Mert Fırat

Mert Fırat

Son dakika mert fırat haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan mert fırat gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan mert fırat haber sayfamızda...

Mert Fırat

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.697 mert fırat haberi bulunmuştur.
‘Her şey yolunda’
‘Her şey yolunda’ Mert Fırat, önceki gün Metropol İstanbul’da objektiflere takıldı.
18.03.2024 Cadde
Sanat dünyasını yasa boğan ölüm! Gülengül Soytürk hayatını kaybetti
Sanat dünyasını yasa boğan ölüm! Gülengül Soytürk hayatını kaybetti Ünlü yapımcı Gülengül Soytürk, yaşama veda etti. Sanat dünyasının birbirinden ünlü isimler, acı haberin ardından sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla Soytürk'e veda etti.
2.03.2024 Cadde
Pusulan vicdanın olsun
Pusulan vicdanın olsun “Titus Kompleks” haklı iddiasıyla sezonun öne çıkan yapımlarından. İntikam ateşinin körüklediği şiddet dozunu sorgulayan oyun farklı rejisiyle ve oyuncularının gücüyle övgü topluyor.
25.02.2024 Kültür Sanat
Ankaragücü'nden Eryaman Stadı ile ilgili açıklama: Kararı TFF verecek
Ankaragücü'nden Eryaman Stadı ile ilgili açıklama: Kararı TFF verecek MKE Ankaragücü Başkanı İsmail Mert Fırat, Galatasaray karşılaşması öncesi Eryaman Stadyumu hakkında yaptığı açıklamada, “Zemin konusu bazı rakiplerle oynanacak karşılaşmalardan önce hep polemik oluyor. Bu konuda kararı verecek kurum TFF’dir” dedi.
13.02.2024 Ankaragücü
Ankaragücü, Abdurrahim Dursun'u kadrosuna kattı!
Ankaragücü, Abdurrahim Dursun'u kadrosuna kattı! Trendyol Süper Lig ekiplerinden Ankaragücü, tecrübeli sol bek Abdurrahim Dursun'u renklerine bağladı.
9.02.2024 Ankaragücü
Ankaragücü'nden Christian Bassogog takviyesi!
Ankaragücü'nden Christian Bassogog takviyesi! Süper Lig ekiplerinden Ankaragücü, tecrübeli futbolcu Christian Bassogog ile sözleşme imzaladı.
9.02.2024 Ankaragücü
Ankaragücü'nde Ali Kaan Güneren'le sözleşme uzatıldı!
Ankaragücü'nde Ali Kaan Güneren'le sözleşme uzatıldı! Süper Lig ekiplerinden Ankaragücü'nde Ali Kaan Güneren ile yeni sözleşme imzalandı.
7.02.2024 Ankaragücü
Ankaragücü Başkanı'ndan transfer açıklaması!
Ankaragücü Başkanı'ndan transfer açıklaması! MKE Ankaragücü Kulübü Başkanı İsmail Mert Fırat, 2-0 kazandıkları Fatih Karagümrük müsabakasının ardından yaptığı açıklamada, "Kaybetmeme serimizi daha fazla kazanarak devam ettirmek istiyoruz" dedi.
25.01.2024 Ankaragücü
Ankaragücü eski Başkanı Faruk Koca tahliye edildi
Ankaragücü eski Başkanı Faruk Koca tahliye edildi MKE Ankaragücü Kulübünün eski başkanı Faruk Koca, tutuksuz yargılanmak üzere tahliye edildi.
27.12.2023 Ankaragücü
Eşitliğe ses bebeklere ninni
Eşitliğe ses bebeklere ninni Daha çok kadınlarla özdeşleşen ninni söyleme ritüelini tersine çevirmek ve toplumsal cinsiyet eşitliğine dkikkat çekmek amacıyla hazırlanan "Eşitlik Ninnileri", YANINDAYIZ Derneği ve Artı Prodüksiyon, Enerjisa Enerji'nin desteği ile hayata geçirildi. "Eşitlik Ninnileri" albümü, tüm müzik platformlarından dinlenebilecek.
25.12.2023 Ekonomi
Eşitlikçi ninniler
Eşitlikçi ninniler Toplumsal cinsiyet eşitliğine dikkat çekmek için Yanındayız Derneği ve Artı Prodüksiyon’un ‘Eşitliğin Sesi, Bebeklerin Ninnisi Olacak’ sloganıyla hayata geçirdiği ‘Eşitlik Ninnileri’ albümünün lansmanı önceki akşam Metropol İstanbul Das Das’ta gerçekleştirildi.
21.12.2023 Cadde
Yeniden yapılanma ve kalkınma hızlanacak
Yeniden yapılanma ve kalkınma hızlanacak Birleşmiş Milletler ve sivil toplum kuruluşlarının desteğiyle deprem bölgesindeki KOBİ’lerin kapasitesi geliştirilecek, bölge halkına psikososyal destek sağlanacak, sanatsal faaliyetlerin geri dönmesi hedeflenecek.
18.12.2023 Ekonomi
AK Parti Ankara Milletvekili Fuat Oktay: Linçe dönüşmesin!
AK Parti Ankara Milletvekili Fuat Oktay: Linçe dönüşmesin! AK Parti Ankara Milletvekili Fuat Oktay başkanlığındaki milletvekili heyeti, MKE Ankaragücü’nü ziyaret etti.
16.12.2023 Ankaragücü
AK Parti milletvekili heyeti, MKE Ankaragücü'nü ziyaret etti
AK Parti milletvekili heyeti, MKE Ankaragücü'nü ziyaret etti Fuat Oktay başkanlığındaki AK Parti milletvekili heyeti, MKE Ankaragücü Spor Kulübü'nü ziyaret etti. Görüşmeden Halil Umut Meler'e yaptığı saldırı ve sonrasında yaşanan olaylar ele alındı.
15.12.2023 Ankaragücü
BİR DERDİM VAR FİNAL mi oldu? Bir Derdim Var dizisi neden bitti?
BİR DERDİM VAR FİNAL mi oldu? Bir Derdim Var dizisi neden bitti? Bir Derdim Var dizisi oyuncu kadrosulya dikkatleri çekmişti. Dizi 6. bölümü ile final kararı aldı. Dizi severler ise ''Bir Derdim Var dizisi neden bitti, final mi yaptı?'' sorularına yanıt arıyor. İşte, Bir Derdim Var oyuncuları...
14.12.2023 Bilgi Rehberi
'Bir Derdim Var'dan muhteşem final! 'Ruhta tek yara açmayan şeydir sevgi'
'Bir Derdim Var'dan muhteşem final! 'Ruhta tek yara açmayan şeydir sevgi' Kanal D’nin, yapımını AyNA Yapım’ın üstlendiği yeni dizisi 'Bir Derdim Var', final bölümüyle ekranlara geldi. Farklı hikayesi ve zengin oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizi, final bölümüyle büyük beğeni topladı. İşte Bir Derdim Var'ın duygu yüklü final bölümü özeti...
15.12.2023 Cadde
Ankaragücü'nün yeni başkanı İsmail Mert Fırat oldu!
Ankaragücü'nün yeni başkanı İsmail Mert Fırat oldu! Süper Lig ekiplerinden Ankaragücü'nde Faruk Koca'nın istifasının ardından başkanlık görevine İsmail Mert Fırat getirildi.
12.12.2023 Ankaragücü
Bir Derdim Var final mi, ne zaman bitiyor mu? Bir Derdim Var dizisi oyuncu kadrosu...
Bir Derdim Var final mi, ne zaman bitiyor mu? Bir Derdim Var dizisi oyuncu kadrosu... Bir Derdim Var dizisi sevilen oyuncu kadrosu ve konusu ile dizi takipçilerine büyük heyecan yaşatmıştı. Dizinin başrollerinde Birce Akalay ve Mert Fırat yer alıyor. Ancak dizinin final kararı aldığı öne sürüldü. Peki, Bir Derdim Var dizisi bitiyor mu, neden final yapıyor?
11.12.2023 Bilgi Rehberi
Çocuklar üzerindeki etkisi
Çocuklar üzerindeki etkisi Kanal D’de, Birce Akalay ve Mert Fırat’ın başrollerinde yer aldığı ‘Bir Derdim Var’ dizisi, önceki akşam ekrana gelen beşinci bölümünde boşanmanın çocuklar üzerindeki etkisine odaklandı.
9.12.2023 Cadde
'Bir Derdim Var'da duygu seli! Nilüfer'in hayatını değiştiren tarih
'Bir Derdim Var'da duygu seli! Nilüfer'in hayatını değiştiren tarih Kanal D’nin, yapımını AyNA Yapım’ın üstlendiği yeni dizisi 'Bir Derdim Var', beşinci bölümüyle ekranlara geldi. Farklı hikayesi ve zengin oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizi, büyük beğeni topladı. İşte Bir Derdim Var'ın duygu yüklü beşinci bölüm özeti...
14.12.2023 Cadde
Sırları açığa çıkacak mı?
Sırları açığa çıkacak mı? Kanal D’nin, başrollerinde Birce Akalay ile Mert Fırat’ı buluşturan dizisi ‘Bir Derdim Var’dan ikinci tanıtım yayınlandı.
7.12.2023 Cadde
Ayakta alkışlandı
Ayakta alkışlandı Shakespeare’in unutulmaz eserlerinden ‘Titus Kompleks’, önceki akşam DasDas’ta tiyatroseverlerle buluştu.
3.12.2023 Cadde
Doğru müdahale
Doğru müdahale Birce Akalay ve Mert Fırat’ın başrollerinde yer aldığı ‘Bir Derdim Var’ dizisinin yayınlanan dördüncü bölümü çocukluk travmalarının doğru müdahaleyle çözümlenebileceğine ve geçmişin geleceğe ket vuramayacağının altını çizdi.
2.12.2023 Cadde
'Bana ne olacağı seni neden bu kadar ilgilendiriyor?'
'Bana ne olacağı seni neden bu kadar ilgilendiriyor?' Kanal D'nin; Birce Akalay ve Mert Fırat’ı başrollerinde buluşturan, farklı hikayesi ve zengin oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizisi 'Bir Derdim Var'ın yeni bölüm tanıtımı yayınlandı.
1.12.2023 Cadde
Nilüfer'in mahkemede verdiği karar herkesi şoke etti! Ömer gerçeği anladı
Nilüfer'in mahkemede verdiği karar herkesi şoke etti! Ömer gerçeği anladı Kanal D’nin, yapımını AyNA Yapım’ın üstlendiği yeni dizisi 'Bir Derdim Var', dördüncü bölümüyle ekranlara geldi. Farklı hikayesi ve zengin oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizi, büyük beğeni topladı. İşte Bir Derdim Var'ın duygu yüklü dördüncü bölüm özeti...
1.12.2023 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Mert Fırat ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.