Ekonomi MIPIM 2019 fuarı için geri sayım başladı

MIPIM 2019 fuarı için geri sayım başladı

15.02.2019 - 08:15 | Son Güncellenme:

.

MIPIM 2019 fuarı için geri sayım başladı

Fransa’nın Cannes şehrinde düzenlenen uluslararası gayrimenkul fuarı MIPIM 2019, 12-15 Mart’ta kapılarını açacak. Fuarın Türkiye temsilciliğini yapan Alkaş Yönetim Kurulu Başkanı ve JLL Türkiye Ülke Başkanı Avi Alkaş, fuarın 30 yıldır global çapta heyecan yarattığını söyledi.

Haberin Devamı

Bu yıl Türkiye’nin fuarda 200’ü aşkın kuruluşla temsil edileceğini belirten Alkaş, “Türkiye son senelerde katılımcı sayısı ve alan itibarıyla ilk 10’a girmeye muvaffak oldu. MIPIM uluslararası bir gayrimenkul pazarı ve bu pazarda varlığımızı bu sene de devam ettireceğiz” dedi.

2020’de gelebilir

Alkaş Genel Müdürü Yonca Aközer ise Türkiye’den geçen yıl 250 kurum ve kuruluşun MIPIM’e katıldığını ve 4 bin 120 uluslararası B2B görüşmeye imza attıklarını aktardı. Aközer, “Alkaş olarak bizi daha da heyecanlandıran bir konu ise MIPIM Türkiye. MIPIM Türkiye’yi gerçekleştirmeye bir adım daha yaklaştık. MIPIM Birleşik Krallık, MIPIM Asya var neden MIPIM Türkiye olmasın? 5-6 yıldır MIPIM’in Türkiye’ye gelebilmesi için çalışıyoruz. Yüksek katılım olması için görüşmelere başladık. Olumlu geri dönüşler alıyoruz. Ümit ediyoruz ki 2020’de MIPIM Türkiye’yi yapacağız ve bu gururu hep birlikte yaşayacağız” diye konuştu.

Haberin Devamı

Türkiye için özel oturum

30’uncu kez kapılarını açacak olan MIPIM, ‘Geleceği Etkilemek’ ana temasıyla gayrimenkulde gelecek 30 yılın trendlerini tartışacak. Fuar kapsamında Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un açılış konuşmasını gerçekleştireceği Türkiye’ye ait özel bir oturum da düzenlenecek. İstanbul Ticaret Odası (İTO) yine 685 metrekarelik İstanbul Çadırı ile fuardaki yerini alacak.