Rehberi
Tatil bitti, okullarda ders zili çaldı
Tatil bitti, okullarda ders zili çaldı İlk ve ortaöğretim kurumlarında, 2023-2024 eğitim öğretim yılının ikinci ara tatili sona erdi.
15.04.2024 Eğitim
Tatil bitiyor, uyum sorunlarına dikkat
Tatil bitiyor, uyum sorunlarına dikkat Milli Eğitim Bakanlığı’na (MEB) bağlı ilk ve ortaöğretim kurumlarında 19 milyonu aşkın öğrenci ile 1.2 milyon öğretmen için ikinci dönem ara tatili yarın bitiyor. 9 günlük tatilin ardından bazı öğrenciler okula dönüşte isteksiz olabiliyor, uyum sorunu yaşayabiliyor. Hatta bazı çocuklarda mide bulantısı, baş ağrısı, iştahsızlık ve uyku problemleri gibi fizyolojik şikâyetler dahi görülebiliyor.
14.04.2024 Eğitim
Yapay zekânın rolü masaya yatırılıyor
Yapay zekânın rolü masaya yatırılıyor Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), eğitimde yapay zekânın kullanımına yönelik süreçleri değerlendirmek ve ulusal düzeyde yürütülecek çalışmaları belirlemek amacıyla “Eğitimde Yapay Zekâ Uygulamaları Uluslararası Forumu” düzenleyecek.
13.04.2024 Eğitim
MEB’den ara tatil önerileri
MEB’den ara tatil önerileri Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), evde aile ile geçirilen zamanın niteliğinin artırılması, çocuklara zenginleştirilmiş bir çevre sunulması amacıyla okul öncesi eğitim, ilkokul ve ortaokul öğrencilerine yönelik “Ara Tatil Etkinlik Kitabı” hazırladı.
7.04.2024 Eğitim
2024 MEB TAKVİMİ ✅ Ara tatil ne zaman bitiyor, okullar ne zaman açılıyor? 2024 Nisan Ara tatil tarihlerindeki son gün hangi gün? 9 günlük tatil ne zaman sona eriyor?
2024 MEB TAKVİMİ ✅ Ara tatil ne zaman bitiyor, okullar ne zaman açılıyor? 2024 Nisan Ara tatil tarihlerindeki son gün hangi gün? 9 günlük tatil ne zaman sona eriyor? Ara tatil başladı. Milyonlarca öğrencinin heyecan dolu olduğu bugünlerde ara tatil ne zaman bitiyor sorusu gündeme geldi. 2024 Nisan ara tatil tarihlerinde son gün hangi gün? İşte 2. dönemin kaldığı yerden devam edeceği tarih...
6.04.2024 Bilgi Rehberi
ARA TATİL BUGÜN BAŞLADI MI, NE ZAMAN BAŞLIYOR, 8 Nisan'da okullar tatil mi? 🗓 Bayrama denk gelen ara tatil kaç gün, uzatıldı mı? İşte son durum
ARA TATİL BUGÜN BAŞLADI MI, NE ZAMAN BAŞLIYOR, 8 Nisan'da okullar tatil mi? 🗓 Bayrama denk gelen ara tatil kaç gün, uzatıldı mı? İşte son durum Ara tatil ile ilgili sorular gündemden düşmüyor. Ara tatil ve bayram tatili soruları peş peşe aranıyor. İlkokul, ortaokul, lise öğrencileri için uygulanacak olan yılın 2. ara tatili kaç gün, bayramla denk mi geliyor? Öğrencilerin gündeminden düşmeyen ara tatil süresi uzayacak mı? İşte MEB'den ara tatil takvimi
5.04.2024 Bilgi Rehberi
Öğrenciler ara tatil öncesi bugün son derse girecek
Öğrenciler ara tatil öncesi bugün son derse girecek Milli Eğitim Bakanlığına bağlı ilk ve ortaöğretim kurumlarındaki 20 milyonu aşkın öğrenci, ikinci dönem ara tatili için bugün son derslerine girecek.
5.04.2024 Eğitim
‘Tematik liseler’ artırılsın talebi
‘Tematik liseler’ artırılsın talebi MEB, 2016’dan itibaren açmaya başladığı tematik liselerin sayısını 46’ya çıkardı. Meslek birlikleri sayının artırılmasını talep ederek, tarımsal teknoloji, tohum ve fide yetiştiriciliği, yapay zekâ gibi alanlarda da liselerin açılması gerektiğini vurgluyor...
5.04.2024 Eğitim
Ara tatil bugün başlıyor
Ara tatil bugün başlıyor MEB’e bağlı ilk ve ortaöğretim kurumlarında 19 milyonu aşkın öğrenci ile 1.2 milyon öğretmen için ikinci dönem ara tatil bugün başlıyor.
5.04.2024 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

Meb ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.