Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Metin Akdülger'den 'Kanaga' tavsiyesi

Metin Akdülger, geçtiğimiz gün Vadistanbul’da yürüyüş yaparken objektiflere yansıdı. Tek başına Vadi Kordon’da müzik dinleyerek ve kahve içerek yürüyüş yapan oyuncu, neşeli haliyle objektiflere poz verdi.

|

Netflix’in ikinci Türk yapımı dizisi olan ‘Atiye’nin oyuncu kadrosunda yer alan Metin Akdülger, yapım hakkında ser verip sır vermezken, rol arkadaşı Mehmet Günsür’un ‘Kanaga’ adlı aile projesi olan internet dizisi hakkında övgüyle söz etti: Şu sıralar işten fırsat buldukça Mehmet Günsür'un internet dizisi 'Kanaga'yı izliyorum. Dikkat çeken bir dizi olmuş. Çok beğendim, şiddetle tavsiye ederim.

Objektiflere poz veren oyuncu, bir süre daha güneşli havanın tadını çıkararak yürüyüş yaptıktan sonra aracını valeden teslim alarak Vadistanbul'dan ayrıldı.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.