Mihraç Ural

Mihraç Ural

Son dakika mihraç ural haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan mihraç ural gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan mihraç ural haber sayfamızda...

Mihraç Ural

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 78 mihraç ural haberi bulunmuştur.
Son dakika... Ankara'nın tepkisi yüksek tonda iletildi! Rusya'dan izahat istendi
Son dakika... Ankara'nın tepkisi yüksek tonda iletildi! Rusya'dan izahat istendi Gelen bir son dakika bilgisine göre; Terör örgütü PKK/YPG'nin uzantısı olan 'Suriye Demokratik Konseyi' unsurlarından oluşan bir grubun Rusya'da üst düzey resmi makamlar tarafından kabul edilmesi üzerine Ankara, Moskova'dan izahat istedi.
2.09.2020 Gündem
Terörist Mihraç Ural patlamada yaralandı iddiası
Terörist Mihraç Ural patlamada yaralandı iddiası Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde 2013 yılında 52 kişinin öldüğü bomba yüklü 2 araçla düzenlenen saldırının faili olan 'Acilciler' olarak bilinen örgütün elebaşlarından terörist Mihraç Ural'ın, bugün Lazkiye bölgesinde düzenlenen bombalı saldırıda ağır yaralandığı iddia edildi.
6.07.2019 Gündem
Kırmızı listeden 17 isim öldürüldü
Kırmızı listeden 17 isim öldürüldü Terör örgütü üst yöneticilerinin yer aldığı, “Terör Arananlar Listesi”nin kırmızı kategorisinde şimdiye kadar 17 terörist etkisiz hale getirildi.
20.06.2019 Gündem
Nazik’e 53 kez ağırlaştırılmış müebbet
Nazik’e 53 kez ağırlaştırılmış müebbet Reyhanlı saldırısının planlayıcısı Yusuf Nazik, ölümüne ve yaralanmasına sebep olduğu her birey için ayrı ayrı ceza alarak 53 kez ağırlaştırılmış müebbet ve toplam 5 bin 306 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı
14.05.2019 Gündem
MİT'in operasyonuyla Suriye'den getirilen terörist Nazik'in mahkeme ifadesi ortaya çıktı
MİT'in operasyonuyla Suriye'den getirilen terörist Nazik'in mahkeme ifadesi ortaya çıktı Milli İstihbarat Teşkilat (MİT) tarafından Suriye'de yakalanıp Türkiye'ye getirilen Reyhanlı saldırısının faillerinden terörist Yusuf Nazik'in mahkemede verdiği 11 sayfalık ifade ortaya çıktı. İfadesinde bombaları taşıdığını, saldırı için Nasır Eskiocak'a talimat verdiğini kabul eden Nazik, ancak saldırının Suriye'de ÖSO'ya karşı yapılacağını sandığını iddia ederek, "Oyuna getirildim, kendi milletimize, vatanımıza ihanet ettirdiler" dedi.
28.09.2018 Gündem
Nazik, 24 kritik ismi teşhis etti
Nazik, 24 kritik ismi teşhis etti Reyhanlı’daki bombalı saldırının planlayıcısı Yusuf Nazik, 24 kritik ismi fotoğraflarından teşhis etti. Pişman olduğunu söyleyen Nazik, etkin pişmanlık hükümlerinden yararlanmak isteğini dile getirdi
24.09.2018 Gündem
Nazik, 24 kritik ismi teşhis etti
Nazik, 24 kritik ismi teşhis etti Reyhanlı’daki bombalı saldırının planlayıcısı Yusuf Nazik, 24 kritik ismi fotoğraflarından teşhis etti. Pişman olduğunu söyleyen Nazik, etkin pişmanlık hükümlerinden yararlanmak isteğini dile getirdi
24.09.2018 Gündem
Son dakika: Türkiye'deki gizemli ABD'linin ismini verdi! Böyle tarif etti...
Son dakika: Türkiye'deki gizemli ABD'linin ismini verdi! Böyle tarif etti... Reyhanlı saldırısının organizatörü terörist Yusuf Nazik, sorgusunda örgüt ile bağlantılı bir ABD’linin ismini verdi. Nazik’in Türkiye’de irtibatta olduğu, çok iyi Türkçe ve Kürtçe konuştuğu öğrenilen bu ABD’linin bulunması için 40 kişilik özel ekip kuruldu.
18.09.2018 Gündem
Yusuf Nazik 4 gündür sorguda! Kimlerle bağlantısı olduğu ortaya çıkıyor…
Yusuf Nazik 4 gündür sorguda! Kimlerle bağlantısı olduğu ortaya çıkıyor… Milli İstihbarat Teşkilatı'nca (MİT) Suriye'nin Lazkiye kentinde yakalanıp, Türkiye'ye getirilen, Reyhanlı'daki bombalı saldırıda failleri yönlendiren ve Suriye istihbaratıyla irtibatı sağlayan terörist Yusuf Nazik (34), 4 gündür sorgulanıyor. Yusuf Nazik'in verdiği bilgiler doğrultusunda sorgusunun bir süre daha uzatılabileceği ve ek gözaltı süresi istenebileceği öğrenildi.
16.09.2018 Gündem
Reyhanlı saldırısının planlayıcısının gözaltı süresi uzatıldı
Reyhanlı saldırısının planlayıcısının gözaltı süresi uzatıldı Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) Başkanlığı tarafından  Reyhanlı'daki bombalı saldırının planlayıcısı olarak yakalanarak, Ankara Emniyet  Müdürlüğü'ne teslim edilen Yusuf Nazik'in gözaltı süresi 4 gün uzatıldı.
15.09.2018 Gündem
‘Nazik, Esad ile  görüştü’
‘Nazik, Esad ile görüştü’ Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) Başkanlığı tarafından Suriye’nin Lazkiye kentinde yapılan nokta operasyonda yakalanıp Türkiye’ye getirilen Reyhanlı’daki bombalı saldırıda köprü görevi gören Yusuf Nazik’in Ankara Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi’ndeki sorgusu sürüyor.
14.09.2018 Gündem
Gezer ve Eskiocak’la bağlantılı çıktı
Gezer ve Eskiocak’la bağlantılı çıktı Reyhanlı’daki bombalı saldırının planlayıcısı Yusuf Nazik’le ilgili yeni bilgiler ortaya çıktı. Ön sorgusunda Nazik’in, Reyhanlı patlamalarında rol aldığı bilinen THKP/C Acilciler lideri Mihraç Ural hakkında da detaylı bilgiler paylaştığı belirtiliyor.
13.09.2018 Gündem
MİT’ten Bond filmlerine taş çıkaran operasyon
MİT’ten Bond filmlerine taş çıkaran operasyon 53 kişinin katledildiği Reyhanlı saldırısının planlayıcısı olan terörist Yusuf Nazik, Suriye’de ‘Esad’ın kalesi’ olarak bilinen Lazkiye’de MİT tarafından uzun ve sabırlı bir çalışma sonunda ‘paketlenerek’ Türkiye’ye getirildi
12.09.2018 Gündem
Son dakika... MİT o teröristi Suriye'de yakaladı! İtiraf etti...
Son dakika... MİT o teröristi Suriye'de yakaladı! İtiraf etti... Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT)  Başkanlığı tarafından Suriye'nin Lazkiye kentinde yapılan nokta operasyonda, 2013  yılında Reyhanlı’daki bombalı saldırıda Suriye istihbaratıyla irtibatı sağlayan  ve failleri yönlendiren Yusuf Nazik yakalanarak Türkiye’ye getirildi.
12.09.2018 Gündem
Son dakika... MİT o teröristi Suriye'de yakaladı! İtiraf etti...
Son dakika... MİT o teröristi Suriye'de yakaladı! İtiraf etti... Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT)  Başkanlığı tarafından Suriye'nin Lazkiye kentinde yapılan nokta operasyonda, 2013  yılında Reyhanlı’daki bombalı saldırıda Suriye istihbaratıyla irtibatı sağlayan  ve failleri yönlendiren Yusuf Nazik yakalanarak Türkiye’ye getirildi.
12.09.2018 Gündem
Mihraç Ural ağır yaralandı
Mihraç Ural ağır yaralandı Lazkiye kırsalında önceki gün ÖSO bileşenlerinden Ebu Amara Özel Timi, Hatay’ın Reyhanlı ilçesinde 11 mayıs 2013’te düzenlenen ve 52 vatandaşın hayatını kaybettiği bombalı saldırının sanığı terörist Mihraç Ural’ın da bulunduğu konvoyu el yapımı patlayıcılarla hedef aldı.
6.09.2018 Dünya
Son dakika... Esed rejimi Türkmendağı'na saldırı başlattı!
Son dakika... Esed rejimi Türkmendağı'na saldırı başlattı! Rejim ve  destekçileri "gerginliği azaltma bölgesi" sınırları içindeki Türkmendağı  bölgesinin tamamını ele geçirmek için bombardımana başladı.
11.08.2018 Dünya
İdlib’e Halep usulü operasyon!
İdlib’e Halep usulü operasyon! Şam yönetiminin, İdlib’e yönelik kapsamlı harekat için müttefikleriyle birlikte hazırlıklarını sürdürdüğü belirtilirken, bölgeye Halep benzeri bir operasyon düzenlemeyi düşündüğü, PKK’nın Suriye’deki kolu YPG dahil pek çok silahlı grupla görüştüğü bildiriliyor.
30.07.2018 Dünya
Esed rejiminden Türkmendağı'na saldırı hazırlığı
Esed rejiminden Türkmendağı'na saldırı hazırlığı Esed rejimi ve destekçileri Suriye'nin Lazkiye iline bağlı ve "gerginliği azaltma bölgesi" sınırları içindeki Türkmendağı'na saldırmaya hazırlanıyor.
25.07.2018 Dünya
Reyhanlı davasında karar
Reyhanlı davasında karar Reyhanlı saldırısının 1 numaralı faili ve planlayıcısı olduğu suçlamasıyla yargılanan Nasır Eskiocak, 53 kez ağırlaştırılmış müebbet hapse mahkum edildi.
23.02.2018 Gündem
PYD elebaşısı Müslim terör listesine alındı
PYD elebaşısı Müslim terör listesine alındı ›› İçişleri Bakanlığı, aranan teröristler listesini yeniden güncelledi. Kırmızı listeye eklenen PYD elebaşısı Salih Müslim için 4 milyon lira ödül konuldu. ›› Reyhanlı’da 2013’te 52 kişinin ölümüne yol açan terör saldırısının firari sanığı Mihraç Ural da yeşil listeden kırmızı listeye alındı
12.02.2018 Gündem
Terör örgütü PYD'nin eski lideri Salih Müslim'in başına 4 milyon lira ödül kondu
Terör örgütü PYD'nin eski lideri Salih Müslim'in başına 4 milyon lira ödül kondu Terör suçlarından arananların yer aldığı kırmızı listeye 44, mavi listeye 26, yeşil listeye 34, turuncu listeye 37, gri listeye 89 yeni isim eklendi. 4 milyon TL ödüllü kırmızı listeye terör örgütü PYD’nin eski lideri Salih Müslim ile ismi son olarak Soçi skandalıyla gündeme gelen terörist Mihraç Ural eklendi.
12.02.2018 Gündem
O terörist için kırmızı bülten çıktı
O terörist için kırmızı bülten çıktı Terör örgütü THKP-C Acilciler’in elebaşı ve 2013 yılında Reyhanlı’da 52 kişinin ölümüne yol açan terör saldırısının da firari sanığı olan terörist Mihraç Ural’ın yakalanması için kırmızı bülten çıkarıldı.
2.02.2018 Gündem
Terörist Mihraç Ural hakkında kırmızı bülten
Terörist Mihraç Ural hakkında kırmızı bülten Hatay'da  hakkındaki 3 dava kapsamında, THKP-C Acilciler terör örgütü elebaşısı ve 2013'te Reyhanlı'da 52 kişinin ölümüne yol açan terör saldırısının  firari sanığı da olan  terörist Mihraç Ural'ın yakalanması için kırmızı bülten çıkarıldı
2.02.2018 Gündem
Mihraç Ural’ın  iadesini istedik
Mihraç Ural’ın iadesini istedik Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, 2013’te Hatay’ın Reyhanlı ilçesinde 52 kişinin ölümüne yol açan terör saldırısının sanığı  Mihraç Ural’ın Soçi Kongresi’ne katılması konusunda, “Bu şahsın bir an önce tutuklanıp, Türkiye’ye iadesini istedik” dedi.
1.02.2018 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Mihraç Ural ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.