SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Meditasyonla ilgili faydalı ipuçları bugün App Store'da

Günlük hayatımızdan stres faktörünü çıkarmak ne yazık ki çoğumuz için bir hayal. Üstelik bizler daha meşgul bir hale geldikçe, kendimize zaman ayırmamız da bir o kadar zorlaşıyor. Oysa ki arada sırada dış dünyanın tüm gürültüsünü susturup kendimize dönmek, sandığımızdan da büyük önem taşıyor.

|

Meditasyon, Türkçe konuşan bir farkındalık ve meditasyon uygulaması. İşleri karmaşıklaştırmadan meditasyonun özüne uzanan Meditasyon, sade ve akıcı yaklaşımıyla kısa sürede hatırı sayılır bir takipçi kitlesi edindi.

Psikolog Simru Kavak da bu sıkı takipçilerinden biri. Kavak şimdilerde meditasyonun öz farkındalığa ulaşmaktaki önemine dikkat çekse de, farkındalık yolculuğunun ilk adımlarını atmak pek kolay olmamış.

Eğer siz de meditasyon yapmak istiyor ama nereden başlayacağınızı kesinlikle bilmiyorsanız, Kavak’ın tecrübeyle sabit tavsiyelerine kulak verin. Bu faydalı ipuçları sayesinde Meditasyon uygulamasını verimli bir şekilde kullanabilir, daha sakin ve dingin bir zihne sahip olmak için meditasyonu hayatınızın bir parçasına dönüştürebilirsiniz.

Bununla ilgili hayat kurtarıcı ipuçlarını öğrenmek istiyorsanız App Store’un Bugün sekmesinden Meditasyon uygulamasını indirerek daha dingin bir zihin için ilk adımlarınızı atabilirsiniz.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.