Mesut Bakkal

Mesut Bakkal

Son dakika Mesut Bakkal haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Mesut Bakkal gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Mesut Bakkal haber sayfamızda...

Mesut Bakkal

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.602 mesut bakkal haberi bulunmuştur.
Sergen Yalçın'ın yeni takımı belli oldu! Resmen açıklandı
Sergen Yalçın'ın yeni takımı belli oldu! Resmen açıklandı Beşiktaş'ta Rıza Çalımbay'ın ayrılığı sonrası gündeme gelen Sergen Yalçın'ın yeni takımı belli oldu. Sergen Yalçın, Salı günü yeni takımının başında ilk antrenmanına çıkacak. Sergen Yalçın için resmi açıklama yapıldı.
1.01.2024 Antalyaspor
Sergen Yalçın sürprizi! Beşiktaş derken yeni adresi belli oldu
Sergen Yalçın sürprizi! Beşiktaş derken yeni adresi belli oldu Beşiktaş'ın teknik direktör adayları arasında yer alan fakat resmi bir görüşme gerçekleştirmediği Sergen Yalçın, Süper Lig ekibiyle anlaşma sağladı.
30.12.2023 Adana Demirspor
Eyüpspor'da Arda Turan kararı! Başkan resmen açıkladı
Eyüpspor'da Arda Turan kararı! Başkan resmen açıkladı Spor Toto 1. Lig Play-Off Yarı Final rövanş maçında Bodrumspor'a 2-0 mağlup olarak Süper Lig şansını kaybeden Eyüpspor'da Arda Turan'ın geleceği belli oldu. Spor Toto 1. Lig ekibinde Başkan Murat Özkaya, Arda Turan'ın geleceğine dair konuştu.
5.06.2023 1.Lig
Skandal Michael Schumacher röportajı! Gerçek ortaya çıktı
Skandal Michael Schumacher röportajı! Gerçek ortaya çıktı Die Aktuelle dergisi kapak sayfasında Michael Schumacher ile ilk röportajı yaptığını duyurdu. Ancak skandal gerçek ortaya çıktı.
19.04.2023 Diğer
Mesut Bakkal'dan çok konuşulacak Arda Turan yorumu: Ben bu durumu yanlış buluyorum
Mesut Bakkal'dan çok konuşulacak Arda Turan yorumu: Ben bu durumu yanlış buluyorum Teknik Direktör Mesut Bakkal, Süper Lig'deki şampiyonluk yarışı, Fatih Terim ve Arda Turan hakkında konuştu.
19.04.2023 1.Lig
Bandırmaspor, Mesut Bakkal ile yollarını ayırdı
Bandırmaspor, Mesut Bakkal ile yollarını ayırdı Spor Toto 1. Lig’in 23. haftasında Bandırmaspor, Denizlispor'a 4-1 mağlup oldu. Maçın ardından Bandırmaspor yönetimi teknik direktör Mesut Bakkal'ın sözleşmesini fes ettiğini duyurdu.
4.02.2023 1.Lig
Yasin Öztekin attı Göztepe kazandı!
Yasin Öztekin attı Göztepe kazandı! Spor Toto 1. Lig’in 22. haftasında Göztepe, evinde karşılaştığı Bandırmaspor’u 3-1 mağlup etti.
27.01.2023 1.Lig
Denizlispor Bulak’la imzaladı
Denizlispor Bulak’la imzaladı Spor Toto 1. Lig’de 11 maçta 2 puanla dibe demir atan Altaş Denizlispor’da yönetim, şirketleşmek ve transfer yasağını açmak için seferberlik ilan ederken teknik direktörlük için de Giray Bulak’la anlaştı.
2.11.2022 Ege
Denizlispor'da Giray Bulak dönemi
Denizlispor'da Giray Bulak dönemi Altaş Denizlispor'da geçen hafta Mesut Bakkal'la yolların ayrılması sonrası teknik direktör Giray Bulak sözleşme imzaladı.
1.11.2022 1.Lig
Denizlispor’da Mesut Bakkal dönemi sona erdi
Denizlispor’da Mesut Bakkal dönemi sona erdi Spor Toto 1. Lig ekiplerinden A. Denizlispor'da Teknik Direktör Mesut Bakkal ile yollar ayrıldı.
24.10.2022 1.Lig
‘Benim gitmem sorun değil’
‘Benim gitmem sorun değil’ Spor Toto 1. Lig’de evindeki Ege derbisinde Altınordu’ya da 2-1 yenilerek 10 maç sonunda galibiyetle tanışamayan ve 2 puanla dibe demir atan Altaş Denizlispor, umut tüketmeye devam etti.
23.10.2022 Ege
Denizlispor’da Bakkal’ın  inancı tam
Denizlispor’da Bakkal’ın inancı tam Spor Toto 1. Lig’de milli aranın ardından pazartesi günü deplasmanda Erzurumspor FK ile karşı karşıya gelecek Altaş Denizlispor’da Teknik Direktör Mesut Bakkal değerlendirmelerde bulundu.
29.09.2022 Ege
Mesut Bakkal: Neyin ne olduğunu hepimiz biliyoruz
Mesut Bakkal: Neyin ne olduğunu hepimiz biliyoruz A. Denizlispor Teknik Direktörü Mesut Bakkal talihsiz maçlar oynadıklarını söyleyerek, “Yapılanma bir anda olmuyor, ne sorun varsa aşmaya çalışıyoruz” dedi.
14.09.2022 1.Lig
Denizlispor altyapıya önem verecek
Denizlispor altyapıya önem verecek SPOR Toto 1'inci Lig'de hafta sonu mesaisinde Manisa Futbol Kulübü'ne 3-2 yenilerek ilk 3 haftada sadece 1 puan alabilen Altaş Denizlispor'da teknik direktör Mesut Bakkal, altyapı hocalarıyla bir araya geldi.
29.08.2022 1.Lig
Denizlispor'dan Ömer Şişmanoğlu açıklaması
Denizlispor'dan Ömer Şişmanoğlu açıklaması Ege ekibinde sakatlığı nedeniyle sezonun ilk haftasında Eyüpspor deplasmanında forma giyemeyen Ömer Şişmanoğlu'nun lisansının henüz çıkmaması tartışma yaratırken, yönetimden açıklama geldi.
17.08.2022 1.Lig
Denizlispor'da Mesut Bakkal inançlı
Denizlispor'da Mesut Bakkal inançlı Spor Toto 1. Lig'de deplasmanda Eyüpspor ile karşılaşacak Altaş Denizlispor'da teknik direktör Mesut Bakkal açıklamalarda bulundu.
10.08.2022 1.Lig
Denizlispor geri sayıma geçti
Denizlispor geri sayıma geçti SPOR Toto 1'inci Lig'de 13 Ağustos Cumartesi günü sezonun ilk haftasında Eyüpspor deplasmanına çıkacak Denizlispor geri sayıma geçti. Hazırlıklarına son sürat devam eden yeşil-siyahlılarda Başkan Mehmet Uz, sezona puan ya da puanlarla başlayacaklarını söyledi.
9.08.2022 1.Lig
Denizlispor'da Bakkal memnun
Denizlispor'da Bakkal memnun SPOR Toto 1'inci Lig'de yeni sezona hazırlanan Altaş Denizlispor'da teknik direktör Mesut Bakkal, Burdur'da çok iyi bir kamp dönemi geçirdiklerini söyledi.
24.07.2022 1.Lig
Mesut Bakkal: Her oyuncuya ihtiyacımız var
Mesut Bakkal: Her oyuncuya ihtiyacımız var Spor Toto 1'inci Lig'in yeni ekiplerinden Bodrumspor, hazırlık maçında Denizlispor'u 1-0 mağlup ederken, mücadelenin ardından Altaş Denizlispor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, Demirören Haber Ajansı'na (DHA) açıklamalarda bulundu. Mesut Bakkal, transfer yasaklarının olduğunu ve takımdaki her oyuncuya ihtiyaçlarının olduğunu kaydetti.
22.07.2022 Futbol
Mesut Bakkal: Her oyuncuya ihtiyacımız var
Mesut Bakkal: Her oyuncuya ihtiyacımız var Spor Toto 1'inci Lig'in yeni ekiplerinden Bodrumspor, hazırlık maçında Denizlispor'u 1-0 mağlup ederken, mücadelenin ardından Altaş Denizlispor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, Demirören Haber Ajansı'na (DHA) açıklamalarda bulundu. Mesut Bakkal, transfer yasaklarının olduğunu ve takımdaki her oyuncuya ihtiyaçlarının olduğunu kaydetti.
22.07.2022 1.Lig
Mesut Bakkal: Hazırlık dönemi önemli
Mesut Bakkal: Hazırlık dönemi önemli Spor Toto 1'inci Lig kulüplerinden Altaş Denizlispor'da teknik direktör Mesut Bakkal, "Sezon öncesi ne kadar hazır hale gelirsek, lige de o derece iyi başlarız" dedi.
1.07.2022 1.Lig
Denizlispor sezonu açtı, Ömer'den müjde geldi
Denizlispor sezonu açtı, Ömer'den müjde geldi Spor Toto 1'inci Lig'de Altaş Denizlispor, yeni sezon öncesi antrenmanlara başladı.
26.06.2022 1.Lig
Denizlispor'da Mesut Bakkal'da mutlu son
Denizlispor'da Mesut Bakkal'da mutlu son Ege temsilcisi, teknik direktör Mesut Bakkal'la yeniden anlaştı.
16.06.2022 1.Lig
Denizlispor'da gözler Bakkal-yönetim görüşmesinde
Denizlispor'da gözler Bakkal-yönetim görüşmesinde Spor Toto 1'inci Lig'de son haftalardaki müthiş çıkışıyla kümede kalmayı başaran Altaş Denizlispor'da gözler teknik direktör Mesut Bakkal ve yönetim görüşmesine çevrildi.
22.05.2022 Futbol
Denizlispor'da hedef bu hafta ligde kalmayı garantilemek
Denizlispor'da hedef bu hafta ligde kalmayı garantilemek Spor Toto 1'inci Lig ekiplerinden Altaş Denizlispor, ligde kalan son 2 maçından en az 3 puan çıkartıp kümede kalmayı garantilemeyi hedefliyor. Teknik direktör Mesut Bakkal, deplasmanda oynayacakları Ümraniyespor maçını kazanan taraf olmak istediklerini söyledi.
11.05.2022 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Mesut Bakkal ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.