Merve Çağıran

Merve Çağıran

Son dakika Merve Çağıran haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Merve Çağıran gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Merve Çağıran haber sayfamızda...

Merve Çağıran

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 216 merve çağıran haberi bulunmuştur.
İsmail Hacıoğlu, galaya eski eşiyle Duygu Kumarki ile katıldı!
İsmail Hacıoğlu, galaya eski eşiyle Duygu Kumarki ile katıldı! Cem Karaca'nın Gözyaşları filminin başrol oyuncusu İsmail Hacıoğlu, yaklaşık üç sene önce boşandığı Duygu Kumarki ile barışmıştı. Hacıoğlu, son olatak galaya eski eşiyle katıldı. İkilinin pozları gündem oldu.
23.01.2024 Cadde
'Beni büyüttüğün, baba gibi sarıp sarmaladığın için minnettarım!'
'Beni büyüttüğün, baba gibi sarıp sarmaladığın için minnettarım!' Son dönemde özel hayatıyla gündemden düşmeyen ünlü oyuncu Aslıhan Gürbüz, Instagram hesabından yaptığı bir paylaşımla kardeşi Ayhan Gürbüz'ün doğum gününü kutladı. Gürbüz'ün kardeşine yazdığı duygusal not, kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.
20.01.2024 Cadde
Yeni yılı birlikte karşıladılar! Eski eşler dudak dudağa poz verdi
Yeni yılı birlikte karşıladılar! Eski eşler dudak dudağa poz verdi Son olarak 'Göktürkler Asya'nın Efendileri' adlı dizi ile izleyici karşısına çıkan başarılı oyuncu İsmail Hacıoğlu, yaklaşık üç sene önce boşandığı Duygu Kumarki ile barıştı. Birlikte bir kız çocuk sahibi olan eski eşler, yeni yılı birlikte karşıladı.
2.01.2024 Cadde
Melisa Aslı Pamuk'un pasaportu çalındı! Kendi filminin galasına katılamadı
Melisa Aslı Pamuk'un pasaportu çalındı! Kendi filminin galasına katılamadı 2011 yılında düzenlenen Miss Turkey yarışmasında Türkiye güzeli seçilen, daha sonra oyunculuk kariyerine adım atan Melisa Aslı Pamuk, başrolünde yer aldığı 'Kadınlara Mahsus' filminin galasına katılamadı. Fransa'da top koşturan Yusuf Yazısı ile aşk yaşayan oyuncu, Lille'de bulunan evlerine hırsız girmesi üzerine büyük şok yaşadı.
21.12.2023 Cadde
Aslıhan Gürbüz'e İsmail Hacıoğlu sorusu!
Aslıhan Gürbüz'e İsmail Hacıoğlu sorusu! Ünlü oyuncu Aslıhan Gürbüz ile meslektaşı İsmail Hacıoğlu'nun çok konuşulan aşkı, geçtiğimiz aylarda sessiz sedasız bitmişti. Önceki akşam 'Yalnız Kadın' adlı tiyatro oyunun prömiyerine katılan Gürbüz, eski sevgilisiyle ilgili sorulardan kaçamadı.
23.11.2023 Cadde
İsmail Hacıoğlu: Cihangir'den bir kez daha nefret ettim!
İsmail Hacıoğlu: Cihangir'den bir kez daha nefret ettim! İsmail Hacıoğlu, önce akşam Cihangir'de görüntülendi. Hacıoğlu, görüntü almak isteyen muhabirleri yanına çağırarak sitem etti. "İnanın Cihangir'den bir kez daha nefret ettim" diyen ünlü oyuncu rahat bırakılmadığı için rahatsız olduğunu söyledi.
11.09.2023 Cadde
Merve Çağıran şişliği gözlükle de kapatamadı!
Merve Çağıran şişliği gözlükle de kapatamadı! Şubat 2022'de final yapan 'Kalp Yarası' dizisinde kamera karşısına geçen Nilsu Berfin Aktaş ve Merve Çağıran, önceki gün Nişantaşı City's'de objektiflere takıldı.
28.08.2023 Cadde
İsmail Hacıoğlu ile Aslıhan Gürbüz ayrıldı mı?
İsmail Hacıoğlu ile Aslıhan Gürbüz ayrıldı mı? Aslıhan Gürbüz ile meslektaşı İsmail Hacıoğlu hakkında basına yansıyan aşk dedikoduları gerçek çıkmıştı. Oyuncu çift, ilk kez İzmir Çeşme'de akşam yemeği sonrası objektiflere yakalanmıştı. Son olarak ikilinin yaptığı bir hamle, ayrılık iddialarını beraberinde getirdi.
12.07.2023 Cadde
Ünlülerin Bozburun çıkarması
Ünlülerin Bozburun çıkarması Begüm Kütük, Erdil Yaşaroğlu, Ebru Akel, Merve Çağıran ve Gonca Vuslateri sezonu Marmaris'te açtı. Ebru Akel’in güneşlendiği sırada yanına gelen Gonca Vuslateri, Akel’in üzerine yatarak renkli görüntüler sergiledi. egüm Kütük ve Erdil Yaşaroğlu çifti ise romantik anlar sergiledi.
13.06.2023 Cadde
Merve Çağıran'dan tatil pozları
Merve Çağıran'dan tatil pozları Meslektaşı İsmail Hacıoğlu ile yaklaşık 1.5 yıl süren ilişkisiyle bir dönem adından sıkça söz ettiren Merve Çağıran, tatil paylaşımıyla magazin gündemine geldi. Instagram'da bikinili pozlarını yayınlayan güzel oyuncu, fit haliyle dikkat çekerken, binlerce beğeni ve çok sayıda yorum aldı.
10.06.2023 Cadde
Aslıhan Gürbüz-İsmail Hacıoğlu aşkı tam gaz devam
Aslıhan Gürbüz-İsmail Hacıoğlu aşkı tam gaz devam Aslıhan Gürbüz ile meslektaşı İsmail Hacıoğlu hakkında basına yansıyan aşk dedikoduları gerçek çıkmıştı. Oyuncu çift, ilk kez İzmir Çeşme'de akşam yemeği sonrası objektiflere yakalanmıştı. Aşkları doludizgin devam eden ikili, son olarak Caddebostan'da el ele görüntülendi.
5.05.2023 Cadde
Aslıhan Gürbüz ile İsmail Hacıoğlu'ndan siyah beyaz aşk pozu
Aslıhan Gürbüz ile İsmail Hacıoğlu'ndan siyah beyaz aşk pozu İsmail Hacıoğlu meslektaşı Aslıhan Gürbüz'e gönlünü kaptırmıştı. İsmail Hacıoğlu ile Aslıhan Gürbüz'ün aşkı dolu dizgin devam ediyor. İsmail Hacıoğlu ile Aslıhan Gürbüz son olarak sosyal medya hesaplarından yeni romantik karelerini paylaştı.
14.04.2023 Cadde
Aslıhan Gürbüz ile İsmail Hacıoğlu'ndan aşk dolu pozlar
Aslıhan Gürbüz ile İsmail Hacıoğlu'ndan aşk dolu pozlar Son olarak 'Masumlar Apartmanı' adlı dizide rol alan Aslıhan Gürbüz, gönlünü kendisi gibi oyuncu İsmail Hacıoğlu'na kaptırmıştı. Şimdilerde mutlu birliktelikleri devam eden ünlü çiftten 36 yaşındaki Hacıoğlu, sevgilisiyle denizde verdiği pozu, takipçilerinin beğenisine sundu. Bu kareyi kendi Instagram hesabının hikayeler bölümünden yayınlayan Gürbüz ise Hacıoğlu ile yazın çekilen başka bir fotoğrafını paylaştı.
27.10.2022 Cadde
Kadın dayanışması
Kadın dayanışması Kadrosunda Melisa Aslı Pamuk, Şebnem Sönmez, Başak Parlak, Aslı Tandoğan, Elifcan Ongurlar ve Merve Çağıran’ın yer aldığı, Serdar Akar’ın yönetmenliğini üstlendiği ‘Kadınlara Mahsus’ filminin çekimleri devam ediyor.
27.10.2022 Cadde
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde Etkileyici sergi Güney Afrikalı sanatçı Jake Michael Singer, İstanbul Bienali kapsamında Yedikule Hisarı Top Kulesi’nde sergilenen ‘On Bin Şey’ başlıklı enstalasyonuyla sanatseverlerin karşısına çıktı...
8.10.2022 Cadde
İsmail Hacıoğlu'ndan Aslıhan Gürbüz'e: Güzelliğim!
İsmail Hacıoğlu'ndan Aslıhan Gürbüz'e: Güzelliğim! 'Ufak Tefek Cinayetler'deki performansıyla adından söz ettiren Aslıhan Gürbüz, gönlünü kendisi gibi oyuncu İsmail Hacıoğlu'na kaptırmıştı. Şimdilerde mutlu birliktelikleri devam eden ünlü çiftten 36 yaşındaki Hacıoğlu, sevgilisiyle pozunu 'Güzelliğim' diyerek takipçilerinin beğenisine sundu.
20.09.2022 Cadde
Aslıhan Gürbüz-İsmail Hacıoğlu çiftinden yeni kare
Aslıhan Gürbüz-İsmail Hacıoğlu çiftinden yeni kare 'Yahşi Cazibe' dizisiyle tanınan ve sonrasında rol aldığı 'Ufak Tefek Cinayetler'deki performansıyla adından söz ettiren Aslıhan Gürbüz, gönlünü kendisi gibi oyuncu İsmail Hacıoğlu'na kaptırmıştı. Aşkları Çeşme'de belgelenen Aslıhan Gürbüz-İsmail Hacıoğlu çifti, yeni fotoğraflarını Instagram'dan yayınladı. İkilinin yorumları dikkat çekti.
13.09.2022 Cadde
İsmail Hacıoğlu'ndan sevgilisi Aslıhan Gürbüz ile ilk paylaşım
İsmail Hacıoğlu'ndan sevgilisi Aslıhan Gürbüz ile ilk paylaşım Son olarak 'Masumlar Apartmanı' dizisinde yer alan ve bir süredir ekranlardan uzak olan Aslıhan Gürbüz ile kendisi gibi oyuncu İsmail Hacıoğlu hakkında basına yansıyan aşk dedikodusu gerçek çıkmıştı. Oyuncu çift, birkaç hafta önce ilk kez İzmir Çeşme'de akşam yemeği sonrası objektiflere yakalanmıştı. Aşkları dolu dizgin devam eden Gürbüz ile Hacıoğlu'ndan ilk paylaşım geldi. Yakışıklı oyuncu, sevgilisiyle çekilen pozunu takipçileriyle paylaştı.
8.08.2022 Cadde
Aslıhan Gürbüz-İsmail Hacıoğlu aşkından ilk kareler
Aslıhan Gürbüz-İsmail Hacıoğlu aşkından ilk kareler 'Bir İstanbul Masalı' ve 'Beyaz Gelincik' gibi bir döneme damga vuran diziler, 'Ayla' ve 'Kesişme: İyi ki Varsın Eren' gibi çok izlenen filmlerde kamera karşısına geçen İsmail Hacıoğlu ile 'Yahşi Cazibe', 'Muhtesem Yüzyil: Kösem' ve 'Ufak Tefek Cinayetler' dizileriyle hafızalarda yer eden Aslıhan Gürbüz hakkında basına yansıyan aşk dedikodusu gerçek çıktı. Oyuncu çift, ilk kez İzmir Çeşme'de akşam yemeği sonrası objektiflere yakalandı.
11.07.2022 Cadde
İsmail Hacıoğlu ve Aslıhan Gürbüz aşk mı yaşıyor?
İsmail Hacıoğlu ve Aslıhan Gürbüz aşk mı yaşıyor? Mahkum dizisinin ünlü oyuncusu İsmail Hacıoğlu'nun, kalbini meslektaşı Aslıhan Gürbüz'e kaptırdığı iddia edildi. Çiçeği burnunda aşıkların Karadeniz’in güzelliklerini keşfetmeyi tercih ettiği ve huzurlu bir tatilin tadını çıkardığı ortaya çıktı.
29.06.2022 Cadde
Kalp Yarası final mi, bitiyor mu? Kalp Yarası dizisi neden final yapıyor?
Kalp Yarası final mi, bitiyor mu? Kalp Yarası dizisi neden final yapıyor? Kalp Yarası dizisi her hafta pazartesi akşamı sevenlerini ağırlıyordu. Dizinin 32. bölümde ekran macerasını noktalayacağı öğrenildi. Başrollerinde Gökhan Alkan ve Yağmur Tanrısevsin'in yer aldığı Kalp Yarası neden bitiyor?
21.02.2022 Cadde
Kalp Yarası final mi yapıyor? Kalp Yarası dizisi ne zaman final oluyor, neden bitiyor?
Kalp Yarası final mi yapıyor? Kalp Yarası dizisi ne zaman final oluyor, neden bitiyor? Kalp Yarası dizisi pazartesi akşamları dizi severlerin beğenisine sunuluyor. Dizinin başrollerinde Gökhan Alkan, Yağmur Tanrısevsin ve Merve Çağıran yer alıyor. Dizinin final kararı aldığı öne sürüldü. Peki, Kalp Yası ne zaman final yapıyor?
7.02.2022 Cadde
Merve Çağıran'ın küçük bavulu dikkat çekti
Merve Çağıran'ın küçük bavulu dikkat çekti Bir süredir ATV ekranlarında yayınlanan 'Kalp Yarası' dizisinde 'Hande' karakterine hayat veren Merve Çağıran, önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Muhabirlerle sohbet eden güzel oyuncu, elindeki ufak bavulla ilgili sorulara yanıt verdi.
13.12.2021 Cadde
Beslenme bavuluyla dolaşıyor
Beslenme bavuluyla dolaşıyor Merve Çağıran, yanında taşıdığı ufak bavulun içindeki gıdalarla besleniyor
13.12.2021 Cadde
Kalp Yarası oyuncuları tam kadro! Kalp Yarası dizisi nerede çekiliyor, konusu nedir?
Kalp Yarası oyuncuları tam kadro! Kalp Yarası dizisi nerede çekiliyor, konusu nedir? Kalp Yarası dizisi her hafta yeni bölümleri ile pazartesi akşamları ekranda yerini alıyor. Dizinin başrollerinde Gükhan Alkan ve Yağmur Tanrısevsin bulunuyor. Dizide iki büyük ailenin çatışması ve iki aşığın hikayesi anlatılıyor. Peki, Kalp Yarası oyuncu kadrosunda kimler var?
25.10.2021 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Merve Çağıran ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.