Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Mikrofon Candan Erçetin'de

Yaza veda geceleri Atlantis yapım organizasyonuyla gerçekleşen “Vadistanbul Açıkhava Konserleri 2018” ile dinleyiciyle buluşuyor.

|

Vadistanbul Festival Alanı, müzik dolu gecelere devam ediyor! Oturmalı düzenin yanı sıra binlerce seyirciyi de ayakta coşturmaya hazırlanan modern konser mekanı, İstanbullular’a ormanın kıyısında, keyifli geceler yaşatıyor, Cumartesi geceleri müzikle doluyor.

Müzik dolu gecelerde mikrofon 22 Eylül Cumartesi akşamı Türk pop müziğinin güçlü yorumcu, besteci ve söz yazarlarından Candan Erçetin’de. Erçetin, eğlenceli sahnesi ve orkestrasıyla sevenlerine unutulmaz bir konser verecek!

Teoman ise 29 Eylül Cumartesi akşamı mikrofonu eline alıp sevilen şarkılarını hayranlarıyla birlikte söyleyecek.

Birbirinden ünlü sanatçıları buluşturan “Vadistanbul Açıkhava Konserleri 2018”in kapanışını, dans şovları ve şarkılarıyla bu yaza damgasını vuran Edis yapacak. Edis, 6 Ekim Cumartesi akşamı sevenlerinin kalbinde bir kez daha taht kuracak!

Etkinliklerin biletleri Biletix’te!

“Vadistanbul Açıkhava Konserleri 2018” Etkinlik Takvimi:
22 EYLÜL CUMARTESİ 21:00 CANDAN ERÇETİN
29 EYLÜL CUMARTESİ 21:00 TEOMAN
6 EKİM CUMARTESİ 21:00 EDİS

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.