Mircea Lucescu

Mircea Lucescu

Son dakika mircea lucescu haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan mircea lucescu gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan mircea lucescu haber sayfamızda...

Mircea Lucescu

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 3.453 mircea lucescu haberi bulunmuştur.
Yunanistan'da düdük yabancılarda! Cüneyt Çakır detayı
Yunanistan'da düdük yabancılarda! Cüneyt Çakır detayı Türkiye’de yabancı hakem sesleri her geçen gün daha çok çıkmaya başlarken, bu konuda yüz yıllık geleneğe sahip Yunanistan dünyada öne çıkan ülke konumunda bulunuyor. Hemen her milletten hakemin düdük çaldığı Komşu’daki uzun periyot, önemli bir deneyimi önümüze seriyor.
24.03.2024 Futbol
Galatasaray bu sezon ilk kez 6 golle kazandı!
Galatasaray bu sezon ilk kez 6 golle kazandı! Galatasaray, Rizespor'u 6-2 mağlup ettiği maçın ardından bu sezon bir ilki yaşadı.
8.03.2024 Galatasaray
Galatasaray'da Okan Buruk, Mircea Lucescu'yu yakaladı!
Galatasaray'da Okan Buruk, Mircea Lucescu'yu yakaladı! Galatasaray'ın Rizespor'u 6-2 mağlup ettiği maçın ardından Okan Buruk, Mircea Lucescu'nun rekorunu yakaladı.
8.03.2024 Galatasaray
Galatasaray, Rizespor'u farklı geçti! İstanbul'da gol yağmuru
Galatasaray, Rizespor'u farklı geçti! İstanbul'da gol yağmuru Süper Lig'in 29'uncu haftasında Galatasaray, Rizespor'u 6-2'lik skorla mağlup etme başarısı gösterdi.
8.03.2024 Galatasaray
Okan Buruk: Galibiyetimiz baskı oluşturur!
Okan Buruk: Galibiyetimiz baskı oluşturur! Galatasaray’ın hocası Okan Buruk, oyuncularıyla yaptığı toplantıda Çaykur Rize’yi yenmeleri halinde Fenerbahçe ile puan farkını 5’e çıkaracaklarının altını çizdi, “Bu durum rakibimizi baskı altına alacaktır. Ancak bizim öncelikle kendi işimizi yapmamız gerekiyor” dedi.
8.03.2024 Galatasaray
Beşiktaş'ta Feyyaz Uçar'dan kadro dışı ve Quaresma cevabı
Beşiktaş'ta Feyyaz Uçar'dan kadro dışı ve Quaresma cevabı Fatih Karagümrük'le karşılaşacak Beşiktaş'ta Futbol Şube Sorumlusu Feyyaz Uçar, kadro dışı kalan oyuncular, Santos'un teknik ekibi ve transferler hakkında bilgi verdi.
10.01.2024 Beşiktaş
Mircea Lucescu'dan olay Beşiktaş sözleri: Kim bu riski alır?
Mircea Lucescu'dan olay Beşiktaş sözleri: Kim bu riski alır? Mircea Lucescu, Romanya'da Futbol Direktörü Samet Aybaba ile yaptıkları toplantının detaylarını anlattı.
10.01.2024 Beşiktaş
Beşiktaş'ta Fernando Santos etkisi! Otoriter ve tavizsiz
Beşiktaş'ta Fernando Santos etkisi! Otoriter ve tavizsiz Siyah-beyazlı takımda kaybolan disiplin ortamını kısa sürede geri getirecek kariyerli bir teknik adam arayan yönetim tercihini Fernando Santos’tan yana kullandı. Son derece otoriter ve tavizsiz bir isim olan Portekizli çalıştırıcı mevcut koşullarda en ideal isim olarak öne çıktı.
9.01.2024 Beşiktaş
Beşiktaş'ta Lucescu gerçeği ortaya çıktı! İşte reddetme sebebi
Beşiktaş'ta Lucescu gerçeği ortaya çıktı! İşte reddetme sebebi Beşiktaş'ın Portekizli teknik direktör Fernando Santos ile anlaştığını açıklamasının ardından hoca adayları arasında listenin ilk sıralarında yer alan Lucescu'yla ilgili gerçek ortaya çıktı.
8.01.2024 Beşiktaş
Fenerbahçe'den savunmaya dünya yıldızı! Transfer için rakip Jose Mourinho
Fenerbahçe'den savunmaya dünya yıldızı! Transfer için rakip Jose Mourinho Fenerbahçe'de ara transfer dönemi için çalışmalarına hız veren kurmayların, Bundesliga ekibinden ayrılması beklenen 36 yaşındaki stoperi gündemine aldığı öne sürüldü.
8.01.2024 Fenerbahçe
SON DAKİKA | Beşiktaş, Bakasetas ile anlaştı! İşte sözleşme detayları
SON DAKİKA | Beşiktaş, Bakasetas ile anlaştı! İşte sözleşme detayları Beşiktaş, Ocak ayının ilk transferinde sona yaklaştı. Siyah-beyazlılar, Trabzonspor forması giyen Anastasios Bakasetas ile anlaşma sağladı. Yunan basını sözleşmenin detaylarını duyurdu.
7.01.2024 Beşiktaş
Fenerbahçeli yıldız Hull City'de! Son kez kadroda yer aldı
Fenerbahçeli yıldız Hull City'de! Son kez kadroda yer aldı Süper Lig'de ve Avrupa'da başarı hedefleyen Fenerbahçe, Ocak ayı transfer dönemini hareketli geçirecek. Takıma katılacak isimler için çalışmalar devam ederken ayrılık da yaşanacak. Yıldız ismin yeni adresi Hull City oldu. İşte detaylar...
8.01.2024 Fenerbahçe
Sivasspor, Kayserispor deplasmanında kazandı! Bülent Uygun'dan ilk zafer
Sivasspor, Kayserispor deplasmanında kazandı! Bülent Uygun'dan ilk zafer Trendyol Süper Lig'in 19'uncu haftasında Kayserispor ile Sivasspor karşı karşıya geldi. Bülent Uygun yönetiminde ilk maçına çıkan Sivasspor mücadeleden 3-1 galip ayrıldı.
7.01.2024 Kayserispor
Milan'dan Krunic için transfer açıklaması! Fenerbahçe'ye şart koştu
Milan'dan Krunic için transfer açıklaması! Fenerbahçe'ye şart koştu Orta saha transferi için çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'de listyenin ilk sırasında Rade Krunic yer alıyordu. Tecrübeli futbolcunun transferi için Milan'dan açıklama geldi. İşte detaylar...
7.01.2024 Fenerbahçe
Beşiktaş'a Premier Lig'den stoper! Takım kaptanı hedefte
Beşiktaş'a Premier Lig'den stoper! Takım kaptanı hedefte Hem teknik direktör arayışlarına hem de transfer çalışmalarına devam eden Beşiktaş için sürpriz bir iddia gündeme geldi. Siyah-beyazlıların Premier Lig ekibinin kaptanını istediği ileri sürüldü.
7.01.2024 Beşiktaş
Mircea Lucescu, Beşiktaş için kararını verdi! Rumen basını duyurdu
Mircea Lucescu, Beşiktaş için kararını verdi! Rumen basını duyurdu Beşiktaş'ta teknik direktör adayları arasında yer alan Mircea Lucescu, Samet Aybaba ile Romanya'da görüştükten sonra kararını yönetime iletti. Rumen basını çarpıcı iddiayı manşete taşıdı.
7.01.2024 Beşiktaş
Beşiktaş'ta tarihi buhran! Teknik direktör belirsizliği kriz yarattı
Beşiktaş'ta tarihi buhran! Teknik direktör belirsizliği kriz yarattı Bu sezon oynanan 18 karşılaşmanın 7’sini kaybeden Beşiktaş, lig tarihindeki en kötü dönemini yaşıyor. Çalımbay’ın gönderilmesi sonrasında, “A, B, C planımız var” dendi ancak iki haftadır kimse gelmedi. “204 ülkede istediğim kapıyı 10 dakikada açarım” diyen Başkan Arat şimdiden sorgulanmaya başladı.
7.01.2024 Beşiktaş
Beşiktaş'ta Giovanni van Bronckhorst derken ters köşe! İşte yeni aday
Beşiktaş'ta Giovanni van Bronckhorst derken ters köşe! İşte yeni aday Beşiktaş'ta Giovanni van Bronckhorst'un teknik ekibini henüz toparlayamaması sonrası flaş bir karara imza atıldığı iddia edildi. Siyah-beyazlıların yeni teknik direktör adayı belli oldu.
6.01.2024 Beşiktaş
Beşiktaş’ta rota Giovanni van Bronckhorst!
Beşiktaş’ta rota Giovanni van Bronckhorst! Siyah-beyazlılar yıllık maliyeti 7-8 milyon euroyu bulan Bruno Genesio ile yürütülen görüşmeleri sonlandırdı. Fransa’dan Hollanda’ya geçen İkinci Başkan Hüseyin Yücel listedeki isimlerden Giovanni van Bronckhorst’la bir araya gelerek resmi teklif yaptı.
3.01.2024 Beşiktaş
Beşiktaş'tan ters köşe! Bruno Genesio derken Hollanda'dan teknik direktör iddiası
Beşiktaş'tan ters köşe! Bruno Genesio derken Hollanda'dan teknik direktör iddiası Rıza Çalımbay ile yollarını ayırdıktan sonra teknik direktör arayışlarına başlayan Beşiktaş'ın ters köşe bir hamlede bulunduğu iddia edildi. Siyah-beyazlıların, tecrübeli teknik direktörle anlaşma sağladığı aktarıldı.
3.01.2024 Beşiktaş
ÖZEL | Galatasaray'da Ziyech ile yollar ayrılıyor! 'İstenmeyen adam ilan edildi'
ÖZEL | Galatasaray'da Ziyech ile yollar ayrılıyor! 'İstenmeyen adam ilan edildi' Milliyet yazarlarından Mustafa Anıklı, Skorer TV'de yayınlanan Perde Arkası programında son gelişmeleri Nergis Aşkın'a değerlendirdi. Mustafa Anıklı, Galatasaray'da Hakim Ziyech'le yolların ayrılacağını belirtirken sarı-kırmızılıların devre arasında yollarını ayırmak istediği ismi de duyurdu.
2.01.2024 Futbol
ÖZEL | Samet Aybaba'dan teknik direktör açıklaması! 'Razvan ve Mircea Lucescu...'
ÖZEL | Samet Aybaba'dan teknik direktör açıklaması! 'Razvan ve Mircea Lucescu...' Rıza Çalımbay'ın ayrılığı sonrası teknik direktör arayışlarına devam eden Beşiktaş'ta Samet Aybaba, Skorer'e açıklamalarda bulundu ve gündemdeki iddialara yanıt verdi. İşte detaylar...
2.01.2024 Beşiktaş
Cristiano Ronaldo, Galatasaray-Fenerbahçe finaline davet edildi
Cristiano Ronaldo, Galatasaray-Fenerbahçe finaline davet edildi Suudi Arabistan Futbol Federasyonu, başta Cristiano Ronaldo olmak üzere Suudi Ligi'nde top koşturan birçok ünlü futbolcuyu Galatasaray - Fenerbahçe maçını izlemeye davet etti.
29.12.2023 Galatasaray
TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'den Süper Kupa mesajı!
TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'den Süper Kupa mesajı! Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki Süper Kupa finaliyle ilgili açıklamalarda bulundu.
28.12.2023 Futbol
Fatih Terim'e tanıdık rakipler! Panathinaikos'u bekleyen zorlu fikstür
Fatih Terim'e tanıdık rakipler! Panathinaikos'u bekleyen zorlu fikstür Deneyimli teknik direktör, Panathinaikos'la 1.5 yıllığına el sıkışarak kariyerinde yeni bir sayfa açtı. Zorlu bir maç trafiğine girecek 70 yaşındaki teknik adamın rakipleri ise Türk futbolseverlerinin aşina olduğu yüzler...
27.12.2023 Dünyadan Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Mircea Lucescu ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.