SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

MODA HABERLERİ

Minimal yaşam tarzına ilk adım: Kapsül gardırop nedir, nasıl oluşturulur?

Neredeyse 40 yılı aşkın bir süredir modayla ilgilenenlerin kelime dağarcığına 'kapsül gardırop' ifadesi yerleşti. "Kapsül gardırop oluşturarak satın alma davranışları değiştirilebiliyor. Kapsül gardıropların temel ve yan giysi parçalarıyla birlikte 30-40 parçadan daha yukarı çıkmaması önemli" diyen Moda ve Tekstil Tasarımı Uzmanı Dr. Öğr. Üyesi Havva Gülçin Üstün, kapsül gardırop oluşturmanın püf noktalarını da açıkladı.

Kapsül gardırop hazırlıyoruz! Yaz gardırobunda olması gereken 8 parça

Dünyanın (ve banka hesabınızın) geleceği açısından kapsül gardırop fikrini benimsemek çok büyük bir katkı. Sürdürülebilir birkaç parça ile birbirinden farklı kombinler yapabilir, yaza moda imzanızı atabilirsiniz. Yapmanız gereken doğru parçaları seçmek. Bu noktada biz devreye giriyoruz ve yaz kapsül gardırobu içinde olması gereken parçaları bir araya getiriyoruz. Listedeki her parçayı, yıllarca modası geçmeden kullanabileceğinizi de garanti ediyoruz. İşte yaz kapsül gardırobunuzda mutlaka olması gereken 8 parça!

İlkbahar/Yaz 2022: Yeni sezona damga vuracak 9 trend

Uzunca süren pandemi bunalımından sonra gidilecek onlarca yer, görülecek onlarca insan ve katılacak onlarca etkinlik var. Tasarımcılar İlkbahar/Yaz 2022 koleksiyonlarını hazırlarken bu motivasyonla hareket etti ve sonucunda kendimizi en iyi şekilde ifade edebileceğimiz trendler öne çıktı. Bu bahar trendleri, enerjik parçaların yanı sıra, aynı anda hem pratik hem de lüks görünümleri bir araya getiriyor. Bazı günler Rosie Huntington-Whiteley'in klasik monokrom takımlarının lükslüğü, bazı günler ise Dua Lipa'nın mini elbiseleri ve yüksek platformları sizi cezbedecek. Aslına bakarsanız yeni sezonda hepsini istiyoruz ve şimdi istiyoruz. İşte başlıca İlkbahar/Yaz 2022 trendleri! - PEMBENAR ÖZEL

Hepsine hükmedecek bir çift ayakkabı: Mary Jane platformların yükselişi

Hala pandemiden havalı etkinliklere geçişimizi tam olarak sağlayamamışken, bu geçiş dönemini bize rahat ve şık hissettiren parçalarla kurtarmak istiyoruz. Platform ayakkabı trendinin yükselişi de bunun bir sonucu olarak ortaya çıktı. Hem gündüz hem geceye uyum sağlayabilen, rahat ve şık olmasının yanı sıra romantik bir kaçış da yaratabilen Mary Jane platformlar havalı şehir kadınlarının 2022'deki ayakkabı tercihlerinde ilk sıralarda yer alacak.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.