Milli

Milli

Son dakika milli haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan milli gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan milli haber sayfamızda...

Milli

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 260.127 milli haberi bulunmuştur.
AK Parti'li Çelik'ten Özgür Özel'e 'Türkiye İttifakı' yanıtı
AK Parti'li Çelik'ten Özgür Özel'e 'Türkiye İttifakı' yanıtı CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in 'Cumhuriyet Halk Partisi, Türkiye İttifakı'ndadır' sözlerine AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik yanıt verdi.
28.03.2024 Gündem
AÖL SINAV SONUÇLARI 2024: 2. dönem Açık Lise sınav sonuçları ne zaman açıklanacak, nasıl sorgulanır?
AÖL SINAV SONUÇLARI 2024: 2. dönem Açık Lise sınav sonuçları ne zaman açıklanacak, nasıl sorgulanır? Açık Öğretim Lisesi 2. dönem sınavları gerçekleştirildi. Öğrenciler sonuçların açıklanacağı tarihi Milli Eğitim Bakanlığı sayfasından sorguluyor. Üç oturum halinde gerçekleşen AÖL 2. dönem sınavlarının sonuçları ne zaman açıklanır?
28.03.2024 Bilgi Rehberi
ORTAK SINAV SONUÇLARI ne zaman açıklanacak? MEB 2. dönem ortak sınav soruları ve cevap anahtarı yayımlandı mı?
ORTAK SINAV SONUÇLARI ne zaman açıklanacak? MEB 2. dönem ortak sınav soruları ve cevap anahtarı yayımlandı mı? İkinci dönem ortak sınavları yapılıyor! Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 6 ve 9. sınıflar için ortak sınav gerçekleştirildi. Yayımlanan kılavuza göre ortak sınavların soru sayısı ve tarzı duyuruldu. Türkçe, matematik ve edebiyat derslerinden yapılan 2. dönem ortak sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?
28.03.2024 Bilgi Rehberi
2024'deki 2. ara tatil ne zaman? Nisan ayında geçerli olan 2. ara tatil tarihleri ne zaman, kaç gün? İ
2024'deki 2. ara tatil ne zaman? Nisan ayında geçerli olan 2. ara tatil tarihleri ne zaman, kaç gün? İ Milli Eğitim Bakanlığı ara tatil tarihlerini duyurdu. 2024 Nisan'daki başlangıç ve bitiş ara tatil tarihleri açıklandı. Yılın ilk ara tatilinden sonra gündeme 2. ara tatil geldi. İşte milyonlarca öğrenciye uygulanacak olan ara tatil tarihleri için takvim
28.03.2024 Bilgi Rehberi
Fenerbahçe'de İsmail Yüksek kararı! İşte kazanacağı yeni ücret
Fenerbahçe'de İsmail Yüksek kararı! İşte kazanacağı yeni ücret Fenerbahçe, bu sezon İsmail Kartal'ın vazgeçilmezleri arasında yer alan ve performansıyla dikkat çeken İsmail Yüksek için harekete geçti. Sarı-lacivertliler, Avrupa'dan birçok talibi bulunan Milli oyuncuyla sözleşme uzatmak için masaya oturmaya hazırlanırken İsmail Yüksek'in yeni maaşı da ortaya çıktı. İşte detaylar...
28.03.2024 Fenerbahçe
EURO 2024 GRUP MAÇLARI ne zaman? Avrupa Şampiyonası Türkiye'nin rakipleri kimler?
EURO 2024 GRUP MAÇLARI ne zaman? Avrupa Şampiyonası Türkiye'nin rakipleri kimler? 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası takvimi belli oldu. A Milli Takımımızın da yer aldığı EURO 2024'te rakipler netleşti. Şampiyonada Türkiye F grubunda mücadele edecek. Peki, EURO 2024 grup maçları ne zaman başlıyor? Türkiye'nin rakipleri kimler, ilk maç ne zaman?
28.03.2024 Bilgi Rehberi
MEB LGS BAŞVURUSU nasıl yapılır? 💢2024 LGS son başvuru günü ne zaman, LGS sınavına kaç gün kaldı? LGS sınav tarihi ve saati
MEB LGS BAŞVURUSU nasıl yapılır? 💢2024 LGS son başvuru günü ne zaman, LGS sınavına kaç gün kaldı? LGS sınav tarihi ve saati LGS'ye kaç gün kaldı? Liselere Geçiş Sistemi (LGS) başvuruları 18 Mart günü başlamıştı. İlk ve ortaöğrenimini tamamlayan öğrenciler istedikleri lisede eğitimini sürdürmek için Milli Eğitim Bakanlığı'nın düzenlediği LGS sınavına katılım gösteriyor. Başvuru kılavuzu yayımlanan LGS ne zaman?
28.03.2024 Bilgi Rehberi
Beşiktaş'ta Semih Kılıçsoy'a İtalyan hücumu! Devler tribünde izledi
Beşiktaş'ta Semih Kılıçsoy'a İtalyan hücumu! Devler tribünde izledi Ümit Milli Takım’ın İtalya ile 1-1 berabere kaldığı maçta çok sayıda scoutun tribünde yer aldığı ve Semih Kılıçsoy’u izlediği belirlendi. Napoli, Juventus, Milan, Inter ve Roma’ya bağlı yetenek avcılarının 18 yaşındaki Beşiktaşlı golcünün performansından etkilendikleri öğrenildi.
28.03.2024 Beşiktaş
Bakan Bak: Türk basketbolu için bir vizyondur!
Bakan Bak: Türk basketbolu için bir vizyondur! Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak kısa süre içinde açılışı yapılacak İstanbul’daki Türkiye Basketbol Gelişim Merkezi’nin büyük bir yatırım olduğunu ve uzun yıllar Türk sporuna hizmet vereceğini ifade etti.
28.03.2024 Basketbol
Fenerbahçe'de Edin Dzeko faktörü! Her yerde ön planda
Fenerbahçe'de Edin Dzeko faktörü! Her yerde ön planda Fenerbahçe’nin yıldızı Edin Dzeko, Türkiye’de olduğu gibi milli takımda da farkını kanıtladı, en skorerler listesinde ilk 10’a girmeyi başardı.
28.03.2024 Fenerbahçe
2027 Avrupa Oyunları, İstanbul’da!
2027 Avrupa Oyunları, İstanbul’da! Avrupa Olimpiyat Komitesi 4 yılda bir yapılan kıtanın en büyük olimpik organizasyonunun ev sahipliğini 2027’de İstanbul’a verdi. Saraçhane’de yapılan etkinlikle bu önemli gelişme sporseverlere duyuruldu.
28.03.2024 Diğer
Zeynep Sönmez, WTA Megasaray Hotels Open'da son 16'da!
Zeynep Sönmez, WTA Megasaray Hotels Open'da son 16'da! Türkiye’de kadınlar tenisinin parlayan yıldızlarından Zeynep Sönmez, Antalya’daki WTA Megasaray Hotels Open’ın son 32 turunda 8 numaralı Fransız Ferro’yu yenerek yoluna devam etti.
28.03.2024 Tenis
‘Yeni dönemi beraber getirelim’
‘Yeni dönemi beraber getirelim’ Cumhurbaşkanı Erdoğan, Diyarbakır mitinginde “Gelin yeni bir dönemin kapılarını birlikte aralayalım. 31 Mart seçiminde partiler yarışmıyor. Burada yarışan eser ve hizmet siyasetiyle istismar ve pazarlık siyasetidir” dedi.
28.03.2024 Gündem
Mehmetçik’ten Ramazan yardımı
Mehmetçik’ten Ramazan yardımı Bosna Hersek Türk Temsil Heyet Başkanlığı tarafından Ramazan ayı dolayısıyla 300 adet yardım kolisi dağıtıldı.
28.03.2024 Gündem
Siber Vatan’da egemenlik ilanı
Siber Vatan’da egemenlik ilanı Milli Savunma Bakanlığı’nın Hava Öğretmen Albay Bülent Şekercan’ın proje sorumluluğunda geniş bir ekip tarafından kaleme alınan “Cumhuriyet’in 100. Yılında Millî Savunma Bakanlığı” kitabı yayınlandı.
28.03.2024 Gündem
‘DEM’lenmiş CHP’nin perdesi 31 Mart’ta kapanmalı’
‘DEM’lenmiş CHP’nin perdesi 31 Mart’ta kapanmalı’ MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, yerel seçimlere yönelik açıklamasında 31 Mart sonuçlarının Türkiye’nin milli varlığı ve istikbali için önemine işaret ederek, “Türkiyemiz herhangi bir yol kazasına maruz kalmadan yükselişini sürdürmeli, 31 Mart imtihanından vatan ve millet sevdalıları alınlarının akıyla çıkmalıdır” dedi. 
28.03.2024 Gündem
Süper Loto’da 6 bilen talihli 29 milyon kazandı
Süper Loto’da 6 bilen talihli 29 milyon kazandı Süper Loto’da 26 Mart Salı günü gerçekleştirilen çekilişte, Milli Piyango Online üzerinden oynayarak 6 bilen bir kişi 29 milyon 652 bin 643 TL ikramiye kazandı. Büyük ikramiye; 13, 18, 22, 27, 45, 48 sayılarına isabet etti.
28.03.2024 Ekonomi
Yerli ve milli siber güvenlik çözümü
Yerli ve milli siber güvenlik çözümü Yerli ve milli çözümlerle küresel standartlarda güçlü bir siber savunma oluşturmak için çalışmalar yürüten Türk Telekom, son yıllarda geliştirdiği veri güvenliği, tehdit yönetimi ve uygulama güvenliği alanındaki çalışmalarında, en güçlü olduğu alanlardan biri olan DDOS korumasını da önceliklendirdi.
28.03.2024 Ekonomi
İstanbul'da kim önde? Murat Kurum son durumu canlı yayında açıkladı
İstanbul'da kim önde? Murat Kurum son durumu canlı yayında açıkladı Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum canlı yayında son seçim anketini açıkladı. Aradaki farkı da açıklayan Kurum "Biz de anket yaptırıyoruz. Bizim ölçümlerimize göre öndeyiz. Vatandaşımız değerlendirip sandığa gittiğimizde iradesini yansıtacak" dedi.
27.03.2024 Gündem
CHP Genel Başkanı Özel'den seçimlerde oy kullanacak gençlere çağrı
CHP Genel Başkanı Özel'den seçimlerde oy kullanacak gençlere çağrı CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu Bakırköy'de bir otelde düzenlenen 'Rumeli Balkan Buluşması' iftar programına katıldı.
27.03.2024 Gündem
Bakan Güler duyurdu: Yılbaşından itibaren 644 terörist etkisiz hâle getirildi
Bakan Güler duyurdu: Yılbaşından itibaren 644 terörist etkisiz hâle getirildi Bakan Güler "Yılbaşından itibaren 644, 24 Temmuz 2015’ten bu yana 40 bin 213 terörist etkisiz hâle getirildi." açıklamasında bulundu.
27.03.2024 Gündem
Meclis Başkanı Kurtulmuş STK temsilcileriyle iftarda buluştu
Meclis Başkanı Kurtulmuş STK temsilcileriyle iftarda buluştu TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş. Kadıköy'de sivil toplum kuruluşları ile iftarda bir araya geldi.
27.03.2024 Gündem
Sayısal Loto çekiliş sonuçları bugün AÇIKLANDI! 27 Mart 2024 Çılgın Sayısal Loto'da kazanan numaralar ile Çılgın Sayısal Loto sonuçları sorgulama ekranı!
Sayısal Loto çekiliş sonuçları bugün AÇIKLANDI! 27 Mart 2024 Çılgın Sayısal Loto'da kazanan numaralar ile Çılgın Sayısal Loto sonuçları sorgulama ekranı! Çılgın Sayısal Loto çekilişi için geri sayım sona erdi. Pazartesi, Çarşamba ve Cumartesi olmak üzere haftanın üç günü düzenlenen Çılgın Sayısal Loto'da çekiliş saat 21.30'da gerçekleşti. 27 Mart Sayısal Loto çekilişinde büyük ikramiye için heyecanlı bekleyiş sona erdi. İşte 27 Mart Çarşamba Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçları sorgulama ekranı…
27.03.2024 Bilgi Rehberi
Türk havacılığının altın çağı! Bayraktar TB3'ten bir başarı daha
Türk havacılığının altın çağı! Bayraktar TB3'ten bir başarı daha Bayraktar TB3 adım adım geliyor. 2. Prototip 2. Uçuş testi de başarıyla tamamlandı. Baykar’ın milli ve özgün olarak geliştirdiği Bayraktar TB3 SİHA için yeni bir paylaşım daha geldi. İşte detaylar...
27.03.2024 Gündem
Türk havacılığının altın çağı! Bayraktar TB3'ten bir başarı daha
Türk havacılığının altın çağı! Bayraktar TB3'ten bir başarı daha Bayraktar TB3 adım adım geliyor. 2. Prototip 2. Uçuş testi de başarıyla tamamlandı. Baykar’ın milli ve özgün olarak geliştirdiği Bayraktar TB3 SİHA için yeni bir paylaşım daha geldi. İşte detaylar...
27.03.2024 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Milli ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.