Milli Forma

Milli Forma

Son dakika milli forma haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan milli forma gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan milli forma haber sayfamızda...

Milli Forma

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 31.123 milli forma haberi bulunmuştur.
Spor dünyasından 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü mesajları
Spor dünyasından 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü mesajları Spor dünyası 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nü sosyal medyadan yayımladıkları paylaşımlarıyla kutladılar.
8.03.2024 Diğer
Kim Milyoner Olmak İster'de terleten futbol sorusu! Hagi, Carlos, Sneijder, Alex arasında kaldı
Kim Milyoner Olmak İster'de terleten futbol sorusu! Hagi, Carlos, Sneijder, Alex arasında kaldı Kim Milyoner Olmak İster? yarışmasında Kenan İmirzalıoğlu tarafından yarışmacıya yöneltilen bir soru futbol severlerin dikkatini çekti.
27.11.2023 Galatasaray
Ferdi Kadıoğlu, İtalyanları hayran bıraktı! İşte Fenerbahçe'nin bonservis talebi
Ferdi Kadıoğlu, İtalyanları hayran bıraktı! İşte Fenerbahçe'nin bonservis talebi Ferdi Kadıoğlu'nun Fenerbahçe ve A Milli Takım'da gösterdiği performans İtalyan devlerini büyüledi. Fenerbahçe, Ferdi için isteyeceği bonservisi belirledi.
24.11.2023 Fenerbahçe
Alman basını Türkiye'nin zaferini konuştu: Deplasman maçı gibiydi
Alman basını Türkiye'nin zaferini konuştu: Deplasman maçı gibiydi A Milli Futbol Takımı, Almanya ile Berlin'de dostluk maçında karşı karşıya geldi. Ay-yıldızlılar mücadeleden 3-2 galip ayrılırken, karşılaşma Alman basınında da büyük yankı buldu. İşte detaylar...
19.11.2023 Milli Takım
A Milli Futbol Takımı, Almanya deplasmanında 3 golle kazandı!
A Milli Futbol Takımı, Almanya deplasmanında 3 golle kazandı! A Milli Futbol Takımı, Almanya ile Berlin'de oynadığı dostluk maçından 3-2 galip ayrıldı.
18.11.2023 Milli Takım
Necla Güngör Kıragası taraftara mesaj verdi! 'Siz olmadan bir kişi eksiğiz'
Necla Güngör Kıragası taraftara mesaj verdi! 'Siz olmadan bir kişi eksiğiz' A Milli Kadın Futbol Takımı Teknik Direktörü Necla Güngör Kıragası, UEFA Kadınlar Uluslar C Ligi'ndeki Lüksemburg maçı öncesi düzenlenen baısn toplantısında konuştu.
30.10.2023 Futbol
Ablasından şaşırtan iddia: Gerçek şu ki Ronaldo 38 değil, 28 yaşında!
Ablasından şaşırtan iddia: Gerçek şu ki Ronaldo 38 değil, 28 yaşında! Suudi Arabistan ekibi Al Nassr'da futbol kariyerine ve gollerine devam eden Portekizli yıldız ile ilgili kardeşinden sürpriz iddia geldi.
20.10.2023 Dünyadan Futbol
Hidayet Türkoğlu'ndan Cedi Osman çıkışı: Milli Takım'da oynamak istemediğini söyledi
Hidayet Türkoğlu'ndan Cedi Osman çıkışı: Milli Takım'da oynamak istemediğini söyledi Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu, Milli Takım kadrosuna katılmayan Cedi Osman hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.
18.10.2023 Milli Takım
Barış Alper Yılmaz ezeli rakibin kapısından döndü! 'Tüm gayretlerimize rağmen Galatasaray'ı seçti'
Barış Alper Yılmaz ezeli rakibin kapısından döndü! 'Tüm gayretlerimize rağmen Galatasaray'ı seçti' Milli forma altında Hırvatistan maçında kritik galibiyeti getiren Barış Alper Yılmaz'ın ezeli rakibin kapısından döndüğü ortaya çıktı.
17.10.2023 Beşiktaş
Filenin Sultanları'nda Gizem Örge: 'Buna içerlendim'
Filenin Sultanları'nda Gizem Örge: 'Buna içerlendim' A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın tecrübeli oyuncularından Gizem Örge, başarılı bir sezonu geride bırakmalarının ardından konuştu. Gizem Örge, 2024 Paris Olimpiyat Oyunları hedefini açıkladı. Gizem Örge, milli takımdan uzak kaldığı dönemle ilgili çarpıcı ifadeler kullandı.
7.10.2023 Voleybol
A Milli Takım'da Stefan Kuntz dönemi resmen sona erdi
A Milli Takım'da Stefan Kuntz dönemi resmen sona erdi Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada Stefan Kuntz'la yolların ayrıldığı belirtildi.
20.09.2023 Milli Takım
TFF'den Stefan Kuntz için resmi açıklama!
TFF'den Stefan Kuntz için resmi açıklama! Ermenistan beraberliği ve Japonya yenilgisi sonrası tartışmaların odağında olan ve ayrılığı konuşulan Stefan Kuntz ile ilgili TFF'den açıklama geldi.
19.09.2023 Futbol
A Milli Takım'da Stefan Kuntz görevden alındı! İşte teknik direktör adayları
A Milli Takım'da Stefan Kuntz görevden alındı! İşte teknik direktör adayları A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Stefan Kuntz, görevden alındı. TFF Yönetimi, Alman hocayı arayarak görevine son verildiğini bildirdi. Kuntz sonrası teknik direktör adayları belli oldu.
17.09.2023 Milli Takım
A Milli Takım'da Stefan Kuntz sonrası İtalyan hoca iddiası! Anlaşıldı
A Milli Takım'da Stefan Kuntz sonrası İtalyan hoca iddiası! Anlaşıldı A Milli Takım'da alınan başarısız sonuçların ardından eleştiri okları Alman Teknik Direktör Stefan Kuntz'a çevirildi. Milli Takım'da Kuntz'un yerine yabancı teknik adamla anlaşıldığı iddia edildi.
17.09.2023 Milli Takım
Bayern Münih'ten Galatasaray'a! Transferde sıcak gelişme
Bayern Münih'ten Galatasaray'a! Transferde sıcak gelişme Yaz transfer döneminin bitimi için geri sayım sürerken Galatasaray, Bayern Münih'in genç oyuncusunu renklerine bağlamak adına çalışmalarına devam ediyor. Sarı-kırmızılı ekibin gündemindeki genç futbolcuda sıcak bir gelişme yaşandı.
13.09.2023 Galatasaray
Anlaşma tamam! Bayern Münih'ten Galatasaray'a transfer
Anlaşma tamam! Bayern Münih'ten Galatasaray'a transfer Şampiyonlar Ligi'ne 17. kez adını yazdıran sarı-kırmızılı kulübün transfer operasyonu sürüyor. Yönetim, Bayern Münih'te forma giyen futbolcu ile el sıkıştı. Transferin kısa zamanda açıklanması bekleniyor.
31.08.2023 Galatasaray
Eskişehir'de futbolseverler milli takım forması almak için yarışıyor
Eskişehir'de futbolseverler milli takım forması almak için yarışıyor Eskişehir’de oynanacak Türkiye-Ermenistan maçı öncesinde birçok vatandaş milli takım forması almak için adeta sıraya giriyor.
25.08.2023 Milli Takım
Fenerbahçe'ye transfer piyangosu! Ayrılık kararı
Fenerbahçe'ye transfer piyangosu! Ayrılık kararı İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe, gelecek sezon transfer çalışmalarını sürdürüyor. Sarı-lacivertli ekibin uzun süredir listesinde olduğu yıldız futbolcu hakkında flaş bir gelişme yaşandı. Söz konusu oyuncunun mevcut kulübü ile yollarını ayıracağı öğrenildi.
3.08.2023 Fenerbahçe
Cristiano Ronaldo, Guinness Dünya Rekorları'na girdi! Attığı gol galibiyeti getirdi
Cristiano Ronaldo, Guinness Dünya Rekorları'na girdi! Attığı gol galibiyeti getirdi Cristiano Ronaldo, Portekiz formasıyla İzlanda karşısında 200. milli maçına çıkarken Guinness Dünya Rekorları'na girmesi sonucunda sertifikasını da aldı.
21.06.2023 Milli Takım
Umut Nayir: Benim için özel bir sezon oldu
Umut Nayir: Benim için özel bir sezon oldu A Milli Takım'da gol perdesini açan Umut Nayir, Galler galibiyeti sonrası açıklamalarda bulundu.
19.06.2023 Milli Takım
Letonya maçı sonrası ortaya çıktı! Arda Güler'den büyük fedakarlık
Letonya maçı sonrası ortaya çıktı! Arda Güler'den büyük fedakarlık EURO 2024 Elemeleri D Grubu üçüncü maçında Milli Takım, Letonya'yı 3-2 mağlup etmeyi başardı. A Milli Takım’da ilk kez 11’de yer alan Arda Güler'in Ay Yıldızlı forma için büyük bir fedakarlık yaptığı ortaya çıktı. İşte detaylar...
17.06.2023 Milli Takım
Umut Nayir: Bir problem yaşayacağımızı düşünmüyorum
Umut Nayir: Bir problem yaşayacağımızı düşünmüyorum A Milli Takım’ın forveti Umut Nayir, “Bizim takım olarak bakış açımız buraya favori olarak geldiysek yüzde 100 konsantrasyon ile çıkıp, bu işin üstesinden gelebilmek. Doğru oyun anlayışıyla sahaya çıkabilirsek bir problem yaşayacağımızı düşünmüyorum” dedi.
15.06.2023 Milli Takım
Zeynep Sude Demirel, VakıfBank’a geri döndü
Zeynep Sude Demirel, VakıfBank’a geri döndü VakıfBank, altyapısından yetişen ve bir dönem ikinci takımında forma giyen Zeynep Sude Demirel ile tekrar anlaştığını duyurdu.
13.06.2023 Voleybol
Zeki Çelik: Avrupa Şampiyonası’na katılacağımıza yürekten inanıyorum
Zeki Çelik: Avrupa Şampiyonası’na katılacağımıza yürekten inanıyorum Roma ve A Milli Futbol Takımı'nın başarılı savunma oyuncusu Zeki Çelik, gerekli güce ve tecrübeye sahip olduklarını dile getirerek, “Avrupa Şampiyonası’na katılacağımıza yürekten inanıyorum” dedi.
13.06.2023 Milli Takım
Kerem Aktürkoğlu'na Avrupa devinden çılgın bedel! İşte Galatasaray'ın beklentisi
Kerem Aktürkoğlu'na Avrupa devinden çılgın bedel! İşte Galatasaray'ın beklentisi Süper Lig şampiyonu Galatasaray'da bu sezon gösterdiği performansla dikkat çeken Kerem Aktürkoğlu, transfer sezonu gelmeden Avrupa devlerini peşine taktı. Milli futbolcu ile masaya oturan dev kulübü İngiliz basını açıkladı.
1.06.2023 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Milli Forma ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.