SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Meetup nedir, nasıl kullanılır?

Meetup, hayatınızda yapmak isteyeceğiniz şeylerden daha fazlasını yapmanız için binlerce şehirden insanları bir araya getiriyor.

|

Aynı hehangi bir ilgi alanına sahip bir grubu bir organizasyonda bir araya getirdiğinizi düşünün. Bu zor gibi görünen organizasyon Meetup sayesinde çok kolay. Meetup, hayatınızda yapmak isteyeceğiniz şeylerden daha fazlasını yapmanız için binlerce şehirden insanları bir araya getiriyor, istediğiniz organizasyonu organize etmenize yardımcı oluyor.

Örneğin insanlar koşu buluşmaları sayesinde maraton koşuyor; yazı buluşmaları sayesinde yazı yazıyor; kariyer buluşmaları sayesinde kariyer değiştiriyorlar. Çünkü Meetup herkese kucak açıyor ve onların birbirleriyle beyin fırtınası yapıp birbirlerine yardım etmesine ve hayatlarını ileriye taşımasına olanak sağlıyor.

Meetup Nasıl Kulanılır?

Meetup uygulaması üzerinden ilgi alanları, bölgeleri, kariyerleri, zevkleri ve daha sayısız kriterlerine göre gruplar oluşturan kullanıcılar, bu gruplarla organizasyonlar meydana getiriyor. Meetup’ın mobil uygulamaları etkinlik hakkında mesajlaşma, yer bilgisi, etkinlik bilgisi gibi tüm detayları kullanıcıların anında önüne getiriyor. Bu da organizasyonları meydana getirmeyi ve katılmayı kolaylaştırıyor. Üstelik hem iOS hem de Android kullanıcıları faydalanabiliyor.

Bazı popüler Meetup grupları içerik olarak:

Teknoloji Meetup'ları
Fitness Meetup'ları
Kariyer ve Networking Meetup'ları
Fotografçılık Meetup'ları
Dil Öğrenme Meetup'ları
ve daha 1000lercesi

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.