Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk

Son dakika Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk haber sayfamızda...

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.152 milli eğitim bakanı ziya selçuk haberi bulunmuştur.
Türkçe baraj puanı 70'e çıkarıldı! Uzmanlardan açıklama geldi
Türkçe baraj puanı 70'e çıkarıldı! Uzmanlardan açıklama geldi Eğitim Uzmanı Levent Eraslan, sınıf geçmede Türkçe baraj puanının 70’e çıkarılmasına ilişkin açıklamalarda bulundu.
19.10.2023 Eğitim
13 özel okula rekabet soruşturması
13 özel okula rekabet soruşturması Rekabet Kurulu, ortak fiyat tespiti iddiasıyla gerçekleştirdiği ön incelemenin ardından, İstanbul’daki 5 özel Fransız lisesi ile Ankara merkezli 8 özel okul hakkında soruşturma başlattı.
13.01.2023 Eğitim
Bozdağ üçüncü kez Adalet Bakanı oldu
Bozdağ üçüncü kez Adalet Bakanı oldu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, önceki gün görevden affını isteyen Abdülhamit Gül'ün talebini kabul ederek yerine TBMM Anayasa Komisyonu Başkanlığı'nı yürüten Yozgat Milletvekili Bekir Bozdağ'ı atadı. Bozdağ üçüncü kez bu koltuğa otururken, anayasa uyarınca milletvekilliği düştüğü için AK Parti'nin TBMM'deki sandalye sayısı 285'e geriledi. Gül, törenle 2017 yılında Bozdağ'dan devraldığı görevi 4 yıl 6 ay 10 gün sonra yine Bozdağ'a devretti.
30.01.2022 Siyaset
2021 görev değişimi yılı oldu
2021 görev değişimi yılı oldu 2021 yılında eğitime, Kovid-19 salgını, sınavlar ve üst düzey görev değişimleri damga vurdu. Milli Eğitim Bakanı ve YÖK Başkanı değişti. Okullar bir açıldı, bir kapandı; eylülde yüz yüze eğitime geçildi. 7 yıl sonra Şûra toplandı...
22.12.2021 Gündem
Mahmut Özer kimdir? Yeni Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Mahmut Özer nereli?
Mahmut Özer kimdir? Yeni Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Mahmut Özer nereli? Prof. Dr. Mahmut Özer, Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'un yerine gelen isim oldu. Karar Resmi Gazate'de yayımlandı. Mahmut Özer, Tokat'ta doğdu ve Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği Bölümünde eğitim gördü. İşte, Mahmut Özer hayatı...
5.08.2021 Gündem
Bakan Selçuk paylaştı! Telafi eğitimde yeni dönem başlıyor
Bakan Selçuk paylaştı! Telafi eğitimde yeni dönem başlıyor Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, sosyal medya hesabından telafi eğitimle ilgili yeni bir video paylaşım yaptı. Yeni dönemin başladığını belirten Selçuk, 'Çocuklarımız bir sonraki yıla hazır mı? Biz hazırlığımızı yaptık.' dedi.
5.08.2021 Haberler
Son dakika... Bakan Selçuk paylaştı! Telafi eğitimde yeni dönem başlıyor
Son dakika... Bakan Selçuk paylaştı! Telafi eğitimde yeni dönem başlıyor Gelen son dakika haberine göre; Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, sosyal medya hesabından telafi eğitimle ilgili yeni bir video paylaşım yaptı. Yeni dönemin başladığını belirten Selçuk, 'Çocuklarımız bir sonraki yıla hazır mı? Biz hazırlığımızı yaptık.' dedi.
5.08.2021 Gündem
Kara Kuvetleri’nde nöbet değişimi oldu
Kara Kuvetleri’nde nöbet değişimi oldu Dün yapılan Yüksek Askeri Şura toplantısında, Kara Kuvvetleri Komutanı Dündar yaş haddi nedeniyle emekliliğe sevk edilirken, Deniz Kuvvetleri Komutanı Özbal ile Hava Kuvvetleri Komutanı Küçükakyüz’ün görev süreleri, geçen yıl olduğu gibi yine birer yıl uzatıldı.
5.08.2021 Gündem
YAŞ Toplantısı sona erdi! İşte Yüksek Askeri ŞURA (YAŞ) toplantısında alınan kararlar
YAŞ Toplantısı sona erdi! İşte Yüksek Askeri ŞURA (YAŞ) toplantısında alınan kararlar Yüksek Askeri Şura (YAŞ) toplantısı sonra erdi. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ne geçilmesinin ardından Milli Savunma Bakanlığı'na bağlı olan yeni komuta yapısındaki ilk değişim ile ilgili kararlar alındı. İşte YAŞ toplantısında alınan kararlar.
4.08.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığındaki Yüksek Askeri Şura toplantısı sona erdi
Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığındaki Yüksek Askeri Şura toplantısı sona erdi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki Yüksek Askeri Şura (YAŞ) toplantısı sona erdi. Saat 12.20'de başlayan toplantı 2 saat 10 dakika sürdü.
4.08.2021 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığındaki Yüksek Askeri Şura yarın toplanacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığındaki Yüksek Askeri Şura yarın toplanacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki Yüksek Askeri Şura (YAŞ) yarın toplanacak.
3.08.2021 Siyaset
YAŞ toplanıyor
YAŞ toplanıyor Yarın yapılması planlanan Yüksek Askeri Şura’da 2018’den beri değişmeyen ordunun komuta kademesinin durumu netleşecek. Kuvvet komutanlarının görev süreleri geçen yaz bir yıl süreyle uzatılmıştı.
3.08.2021 Siyaset
‘Tarlada eğitim’ projesine devam
‘Tarlada eğitim’ projesine devam Milli Eğitim Bakanlığı’nın (MEB) uyguladığı Telafide Ben de Varım programı tüm il, ilçe ve köylerde devam ediyor.
31.07.2021 Güzel Sözler
Son dakika... Bakan Selçuk duyurdu! 11 ilde 'Mobil Okul' projesi başladı
Son dakika... Bakan Selçuk duyurdu! 11 ilde 'Mobil Okul' projesi başladı Gelen son dakika haberine göre; Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, tarım işçilerinin yaz aylarındaki hareketliliği nedeniyle çocukların eğitime erişiminde sorun yaşanmaması için tarım işçilerinin yoğun bulunduğu 11 ilde "Mobil Okul" projesini başlattıklarını bildirdi.
30.07.2021 Gündem
Bakan Selçuk: Okulların açılması noktasında kararlıyız
Bakan Selçuk: Okulların açılması noktasında kararlıyız Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, "Okulların 6 Eylül'de açılması bizim için son derece önemli. Çocuklarımızın, velilerimizin ve öğretmenlerimizin sabrı konusunda gerçekten müteşekkiriz. Bu konuda tüm toplumun katkısını bekliyoruz. Ve okulları açmak noktasında çok kararlıyız" dedi.
28.07.2021 Siyaset
Bakan Selçuk, üniversite tercihi yapacak öğrencilere liselerde destek verileceğini bildirdi
Bakan Selçuk, üniversite tercihi yapacak öğrencilere liselerde destek verileceğini bildirdi Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonuçlarının açıklanmasının ardından tercih yapacak öğrencilere liselerde destek verileceğini kaydetti.
28.07.2021 Gündem
MEB, yeni eğitim yılına hazırlanıyor
MEB, yeni eğitim yılına hazırlanıyor Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, yeni eğitim öğretim yılının hazırlıklarını değerlendirmek üzere 81 ilin milli eğitim müdürüyle toplantı yaptı. Toplantıda, “Okulum Temiz Belgesi” standartlarıyla ilgili denetim süreçleri ele alındı.
28.07.2021 Eğitim
Son dakika... 81 ile genelge gönderildi, yeni karar! 3 Eylül’de açılıyor
Son dakika... 81 ile genelge gönderildi, yeni karar! 3 Eylül’de açılıyor KYK, salgında zorunlu izolasyon için kullanılan yurtların bakım ve onarım yapılması nedeniyle 31 Temmuz’a kadar tahliye edilmesini istedi. Yurtların, 3 Eylül’den itibaren hizmete açılması “Zorunlu karantina bitiyor mu?” sorusunu akıllara getirdi
28.07.2021 Eğitim
Bakan Selçuk: 51 bin okulumuzun 20 bine yakını 'Okulum Temiz Belgesi'ni yeniledi
Bakan Selçuk: 51 bin okulumuzun 20 bine yakını 'Okulum Temiz Belgesi'ni yeniledi Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, "Şu ana kadar 51 bin okulumuzun 20 bine yakını 'Okulum Temiz Belgesi'ni yeniledi ve diğer okullarımızda da çalışmalar büyük bir titizlikle sürüyor" dedi.
27.07.2021 Siyaset
Bakan Selçuk'tan LGS paylaşımı! Yüzde 93'ü ilk üç tercih...
Bakan Selçuk'tan LGS paylaşımı! Yüzde 93'ü ilk üç tercih... Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, "Öğrencilerimizin yüzde 93'ü ilk üç tercihinden birine yerleşerek 'liseye merhaba' diyor" dedi.
26.07.2021 Gündem
Bakan Selçuk'tan 6 Eylül ve telafi eğitim açıklamaları
Bakan Selçuk'tan 6 Eylül ve telafi eğitim açıklamaları Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, ‘Telafide Ben de Varım Etkinlikleri’ kapsamında Mersin'in Yenişehir ilçesindeki Barbaros Ortaokulu’nu ziyaret ederek öğrenciler ve okul yöneticileriyle bir araya geldi. Ziyaret sonrası basın açıklaması yapan Bakan Selçuk, telafi eğitimlerinin ağustos ayında da devam edeceğini kaydetti.
26.07.2021 Siyaset
Son dakika... Okullar 6 Eylül’de açılır mı? Bakan'dan yüz yüze eğitim açıklaması
Son dakika... Okullar 6 Eylül’de açılır mı? Bakan'dan yüz yüze eğitim açıklaması Gelen son dakika haberine göre, Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'un okulları 6 Eylül’de yüz yüze olacak şekilde açmayı planladıklarını belirtmesinin ardından milyonlarca velinin gözü koronavirüs vaka sayılarındaki artışa çevrildi. Peki okullar 6 Eylül tarihinde yüz yüze eğitime başlayabilecek mi, anaokulları ile ilkokul birinci sınıfların durumu ne olacak? İşte merak edilen son dakika haberinin tüm detayları...
26.07.2021 Gündem
Okullar 6 Eylül’de açılabilir mi?
Okullar 6 Eylül’de açılabilir mi? Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, okulları 6 Eylül’de yüz yüze olacak şekilde açmayı planladıklarını belirtmişti.
26.07.2021 Gündem
LGS’de yerleştirmeler yarın açıklanıyor
LGS’de yerleştirmeler yarın açıklanıyor Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamında yaklaşık 1.2 milyon öğrencinin merakla beklediği tercih ve yerleştirme sonuçları yarın açıklanıyor.
25.07.2021 Eğitim
Bakan Selçuk: Yeni döneme eylülde başlayacağız
Bakan Selçuk: Yeni döneme eylülde başlayacağız Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, "Tedbirlerimiz ve yüksek dikkatimizle yeni döneme eylül ayında başlayacağız inşallah. Aşı olan herkes, kendi sağlığının takipçisi ve yüz yüze eğitime başlama sürecinin destekçisidir." dedi.
24.07.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.