Metin Arolat

Metin Arolat

Türk şarkıcı.

Metin Arolat

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 255 metin arolat haberi bulunmuştur.
Metin Arolat'tan nostaljik paylaşım: Vay... Üniversite yılları...
Metin Arolat'tan nostaljik paylaşım: Vay... Üniversite yılları... Hit şarkılarıyla 90'lı yıllara damgasını vuran; 'Dert Değil' ve 'Elveda' parçalarıyla hafızalarda yer eden Metin Arolat, takipçilerini yıllar öncesine götürdü. Üniversite yıllarında çekilen bir fotoğrafını paylaşan Arolat, duygularını dile getirdi
4.03.2024 Cadde
Metin Arolat'tan nostaljik paylaşım! 'Küçükken biz'
Metin Arolat'tan nostaljik paylaşım! 'Küçükken biz' Hit şarkılarıyla 90'lı yıllara damgasını vuran; 'Dert Değil' ve 'Elveda' parçalarıyla hafızalarda yer eden Metin Arolat, yıllar önce çekilen fotoğrafını sosyal medyada takipçileriyle paylaştı.
30.11.2023 Cadde
Metin Arolat bir gün arayla iki amcasını kaybetti!
Metin Arolat bir gün arayla iki amcasını kaybetti! Hit şarkılarıyla 90'lı yıllara damgasını vuran şarkıcı Metin Arolat, aldığı acı haberlerle sarsıldı. Arolat'ın amcaları Osman Saffet Arolat ile Mehmet Neşet Arolat bir gün arayla vefat etti.
2.11.2023 Cadde
Tescilli güzel Çağla Şıkel sırrını açıkladı! 'İsterse herkes fit kalabilir'
Tescilli güzel Çağla Şıkel sırrını açıkladı! 'İsterse herkes fit kalabilir' Emre Altuğ ile 2008-2015 yılları arasında evli kalan, bu birliktelikten Kuzey (14) ve Uzay (11) adında iki çocuğu olan Çağla Şıkel, önceki gün yönetmen Metin Arolat ile reklam çekiminde bir araya geldi. Çekim arasında açıklamlarda bulunan 44 yaşındaki manken, "İki çok hareketli erkek çocuk annesi olmak gerçekten çok zor" derken, formunun sırrını açıkladı.
30.05.2023 Cadde
Alişan'ın duygulandıran Burhan Çaçan anısı!
Alişan'ın duygulandıran Burhan Çaçan anısı! Türk Halk Müziği sanatçısı Burhan Çaçan, 62 yaşında hayatını kaybetti. Müzisyenliğinin yanı sıra bir dönem oyunculuk da yapan, evli ve iki çocuk babası Çaçan'ın vefatı sanat dünyasını yasa boğdu. Çok sayıda ünlü, sosyal medyada yayınladıkları mesajlarla Burhan Çaçan'ın vefatından dolayı duydukları üzüntüyü dile getirdi. Bu isimlerden biri de Alişan oldu.
13.01.2023 Cadde
Burhan Çaçan yaşamını yitirdi!
Burhan Çaçan yaşamını yitirdi! Türk Halk Müziği sanatçısı Burhan Çaçan (62), evinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. 45 yıl önce Erzurum Radyosu'nun düzenlediği amatör sesler yarışmasını kazanan usta sanatçı, ilk albümünü 1981 yılında çıkarmıştı. Burhan Çaçan, müzisyenliğinin yanı sıra bir dönem oyunculuk da yaptı. Vefat haberinin ardından pek çok ünlü isim üzüntülerini dile getirdi.
12.01.2023 Cadde
Arkadaşlarından Sinem Üretmen'e veda
Arkadaşlarından Sinem Üretmen'e veda 90'lı yıllara damgasını vuran ünlü manken ve oyuncu Sinem Üretmen, dün hayatını kaybetti. 51 yaşındaki Üretmen'in vefatı sevenlerini yasa boğarken, eski mankenin arkadaşları Sema Şimşek, Metin Arolat ve Neşe Erberk de üzüntülerini sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla dile getirdiler.
26.10.2022 Cadde
Deniz Seki babası İrfan Seki'yi unutmadı! 'Mekânın cennet olsun yakışıklım'
Deniz Seki babası İrfan Seki'yi unutmadı! 'Mekânın cennet olsun yakışıklım' Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan ünlü isimlerden biri olan Deniz Seki, babası İrfan Seki'yi ölüm yıl dönümünde unutmadı. Ünlü şarkıcı, merhum babasını duygusal bir paylaşımla andı. 52 yaşındaki Seki'nin paylaşımına binlerce yorum geldi.
17.10.2022 Cadde
İlhan İrem için taziye mesajları peş peşe geldi! 'Sen hiç sensiz kalmadın ki'
İlhan İrem için taziye mesajları peş peşe geldi! 'Sen hiç sensiz kalmadın ki' Türk müziğinin efsane isimlerinden İlhan İrem, 67 yaşında hayatını kaybetti. İrem'in vefat haberi tüm Türkiye'yi yasa boğdu. Ünlü isimlerden, İlhan İrem paylaşımları peş peşe geldi.
29.07.2022 Cadde
Yonca Evcimik kimdir, kaç yaşında? Yonca Evcimik nereli, şarkıları ve dizileri nelerdir?
Yonca Evcimik kimdir, kaç yaşında? Yonca Evcimik nereli, şarkıları ve dizileri nelerdir? Şarkılar Bizi Söyler programına bu akşam Yonca Evcimik konuk oluyor. Dizileri ve şarkılarıyla yıllara damga vuran Yonca Evcimik hakkında sorular peş peşe gelmeye başladı. Peki Yonca Evcimik kimdir, kaç yaşında? Yonca Evcimik nereli? İşte başarılı sanatçının dizileri, şarkıları ve hayatına dair merak edilenler haberimizin devamında...
28.05.2022 Cadde
Aryay çifti, dizi film müziklerine damga vuruyor
Aryay çifti, dizi film müziklerine damga vuruyor Mahsun Kırmızıgül’ün 16 yılın ardından yeniden dönüş albümünde yer alan ‘Dua’ şarkısının bestecisi olan Barış Aryay, başarılı çalışmalarıyla dikkat çekiyor. 1995 yılından bu yana Sinan Erkoç, Ecem, Metin Arolat, Reyhan Karaca, Gökhan Tepe, Seçil, Altay gibi pek çok ünlü isme şarkı veren Aryay, Tunus’ta da yaptığı dizi ve film müzikleriyle aranan isim olmayı sürdürüyor.
16.03.2022 Ege
Serdar Ortaç kaç yaşında, nereli? Serdar Ortaç biyografisi ve  şarkıları
Serdar Ortaç kaç yaşında, nereli? Serdar Ortaç biyografisi ve şarkıları Bu akşam Kanal D'nin Şarkılar Bizi Söyler adlı programına Serdar Ortaç konuk oluyor. Yıllara sesiyle ve şarkılarıyla damga vuran Serdar Ortaç , dinleyicilerini ekrana kilitleyecek. Sevenleri ise ünlü sanatçı hakkında bilgi almak için arayışa geçecek. Peki Serdar Ortaç kaç yaşında, nereli? İşte Serdar Ortaç'ın biyografisi ve şarkıları haberimizde...
15.01.2022 Cadde
Gülçin Ergül kimdir? Gülçin Ergül'ün eşi, sevgilisi kim, öldü mü? İşte kaza sonrası sağlık durumu
Gülçin Ergül kimdir? Gülçin Ergül'ün eşi, sevgilisi kim, öldü mü? İşte kaza sonrası sağlık durumu Hepsi grubu ile adını duyuran şarkıcı Gülçin'in hayatı merak konusu. Gülçin Ergül, Balıkesir'de trafik kazası geçirdi. Sevenleri ise 'Şarkıcı Gülçin'in son durumu nasıl? Peki, Gülçin Ergül nereli, kaç yaşında? sanatçı, kazada sevgilisi  Erdal Şeyda Lafçı'yı kaybetti.
14.12.2021 Cadde
'Kartonun üzerinde yattım'
'Kartonun üzerinde yattım' Yönetmen Metin Arolat, İstanbul’a geldiği ilk dönemde yaşadığı zorlukları anlatarak, “Kartonun üzerinde yattım, günde bir simit yiyebiliyordum” dedi
21.10.2021 Cadde
Şarkılar Bizi Söyler konukları kimler? Bugün Şarkılar Bizi Söyler programının konukları kim? (9 Ekim 2021)
Şarkılar Bizi Söyler konukları kimler? Bugün Şarkılar Bizi Söyler programının konukları kim? (9 Ekim 2021) Kanal D'nin büyük beğeniyle izlenilen Şarkılar Bizi Söyler programının konukları açıklandı. Her hafta birbirinden başarılı sesleri ağırlayan Şarkılar Bizi Söyler programına bu hafta kimler konuk geliyor? İşte 9 Ekim Cumartesi gününe ait Şarkılar Bizi Söyler konukları...
9.10.2021 Cadde
Kastamonu’yu fethetti
Kastamonu’yu fethetti Rubato, Bahar Akgün’ün sahibi olduğu Üzüm Kızı isimli restoranın ikinci şubesinin Kastamonu Gölköy Yaşam Resort Otel’deki açılışında sahneye çıktı.
21.09.2021 Cadde
Ses getiren tanıtım
Ses getiren tanıtım Kanal D’de ekrana gelen dizi, program ve ana haber sunucularının yer aldığı ‘Başrol Sensin’ tanıtım filmi, sosyal medyada büyük ses getirdi.
14.09.2021 Cadde
‘Geçmiş olsun’ dileği
‘Geçmiş olsun’ dileği Metin Arolat, Türkbükü Üzüm Kızı’nda sahne aldı.
2.08.2021 Cadde
Hem coştu hem coşturdu
Hem coştu hem coşturdu Şarkıcı Metin Arolat, Üzüm Kızı’nda sahne aldı.
14.07.2021 Cadde
Sahneler şenlendi
Sahneler şenlendi Ülkemizde koronavirüs yasaklarının kalkmasının ardından müzik dünyası hareketlendi. Özellikle yazlık yerlerde eğlence kaldığı yerden devam etti
5.07.2021 Cadde
‘Zayıflamamı söyledi’
‘Zayıflamamı söyledi’ Ayla Çelik, yeni parçası ‘Yalancılar’la, Yasemin Şefik’in Best FM’deki programına konuk oldu.
1.07.2021 Cadde
Burcu Güneş kimdir, kaç yaşında, nereli? Burcu Güneş şarkıları
Burcu Güneş kimdir, kaç yaşında, nereli? Burcu Güneş şarkıları Bu akşam İBO Show konukları arasında bulunan Burcu Güneş ile ilgili meraklı arayış başladı. Yıllara damga vuran sesi ve şarkılarıyla büyük ilgi gören Burcu Güneş kaç yaşında ve nereli? Burcu Güneş şarkıları nelerdi? İşte Burcu Güneş hakkında merak edilenler...
29.05.2021 Cadde
Metin Arolat: İntihar değil, depresyona girdim
Metin Arolat: İntihar değil, depresyona girdim Hit şarkılarıyla 90'lı yıllara damgasını vuran şarkıcı Metin Arolat, Armağan Çağlayan'ın YouTube'da yayınlanan 'Dur Bi Dinle' isimli programında hayatına dair itiraflarda bulundu. Arolat, genç yaşta kaybettiği ağabeyine ilişkin detayları anlatırken gözyaşlarını zor tuttu.
5.05.2021 Cadde
'Herkesi şapır şupur öpseydim'
'Herkesi şapır şupur öpseydim' Gülşen; özlediği sahneleri, hayranlarını ve müzik çalışmalarını esprili bir şekilde sosyal medya hesaplarından dile getirdi
5.04.2021 Cadde
90'lar ruhunu neden yakalayamıyoruz?
90'lar ruhunu neden yakalayamıyoruz? 90'lar başkaydı çok başka! Kaybolmayan büyüsü, susmayan anıları, damga vuran olayları, şarkıları, şarkıcıları... Peki yeni nesil neler kaçırdığının farkında mı? 90'lar ruhunu neden yakalayamıyoruz sizce?
19.01.2021 Müzik

Benzer Haber Etiketleri

Metin Arolat ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.