Siyaset ‘Merak etmeyin, Ankara kazanacak’

‘Merak etmeyin, Ankara kazanacak’

17.03.2019 - 08:15 | Son Güncellenme:

CHP’nin Ankara Büyükşehir Belediye başkan adayı Mansur Yavaş, Ankara’da seçmenin kararını çoktan verdiğini ve “karanlık odalarda kurulan hiçbir pusunun bu akibeti değiştiremeyeceğini belirtti. Yavaş, “Milletimiz utanç verici suçların sahibinden ‘saygın iş adamı’, mağdurdan ise ‘dolandırıcı’ çıkarmaya çalışan ucuz siyaseti teşhit etmiştir ve bu siyasetin sahiplerine hak ettiği dersi vermek için sandığı beklemektedir” dedi.

‘Merak etmeyin, Ankara kazanacak’

Yavaş, dün basın ofisi aracılığıyla yaptığı yazılı açıklamada, yerel seçimlerle ilgili sahadan istedikleri sonuçları alamayanların, şahsına ve Ankaralıların iradesine kumpas kurduklarını öne sürdü. “Kurdukları tuzağın Allah’ın izniyle ayaklarına dolanması, anlaşılan o ki, Ankara’daki yarışı hukuk dışı yollarla alabileceklerini zannedenlerin art niyetlerini durdurmaya yetmemiştir” diyen CHP adayı Mansur Yavaş, şu değerlendirmeleri yaptı:

Haberin Devamı

“Buradan uyarıyorum; yeni ayak oyunları ve entrikalarla seçime ve Ankaralıların hür iradesine müdahale hazırlıkları söz konusudur. Seçimlere iki hafta kala, hüküm giymiş bir suç makinesi üzerinden sonuç alamayanların, şimdi de yargıyı alet ederek ‘itibarsızlaştırma’ gayretine girişeceklerine dair kuvvetli delillere sahibiz. Demokrasiye, hukuka ve Ankaralıların hür iradesine karşı girişilecek tavırların sadece Ankara’da değil tüm Türkiye’de seçimlere gölge düşüreceğinin bilinmesi lazımdır.

Karşımızdaki koroya, önceki gün HDP Genel Başkanı Sezai Temelli’nin, ardından da Doğu Perinçek ve Aydınlık gazetesinin eklenmiş olması, sadece ve sadece doğru yolda olduğumuzun ispatıdır. Kimse merak etmesin. Hak yerini bulacak, Ankara kazanacak.”

Yazarlar