Menderes Belediyesi

Menderes Belediyesi

Son dakika Menderes Belediyesi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Menderes Belediyesi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Menderes Belediyesi haber sayfamızda...

Menderes Belediyesi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.138 menderes belediyesi haberi bulunmuştur.
Menderes’te pilates kursuna yoğun ilgi
Menderes’te pilates kursuna yoğun ilgi Menderes Belediyesi tarafından kadınlara yönelik düzenlenen pilates kursları renkli görüntülere sahne oluyor.
5.08.2023 Ege
Menderes’te kurban pazarları emin ellerde
Menderes’te kurban pazarları emin ellerde Kurban Bayramı öncesi Menderes Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, Çevre Koruma Kontrol Müdürlüğü ve Veteriner İşleri Müdürlüğü tarafından ilçe genelinde kurulan kurban satış yerlerinde denetimler gerçekleştiriliyor...
26.06.2023 Ege
Menderes’te sözler tutuldu, yüzler güldü
Menderes’te sözler tutuldu, yüzler güldü Menderes Belediyesi’nde kadrolu 64 işçiyi kapsayan toplu iş sözleşmesinde mutlu son yaşandı. Belediye İş Sendikası 4 No’lu Şube ile masaya oturan  Belediye Başkan Vekili Erkan Özkan, “Menderes için gece gündüz birlikte ter döktüğümüz kadrolu işçi kardeşlerimizin toplu iş sözleşmesini sonuçlandırdık. Kendilerine ne söz verdiysek onu yerine getirdik. Emekçi kardeşlerimin her daim yanında yer almaya devam edeceğiz. Dayanışma ile ekmeğimizi büyütmeyi sürdüreceğiz. Toplu iş sözleşmemiz işçilerimize, belediyemize hayırlı uğurlu olsun’’ dedi.
17.06.2023 Ege
Her gün yanındayız!
Her gün yanındayız! Menderes Belediyesi tarafından Engelliler Haftası kapsamında çocuklara yönelik düzenlenen mutfak atölyesi etkinliği renkli görüntülere sahne oldu
13.05.2023 Ege
Menderes’e yürüyüş ve bisiklet yolu
Menderes’e yürüyüş ve bisiklet yolu Menderes Belediyesi’nin sahil düzenleme çalışmaları sürüyor. Çalışmalar kapsamında vatandaşların talebi olan yürüyüş ve bisiklet yolu da ilçeye kazandırılıyor.
7.05.2023 Ege
Eski Menderes Belediye Başkanına 'Rüşvet almak'tan 12 yıla kadar hapis istemi
Eski Menderes Belediye Başkanına 'Rüşvet almak'tan 12 yıla kadar hapis istemi İzmir'in Menderes Belediyesi'ndeki 'İhalelerde usulsüzlük' ve 'Rüşvet' soruşturması tamamlandı. İddianamede, Menderes eski Belediye Başkanı Mustafa Kayalar ve Belediye Meclis Üyesi Ertan G. hakkında 'Rüşvet alma' suçundan 12'şer yıla kadar hapis cezası istendi. İddianamede ayrıca diğer 2 kişi hakkında 'Rüşvet verme', 2 kişiye de 'Rüşvete aracılık etmek'ten 4 yıldan 12 yıla kadar hapis cezası talep edildi.
29.04.2023 Gündem
‘Şehitlerimizin hakkı asla ödenmez’
‘Şehitlerimizin hakkı asla ödenmez’ Menderes Belediyesi, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferinin 108. yıldönümü dolayısıyla Menderesli şehitlerin aileleri ile bir araya gelerek şehitler anısına lokma hayrı ve mevlit programı düzenledi.
19.03.2023 Ege
Depremzedenin her sorunu çözülüyor
Depremzedenin her sorunu çözülüyor Menderes Belediyesi, deprem felaketi sonrası İzmir’e gelen aileleri en iyi şekilde ağırlayarak yanlarında oluyor.
23.02.2023 Ege
Menderes kenetlendi
Menderes kenetlendi Menderes Kaymakamlığı ve Menderes Belediyesi öncülüğünde deprem bölgesi için yardım kampanyası çalışmaları devam ediyor.
9.02.2023 Ege
Menderesliler el ele veriyor
Menderesliler el ele veriyor Menderes Belediyesi, Kahramanmaraş merkezli depremden etkilenen 10 şehre yardım kampanyası başlattı.
7.02.2023 Ege
Menderes, can dosta şifa dağıtıyor
Menderes, can dosta şifa dağıtıyor Menderes Belediyesi, can dostlar için seferber oldu. 2022’de 5 bin 800 dostun tedavi ve kısırlaştırılması yapıldı.
5.02.2023 Ege
İzmir’e yeni metro hattı
İzmir’e yeni metro hattı 32 kilometrelik, 24 duraktan oluşacak Karabağlar-Gaziemir metrosunu tanıtan Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer, “Kent tarihinin en büyük yatırımını yapıyoruz” dedi.
1.02.2023 Ege
Menderes’te festivale davetlisiniz
Menderes’te festivale davetlisiniz Menderes, bugün başlayan Gastronomi Kültür ve Tanıtım Festivali ile birbirinden farklı etkinlikleri vatandaşla buluşturacak. Menderes Şehit Astsubay Ömer Halisdemir Parkı’nda 29 Ocak’a kadar sürecek olan festival, ilçede ilk olma özelliği de taşıyor.
25.01.2023 Ege
Menderes’te yeşil alanlar çoğalıyor
Menderes’te yeşil alanlar çoğalıyor Menderes Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Kemalpaşa ve Cüneytbey mahallelerinde yeşil alan çalışmalarını tamamladı.
2.01.2023 Ege
Yalnız değilsiniz
Yalnız değilsiniz Kuşadası Belediyesi, dar gelirli ailelere 1 hafta içinde 5 ton mandalina dağıttı. Menderes’te de ilkokul öğrencilerine sağlıklı beslenme desteği verilecek.
28.12.2022 Ege
‘Biriz, kardeşiz’
‘Biriz, kardeşiz’ Menderes’te 20 yıldır beklenen cemevinin temeli atıldı. Belediye Başkan Vekili Özkan, “Bu bir lütuf değil, bizim görevimiz” dedi.
19.12.2022 Ege
Doğa dostu adım
Doğa dostu adım Menderes Belediyesi bahçe atıklarından elde edeceği organik gübreleri ilçedeki çiftçilere ve ihtiyacı olan vatandaşlara ücretsiz dağıtacak. Yapılan geri dönüşüm ile yılda ortalama bin ton yeşil atık doğaya kazandırılacak.
15.12.2022 Ege
Menderes’te kadın hakları konuşuldu
Menderes’te kadın hakları konuşuldu Menderes Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, 5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü ve Türk Kadınlarına Seçme ve Seçilme Hakkı Verilmesi’nin yıldönümü dolayısıyla etkinlik düzenledi.
6.12.2022 Ege
‘Muhtarların payı yadsınamaz’
‘Muhtarların payı yadsınamaz’ Menderes Belediyesi Başkan Vekili Erkan Özkan, 44 mahallenin muhtarıyla bir araya geldi. İki buçuk saat süren toplantıda, kışın gelmesi ile ortaya çıkacak sorunların önüne geçilmesi için yapılacaklar planlandı.
5.12.2022 Ege
Turuncu bereket!
Turuncu bereket! Menderes Belediyesi’nin düzenlediği Gümüldür Mandalina Festivali sona erdi. Çeşitli yarışmaların yer aldığı organizasyon, ilçenin ve yöresel tatların tanıtımına katkı sağladı
27.11.2022 Ege
‘Menderesli üreticinin yanındayız’
‘Menderesli üreticinin yanındayız’ Menderes Belediyesi, İzmir Büyükşehir Belediyesi ile ortak çalışmaları doğrultusunda ilçeye yeni üretim yolları kazandırmaya devam ediyor.
24.11.2022 Ege
Mandalinaya gel!
Mandalinaya gel! Gümüldür Özdere Mandalina Festivali, 26-27 Kasım’da düzenlenecek. Hazırlıkları tamamladıklarını belirten Menderes Belediye Başkanı Özkan, “Renkli bir hafta sonu için vatandaşlarımızı mandalinanın cenneti ilçemize bekliyoruz” dedi
23.11.2022 Ege
Menderes, sel ve taşkını önleyecek
Menderes, sel ve taşkını önleyecek Menderes Belediyesi, İzmir Büyükşehir Belediyesi ile çalışmaları doğrultusunda ilçede 15 mahallede bulunan derelerde yaptığı temizlik çalışmalarını tamamladı.
20.11.2022 Ege
“Haklarını ödemek için ne yapsak az gelir”
“Haklarını ödemek için ne yapsak az gelir” Menderes Belediyesi, ilçedeki gazi ve yakınları için Bergama’ya gezi düzenledi. Muharip Gaziler Derneği üyeleri rehber eşliğinde Bergama’nın tarihi yerlerini gezerken, aileleriyle birlikte keyifli bir gün geçirdiler.
18.11.2022 Ege
Menderes’in gururu
Menderes’in gururu İstanbul’da düzenlenen Aerobik Cimnastik Balkan Şampiyonası’nda Menderes gurur yaşadı.
16.11.2022 Ege

Benzer Haber Etiketleri

Menderes Belediyesi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.