Milli

Milli

Son dakika milli haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan milli gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan milli haber sayfamızda...

Milli

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 261.010 milli haberi bulunmuştur.
Şans Topu çekilişi sonuçları AÇIKLANDI! 24 Nisan Şans Topu'nda büyük ikramiye kazandıran numaralar ile Şans Topu çekilişi sonuçları sorgulama ekranı!
Şans Topu çekilişi sonuçları AÇIKLANDI! 24 Nisan Şans Topu'nda büyük ikramiye kazandıran numaralar ile Şans Topu çekilişi sonuçları sorgulama ekranı! Şans Topu sonuçları 24 Nisan 2024 Çarşamba günü haftanın ilk çekilişiyle belli oldu Çarşamba ve pazar günleri olmak üzere haftanın iki günü düzenlenen Şans Topu'nda çarşamba günü çekilişi saat 20.00'de noter huzurunda gerçekleşti. Peki, Şans Topu çekilişi sonuçları açıklandı mı? İşte 24 Nisan Şans Topu çekilişinde büyük ikramiye kazandıran numaralar...
24.04.2024 Bilgi Rehberi
Bakan Tekin çocukların tarihi meclis binasındaki temsilini izledi
Bakan Tekin çocukların tarihi meclis binasındaki temsilini izledi Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, 81 ilden gelen çocuklarla 23 Nisan 1920'deki Meclis açılışının ve 2071 Meclis Oturumu temsiline katıldı. Bakan Tekin, çocukların temsil gösterisinin ardından konuşma yaparak, "Biz çocuklarımıza, gençlerimize bu ülkenin hangi zorluklarla kurulduğunu, bu ülkeyi kuranların ne tür fedakarlıklar yaptığını, bu ülkeyi kuranların nasıl büyük yapılarla büyük güçlerle mücadele ettiğini bir nebze olsun göstermek istedik" dedi.
24.04.2024 Gündem
Hakan Çalhanoğlu'ndan Milan taraftarlarına: Büyük bir intikam oldu
Hakan Çalhanoğlu'ndan Milan taraftarlarına: Büyük bir intikam oldu İtalya Serie A'da Inter ile şampiyonluğa ulaşan Hakan Çalhanoğlu, eski takımı Milan'ın taraftarları için çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.
24.04.2024 İtalya Serie A
Bakan Tekin'den son dakika öğretmen ataması açıklaması! Kabine toplantısını işaret etti
Bakan Tekin'den son dakika öğretmen ataması açıklaması! Kabine toplantısını işaret etti Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, önümüzdeki hafta kabine toplanırsa atanacak öğretmen sayısı açıklanacağını duyurdu.
24.04.2024 Gündem
ÖĞRETMEN ATAMALARI 2024 SON DURUM: Öğretmen atamaları ne zaman? Öğretmen ataması ne zaman yapılacak, branş ve kontenjan dağılımı nedir?
ÖĞRETMEN ATAMALARI 2024 SON DURUM: Öğretmen atamaları ne zaman? Öğretmen ataması ne zaman yapılacak, branş ve kontenjan dağılımı nedir? Öğretmen atamalarında son durum yakından takip ediliyor. 2024 yılında atanmak isteyen öğretmen adayları, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamasının akabinde heyecanla beklemeye koyuldu. Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'den öğretmen atamalarına ilişkin açıklama geldi. Peki 2024 öğretmen atamaları ne zaman? Öğretmen branş ve kontenjan dağılımı nedir? İşte öğretmen atamalarında son durum...
24.04.2024 Bilgi Rehberi
odsgm.meb.gov.tr ✍🏻 2024 Bursluluk sınavı ne zaman açıklanacak? 2024 İOKBS Bursluluk sınavı sonuçları açıklandı mı, nereden öğrenilir?
odsgm.meb.gov.tr ✍🏻 2024 Bursluluk sınavı ne zaman açıklanacak? 2024 İOKBS Bursluluk sınavı sonuçları açıklandı mı, nereden öğrenilir? Milli Eğitim Bakanlığı tarafından uygulanan Bursluluk sınavı (İOKBS) ardından sonuç araştırması başladı. Sınava katılım sağlayan öğrenciler, Bursluluk sınavı ne zaman açıklanacak? 2024 Bursluluk sınavı sonuçları açıklandı mı, nereden öğrenilir? sorularına cevap arıyor. İşte kılavuzda yer alan bursluluk sınavı sonuç tarihi...
24.04.2024 Bilgi Rehberi
MEB OKULLAR NE ZAMAN KAPANIYOR 🔔 Yaz tatiline kaç gün kaldı? 2023-2024 okulların kapanış tarihi (MEB takvimi)
MEB OKULLAR NE ZAMAN KAPANIYOR 🔔 Yaz tatiline kaç gün kaldı? 2023-2024 okulların kapanış tarihi (MEB takvimi) Okulların kapanış tarihi, Milli Eğitim Bakanlığı takvimi üzerinden araştırılıyor. Öğrenciler ikinci ara tatiline nisan ayında çıktı ve ardından ikinci dönem eğitimlerine kaldıkları yerden devam ettileri. Tatil takvimine göre yaz tatili ne zaman başlıyor? Okullar hangi tarihte kapanacak?
24.04.2024 Bilgi Rehberi
2. DÖNEM 2. YAZILI NE ZAMAN 2024? 2. ortak sınav tarihleri & örnek sorular...
2. DÖNEM 2. YAZILI NE ZAMAN 2024? 2. ortak sınav tarihleri & örnek sorular... Ortak sınav takvimi! Milli Eğitim Bakanlığı tarafından uygulanacak 2. dönem 2. yazılı sınav tarihlerinde değişiklik yapıldığı bildirilmişti. İkinci ortak sınav takvimine göre 8. ve 12. sınıf yazılı sınavları ne zaman?
24.04.2024 Bilgi Rehberi
MİT'ten operasyon: Saim Çakmak yakalandı
MİT'ten operasyon: Saim Çakmak yakalandı MİT ve İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü PKK/KCK Almanya yapılanması sözde sorumlularından Saim Çakmak'ı İstanbul’da yakaladı.
24.04.2024 Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'İsrail'le ticaret' sorusuna çok net cevap: O iş bitti
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'İsrail'le ticaret' sorusuna çok net cevap: O iş bitti Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier ile kameraların karşısına geçen Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsrail'in Gazze'deki saldırıları sonrası Türkiye'nin aldığı kararlara ilişkin yeni açıklamalarda bulundu.
24.04.2024 Haberler
Son dakika! MİT'ten operasyon: Saim Çakmak yakalandı
Son dakika! MİT'ten operasyon: Saim Çakmak yakalandı İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Müdürlüğü ve Milli İstihbarat Teşkilatı'nın birlikte yürüttüğü çalışma sonucunda PKK/KCK'nın Almanya'nın sözde sorumlularından Saim Çakmak yakalandı. Çakmak çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.
24.04.2024 Gündem
İŞKUR MSB 1829 İŞÇİ ALIMI BAŞVURU EKRANI | Milli Savunma Bakanlığı sürekli işçi alımı başvuru şartları neler, nasıl yapılır? İşte alım yapılacak meslek grupları...
İŞKUR MSB 1829 İŞÇİ ALIMI BAŞVURU EKRANI | Milli Savunma Bakanlığı sürekli işçi alımı başvuru şartları neler, nasıl yapılır? İşte alım yapılacak meslek grupları... Milli Savunma Bakanlığı tarafından açık iş pozisyonlarına işçi alımı yapılıyor. 1829 işçi alımına dair başvuru şartları, branş dağılımı detayları yayımlandı. 2024 MSB işçi alımı için başvurular İŞKUR üzerinden alınıyor. Başvurular ardından adaylar arasından kura çekimi yapılacak. Peki, MSB işçi alımı kurası ne zaman?
24.04.2024 Bilgi Rehberi
MSB paylaştı! Irak'ın kuzeyinde hava harekatı
MSB paylaştı! Irak'ın kuzeyinde hava harekatı Terör örgütlerine yönelik başarılı operasyonlar devam ederken Milli Savunma Bakanlığı Irak'ın kuzeyinde gerçekleştirilen hava harekatının detaylarını paylaştı.
24.04.2024 Gündem
Valilik duyurdu! Gabar Dağı 15 gün ‘geçici özel güvenlik bölgesi’ ilan edildi
Valilik duyurdu! Gabar Dağı 15 gün ‘geçici özel güvenlik bölgesi’ ilan edildi Şırnak Valiliği, Gabar Dağı bölgesinin 15 gün süreyle “geçici özel güvenlik bölgesi” ilan edildiğini, duyurdu.
24.04.2024 Gündem
BİDEV’den çocuklara 23 Nisan hediyesi
BİDEV’den çocuklara 23 Nisan hediyesi Basketbol İçin Destek ve Eğitim Vakfı (BİDEV) 23 Nisan’da üç yeni saha daha açtı.
24.04.2024 Basketbol
Erdoğan'dan 'İsrail'le ticaret' sorusuna çok net cevap: O iş bitti
Erdoğan'dan 'İsrail'le ticaret' sorusuna çok net cevap: O iş bitti Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier ile kameraların karşısına geçen Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsrail'in Gazze'deki saldırıları sonrası Türkiye'nin aldığı kararlara ilişkin yeni açıklamalarda bulundu.
24.04.2024 Gündem
Alperen Şengün en çok gelişim gösteren 3'üncü oyuncu seçildi!
Alperen Şengün en çok gelişim gösteren 3'üncü oyuncu seçildi! NBA'de Houston Rockets forması giyen Alperen Şengün en çok gelişim kaydeden 3'üncü oyuncu seçildi.
24.04.2024 NBA
EURO 2024 GRUP MAÇLARI NE ZAMAN? Milli maç ne zaman, hangi ülkede oynanacak? Avrupa Futbol Şampiyonası hakemleri...
EURO 2024 GRUP MAÇLARI NE ZAMAN? Milli maç ne zaman, hangi ülkede oynanacak? Avrupa Futbol Şampiyonası hakemleri... EURO 2024 grup maçları için nefesler tutuldu. A Milli Futbol Takımımızın da mücadele edeceği Avrupa Futbol Şampiyonası Almanya'daki 10 şehirde düzenlenecek. TFF, EURO 2024'te görev yapacak Türk hakemleri açıkladı. İşte, EURO 2024 hakemleri...
24.04.2024 Bilgi Rehberi
Bakan Tekin şehit polis memuru Hüseyin Gül'ün oğlu Talha'nın sergisini gezdi
Bakan Tekin şehit polis memuru Hüseyin Gül'ün oğlu Talha'nın sergisini gezdi Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, şehit polis memuru Hüseyin Gül'ün oğlu Talha'nın açtığı resim sergisini gezdi.
24.04.2024 Eğitim
İspanya'dan İrfan Can Kahveci iddiası! 'Türk futbolcunun Avrupa'nın her yerinde talibi var'
İspanya'dan İrfan Can Kahveci iddiası! 'Türk futbolcunun Avrupa'nın her yerinde talibi var' Fenerbahçe'de bu sezon gösterdiği performans ile dikkatleri üzerine çeken İrfan Can Kahveci için İspanya'dan önemli bir iddia geldi. Haberde; 'Türk oyuncu 2021'de zaten transferin yörüngesindeydi' ifadeleri kullanıldı.
24.04.2024 Fenerbahçe
Galatasaray'ın Morutan paylaşımında dikkat çeken detay!
Galatasaray'ın Morutan paylaşımında dikkat çeken detay! MKE Ankaragücü'nde forma giyen Olimpiu Morutan'ın Beşiktaş ile oynanan Türkiye Kupası yarı final ilk maçında aşil tendonunda kopma meydana geldi. Galatasaray, Morutan için 'Geçmiş olsun' paylaşımında bulundu. Galatasaray'ın paylaşımındaki detay dikkatlerden kaçmadı.
24.04.2024 Galatasaray
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan '1915' mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan '1915' mesajı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Ermenileri Patriği Sahak Maşalyan’a mesaj gönderdi. Erdoğan, 'Tek bir Ermeni vatandaşımızın dahi ötekileştirilmesine, dışlanmasına, kendini vatanında ikinci sınıf hissetmesine müsaade etmedik, etmeyiz.' dedi.
24.04.2024 Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan '1915' mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan '1915' mesajı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Ermenileri Patriği Sahak Maşalyan’a mesaj gönderdi. Erdoğan, 'Tek bir Ermeni vatandaşımızın dahi ötekileştirilmesine, dışlanmasına, kendini vatanında ikinci sınıf hissetmesine müsaade etmedik, etmeyiz.' dedi.
24.04.2024 Gündem
Galatasaray'da Barış Alper gelişmesi! Bonservis bedeli kabul edildi transfer an meselesi
Galatasaray'da Barış Alper gelişmesi! Bonservis bedeli kabul edildi transfer an meselesi Galatasaray'da sezonun öne çıkan isimlerinden Barış Alper Yılmaz için sarı-kırmızılı kulübün belirlediği bonservis bedeli İngiliz ekibi tarafından kabul edildi. Transferin ilerleyen günlerde hız kazanması bekleniyor.
24.04.2024 Galatasaray
İzmir'de okulda taciz rezaleti! Yine aynı öğretmen
İzmir'de okulda taciz rezaleti! Yine aynı öğretmen İzmir'de görev yapan bir öğretmen hakkında, 12 yaşındaki kız çocuğunu taciz ettiği iddiasıyla soruşturma başlatıldı. Öğretmen hakkında, 8 yıl önce görev yaptığı Bayraklı ilçesindeki bir okulda da soruşturma açıldığı öne sürüldü
24.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Milli ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.