Mesut

Mesut

Son dakika mesut haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan mesut gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan mesut haber sayfamızda...

Mesut

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 31.947 mesut haberi bulunmuştur.
‘Hayranımla birlikte olurum’
‘Hayranımla birlikte olurum’ Hasan Can Kaya, magazin gazetecilerine iftar yemeği verdi.
29.03.2024 Cadde
Sümeyye Yavlak cinayetinde skandal savunma: Erkekliğime laf etti
Sümeyye Yavlak cinayetinde skandal savunma: Erkekliğime laf etti Antalya'da geçen yıl boşanma aşamasındaki eşi Sümeyye Yavlak'ı (28), çalıştığı markette kalbinden bıçaklayıp, öldüren Mehmet Yavlak (33), “Benim bu duruma gelme sebebim erkekliğime laf edilmesidir. 'Sevgilimle mutlu mesut yaşarım' dedi. Olay esnasında uyuşturucunun etkisindeydim" dedi.
28.03.2024 Gündem
Lionel Messi'den Barcelona itirafı! 'Ayrılmaya hazır değildim'
Lionel Messi'den Barcelona itirafı! 'Ayrılmaya hazır değildim' Inter Miami'nin yıldızı Lionel Messi'nin Barcelona'dan ayrılık sürecine dair açıklamaları dikkat çekti.
27.03.2024 Dünyadan Futbol
Vitor Pereira'dan Arda Güler yorumu! 'Hiç şüphem yok'
Vitor Pereira'dan Arda Güler yorumu! 'Hiç şüphem yok' Suudi Arabistan ekiplerinden Al Shabab'ı çalıştıran Vitor Pereira suskunluğunu bozdu. Fenerbahçe dönemini anlatan Portekizli teknik direktörün Arda Güler ile ilgili sözleri dikkat çekti.
27.03.2024 Dünyadan Futbol
Richarlison: Futbolu bırakacağımı bile söyledim!
Richarlison: Futbolu bırakacağımı bile söyledim! Brezilyalı yıldız Richarlison, Dünya Kupası'nda elenmeleri sonrası depresyone girdiğini itiraf etti.
27.03.2024 Dünyadan Futbol
Nicolo Zaniolo transferinde trajik detay! Vefat etmeden önce teklifte bulunmuş
Nicolo Zaniolo transferinde trajik detay! Vefat etmeden önce teklifte bulunmuş Galatasaray'ın Aston Villa'ya kiraladığı Nicolo Zaniolo için dikkat çeken bir teklif yapıldığı iddia edildi. Serie A temsilcisinde Nicolo Zaniolo ile ilgili transfer teklifindeki trajik detay ortaya çıktı.
27.03.2024 Galatasaray
Galatasaray, Antalya'daki hazırlıklarını sürdürdü!
Galatasaray, Antalya'daki hazırlıklarını sürdürdü! Süper Lig'in 31'inci haftasında Hatayspor ile karşı karşıya gelecek Galatasaray, hazırlıklarına Antalya'da devam etti.
27.03.2024 Galatasaray
Wilfried Zaha: Şampiyon olacağımızı düşünüyorum!
Wilfried Zaha: Şampiyon olacağımızı düşünüyorum! Galatasaray'ın yıldızı Wilfired Zaha, Antalya kampında basın mensuplarına konuştu.
27.03.2024 Galatasaray
Beşiktaş'ta Alex Oxlade Chamberlain sevinci!
Beşiktaş'ta Alex Oxlade Chamberlain sevinci! Beşiktaş, Başakşehir maçı hazırlıklarını bugün gerçekleştirdiği antrenmanla sürdürdü. Siyah-beyazlılarda Alex Oxlade Chamberlain bireysel çalışmalara başladı.
27.03.2024 Beşiktaş
Acun Ilıcalı'dan Arda Güler itirafı! Mesut Özil ve Survivor cevabı
Acun Ilıcalı'dan Arda Güler itirafı! Mesut Özil ve Survivor cevabı İngiltere Championship ekiplerinden Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı, Arda Güler ile ilgili konuştu. Acun Ilıcalı, Slovenya'dan bir takım satın almak istediğini dile getirdi. Türk iş insanı, Mesut Özil ile ilgili Survivor iddialarını cevapladı.
27.03.2024 Dünyadan Futbol
Çukurova Basketbol, Beşiktaş deplasmanında avantajı kaptı!
Çukurova Basketbol, Beşiktaş deplasmanında avantajı kaptı! ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi Yarı Final serisi ilk maçında Çukurova Basketbol, Beşiktaş BOA deplasmanından 77-67 galip ayrıldı.
27.03.2024 Basketbol
Keçiören adayı Mamak’ta oy kullanacak
Keçiören adayı Mamak’ta oy kullanacak CHP Keçiören Belediye Başkan adayı Mesut Özarslan, 31 Mart’ta oyunu Keçiören’de değil, Mamak’ta kullanacak.
27.03.2024 Gündem
Seçim broşürü dağıtan AK Partili'ye darp iddiası! Şüphelinin ifadesi ortaya çıktı
Seçim broşürü dağıtan AK Partili'ye darp iddiası! Şüphelinin ifadesi ortaya çıktı AK Parti'nin seçim broşürünü dağıtanların darbedildiği ve bir kişinin yaralandığı iddia edilen olayın ardından 6 şüpheliden 1’i tutuklandı. Tutuklanan şüphelinin ifadesine ulaşıldı.
25.03.2024 Gündem
İstanbul'da 'Yarısı Bizden' kampanyasının ilk temelleri atıldı
İstanbul'da 'Yarısı Bizden' kampanyasının ilk temelleri atıldı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, İstanbul’un kentsel dönüşümünde yol haritasını açıkladığı ‘Yarısı Bizden’ kampanyasında ilk temeller atıldı.
25.03.2024 Ekonomi
İstanbul'da 'Yarısı Bizden' kampanyasının ilk temelleri atıldı
İstanbul'da 'Yarısı Bizden' kampanyasının ilk temelleri atıldı Sağlıklı ve güvenli evler inşa etme hedefiyle Türkiye’nin dört bir yanında kentsel dönüşüm çalışmalarını hızla sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, İstanbul’u yüzyılın dönüşümüne ‘Yarısı Bizden’ kampanyası ile hazırlıyor. Olası Marmara depremi riskine karşı İstanbul’u afetlere dirençli hale getirmeyi hedefleyen Bakanlığın başlattığı kampanya kapsamında, devletin verdiği 1.5 milyon liralık destekle yapılacak evlerin ilk temeli Üsküdar’ın Salacak mahallesinde atıldı.
25.03.2024 Ekonomi
‘İkimize de benziyor’
‘İkimize de benziyor’ Aslı Enver ve Berkin Gökbudak, Prag tatili dönüşünde İstanbul Havaalanı’nda görüntülendi.
25.03.2024 Cadde
Muhteşem düet
Muhteşem düet Erol Evgin, geçtiğimiz akşam Bostancı Gösteri Merkezi’nde sahne aldı.
24.03.2024 Cadde
Aşkı için Cihangir’den vazgeçti
Aşkı için Cihangir’den vazgeçti Mert Ramazan Demir, Cihangir’den vazgeçti.
24.03.2024 Cadde
‘Dünyanın en güzel duygusu’
‘Dünyanın en güzel duygusu’ Yıldız Çağrı Atiksoy ve eşi Berk Oktay, önceki gün Metropol İstanbul’da görüntülendi.
24.03.2024 Cadde
Cezaevinden izinli çıktı, ablasına dehşeti yaşattı
Cezaevinden izinli çıktı, ablasına dehşeti yaşattı Bursa’da, cezaevinden izinli çıkan Mesut A. (48), babasının evinde, ablası Nuray A.'yı bıçakla rehin aldı. Ablası bir anlık dalgınlığından yararlanıp kaçınca Mesut A., polise teslim oldu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
23.03.2024 Haberler
Cezaevinden izinli çıktı, ablasına dehşeti yaşattı
Cezaevinden izinli çıktı, ablasına dehşeti yaşattı Bursa’da, cezaevinden izinli çıkan Mesut A. (48), babasının evinde, ablası Nuray A.'yı bıçakla rehin aldı. Ablası bir anlık dalgınlığından yararlanıp kaçınca Mesut A., polise teslim oldu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
23.03.2024 Gündem
Misli'den günün şampiyon tercihleri
Misli'den günün şampiyon tercihleri Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…
23.03.2024 Futbol
Yedi yıllık evlilik tek celsede bitti! 'Ne yazılır bilemiyorum, seni çok sevdim'
Yedi yıllık evlilik tek celsede bitti! 'Ne yazılır bilemiyorum, seni çok sevdim' Son olarak 'Yürek Çıkmazı' adlı yapımda yer alan Mesut Akusta, yedi yıl önce nikah masasına oturduğu Şafak Özbir ile boşandı. İkilinin tek celsede biten davasının ardından, Şafak Özbir sosyal medya hesabından açıklama yaptı.
22.03.2024 Cadde
Özel bireylerle iftar buluşması
Özel bireylerle iftar buluşması Mehmet Topal, 21 Mart Down Sendromu Farkındalık Günü’nde özel bireyler için iftar yemeği düzenledi.
22.03.2024 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Mesut ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.