Merve Özbey

Merve Özbey

Son dakika Merve Özbey haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Merve Özbey gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Merve Özbey haber sayfamızda...

Merve Özbey

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 636 merve özbey haberi bulunmuştur.
‘Sahnede yapılanları yadırgamıyorum’
‘Sahnede yapılanları yadırgamıyorum’ Sahnenin şov işi olduğunu belirten Merve Özbey, “Orada yapılanları pek yadırgamıyorum. Ama her şey dozunda güzel” dedi.
15.04.2024 Cadde
Merve Özbey: Sahne şov işi! Yapılanları pek yadırgamıyorum
Merve Özbey: Sahne şov işi! Yapılanları pek yadırgamıyorum Şarkıcı Merve Özbey, önceki akşam Kıbrıs'ta sahne aldı. Konser öncesi gazetecilerle bir araya gelen ünlü isim, son dönemde çok tartışılan estetik ve erkek sanatçıların oje sürmesi gibi konular hakkında açıklama yaptı.
15.04.2024 Cadde
Ramazan Bayramı tatilinde hangi ünlü nerede sahne alacak?
Ramazan Bayramı tatilinde hangi ünlü nerede sahne alacak? Turizm sezonunun başlangıç dönemine denk gelen Ramazan Bayramı tatilinde, Antalya ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti başta olmak üzere otellerde ünlü sanatçıların konser ve gösterileri olacak.
13.03.2024 Cadde
‘Hem çocuk yaptım hem hit şarkı’
‘Hem çocuk yaptım hem hit şarkı’ Etliye sütlüye karışmadan, gündemde kalmak için rakipleriyle polemiğe girmeden, yıldız olmak ve öyle kalmak herkesin harcı değil… Bengü, müzik listelerinde yedi hafta bir numarada kalan ve Altın Plak kazandığı ilk albümü “İki Melek”i çıkardığında 2009 yılıydı.
17.02.2024 Pazar
Arkadaşları yeniden kansere yakalanan Şimal'i ziyaret etti! 'Dualarınıza ihtiyacımız var'
Arkadaşları yeniden kansere yakalanan Şimal'i ziyaret etti! 'Dualarınıza ihtiyacımız var' Yaklaşık üç yıl önce meme kanserine yakalanan ve uzun bir tedavi sürecinden sonra sağlığına kavuşan Şimal, dün üzücü haberi vererek beyninde tümör tespit edildiğini açıklamıştı. Şarkıcının tedavi sürecindeyken nişanlandığı Necati Arıcı, ünlü ismin sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak; arkadaşlarının Şimal'i ziyaret ettiği anlar paylaştı. Arıcı, nişanlısının son durumuna ilişkin bilgi vermeyi de ihmal etmedi.
16.01.2024 Cadde
'2023'te bu da mı geldi başıma dediğim birçok olay yaşadım!'
'2023'te bu da mı geldi başıma dediğim birçok olay yaşadım!' Son olarak 'Gizemli Mesaj' adlı yapımda yer alan ünlü oyuncu Çiğdem Batur, geçtiğimiz gün Etiler'de bir etkinliğe katıldı. Muhabirlerin sorularını yanıtlayan Batur, 2023 yılında çok darbe aldığını söyleyerek; "2024'te mükafatlarını alacağım inşallah" dedi.
21.12.2023 Cadde
Otellerde yılbaşı hazırlığı! Yoğun talep oluştu
Otellerde yılbaşı hazırlığı! Yoğun talep oluştu Bu yıl hafta sonuna denk gelen ve 3 günlük tatil fırsatı sunan yılbaşında Antalya'da açık otellerde doluluk oranı yüzde 80'i aştı. Avrupalı ve Rus turistler için Noel hazırlığı da yapılan otellerde, Noel Baba figürü başta olmak üzere ışıltılı ve renkli süslemelerle yeni yıla özel programlar hazırlandı.
17.12.2023 Ekonomi
2023’e muhteşem veda!
2023’e muhteşem veda! Merve Özbey ve Emrah Karaduman’ın ‘Bir İmkansız Varı’ı, müzikseverlerle buluştu.
8.12.2023 Cadde
Öğretmenler için albüm...
Öğretmenler için albüm... Ayla Çelik, Gökhan Tepe, Hakan Altun, Işın Karaca, Merve Özbey, Nalan, Necati Şaşmaz, Simge, Volkan Konak ve Zara, İTÜ Türk Musikisi Devlet Konservatuarı’ndaki öğretmenleri Emel Şenocak için stüdyoya girdi.
24.11.2023 Cadde
Merve Özbey'in baba özlemi! 'En azından rüyama gelsen ne güzel olur'
Merve Özbey'in baba özlemi! 'En azından rüyama gelsen ne güzel olur' Ünlü şarkıcı Merve Özbey, 2020 yılında hayatını kaybeden babası Ahmet Özbey'i andı. Sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla babasına seslenen sanatçı, görenleri duygulandırdı.
23.11.2023 Cadde
Ünlülerin yılbaşı programları belli oldu!
Ünlülerin yılbaşı programları belli oldu! Yılbaşı gecesinin pazara denk gelmesi nedeniyle 29 Aralık'tan 2 Ocak'a kadar üç günlük tatil fırsatı oluştu. Bunun üzerine harekete geçen tur operatörleri ve oteller, iki ay öncesinden ünlü sanatçıların sahne alacağı konserli programlar hazırladı.
20.11.2023 Cadde
İstanbul güzeli Merve!
İstanbul güzeli Merve! Merve Özbey, iki gün üst üste İstanbul’da konser verdi.
20.11.2023 Cadde
Cumhuriyet coşkusu her yerde
Cumhuriyet coşkusu her yerde Sanatçılar, hem yurt içinde hem de yurt dışındaki mekanlarda sahne alarak, Cumhuriyet’in 100’üncü yılını sevenleriyle kutladı.
31.10.2023 Cadde
Sosyal medyanın gündemine oturdu
Sosyal medyanın gündemine oturdu Ünlü isimler ve sosyal medyada milyonlarca takipçisi olan magazin hesapları, Milliyet’in Cumhuriyet’in 100’üncü yılı için hazırladığı videoyu sayfalarına taşıdı.
30.10.2023 Cadde
‘Kültür Yolu’ medeniyetlerin beşiğinde
‘Kültür Yolu’ medeniyetlerin beşiğinde Kültür ve Turizm Bakanlığı’nca düzenlenen “Türkiye Kültür Yolu Festivalleri”nin dokuzuncu durağı “Sur Kültür Yolu Festivali” dün gün boyu yapılan etkinliklere katılan yerli yabancı binlerce kişiyle başladı.
15.10.2023 Kültür Sanat
9 gün sürecek Sur Kültür Yolu Festivali başlıyor
9 gün sürecek Sur Kültür Yolu Festivali başlıyor Kültür ve Turizm Bakanlığı'nca organize edilen Sur Kültür Yolu Festivali, yarından itibaren Diyarbakır'da başlayacak. Festival 9 gün boyunca devam edecek.
13.10.2023 Kültür Sanat
Özbey coşkusu
Özbey coşkusu Merve Özbey, Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen ‘Türkiye Kültür Yolu Festivalleri’ kapsamında Beyoğlu’nda konser verdi.
8.10.2023 Cadde
Barış Arduç: Her gün kızımdan yeni şeyler öğreniyorum
Barış Arduç: Her gün kızımdan yeni şeyler öğreniyorum 'Deliha' filminin setinde tanışıp aşk yaşamaya başlayan Barış Arduç ile Gupse Özay, 2020'de evlenmişti. Oyuncu çift, Eylül 2022'de kızları Jan Asya'yı kucaklarına almıştı. Arduç, "Şahane duygular içerisindeyim" açıklamasını yaptı.
29.09.2023 Cadde
Beyoğlu’nda kültür yolu mevsimi
Beyoğlu’nda kültür yolu mevsimi Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın bu yıl dördüncüsünü düzenlediği Beyoğlu Kültür Yolu Festivali, 30 Eylül’de başlıyor. Festival 15 gün boyunca şehrin her köşesine sanatı getirecek.
28.09.2023 Kültür Sanat
Boğaz’ı inletti
Boğaz’ı inletti Merve Özbey, Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda ve Polat Yağcı tarafından düzenlenen anket prodüksiyonuyla Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri kapsamında sahne aldı.
23.09.2023 Cadde
Boğaz'da Merve Özbey gecesi
Boğaz'da Merve Özbey gecesi Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda ve Poll Production by Polat Yağcı organizasyonuyla gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri’nde sahne, Türk Pop Müziği’nin güçlü sesi Merve Özbey’indi. Boğaz, bu sezon Kuruçeşme’de sevenleriyle ilk kez buluşan Özbey’in enerjisiyle renklendi.
22.09.2023 Cadde
Merve Özbey'in sağlık durumu! 'Yanımda kızım Elif var'
Merve Özbey'in sağlık durumu! 'Yanımda kızım Elif var' Merve Özbey, önceki gün eşi Kenan Koçak ve iki yaşındaki kızı Elif Özüm'le birlikte Metropol İstanbul’da objektiflere yansıdı. Ailece alışveriş turuna çıkan şarkıcıya, konserlerini iptal etmesine neden olan sağlık durumu hakkında soru yöneltildi.
9.09.2023 Cadde
Serdar Ortaç, 'Volume 2'de gençlerin sesine ses olamasa da beste olabiliyor!
Serdar Ortaç, 'Volume 2'de gençlerin sesine ses olamasa da beste olabiliyor! Aradığımız 'yeterli ve gerekli Serdar Ortaç vizyonu'na sonunda ulaşıldı. Serdar Ortaç, vokalist olarak olamasa da 'kendisine saygı albümü'nde saygı duydurmayı başarıyor. Özellikle Alaturca Club'ın 'Gram'ıyla birlikte Serdar Ortaç Volume 2' projesi, ilk halkanın aksine hem yerel hem de evrensel olabiliyor. Çünkü Ortaç, 'Volume 2'de gençlerin sesine ses olamasa da beste olabilmeyi seçiyor, albüme katkı veren herkese kendinden renk ekleme izni, hakkı, şansı tanıyor, bu 'saygı' projesinde ilkinde olamasa da ikincisinde gecikmeli de olsa hakikaten, yeminle saygı uyandırıyor.
6.09.2023 Müzik
Sahnede bayram coşkusu
Sahnede bayram coşkusu Sanatçılar, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda sahne alarak, bayram coşkusunu ikiye katladı.
1.09.2023 Cadde
Merve Özbey hastaneden son durumunu paylaştı
Merve Özbey hastaneden son durumunu paylaştı Ünlü şarkıcı Merve Özbey, sağlık sorunları nedeniyle sosyal medya hesabından konserlerini ertelediğini duyurarak hayranlarını endişelendirmişti. Başarılı yorumcu, sağlığı ile ilgili son durumu paylaştı.
24.08.2023 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Merve Özbey ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.