Ming Vancou

Ming Vancou

Son dakika Ming Vancou haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Ming Vancou gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Ming Vancou haber sayfamızda...

Ming Vancou

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 32 ming vancou haberi bulunmuştur.
CFO krizi sona erdi!
CFO krizi sona erdi! ABD, Çin ve Kanada arasında 2018’de başlayan tutuklanma krizi sona erdi. Kanada’da tutuklanan Huawei yöneticisi Mıng Vancou ve Çin’de tutulan iki Kanadalı ülkelerine döndü.
26.09.2021 Dünya
Huawei yöneticisi Mıng Vancou serbest bırakılmasının ardından Çin’e döndü
Huawei yöneticisi Mıng Vancou serbest bırakılmasının ardından Çin’e döndü ABD’nin İran’a yönelik yaptırımlarını deldiği suçlamasıyla Kanada’da 3 yıldır tutuklu bulunan Çinli teknoloji şirketi Huawei’nin Mali İşler Direktörü (CFO) Mıng Vancou, ABD Adalet Bakanlığı ile yapılan adli uzlaşma anlaşmasıyla serbest bırakılmasının ardından ülkesi Çin'e döndü.
25.09.2021 Teknoloji
Huawei krizinde çözüm adımı! Çin tutukladığı iki Kanadalı'yı serbest bıraktı
Huawei krizinde çözüm adımı! Çin tutukladığı iki Kanadalı'yı serbest bıraktı Huawei yöneticisi Mıng Vancou'nun ABD ile anlaşmaya varmasının ardından Çin’de tutuklu bulunan iki Kanada vatandaşının serbest bırakıldığı bildirildi.
25.09.2021 Dünya
Son dakika: Dünya bu krizi konuşmuştu! ABD ile anlaştı...
Son dakika: Dünya bu krizi konuşmuştu! ABD ile anlaştı... Çinli teknoloji şirketi Huawei'nin Mali İşler Direktörü (CFO) Mıng Vancou'nun ABD Adalet Bakanlığı ile anlaşmaya vardığı bildirildi. ABD’nin İran’a uyguladığı yaptırımları delmek için sahtekarlık yaptığı gerekçesiyle daha önce Kanada’da tutuklanan Vancou'nun, anlaşma kapsamında bazı suçlamaları kabul etmesiyle ülkeden ayrılmasına izin verilecek.
24.09.2021 Teknoloji
Çin, Kanada vatandaşı Spavor'a casusluktan 11 yıl hapis cezası verdi
Çin, Kanada vatandaşı Spavor'a casusluktan 11 yıl hapis cezası verdi Kanadalı eski diplomat Michael Kovrig ile Çin'de Aralık 2018'de casusluk suçlamasıyla gözaltına alınan iş insanı Michael Spavor, 11 yıl hapis cezası aldı.
11.08.2021 Dünya
Kanada ile Çin arasında "insan hakları" tartışması
Kanada ile Çin arasında "insan hakları" tartışması Kanada ile Çin arasında bir süreden beri devam eden diplomatik gerginlik, iki ülkenin insan hakları ihlalleri konusunda attıkları adımla yeniden alevlendi.
22.06.2021 Dünya
Huawei'nin Mali İşler Direktörünün ABD'ye iade duruşmaları başladı
Huawei'nin Mali İşler Direktörünün ABD'ye iade duruşmaları başladı Kanada'da 2018'de tutuklanan Çinli teknoloji devi Huawei'nin sahibi Rın Cıngfey'nin kızı ve şirketin Mali İşler Direktörü (CFO) Mıng Vancou'nun ABD'ye iadesinin ele alınacağı duruşmalar başladı.
1.03.2021 Dünya
Kanada Savunma Bakanı Sajjan: Çin konusunda önemli endişelerimiz var
Kanada Savunma Bakanı Sajjan: Çin konusunda önemli endişelerimiz var Kanada Ulusal Savunma Bakanı Harjit Sajjan, Kanada ve müttefiklerinin Çin konusunda önemli endişeleri olduğunu söyledi.
20.12.2020 Dünya
Çin: Hapisteki Kanadalılar yargılandı
Çin: Hapisteki Kanadalılar yargılandı Çin'in yaklaşık iki yıl önce "ulusal güvenliği tehlikeye atan faaliyetlere giriştikleri" gerekçesiyle hapse attığı iki Kanada vatandaşı hakkında dava açıldığı ve yargılandıkları bildirildi.
10.12.2020 Dünya
Trudeau: Çin'in baskılarına boyun eğmeyeceğiz
Trudeau: Çin'in baskılarına boyun eğmeyeceğiz Kanada Başbakanı Justin Trudeau, teknoloji devi Huawei'nin Mali İşler Direktörü (CFO) Mıng Vancou'nun yargılanması üzerindeki Çin'in baskılarına boyun eğmeyeceklerini söyledi.
11.11.2020 Dünya
ABD'den teknoloji devine 2 suçlama daha: Şantaj ve komplo!
ABD'den teknoloji devine 2 suçlama daha: Şantaj ve komplo! ABD Adalet Bakanlığı, Çinli telekomünikasyon şirketi Huawei ve iki ABD'li iştiraki hakkında ticari sırları çalmaya yönelik iki yeni suçlamada bulundu.
14.02.2020 Dünya
Reuters bu fotoğrafla duyurdu! Evden böyle çıktı
Reuters bu fotoğrafla duyurdu! Evden böyle çıktı Huawei'in Mali İşler Direktörü (CFO) Mıng Vancou’nun ABD’ye iade sürecinin ele alınacağı ve bu hafta boyunca sürmesi beklenen duruşmalar serisi Vancouver'da başladı.
20.01.2020 Dünya
Çin-ABD ticaret savaşında üçüncü aşama "nadir madenler"
Çin-ABD ticaret savaşında üçüncü aşama "nadir madenler" Uluslararası piyasaların yakından takip ettiği Çin-ABD ticaret savaşı, vergi misillemeleri ve teknolojik yaptırımlara sahne olurken, Pekin yönetimi ABD’nin yüzde 80’ini Çin’den ithal ettiği “nadir madenler” kartını masaya sürebileceğinin sinyalini veriyor.
30.05.2019 Ekonomi
Çin, Kanadalı eski diplomat ile iş adamını resmen tutukladı
Çin, Kanadalı eski diplomat ile iş adamını resmen tutukladı Huawei krizinin artçı şokları sürüyor, Pekin yönetimi Michael Kovrig ile Michael Spavor'u devlet sırlarını çalmakla suçluyor.
16.05.2019 Dünya
Huawei yöneticisinden Kanada'ya dava
Huawei yöneticisinden Kanada'ya dava Çinli teknoloji şirketi Huawei'nin Mali İşler Direktörü (CFO) Mıng Vancou, Kanada devletine dava açtı.
4.03.2019 Teknoloji
Kriz yaratan elçi görevden alındı
Kriz yaratan elçi görevden alındı Kanada’nın Çin Büyükelçisi, iki ülke arasında kriz yaratan ve halen devam eden dava hakkında görüşleri nedeniyle görevinden alındı...
28.01.2019 Dünya
Kanada'nın Çin Büyükelçisi görevden alındı
Kanada'nın Çin Büyükelçisi görevden alındı Kanada Başbakanı Justin Trudeau, ülkesinin Çin  büyükelçisi John McCallum’u görevden aldı.
26.01.2019 Dünya
Çin’den ABD’nin 'çip tasarısına' tepki
Çin’den ABD’nin 'çip tasarısına' tepki Çin Dışişleri Bakanlığı, ABD’li senatörlerin ülkelerinin yasalarını çiğneyen Çinli teknoloji firmalarına ABD malı çip ve komponent satışını engellemeyi amaçlayan tasarı hazırlığına tepki gösterdi.
17.01.2019 Dünya
Kanada idama mahkum edilen vatandaşı için Çin’den 'merhamet' istedi
Kanada idama mahkum edilen vatandaşı için Çin’den 'merhamet' istedi Dışişleri Bakanı Freeland, Çin'de idam cezası verilen Kanadalı Schellenberg için resmi merhamet talebini iletti.
16.01.2019 Dünya
Justin Trudeau: Çin ölüm cezasına keyfi olarak başvurmayı seçti!
Justin Trudeau: Çin ölüm cezasına keyfi olarak başvurmayı seçti! Kanada Başbakanı Justin Trudeau, Çin'de, uyuşturucu  kaçakçısı olmakla suçlanan bir Kanada vatandaşının idama mahkum edilmesinden "son  derece endişe" duyduklarını belirtti.
14.01.2019 Dünya
Son dakika: Yeni bir kriz daha! Gözaltına alındı...
Son dakika: Yeni bir kriz daha! Gözaltına alındı... Teknoloji devi Huawei'in Çinli yöneticisi, Polonya'da "casusluk" suçlamasıyla gözaltına alındı.
11.01.2019 Dünya
Çin üçüncü Kanada vatandaşını gözaltına aldı!
Çin üçüncü Kanada vatandaşını gözaltına aldı! Huawei krizinin artçı sarsıntıları sürüyor, Kanada yönetiminin paylaştığı bilgiyi Pekin henüz doğrulamadı.
19.12.2018 Dünya
Altın fiyatları kaç lira oldu? Güncel gram ve çeyrek altın fiyatları...
Altın fiyatları kaç lira oldu? Güncel gram ve çeyrek altın fiyatları... Altın fiyatlarında son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Bugün piyasalar tatile gireceği için vatandaşlar güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Peki altının kalbinin attığı Kapalıçarşı'da güncel gram ve çeyrek altın fiyatları ne kadar?
13.12.2018 Ekonomi
Çin'de Kanadalı bir iş adamından haber alınamıyor
Çin'de Kanadalı bir iş adamından haber alınamıyor Kanadalı işadamı Spavor'un Çin istihbaratı tarafından sorgulandıktan sonra ortadan kaybolması, Vancouver'da gözaltına alınan Huawei yöneticisine misilleme olarak görülüyor. Çin Dışişleri Bakanlığı, daha önce gözaltına alınan diğer Kanada vatandaşıyla birlikte Spavor'un casusluk yaptığını savundu.
13.12.2018 Dünya
Borsa, güne yükselişle başladı
Borsa, güne yükselişle başladı Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, güne yüzde 0,37 değer kazancıyla 92.136,13 puandan başladı.
12.12.2018 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Ming Vancou ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.