Model S

Model S

Son dakika Model S haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Model S gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Model S haber sayfamızda...

Model S

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.709 model s haberi bulunmuştur.
Tesla’nın ‘insansı’ robotu kilo verdi
Tesla’nın ‘insansı’ robotu kilo verdi Tesla, yeni nesil insansı robotu ‘Optimus Gen 2’yi tanıttı. Bir önceki modele göre 10 kilo daha hafif olan robot yüzde 30 daha hızlı ve daha yetenekli.
14.12.2023 Ekonomi
Yeni Tesla’ya da Bursalı korna
Yeni Tesla’ya da Bursalı korna 1981 yılında Bursa’da korna üretimi ile yola çıkan Seger, bugün dünyanın önemli korna markaları arasında.
23.09.2023 Ekonomi
Tesla, ABD'de araç fiyatlarını yükseltti
Tesla, ABD'de araç fiyatlarını yükseltti Tesla, ABD'de Model 3 dışındaki araçlarının fiyatlarını yükseltti.
12.05.2023 Uzmanpara
Tesla, ABD'de satış fiyatlarını düşürdü
Tesla, ABD'de satış fiyatlarını düşürdü Tesla zayıflayan ekonomi karşısında talebi canlandırmak için araç satış fiyatlarını indirdi.
7.04.2023 Uzmanpara
Tesla Model Y'yi Türkiye'de ön satışa sundu! Oto galerilerin fiyat oyunu gün yüzüne çıktı
Tesla Model Y'yi Türkiye'de ön satışa sundu! Oto galerilerin fiyat oyunu gün yüzüne çıktı ABD'li elektrikli araç devi Tesla, dün akşam Kanyon AVM'de Model Y'nin lansmanını düzenledi. Türkiye'ye ilk olarak Model Y aracıyla giriş yapan Tesla, bugün itibarıyla ön sipariş almaya başladı. Hal böyle olunca Tesla Türkiye direkt satışı ile fırsatçıların oyununu bitirdi.
4.04.2023 Ekonomi
Tesla'da şoke eden gelişme! Çin'de satılan 67 bin 698 aracı geri çağırdı
Tesla'da şoke eden gelişme! Çin'de satılan 67 bin 698 aracı geri çağırdı ABD'li elektrikli araç üreticisi Tesla, Çin'e satılan 67 bin 698 adet "Model S" ve "Model X" marka elektrikli otomobili üretim hatasından kaynaklanan güvenlik riskleri nedeniyle geri çağırdı.
25.11.2022 Dünya
Tesla, 80 bin 600 aracı servislere geri çağıracak
Tesla, 80 bin 600 aracı servislere geri çağıracak Çin Piyasa Düzenleme İdaresi, Tesla'nın Çin'de toplam 80 bin 600 aracı servislere geri çağıracağını açıkladı.
25.11.2022 Uzmanpara
Tesla'dan Türkiye hamlesi! 10 şehirde kuracak
Tesla'dan Türkiye hamlesi! 10 şehirde kuracak ABD merkezli elektrikli araç üreticisi Tesla, Türkiye için harekete geçti. Şirket aralarında İstanbul, İzmir ve Ankara'nın da olduğu 10 şehirde şarj istasyonu konumu ekledi. İşte detaylar...
25.01.2022 Otomobil
Tesla, 475 bin aracını geri çağırdı
Tesla, 475 bin aracını geri çağırdı Elektrikli otomobil üreticisi Tesla, Model 3 ve Model S araçlarından 475 binini geri çağırma kararı aldı.
31.12.2021 Otomobil
Yüksek onarım maliyetleri nedeniyle Tesla marka aracını dinamitle patlattı
Yüksek onarım maliyetleri nedeniyle Tesla marka aracını dinamitle patlattı Finlandiya’da bir kişi yüksek onarım maliyetleri nedeniyle Tesla marka aracını dinamitle havaya uçurdu.
23.12.2021 Haberler
Batarya fiyatı dudak uçuklattı! Tesla'yı dinamitle havaya uçurdu!
Batarya fiyatı dudak uçuklattı! Tesla'yı dinamitle havaya uçurdu! Finlandiya'da Tesla S model elektrikli otomobil sahibi olan bir adam, aracının bataryasını değiştirmek istediğinde dudak uçuklatan fiyatı ödemek istemediği için arabasını havaya uçurdu. Sürücü koltuğuna ise şirketin sahibi milyarder Elon Musk'ın mankenini yerleştirdi.
21.12.2021 Haberler
Batarya fiyatı dudak uçuklattı! Tesla'yı dinamitle havaya uçurdu!
Batarya fiyatı dudak uçuklattı! Tesla'yı dinamitle havaya uçurdu! Finlandiya'da Tesla S model elektrikli otomobil sahibi olan bir adam, aracının bataryasını değiştirmek istediğinde dudak uçuklatan fiyatı ödemek istemediği için arabasını havaya uçurdu. Sürücü koltuğuna ise şirketin sahibi milyarder Elon Musk'ın mankenini yerleştirdi.
21.12.2021 Otomobil
Tesla şoku! Binlerce aracını geri çağırıyor
Tesla şoku! Binlerce aracını geri çağırıyor Elektrikli otomobil üreticisi Tesla, 2019-2021 arasında çıkan Model 3 ve 2020-2021 arasında çıkan Model Y modellerinde fren kaliper cıvatalarının gevşemesinden dolayı toplamda 5974 otomobili geri çağırıyor.
3.06.2021 Ekonomi
Ford çip kıtlığı nedeniyle Köln'deki üretimi durdurdu
Ford çip kıtlığı nedeniyle Köln'deki üretimi durdurdu ABD merkezli otomotiv üreticisi Ford, küresel düzeyde devam eden yarı iletken darlığı nedeniyle Almanya Köln'deki fabrikasında üretimi durdurdu.
3.05.2021 Ekonomi
Elon Musk: Yaşanan çip kıtlığı büyük sorun
Elon Musk: Yaşanan çip kıtlığı büyük sorun ABD merkezli elektrikli araç üreticilerinden Tesla'nın CEO'su Elon Musk, küresel düzeyde yaşanmakta olan yarı iletken kıtlığının büyük sorun olduğunu vurguladı.
27.04.2021 Ekonomi
Musk'tan çip krizi açıklaması
Musk'tan çip krizi açıklaması ABD merkezli elektrikli araç üreticilerinden Tesla'nın CEO'su Elon Musk, küresel düzeyde yaşanmakta olan yarı iletken kıtlığının büyük sorun olduğunu vurguladı.
27.04.2021 Uzmanpara
Musk: Otopilot devrede değildi
Musk: Otopilot devrede değildi ABD’nin Teksas eyaletinde Tesla marka “sürücüsüz seyir” özelliği olan bir aracın yaptığı kazada 2 kişinin hayatını kaybettiği olayla ilgili soruyturma başlatıldı.
21.04.2021 Dünya
Sürücüsüz Tesla kaza yapıp yandı: 2 kişi hayatını kaybetti
Sürücüsüz Tesla kaza yapıp yandı: 2 kişi hayatını kaybetti Elon Musk’ın sahibi olduğu Tesla’nın sürücüsüz aracı ABD’nin Teksas eyaletinde kaza yaptı. Houston kentinde gerçekleşen kazada araç ağaca çarpıp yanarken kazada iki kişinin hayatını kaybettiği bildirildi.
19.04.2021 Dünya
Bisikletlerin Tesla Model S'i olmayı hedefleyen araç!
Bisikletlerin Tesla Model S'i olmayı hedefleyen araç! Three Phase One olarak adlandırılan elektrikli bisiklet, güçlü gövdesiyle ve çekiş gücüyle dikkat çekiyor. İşte elektrikli bisiklet dönüşümünde dikkat çeken model...
6.04.2021 Teknoloji
Elon Musk kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte Elon Musk'ın hayatı ve şirketleri
Elon Musk kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte Elon Musk'ın hayatı ve şirketleri Elon Musk, Twitter hesabından önemli açıklamalarda bulundu. İnsan ve bilgisayar arasında doğrudan bağlantı kuracak Neuralink çipi hakkında paylaşım yapan Elon Musk milyonlarca kişi tarafından araştırılmaya başladı. Peki Elon Musk kimdir, kaç yaşında, nereli? Elon Musk'ın hayat hiyakesi ve şirketleri neler? İşte Elon Musk biyografisi haberimizde...
4.02.2021 Gündem
Tesla 135 bin aracını geri çağıracak
Tesla 135 bin aracını geri çağıracak ABD'li elektrikli otomobil üreticisi Tesla, "Model S" ve "Model X" araçlarındaki dokunmatik ekran sorunu nedeniyle 134 bin 951 aracını geri çağıracak.
3.02.2021 Uzmanpara
Teknoloji devinden flaş karar! Binlercesi geri çağrılacak
Teknoloji devinden flaş karar! Binlercesi geri çağrılacak ABD'li elektrikli otomobil üreticisi Tesla, "Model S" ve "Model X" araçlarındaki dokunmatik ekran sorunu nedeniyle 134 bin 951 aracını geri çağıracak. NHTSA, 13 Ocak'ta Tesla'ya dokunmatik ekran arızasının güvenlik riski oluşturduğunun tespit edildiğine dair mektup göndermişti.
2.02.2021 Teknoloji
Elon Musk kimdir, kaç yaşında? Elon Musk nereli? İşte biyografisi...
Elon Musk kimdir, kaç yaşında? Elon Musk nereli? İşte biyografisi... Gündemden düşmeyen isimler arasında yer alan Elon Musk hakkında biyografi arayış devam ediyor. Kimi vatandaş, Elon Musk kimdir, kaç yaşında sorularına cevap ararken, kimi vatandaş ise Elon Musk nereli, şirketleri neler sorularına yanıt arıyor. İşte haberimizin içeriğinde Elon Musk'ın hayatına dair bilinenler bulunuyor...
29.01.2021 Gündem
Tesla'dan 158.000 aracı geri çağırması istendi
Tesla'dan 158.000 aracı geri çağırması istendi ABD’nin Ulusal Otoyol Trafik Güvenliği İdaresi, Tesla’dan toplam 158.000 Model S ve Model X aracı dokunmatik ekranlarındaki sorun sebebiyle geri çağırmasını istedi. Dokunmatik ekranlardaki sorunun kaza risklerini artırmasından endişe ediliyor.
15.01.2021 Teknoloji
Tesla Model S için önemli uyarı!
Tesla Model S için önemli uyarı! ABD Ulusal Karayolu Trafik Güvenliği İdaresi (NHTSA), Amerikan otomotiv şirketi Tesla'ya, Model S araçlardaki dokunmatik ekran arızasının güvenlik sorunlarına yol açabileceği uyarısında bulundu.
14.01.2021 Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Model S ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.