SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Modada Uzay Çağı

Son iki yıldır modayı etkisi altına alan metalik tonlar ilkbahar-yaz sezonunda da stilimizin tamamlayıcısı olmaya kararlı.

|

Eskiden sadece gece kıyafetlerinde kullanılan metal etkili kumaşlar şimdilerde yerini spor kıyafetlerle kombine bıraktı. Bu sezon da ilgi uyandıran metal detayları moda da uzay dönemini tekrar başlatıyor. Uzay çağından da ilham alan Qupra İlkbahar – Yaz koleksiyonunda ön plana çıkan pantolon ve gömleklerdeki güçlü, ışığı yansıtan metalik kumaşlar ile fark yaratıyor.

Zamanın ötesinde ve her zaman şık olmak isteyenlerin markası Qupra, bol kesim parçalar ile rahatlığı doyasıya yaşarken uzay çağı tasarımlarıyla hem dikkat çekici hem de renkli bir stil sahibi olabilirsiniz. Bu sezon öne çıkan metalik tonlarından oluşan ürünler modada uzay çağını tekrar yaşatacak.Yeni bir ilham kaynağı olarak metalik ve oversize tasarımların birbiriyle bütünlüğünü Qupra’da bulmanız mümkün. Uzay çağının yansımalarını taşıyan koleksiyonu günlük ya da klasik stilinize uyarlayabilirsiniz.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.