Isparta Merkez Muhtarlar Toplantısı Yapıldı

Merkez Muhtarlar Toplantısı Yapıldı

18.04.2019 - 11:49 | Son Güncellenme:

Merkez muhtarlar toplantısı yapıldı

Merkez Muhtarlar Toplantısı Yapıldı

Ali ÇEVİKBAŞ/ISPARTA, (DHA) - ISPARTA'da merkez muhtarlarıyla toplantı yapıldı.

31 Mart seçimlerinin ardından ilk merkez muhtarlar toplantısı, Vali Yardımcısı Ömer Faruk Ateş başkanlığında Isparta Valiliği'nde yapıldı. Toplantıya Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, İl Genel Meclisi Başkanı Serkan Keskin, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri, Isparta merkeze bağlı görev yapan belde, mahalle ve köy muhtarları katıldı.

Vali Yardımcısı Ömer Faruk Ateş, "Bundan sonra hep beraber çalışacağız. Muhtarlarımıza büyük işler düşüyor. Bunların başında muhtarlarımızın görev yaptığı yerlerde emniyet ve asayiş yönünden kolluk birimlerine yardımcı olmaları geliyor. Muhtarlarımızdan özellikle köylerde yabancı ya da kötü niyetli kişilere karşı ilgili birimleri bilgilendirmeleri ve ülkemizdeki güven ve huzur ortamına katkı sunmalarını bekliyoruz. Diğer bir göreviniz de bölgenizdeki ihtiyaç sahipleri ve mağdur durumdaki kimseleri bizlere bildirmek suretiyle ilgili birimlerden yardım almalarını sağlamak. Muhtarlarımız bu konularda bizim elimiz ayağımız olacak. Diğer önemli bir konu da mahalle ve köylerimizdeki metruk binaların yıkılması ve temizlenmesi konusunda İl Özel İdaresi ve belediye başkanlığımızın yaptığı çalışmalara yardımcı olmanız. Son olarak bağımlılık konusunda sizlere büyük görevler düşüyor, mahalle ve köylerimizde uyuşturucuya yönlendiren, bunlara destek olan kimselere karşı duyarlı olup bunların önüne geçmeye çalışmanızı ve güvenlik güçlerimize yardımcı olmanızı istiyoruz" dedi.

Muhtarlara bilgilendirmelerde bulunulan toplantının sonunda Vali Yardımcısı Ateş, muhtarlara söz vererek talep ve önerilerini dinledi.

FOTOĞRAFLI