Mehmet Altıparmak

Mehmet Altıparmak

Son dakika Mehmet Altıparmak haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Mehmet Altıparmak gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Mehmet Altıparmak haber sayfamızda...

Mehmet Altıparmak

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.192 mehmet altıparmak haberi bulunmuştur.
Spor camiasından Halil Umut Meler'e yönelik saldırıya dair ortak kınama mesajı!
Spor camiasından Halil Umut Meler'e yönelik saldırıya dair ortak kınama mesajı! Halil Umut Meler'e yönelik gerçekleştirilen saldırının ardından spor camiasından art arda kınama mesajları geldi.
11.12.2023 Süper Lig
Kasımpaşa'da yeniden Sami Uğurlu dönemi!
Kasımpaşa'da yeniden Sami Uğurlu dönemi! Kasımpaşa'da son 3 maçta sahadan mağlubiyetle ayrılan Kemal Özdeş’in yerine gelen isim Sami Uğurlu oldu.
28.11.2023 Kasımpaşa
Selçuk İnan sonrası Kasımpaşa rekora koşuyor!
Selçuk İnan sonrası Kasımpaşa rekora koşuyor! Selçuk İnan'la yollarını ayıran Süper Lig ekibi Kasımpaşa, son yıllarda gerçekleştirdiği teknik direktör değişiklikleri ile ilginç bir rekora doğru ilerliyor. İşte detaylar...
22.03.2023 Kasımpaşa
Volkan Demirel'den Taner Savut'a son veda! Gözleri doldu
Volkan Demirel'den Taner Savut'a son veda! Gözleri doldu Hatayspor Kulübü, depremde enkaz altında kalan Taner Savut'un hayatını kaybettiğini açıklamıştı. Taner Savut bugün İzmir'de son yolculuğuna uğurlandı. Cenazeye spor camiasından birçok ismin yanı sıra Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel de katıldı.
22.02.2023 Hatayspor
Samsunspor’da en düşük puan ortalaması Bayram Bektaş’ın
Samsunspor’da en düşük puan ortalaması Bayram Bektaş’ın Samsunspor’u çalıştıran son 7 teknik direktör arasında en az puan ortalamasını tutturan teknik direktör, maç başına 1,20 puan ortalaması ile Bayram Bektaş oldu.
12.09.2022 1.Lig
Mehmet Altıparmak: Bu sene en büyük şampiyonluk adayım yine Trabzonspor
Mehmet Altıparmak: Bu sene en büyük şampiyonluk adayım yine Trabzonspor Teknik Direktör Mehmet Altıparmak, Spor Toto Süper Lig’de bu sezonun geçen sene gibi olmayacağını ifade ederek, şampiyonluk için favorisinin yine Trabzonspor olduğunu söyledi.
19.08.2022 Futbol
Altıparmak, Süper Lig'deki şampiyonluk adayını açıkladı
Altıparmak, Süper Lig'deki şampiyonluk adayını açıkladı Teknik Direktör Mehmet Altıparmak, Spor Toto Süper Lig’de bu sezonun geçen sene gibi olmayacağını ifade ederek, şampiyonluk için favorisini açıkladı.
19.08.2022 Süper Lig
Samsunspor’da Bayram Bektaş dönemi
Samsunspor’da Bayram Bektaş dönemi Spor Toto 1. Lig takımlarından Samsunspor, teknik direktör Bayram Bektaş ile 1+1 yıllık anlaşma sağladı.
5.06.2022 1.Lig
Samsunspor'da teknik direktör krizi!
Samsunspor'da teknik direktör krizi! Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Samsunspor, teknik direktör Çağdaş Atan’ın ardından prensip anlaşmasına vardığı Ersan Parlatan’la da görüşmelerin olumsuz sonuçlandığını açıkladı.
4.06.2022 1.Lig
Nereden nereye!  Akhisarspor'da büyük yıkım...
Nereden nereye! Akhisarspor'da büyük yıkım... Süper Lig'e çıkmasıyla birikte tarihi sezonlar geçirerek kupalar kazanan Akhisarspor, düşüşünü durduramıyor. Yıllarca en üst ligde mücadele eden yeşil-siyahlılar bu hafta Amedspor'la tarihi bir maça çıkacak.
25.04.2022 Süper Lig
Samsunspor son 4 sezonda 80 futbolcu transfer etti
Samsunspor son 4 sezonda 80 futbolcu transfer etti Son 4 sezonda toplam 80 futbolcu transfer eden Samsunspor, Spor Toto 1. Lig’in bitmesine 7 hafta kala play-off potasının 5 puan gerisine düştü.
13.04.2022 1.Lig
Kocaelispor'da Fırat Gül dönemi
Kocaelispor'da Fırat Gül dönemi Kocaelispor, teknik direktör Fırat Gül ile resmen anlaşmaya vardı.
12.04.2022 1.Lig
Kocaelispor'da Mehmet Altıparmak ile yolları ayrıldı
Kocaelispor'da Mehmet Altıparmak ile yolları ayrıldı Kocaelispor, Bursaspor mağlubiyeti ve takımın küme düşme hattına inmesi sonrası Mehmet Altıparmak ile yolları ayırdı.
11.04.2022 1.Lig
Bursaspor-Kocaelispor: 2-1
Bursaspor-Kocaelispor: 2-1 Spor Toto 1. Lig’in 31. haftasında Bursaspor, Kocaelispor’u ağırladı. Ev sahibi ekip, mücadeleyi 2-1 kazanarak puanını 31’e yükseltti.
11.04.2022 1.Lig
Gençlerbirliği-Kocaelispor: 1-1
Gençlerbirliği-Kocaelispor: 1-1 Spor Toto 1. Lig’in 29. haftasında Gençlerbirliği evinde konuk ettiği Kocaelispor ile 1-1'lik skorla puanları paylaştı.
20.03.2022 1.Lig
Samsunspor Başkanı Yıldırım: Süper Lig’de olsak ilk 5’te olma şansımız yüksekti
Samsunspor Başkanı Yıldırım: Süper Lig’de olsak ilk 5’te olma şansımız yüksekti Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, geçen yıl kıl payı kaçırdıkları Süper Lig için Adana Demirspor gibi ligin ilk 5 sırası içerisinde olabileceklerini söyledi.
21.02.2022 1.Lig
Bay haftasını moralli geçiren Kocaelispor’da gözler Tuzla deplasmanında
Bay haftasını moralli geçiren Kocaelispor’da gözler Tuzla deplasmanında Spor Toto 1. Lig’in 26. haftasında Tuzlaspor deplasmanına çıkacak olan Kocaelispor’da hedef galibiyet serisi yakalamak. Ligin alt sıralarını yakından ilgilendiren mücadele öncesi yeşil-siyahlılar, Babacar Gueye ve Benhur Keser’i maça özel olarak hazırlıyor.
18.02.2022 1.Lig
Günün En Çok Oynanan Maçları
Günün En Çok Oynanan Maçları Misli.com’da günün iddaa programı içerisinde en çok oynanan bahisleri ve Misli.com yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Birçok ligin heyecanını en yüksek oranlarla Misli.com’da yaşayabilirsiniz. Süper Oranlar artık Misli.com’da!
7.02.2022 Futbol
Korcan Çelikay: 'Altay Bayındır, Avrupa'da iyi bir yere gitsin'
Korcan Çelikay: 'Altay Bayındır, Avrupa'da iyi bir yere gitsin' Kocaelispor'un tecrübeli kalecisi Korcan Çelikay, parlayan genç kalecilere güvenilmesi gerektiğini söyledi. Çelikay, Fenerbahçe'nin kalecisi Altay Bayındır'ın Avrupa'da iyi bir yere gitmesi gerektiğini vurguladı.
5.02.2022 Fenerbahçe
Kocaelispor'da Mehmet Altıparmak heyecanı
Kocaelispor'da Mehmet Altıparmak heyecanı Kocaelispor Başkanı Engin Koyun, “Mehmet Altıparmak ile camiamızda yeni bir heyecan doğdu” dedi.
29.01.2022 1.Lig
Kocaelispor’da Mehmet Altıparmak sahaya indi
Kocaelispor’da Mehmet Altıparmak sahaya indi Lige verilen arayı Antalya kampında geçiren Kocaelispor’da yeni teknik direktör Mehmet Altıparmak, takımın başında ilk antrenmanına çıktı.
26.01.2022 1.Lig
Kocaliespor, Mehmet Altıparmak'ı resmen açıkladı!
Kocaliespor, Mehmet Altıparmak'ı resmen açıkladı! Kocaliespor, teknik direktör Mehmet Altıparmak'la 1.5 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı.
24.01.2022 1.Lig
Kocaelispor, Mehmet Altıparmak ile anlaştı
Kocaelispor, Mehmet Altıparmak ile anlaştı Kocaelispor’da Mustafa Reşit Akçay’ın ardından yeni teknik direktör belli oldu. Mehmet Altıparmak 1.5 yıllığına Kocaelispor’u çalıştıracak.
24.01.2022 1.Lig
Ertuğrul Sağlam, Samsunspor ile mahkemelik oldu
Ertuğrul Sağlam, Samsunspor ile mahkemelik oldu Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, Samsunspor'u mahkemeye verdi. Başkan Yüksel Yıldırım, konuyla ilgili açıklama yaptı.
12.01.2022 1.Lig
Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım: Samsun'a verilmiş bir sözüm var; bu kupayı şehre getireceğim
Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım: Samsun'a verilmiş bir sözüm var; bu kupayı şehre getireceğim Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, "Samsun'a verilmiş bir sözüm var; bu kupayı şehre getireceğim" dedi.
9.01.2022 1.Lig

Benzer Haber Etiketleri

Mehmet Altıparmak ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.