Menü

Menü

Son dakika menü haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan menü gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan menü haber sayfamızda...

Menü

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.868 menü haberi bulunmuştur.
Geleneksel sofra
Geleneksel sofra İstanbul’un tarihi lokasyonu Üsküdar’da yer alan Address Hotel Istanbul’da iftar sofralarına özel dört farklı set menü seçeneği sunuluyor.
23.03.2024 Pazar
Döner eskiye döner mi? Fiyatı 500 TL’ye dayandı
Döner eskiye döner mi? Fiyatı 500 TL’ye dayandı Almanya’da döner fiyatlarının 3 Euro’dan 8-10 Euro’ya yükselmesi Almanya Başbakanı’na kadar ulaşan şikâyetlere neden olurken, Türkiye’de de bir porsiyon yani 120 gram dönerin fiyatı 500 liraya dayandı. Restoran sahipleri, artışı et fiyatlarına ve maliyetlere bağlıyor.
18.03.2024 Ekonomi
Ev almak isteyen herkesi ilgilendiriyor! Ticaret Bakanlığı’ndan kredi uyarısı
Ev almak isteyen herkesi ilgilendiriyor! Ticaret Bakanlığı’ndan kredi uyarısı Vatandaşlar konut alımı için kredi çekmek istediklerinde bankaların bazı dayatmaları ile karşı karşıya kalabiliyor ve bu durumda bazı mağduriyetler yaşanabiliyor. Bankalar müşterilerine kredi verirken hayat sigortası, otomatik ödeme talimatı, tamamlayıcı sağlık sigortası gibi başka ürünleri de teklif edebiliyor. Ticaret Bakanlığı’ndan konuyla ilgili önemli bir uyarı geldi. İşte detaylar...
11.03.2024 Ekonomi
Lüks iftar asgari ücreti geçti!
Lüks iftar asgari ücreti geçti! Ramazan ayına günler kala İstanbul’un popüler mekânlarında menü fiyatları belli oldu. Lüks restoranlarda iftar açmanın bedeli kişi başı bin ile 4 bin 500 lira arasında değişirken, dört kişilik bir aile asgari ücreti gözden çıkaracak.
7.03.2024 Cadde
'Hesap ödeyeceksem doğum gününe beni çağırma!'
'Hesap ödeyeceksem doğum gününe beni çağırma!' Oyuncu ve sunucu Esra Sönmezer, yeni yaşını doğayla iç içe yeşillikler arasında kutladı. Yakın arkadaşlarının Kemerburgaz’da kutlama oganize ettiği Söznmezer, doğum günlerinde 'kendin öde' sistemine karşı olduğunu söyledi.
26.02.2024 Cadde
Geri dönüşümde ‘havalı’ dönem
Geri dönüşümde ‘havalı’ dönem Üniformalar kurumsal kültürün önemli bir parçası. Yeni nesil tasarımlar  çalışanların konforuna odaklanırken geri dönüştürülmüş malzemelerden yararlanarak çevresel ayak izini azaltmayı hedefliyor.
27.01.2024 Pazar
Oto ve emlakta sıkı denetim! Bakan Bolat canlı yayında açıkladı: İlan başına 160 bin TL ceza
Oto ve emlakta sıkı denetim! Bakan Bolat canlı yayında açıkladı: İlan başına 160 bin TL ceza Ticaret Bakanı Ömer Bolat, canlı yayında ekonomi gündemine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Bolat, maaş zamlarının piyasaya etkisini, enflasyon ve döviz kurunun seyrini değerlendirdi. Bakan Bolat, ‘İlan sitelerini mecbur tutuyoruz’ diyerek kesilen cezaları da açıkladı, oto ve emlak piyasasına ilişkin önemli bilgiler verdi.
21.01.2024 Ekonomi
Adım adım hastalıklardan korunun! 8 adımda sağlıklı beslenme tavsiyeleri
Adım adım hastalıklardan korunun! 8 adımda sağlıklı beslenme tavsiyeleri 2024’ü sağlıklı geçirebilmek için beslenme tüyoları veren Diyetisyen Gül Uygun Karakulak, "Öğünlerinizi geçiştirmeyin. Mutlaka haftalık menü planlamaları yapın. Haftanın 2-3 günü kurubaklagillere, 2-3 günü balığa yer verin" dedi.
19.01.2024 Genel Sağlık
Kantinler de fiyat listesi talimatına uyacak
Kantinler de fiyat listesi talimatına uyacak Lokanta, kafe ve pastaneler için fiyat listesi zorunluluğu geçtiğimiz günlerde başlarken uygulamaya yönelik yeni detaylar ortaya çıktı.
10.01.2024 Eğitim
Bakan Bolat: Elimiz piyasanın üzerinde
Bakan Bolat: Elimiz piyasanın üzerinde Sarıyer'de Türkiye Genç İş İnsanları Derneği (TÜGİAD) Genel Merkezi'nin açılışında konuşan Ticaret Bakanı Prof.Dr. Ömer Bolat, "Elimiz piyasanın üzerinde. Bu noktada hangi alanda hangi sektörde bir boşluk ya da haksız, fahiş uygulama, stokçuluk gibi durumlar gördüğümüzde denetim ekiplerimiz vasıtasıyla orayı denetliyoruz. Bir yasal eksiklik varsa hemen yönetmelik tebliğ yayınlama şeklinde düzenlemelerimizi yapıyoruz" diye konuştu.
8.01.2024 Ekonomi
Masterchef All Star'da şampiyon belli oldu! Canlı yayında fenalaştı
Masterchef All Star'da şampiyon belli oldu! Canlı yayında fenalaştı Masterchef All Star'da şampiyon belli oldu. Tahsin ve Esra'nın yarıştığı Masterchef All Star finali canlı yayınlandı. Tahsin canlı yayın sırasında fenalaştı. Öte yandan şampiyonun kazanacağı ödül de açıklandı.
8.01.2024 Cadde
Kayıp Kimlik Başvurusu 2024: Kayıp Kimlik Cezası ve Gerekli Belgeler Nelerdir?
Kayıp Kimlik Başvurusu 2024: Kayıp Kimlik Cezası ve Gerekli Belgeler Nelerdir? Kimlik kartı kişiye özel resmi belge niteliği taşır. Her Türkiye Cumhuriyeti vatandaşının sahip olması gereken bir belgedir. Herhangi bir sebeple kaybedilmesi veya çaldırılması halinde yapılması gereken bazı hususlar bulunur. 2024 yılı içerisinde kimliğini kaybedenlerin ALO 199 çağrı merkezini arayarak öncelikle bildirimde bulunması gerekmektedir. Kimlik kaybetmenin ayrıca cezası bulunur. Belli bir ücret karşılığı ve gerekli belgeler ile birlikte yeniden nüfus cüzdanı çıkartılabilir. Kayıp kimlik cezası ve gerekli belgeler nelerdir? “Kayıp Kimlik Başvurusu 2024” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
5.01.2024 Gündem
Silinen Fotoğrafları Geri Getirme 2024: Telefondan Silinen Resimleri Programsız Geri Getirme
Silinen Fotoğrafları Geri Getirme 2024: Telefondan Silinen Resimleri Programsız Geri Getirme Akıllı cep telefonları günümüzde insan hayatının en önemli araçlarından biri haline gelmiştir. Bazı anları ölümsüzleştirmek isteyen kişiler için video ve fotoğraf makinesi yerine geçer. Özellikle resim, video ve depolama aracı olarak kullanılan telefonlarda kişiler yanlışlıkla tüm verilerini silebiliyor. Android ve iOS telefondan silinen resimleri programsız geri getirme yöntemleri için “Silinen Fotoğrafları Geri Getirme 2024” içeriğimize göz atabilirsiniz.
4.01.2024 Teknoloji
BES İPTALİ 2024: Otomatik ve Zorunlu BES Nasıl İptal Edilir? SMS ve Telefonla Bireysel Emeklilik İptal İşlemleri
BES İPTALİ 2024: Otomatik ve Zorunlu BES Nasıl İptal Edilir? SMS ve Telefonla Bireysel Emeklilik İptal İşlemleri Bireysel Emeklilik, kişilerin iş hayatında birikim yapabilmelerini sağlayan özel emeklilik sistemedir. Emeklilik döneminde harcanabilmesi amaçlanmaktadır. Emeklilik döneminde ek gelir sağlayarak refah bir yaşam sürmesi amaçlanan bu sisteme katılmak zorunlu değildir. 18 yaşını geçen herkes dilerse Bireysel Emeklilik Sistemine katılabilir. Dileyen Bireysel Emeklilik iptali yaparak sistemden çıkabilirler. Otomatik katılım BES iptali için yapılması gereken birkaç işlem bulunur ve şartlar vardır. Zorunlu BES iptali nasıl yapılır? “Bireysel Emeklilik İptali 2024” içeriğimizden detaylı bilgi elde edebilirsiniz.
3.01.2024 Ekonomi
60 kilodan zayıfların koca bulamadığı yer! Korkunç menü: 2 kilo darı ve deve sütü
60 kilodan zayıfların koca bulamadığı yer! Korkunç menü: 2 kilo darı ve deve sütü 5 yaşından itibaren tüm beslenme alışkanlıklarına müdahale ediliyor, normal bir insanın tam 8 katı kadar yemek yiyorlar. Üstelik bunu yapmadıklarında korkunç işkencelere maruz kalıyorlar. Afrika ülkesi Moritanya'da kız çocuklarına dayatılan bir geleneğin ardında yatan sebep ise 'yok artık' dedirtecek türden.
3.01.2024 Yaşam
Bir köyü tamamen yok etti! Deprem olursa Ağrı ve Tendürek patlar mı?
Bir köyü tamamen yok etti! Deprem olursa Ağrı ve Tendürek patlar mı? Türkiye sınırları içinde 13 volkanik dağ var. Tendürek ve Ağrı Dağı ise 1840 ve 1855 yıllarında Türkiye’de patlayan son volkanik dağlar oldu. 1840 yılında kayıtlara geçen bir olay ise volkanik patlamaların depremle ilişkisinin olup olamayacağını akıllara getirdi. Merak edilenleri Prof. Dr. Süleyman Pampal ve Doç. Dr. Bülent Özmen'e sorduk.
3.01.2024 Gündem
VALORANT İsim Değiştirme 2024: VALORANT RİOT ID ve Kullanıcı Adı Değiştirme
VALORANT İsim Değiştirme 2024: VALORANT RİOT ID ve Kullanıcı Adı Değiştirme Son yıllara damgasını vuran oyunlardan bir tanesi hiç şüphesiz VALORANT. Riot Games tarafından geliştirilen VALORANT piyasaya sürüldüğü günden bu yana Türkiye ve dünya üzerinde en çok oynanan oyunların başında yer alıyor. Oyunda isim de büyük önem taşıyor. Oyuna ilk kaydolurken alınan nick ileriki zamanlarda beğenilmediği taktirde değiştirilebiliyor. Ancak oyun içerisinde isim değiştirmeye yarayan herhangi bir ayar yok. RİOT ID değiştirme nasıl yapılır? diyorsanız “VALORANT İsim Değiştirme 2024” içeriğimizden detaylıca öğrenebilirsiniz.
2.01.2024 Oyun
Düğün Salonu Fiyatları 2024 - Yemekli Ve Yemeksiz Ortalama Düğün Mekanları Fiyatları
Düğün Salonu Fiyatları 2024 - Yemekli Ve Yemeksiz Ortalama Düğün Mekanları Fiyatları Düğün salonu için seçim yapılırken pek çok farklı konsept ve bu konseptlere göre değişik fiyatlar söz konusu olur. Tabii düğün içerisinde ne gibi etkinlikler ve özellikler olacak buna bağlı şekilde fiyatlar farklılık yaratabilmektedir. İşte düğün salonu fiyatları 2024 - Yemekli ve yemeksiz ortalama düğün mekanları fiyatları.
2.01.2024 Evlilik
iCloud Giriş 2024: Apple Kimliği ile iCloud’a Giriş Nasıl Yapılır?
iCloud Giriş 2024: Apple Kimliği ile iCloud’a Giriş Nasıl Yapılır? iPad ve iPhone kullanıcılarının yakından tanıdığı iCloud bulut depolama ve bulut bilişim servisidir. Apple tarafında geliştirilen platformun günümüzde milyonlarca kullanıcı bulunur. iCloud hesabına giriş yapabilmek için Apple kimliğine ihtiyaç duyulur. Apple kimliği ile iCloud’a giriş nasıl yapılır? iCloud giriş 2024 ile ilgili detaylı bilgi almak için içeriğimize göz atabilirsiniz.
2.01.2024 Teknoloji
Ticaret hayatı 2024’e 7 düzenlemeyle giriyor
Ticaret hayatı 2024’e 7 düzenlemeyle giriyor Ticaret Bakanlığı, fahiş fiyat artışlarının önüne geçmek, tüketici mağduriyetlerini engellemek, üretici-tedarikçi ve perakende işletmeler arasındaki ticari faaliyetleri ve iç piyasayı tanzim etmek amacı ile bir dizi düzenlemeyi yeni yılda yürürlüğe koyuyor, bazılarının da yürürlük süresini uzatıyor.
31.12.2023 Ekonomi
Pazartesi günü itibarıyla başlıyor: Kafe ve restoranlarda yeni dönem!
Pazartesi günü itibarıyla başlıyor: Kafe ve restoranlarda yeni dönem! İşletmelerde 1 Ocak 2024 tarihinden itibaren yürürlüğe girecek menü yönetmeliği hakkında Zeytinburnu'nda işletmelere bilgilendirme yapan Ticaret Bakan Yardımcısı Mahmut Gürcan, "Bu menü yönetmeliğimiz yılbaşından itibaren yürürlüğe girecek. Restoranlar, kafeler gibi işletmeler kapılarının önlerinde, vatandaşın görebileceği şekilde ve okuyabileceği şekilde menü asarak fiyatlarını yayınlamak zorunda" dedi.
30.12.2023 Ekonomi
Ticaret Bakanlığı harekete geçti: Yeni yılda fahiş fiyatın önüne geçecek
Ticaret Bakanlığı harekete geçti: Yeni yılda fahiş fiyatın önüne geçecek Ticaret Bakanlığı, fahiş fiyat artışlarının önüne geçmek, tüketici mağduriyetlerini engellemek, üretici-tedarikçi ve perakende işletmeler arasındaki ticari faaliyetleri ve iç piyasayı düzenlemek amacı ile bir dizi düzenlemeyi yeni yılda yürürlüğe koyacak, bazılarının da yürürlük süresini uzatacak.
30.12.2023 Ekonomi
Kapıya, masaya ‘fiyat’ listesi! Pazartesi başlıyor
Kapıya, masaya ‘fiyat’ listesi! Pazartesi başlıyor Restoranlarda fiyat listesi zorunluluğu pazartesi başlıyor. Kapılara konulacak fiyat listesi masalarda da siparişten önce hazır olacak. QR kod menü tek başına kullanılmayacak.
29.12.2023 Ekonomi
Ticaret Bakanı Ömer Bolat: “Ticaret normale döndü”
Ticaret Bakanı Ömer Bolat: “Ticaret normale döndü” Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Gaziantep'te katıldığı "Turkuaz Medya Buluşmaları-Türkiye İhracat Seferberliği" programında konuşarak, 2023 yılını 1 trilyon doların üzerinde milli gelir ile kapatacaklarını söyledi.
26.12.2023 Ekonomi
2 ayda 15 kilo verdi! 90-30-50 metodunu uygulayan pişman olmuyor
2 ayda 15 kilo verdi! 90-30-50 metodunu uygulayan pişman olmuyor Tatil sezonuna son derece fit bir görünümle girmek isteyenler sağlıklı kilo vermek için yeni yöntemler denemeye başladı. 29 yaşındaki Courtney Kassis ise kilo vermeyi hızlandıran bir yöntem denedi. Sonucu ise oldukça başarılıydı.
25.12.2023 Diyetler

Benzer Haber Etiketleri

Menü ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.