SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Monica Bellucci’nin gençlik sırrı

Genç kalmanın sembolü Monica Bellucci, NIVEA Hyaluron Cellular Filler Yaşlanma Karşıtı Ailesi’nin güzellik elçisi oldu.

|

NIVEA’nın her zaman hayatında ve güzellik rutininde ayrı bir yeri olduğunu ifade eden Monica Bellucci, “NIVEA’nın kadınlara içten dışa gençlik aşılayan bu projesinin bir parçası olmak beni gururlandırıyor. Kampanya kadınların ciltlerine daha fazla güven duymalarına yardımcı olarak kendilerini yeniden keşfetmeleri için ilham veriyor.” diyerek işbirliği hakkında bilgi verdi.

NIVEA Hyaluron Cellular Filler Yaşlanma Karşıtı Ailesi’nin yeni üyeleri NIVEA Hyaluron Cellular Filler Şekillendirici Çift Fazlı Besleyici Yağ İksiri ve Leke Giderici Serum, hücre aktifleştiren içeriğe sahip formülleri ile cilt hücrelerini kendi hyaluronik asit, kolajen ve elastinini üretmesi için destekliyor. Böylece ilk kullanımdan itibaren kırışıklar azalıyor, cilt yukarı kalkarak dolgun ve güzel bir görünüme kavuşuyor.

NIVEA Hyaluron Cellular Filler Sıkılaştırıcı Gündüz Kremi, anında etki etmesiyle dikkat çekiyor ve düzenli kullanım ile kırışıkları dolduruyor. Hyaluronik asit ve kolajen tetikleyici içeren formülüyle cildi kendi kolajenini üretmesi için aktifleştiriyor. Böylece anında genç ve dolgun bir cilt görünümü sağlıyor.



Tavsiye Edilen Satış Fiyatı: 87.90 TL

NIVEA Hyaluron Cellular Filler Çift Fazlı Besleyici Yağ İksiri’nin yenilikçi formülündeki yağ fazı cildi yoğun bir şekilde besleyip nemlendirirken, su fazı hücre aktifleştirici hyaluronik asit, kolajen ve elastini tetikleyici içerikler ile kırışıkların azalmasını ve sarkan cildin yukarı kaldırılmasını sağlıyor. Böylece cildin dayanıklılığı artıyor ve ışıltılı bir görünüm elde ediliyor.



Tavsiye Edilen Satış Fiyatı: 119.90 TL

NIVEA Hyaluron Cellular Filler Leke Giderici Serum, melanin inhibitörü içeren formülü sayesinde ciltte oluşan yaşlılık lekelerini gözle görülür derecede azaltıyor. Serum aynı zamanda kırışıkların da azalmasına ve sarkan cildin yukarı kaldırılmasına yardımcı oluyor. Düzenli kullanıldığında 4 hafta içerisinde lekelerde azalma görülmeye başlıyor, 12 haftalık düzenli kullanımdan sonra ise lekelerde gözle görülür bir iyileşme gözlemleniyor. Böylece yaşlılık lekelerinden arınmış genç görünümlü bir cilt elde ediliyor.



Tavsiye Edilen Satış Fiyatı: 119.90 TL

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.