Modadan Sinemaya Altın Vuruş

Gucci yeni koleksiyonunu tanıtacağı Hollywood Müzikali ile sinemaya göz kırpmaya hazılanıyor. Bir yerlerden ‘Show Time’ sesinin yükseldiğini düşünüyorsanız bu sefer ses moda dünyasının öncü isimlerinden geliyor olabilir!

‘Great Gabsy’ ya da ‘Moulin Rouge’ gibi 40’lı ve 50’li yıllar Hollywood müzikallerini sıklıkla takip eden birisi iseniz Gucci ile birlikte eskiye doğru bir yolculuk yapmaya hazırlanın. Dönemin tüm şatafatını sergilediği 2019 İlkbahar/Yaz kampanyasını Hollywood müzikaline çeviren ünlü marka, moda dünyasından sinemaya evrilmenin ilk ışıklarını yakıyor gibi.

Haberin Devamı

Şatafatlı renkler, altın renkli ışıltılar ile oldukça cüretkar bir moda şovu haline gelen kampanyanın yönetmenlik ve görsel direktörlük koltuğunda yer alan isim ise Glen Luchford. #GucciShowTime

Tom Ford ile Sinema Aşkı Üzerine

Hazır sinema ve moda ilişkisinden bahsetmişken Tom Ford’u anmadan geçmek büyük haksızlık olur. Moda dünyasında oldukça başarlı bir yer edinmiş olan Ford son yıllarda gözünü sinemaya çevirmiş durumda. Pekala, moda ve sinema denildiğinde aklınıza The Devil Wears Prada gibi bir film geliyorsa bu önyargılarınızı bir kenara bırakın. Çünkü Ford’un son sinema filmi ‘’Nocturnal Animals’’ 2 saat boyunca soluğunuzu kesecek bir gerilim/dram filmi türünde karşımıza çıkıyor. Filmin senarist, yönetmen ve yapımcı koltuğunda yer alan Ford, filmde yer alan görsel uyum ile ise tasarımcı ruhunu korumayı başarıyor.

Tom Ford’un ilk filmi bu değil elbette. Ünlü tasarım 2009 yılında çekmiş olduğu ‘A Single Man’ isimli ilk filmi ile sinema sektörüne adım atıyor. Tom Ford sineması hafızalarımıza sade, zarif ve renklerle bezeli bir görsel şölen kodları ile kazınmaya hazırlanıyor!