Mide Botoksu

Mide Botoksu

Son dakika mide botoksu haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan mide botoksu gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan mide botoksu haber sayfamızda...

Mide Botoksu

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 37 mide botoksu haberi bulunmuştur.
Mide balonuyla zayıflamak mümkün! 6 ayda 15-25 kilo kaybı görülüyor
Mide balonuyla zayıflamak mümkün! 6 ayda 15-25 kilo kaybı görülüyor Mide botoksu ve mide balonu yöntemlerinin endoskopi ile yapılan işlemler olduğunu belirten Uzm. Dr. Ömer Faruk Yolcu, “İki yöntemin birbirine benzer özellikleri var. İki yöntem de ortalama 6 ay etkili. Ortalama 6 ayda 15-25 kilo verdirmeleri öngörülür. Hızlı kilo verme yöntemleri arasında sayılırlar. Tokluk süresini uzatarak kişinin diyet yapmasını kolaylaştırır ve kilo vermeye yardımcı olur” dedi.
7.01.2024 Genel Sağlık
Mide botoksu 3’ten fazla yapılamaz
Mide botoksu 3’ten fazla yapılamaz Zayıflama yöntemlerinden biri olan mide botoksunu en fazla 3 kez yaptırabiliyorsunuz. Bu işlem sonrası yaşam tarzında yapacağınız değişikliklerle kilonuzun yüzde 10’undan kurtulabilirsiniz.
7.11.2023 Gündem
Ameliyat değil disiplin zayıflatıyor
Ameliyat değil disiplin zayıflatıyor 21’inci yüzyılın en önemli sağlık sorunlarından biri haline gelen obezite hastalığı çığ gibi büyüyor. Bugünden itibaren, başka hastalıklara da yol açan ve küresel salgına dönüşen obezite hastalığının tedavi ve cerrahi yöntemlerini paylaşacağız.
6.11.2023 Gündem
Modern çağın en tehlikeli pandemisi! ‘Obeziteden 7 adımda kurtulmak mümkün’
Modern çağın en tehlikeli pandemisi! ‘Obeziteden 7 adımda kurtulmak mümkün’ Obezitenin estetik bir sorundan çok daha öte hayati riske neden olabilen bir hastalık olduğuna dikkat çeken Obezite ve Metabolik Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. Mehmet Celal Kızılkaya, obeziteden kurtulmak isteyenlere 7 adımlık bir yol haritası çizdi.
15.09.2023 Genel Sağlık
Modern çağın en tehlikeli pandemisi! ‘Obeziteden 7 adımda kurtulmak mümkün’
Modern çağın en tehlikeli pandemisi! ‘Obeziteden 7 adımda kurtulmak mümkün’ Obezitenin estetik bir sorundan çok daha öte hayati riske neden olabilen bir hastalık olduğuna dikkat çeken Obezite ve Metabolik Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. Mehmet Celal Kızılkaya, obeziteden kurtulmak isteyenlere 7 adımlık bir yol haritası çizdi.
15.09.2023 Genel Sağlık
31 yaşındaki kadın botoks sonrası ölümden döndü! 5 gün yoğun bakımda kaldı
31 yaşındaki kadın botoks sonrası ölümden döndü! 5 gün yoğun bakımda kaldı Gaziantep’te yaşayan Y.L. isimli kadın, terlemeyi önlemek amacıyla yaptırdığı botoks nedeniyle az kalsın canından oluyordu. Botoks zehirlenmesi yaşayan ve yoğun bakımı alınan kadın, bulunan panzehirin enjekte edilmesi ile yeniden yaşama tutundu.
13.06.2023 Gündem
Teknik olarak işe yarasa da tehlikeli! 'Mide botoksu kabul edilmiş bir yöntem değil'
Teknik olarak işe yarasa da tehlikeli! 'Mide botoksu kabul edilmiş bir yöntem değil' Son aylarda mide botoksu ameliyatı yaptırdıktan sonra fenalaşan hastalardan 2'si hayatını kaybederken bazıları da çift görme, tansiyon yükselmesi ve mide bulantısı gibi semptomlar yaşadı. Obezitenin gittikçe artan ciddi bir problem olması nedeniyle önemli sorunlara yol açabildiğini söyleyen Doç. Dr. Serhan Derici'ye göre mide botoksunun uluslararası rehberde yeri yok.
7.06.2023 Genel Sağlık
Belgesiz cerraha işlem yasağı
Belgesiz cerraha işlem yasağı ‘Mide botoksu’ gibi merdiven altı uygulamalarda can kaybının görülmesi üzerine obezite cerrahisinde uzman hekimlere Sağlık Bakanlığı’ndan belge alma zorunluluğu getirildi.
7.05.2023 Gündem
Tuzla'da mide botoksu sonrası ölüm! 2 doktor ikinci kez serbest bırakıldı
Tuzla'da mide botoksu sonrası ölüm! 2 doktor ikinci kez serbest bırakıldı Tuzla’da mide botoksu ameliyatı sonrasında 1 kişinin hayatın kaybetmesinin ardından gözaltına alınan 2 doktor adli kontrol şartıyla ikinci kez serbest bırakıldı.
28.03.2023 Gündem
İstanbul'da mide botoksu sonrası ölüm! 2 doktora gözaltı
İstanbul'da mide botoksu sonrası ölüm! 2 doktora gözaltı Mide botoksu ameliyatı yaptırdıktan sonra fenalaşan 31 hastadan biri dün hayatını kaybetti. Tuzla'daki hastanede inceleme yapılırken 2 doktor gözaltına alındı.
24.03.2023 Gündem
Mide botoksu için hastaneye inceleme
Mide botoksu için hastaneye inceleme Zayıflama umuduyla İstanbul Tuzla’daki özel bir hastanede ‘mide botoksu’ yaptıran onlarca kişi, botoksun yarattığı ve ölümcül tehlikesi olan zehirlenme (botulizm) nedeniyle, işlemden birkaç gün sonra fenalaşarak hastaneye kaldırıldı.
13.03.2023 Eğitim
Ölümcül tehlike: Botulizm! 'Kaslarımız felç oldu, mahvolduk'
Ölümcül tehlike: Botulizm! 'Kaslarımız felç oldu, mahvolduk' İstanbul Tuzla’da özel bir hastanede obezite tedavisi için yapılan 'mide botoksu' işlemi sonrası fenalaşan onlarca hasta, işlemin yapıldığı merkez ile çeşitli hastanelerde tedavi altına alınırken, uyarılar da geldi.
12.03.2023 Haberler
Ölümcül tehlike: Botulizm! 'Kaslarımız felç oldu, mahvolduk'
Ölümcül tehlike: Botulizm! 'Kaslarımız felç oldu, mahvolduk' İstanbul Tuzla’da özel bir hastanede obezite tedavisi için yapılan 'mide botoksu' işlemi sonrası fenalaşan onlarca hasta, işlemin yapıldığı merkez ile çeşitli hastanelerde tedavi altına alınırken, uyarılar da geldi.
12.03.2023 Gündem
Bakan Koca'dan 'mide botoksu' açıklaması: Hastanelere başvurular olmuştur
Bakan Koca'dan 'mide botoksu' açıklaması: Hastanelere başvurular olmuştur Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, “Obezite tedavisi amacıyla mide botoksu yaptırdıktan sonra yan etki nedeniyle hastanelere başvuran hastaların olduğu bildirilmiştir” dedi.
11.03.2023 Gündem
Mide botoksuyla ilgili 5 soru 5 cevap
Mide botoksuyla ilgili 5 soru 5 cevap Mide botoksu, obezite tedavisinde başarıyla uygulanan endoskopik ve kısa süren bir işlem. Mide botoksu yöntemini ise uygun hastalara uygulamak önemli. Genel Cerrahi Uzmanı Prof. Dr. Cengiz Erenoğlu mide botoksu ile ilgili merak edilen sorulara yanıt verdi.
7.01.2023 Genel Sağlık
Mide botoksu diyet ve egzersizle desteklenmeli!
Mide botoksu diyet ve egzersizle desteklenmeli! Mide botoksunun tek başına diyet ve egzersizle yeterli kilo veremeyen hastalara kilo verdirdiğini belirten Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. İlker Özel, "Kişiler, psikolojik olarak kendilerini daha iyi hissettikleri için diyet ve egzersiz programlarına daha rahat ve istekli uyar. İşlem sonrası daha uzun süre tokluk hissi elde edilerek diyete uyumları kolaylaşır. İşlem, diyet ve egzersizle desteklendiği takdirde daha iyi sonuçlar alınabilir" dedi.  
15.07.2021 Genel Sağlık
Obezite genel sağlık durumunu olumsuz etkiliyor!
Obezite genel sağlık durumunu olumsuz etkiliyor! Genel Cerrahi Uzmanı Prof. Dr. Kamil Gülpınar, obezitenin genel sağlığı olumsuz yönde etkilediğini belirtti, ameliyatsız yöntemlerle tedavisinin mümkün olabildiğini açıkladı.
21.04.2021 Genel Sağlık
Mide Botoksu Nedir, Nasıl Yapılır? Mide Botoksunun Zararları Var Mı, Uzman Yorumları Nelerdir?
Mide Botoksu Nedir, Nasıl Yapılır? Mide Botoksunun Zararları Var Mı, Uzman Yorumları Nelerdir? Hepimiz botoks kelimesine aşinayızdır. Bu işlem genelde yüz çevresindeki kırışıklıkların giderilmesi için uygulanmaktadır. Ancak son zamanlarda zayıflamak isteyenler mide botoksu yöntemini denemektedir. Mide botoksu nedir, nasıl yapılır? Mide botoksunun zararları var mı, uzman yorumları nelerdir? İşte, tüm detaylar.
14.02.2021 Sağlık
Ameliyat gerektirmeyen estetik işlemler
Ameliyat gerektirmeyen estetik işlemler Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Ufuk Askeroğlu, ameliyat gerektirmeyen estetik operasyonları sizler için anlattı.
13.10.2020 Estetik
Zahide Yetiş: Yuvaya dönmüş gibi hissediyorum
Zahide Yetiş: Yuvaya dönmüş gibi hissediyorum "Zahide Yetiş’le Gelin Görün"le yeniden Kanal D ekranında olan Zahide Yetiş, “Yuvaya dönmüş gibi hissediyorum. Diliyorum bu program da benim için apayrı bir şans olur” dedi.
17.09.2020 Cadde
Mide botoksuyla kilo vermek kolay
Mide botoksuyla kilo vermek kolay Midenin açlık ve iştah sinirlerini geçici süre ile yavaşlatmayı ve bu sayede kilo verimini amaçlayan endoskopik bir yöntem olan mide botoksu, son yıllarda sıklıkla tercih ediliyor.
17.07.2020 Ege
Mide balonu ve botoksu kimlere uygulanmalı?
Mide balonu ve botoksu kimlere uygulanmalı? Genel Cerrahi Uzmanı Prof. Dr. Kamil Gülpınar, obezite tedavisinde uygulanan mide balonu ve mide botoksu tedavisini sizler için anlattı.
20.05.2020 Estetik
OBEZİTE NEDİR?
OBEZİTE NEDİR? Obezite, sağlığı bozacak ölçüde vücutta aşırı yağ birikmesidir...
1.03.2020 Cadde
Obezite operasyonları ile ilgili en çok merak edilenler
Obezite operasyonları ile ilgili en çok merak edilenler Türkiye’de diyet ve egzersize rağmen kilo veremeyen, Vücut Kitle İndeksi (VKİ) 40 ve üzerinde bulunan, morbid obez olarak tanımlanan 2.5 milyon insan var. Uzmanlar, bariatrik operasyonlarla bu kişilerin yaşam kalitelerinin artabileceğini ve hatta ömürlerinin uzayabileceğini belirtiyor.
18.01.2020 Diyet
Safiye Soyman'ın pantolonu düştü
Safiye Soyman'ın pantolonu düştü Şarkıcı Safiye Soyman, mide botoksu oldu, uygulamayla iki ayda 7 kilo verdi.
30.03.2019 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Mide Botoksu ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.