Motivasyon

Motivasyon

Son dakika motivasyon haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan motivasyon gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan motivasyon haber sayfamızda...

Motivasyon

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 7.154 motivasyon haberi bulunmuştur.
İstanbul'da kim önde? Murat Kurum son durumu canlı yayında açıkladı
İstanbul'da kim önde? Murat Kurum son durumu canlı yayında açıkladı Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum canlı yayında son seçim anketini açıkladı. Aradaki farkı da açıklayan Kurum "Biz de anket yaptırıyoruz. Bizim ölçümlerimize göre öndeyiz. Vatandaşımız değerlendirip sandığa gittiğimizde iradesini yansıtacak" dedi.
27.03.2024 Gündem
Acun Ilıcalı'dan Arda Güler itirafı! Mesut Özil ve Survivor cevabı
Acun Ilıcalı'dan Arda Güler itirafı! Mesut Özil ve Survivor cevabı İngiltere Championship ekiplerinden Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı, Arda Güler ile ilgili konuştu. Acun Ilıcalı, Slovenya'dan bir takım satın almak istediğini dile getirdi. Türk iş insanı, Mesut Özil ile ilgili Survivor iddialarını cevapladı.
27.03.2024 Dünyadan Futbol
Fenerbahçe'de analiz zamanı
Fenerbahçe'de analiz zamanı Sarı-lacivertli takımda teknik heyet bugüne kadar zorlandıkları maçları masaya yatırdı. Milli aradan sonra sakatların dönüşü ile eli güçlenen Teknik Direktör İsmail Kartal, yaşanan sorunları oyuncularına anlatacak, tekrarlanmamasını isteyecek.
27.03.2024 Fenerbahçe
Ali Koç'tan veda gibi açıklama: Seneye biz yokuz!
Ali Koç'tan veda gibi açıklama: Seneye biz yokuz! Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Kupa Voley'i kazanan Kadın Voleybol Takımı ile bir araya geldi. Ali Koç'un, "Gelecek sene biz yokuz" sözleri dikkat çekti.
26.03.2024 Fenerbahçe
SON DAKİKA | Erden Timur Fenerbahçe'yi hedef aldı: Kayrılarak 8-10 puan alan bir takım var!
SON DAKİKA | Erden Timur Fenerbahçe'yi hedef aldı: Kayrılarak 8-10 puan alan bir takım var! Galatasaray Sportif A.Ş. Başkan Vekili Erden Timur, sarı-kırmızılı ekibin Antalya kampında gündeme dair açıklamalarda bulundu. TFF'nin yayınladığı hakem toplantısının kayıtlarına değinen Timur, Fenerbahçe'ye de yüklendi.
26.03.2024 Galatasaray
Bakan Yerlikaya: Sandığa güvenle gidilecek
Bakan Yerlikaya: Sandığa güvenle gidilecek İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, “Biz seçim öncesi, seçim günü ve seçim sonrasında da Allah'ın izniyle sizin iradenizin en güzel şekilde, en huzurlu ve güven ortamında sandığa tecelli etmesiyle ilgili canla başla çalışmaya devam edeceğiz” dedi.
25.03.2024 Gündem
Murat Kurum'dan 1 Nisan açıklaması: 39 ilçemizin tamamında olacağız
Murat Kurum'dan 1 Nisan açıklaması: 39 ilçemizin tamamında olacağız AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum Bağcılar’da düzenlenen ‘Tokat Hemşehri İftarı’ programına katıldı. Programda konuşan Kurum, “1 Nisan itibariyle 39 ilçemizin tamamında olacağız. Dirayetimizle 7 tepede olacağız. Gayretimizle 964 mahallemizde olacağız. Gönüllere dokunacağız. Eserler bırakacağız. İstanbul'umuzu baştan başa yeniden ihya edeceğiz. Bunu da annelerimizle, babalarımızla, gençlerimizle birlikte yapacağız. Tokat’ın yiğit evlatlarıyla birlikte yapacağız" dedi.
24.03.2024 Haberler
Murat Kurum'dan 1 Nisan açıklaması: 39 ilçemizin tamamında olacağız
Murat Kurum'dan 1 Nisan açıklaması: 39 ilçemizin tamamında olacağız AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum Bağcılar’da düzenlenen ‘Tokat Hemşehri İftarı’ programına katıldı. Programda konuşan Kurum, “1 Nisan itibariyle 39 ilçemizin tamamında olacağız. Dirayetimizle 7 tepede olacağız. Gayretimizle 964 mahallemizde olacağız. Gönüllere dokunacağız. Eserler bırakacağız. İstanbul'umuzu baştan başa yeniden ihya edeceğiz. Bunu da annelerimizle, babalarımızla, gençlerimizle birlikte yapacağız. Tokat’ın yiğit evlatlarıyla birlikte yapacağız" dedi.
24.03.2024 Gündem
'Çocuklar için spor hayatın provasıdır'
'Çocuklar için spor hayatın provasıdır' Türkiye’de okul ve sporun bir arada yürütebileceğinin en güzel örneklerinden birisi olan Feyziye Mektepleri Vakfı Işık Okulları, Florya’daki yeni kampüsünde de aynı amaçla hareket etti. Vakıf Başkanı Akın Süel ile Yönetim Kurulu Üyesi Adnan Polat bu mükemmel düzeni nasıl kurduklarını MİLLİYET’e anlattı.
24.03.2024 Diğer
Şirketler Arası Basketbol Ligi’nde şampiyon Yıldız Takımı!
Şirketler Arası Basketbol Ligi’nde şampiyon Yıldız Takımı! Şirketler Arası Basketbol Ligi’nde (CBL) 78 şirket takım arasından şampiyon olan kulüp Yıldız Holding Basketbol Takımı oldu.
21.03.2024 Basketbol
SURVİVOR ÖDÜL OYUNU KAZANANI | Survivor All Star 2024 iletişim ödülünü hangi takım kazandı? Survivor eleme adayları belli oldu!
SURVİVOR ÖDÜL OYUNU KAZANANI | Survivor All Star 2024 iletişim ödülünü hangi takım kazandı? Survivor eleme adayları belli oldu! Survivor All Star 2024 yarışmasında hırs ve rekabet kaldığı hız kesmeden devam ediyor. Tüm dokunulmazlık oyunlarının tamamlanmasının ardından eleme adayları da netleşti. Erkek elemesinin gerçekleşeceği bu haftada 4 aday eleme potasında. Bu akşam ise yüksek motivasyon sağlayan iletişim ödülü için mücadele gerçekleşti. Kazanan takım iletişim ödülünün sahibi oldu. Survivor son bölüm gelişmeleri merak edilirken "Survivor iletişim ödülü oyununu hangi takım kazandı? Survivor eleme adayları kim oldu?" sorularının yanıtı araştırılmaya başlandı. İşte Survivor haftanın eleme adayları ve kazanan takım...
21.03.2024 Bilgi Rehberi
Bakan Özhaseki'den altılı masa eleştirisi! 'Seçim bitti; şimdi yeni yeni foyaları ortaya çıkmaya başladı'
Bakan Özhaseki'den altılı masa eleştirisi! 'Seçim bitti; şimdi yeni yeni foyaları ortaya çıkmaya başladı' Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Sakarya programı kapsamında iftarda düzenlenen Hendek Belediyesi'nin Kent Merkezi Dönüşüm Projesi tanıtım toplantısına katıldı. Düzenlenen toplantıya Özhaseki, Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, milletvekilleri, davetliler ile vatandaşlar katıldı.
18.03.2024 Gündem
Survivor All Star 2024'e Ogeday Girişken devam edecek mi? Acun Ilıcalı konseyde açıkladı
Survivor All Star 2024'e Ogeday Girişken devam edecek mi? Acun Ilıcalı konseyde açıkladı Survivor All Star 2024'te Ogeday Girişken arkadaşlarıyla vedalaşarak adadan ayrılmıştı. Acil durum konseyi yapıldı. Ogeday'ın yakın arkadaşları Yasin Obuz, Yiğit Poyraz ve Furkan Kızılay arkadaşlarıyla aralarında geçen diyalogları anlattı. Acun Ilıcalı da acil durum konseyi sonrası Ogeday ile konuştu. Haftanın ikinci eleme adayı belli oldu. İşte detaylar...
18.03.2024 Cadde
Erden Timur: Fenerbahçe'nin teklifini kabul ediyoruz!
Erden Timur: Fenerbahçe'nin teklifini kabul ediyoruz! Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur, Kasımpaşa maçının ardından açıklamalarda bulundu.
17.03.2024 Galatasaray
Ebrar Karakurt, Rusya'daki hayatını anlattı: Bir Türkiye değil
Ebrar Karakurt, Rusya'daki hayatını anlattı: Bir Türkiye değil Türk voleybolunun parlayan yıldızlarından Ebrar Karakurt, Lokomotiv Kaliningrad takımında sergilediği etkileyici performans ile dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor.
16.03.2024 Voleybol
Öykü Gürman: Bunu yapmazsam çok içimde kalır
Öykü Gürman: Bunu yapmazsam çok içimde kalır On parmağında on marifet desek yeridir… Şarkıcılık, oyunculuk, sunuculuk derken Öykü Gürman’ı son olarak bir türkü yarışmasında jüri üyesi olarak izledik. Yaptığı her işte başarıyı hedefleyen ve bunun için çok çalıştığını vurgulayan sanatçı ile hem iş hem özel hayatı hakkında konuştuk. Yeni şarkısı ''Ey halimi Soranım'' ile dinleyicilerinden yine tam not alan Öykü Gürman en büyük hayalini de Milliyet’ten Beste Sırapınar’a açıkladı.
15.03.2024 Gündem
Yemek kartı kullanımı hem şirketlere hem de çalışanlara kazandırıyor… İşte merak edilen avantajlı sistem!
Yemek kartı kullanımı hem şirketlere hem de çalışanlara kazandırıyor… İşte merak edilen avantajlı sistem! Şirketler için önemli bütçe avantajları sağlayan ve çalışanlar için de önemli bir motivasyon kaynağı olan yemek kartını daha yakından tanımak ister misiniz? İşte yemek kartı hakkında merak ettiğiniz her şey…
15.03.2024 Advertorial
Alexander Blessin: Gayet başarılı olduğumuzu düşüyorum!
Alexander Blessin: Gayet başarılı olduğumuzu düşüyorum! Union Saint Gilloise Teknik Direktörü Alexander Blessin, Fenerbahçe'yi 1-0 mağlup etmelerine rağmen Konferans Ligi'ne veda ettikleri maçtan sonra konuştu.
14.03.2024 Konferans Ligi
Kentte büyük heyecan! Yeni binanın tabelasına 'büyükşehir' yazıldı, beklenti yükseldi
Kentte büyük heyecan! Yeni binanın tabelasına 'büyükşehir' yazıldı, beklenti yükseldi Büyükşehir statüsünde olmayan kentte yeni belediye binasına asılan ‘Büyükşehir Belediyesi’ tabelasının ‘Büyükşehir’ kısmı sosyal medyada yapılan ‘Büyükşehir olduk’ paylaşımlarının ardından perdeyle kapatıldı. Konuya ilişkin belediyeden yapılan açıklamada geldi.
14.03.2024 Gündem
Sandıkta birliktelik mesajı
Sandıkta birliktelik mesajı CHP Genel Başkanı Özel “İttifak yaptığımız partilerin yöneticileri ile anlaşamamış olabiliriz ancak seçmen ile sandıkta bir araya gelecek anlayışa ihtiyaç var” dedi.
13.03.2024 Gündem
13 Mart 2024 Çarşamba burç yorumu - Günlük burç yorumları
13 Mart 2024 Çarşamba burç yorumu - Günlük burç yorumları Kazançlı durumlar var ! 13 Mart 2024 Çarşamba burç yorumu
12.03.2024 Astroloji
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten CNN Türk'te önemli açıklamalar: Sahanın ne söylediğini biliyoruz
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten CNN Türk'te önemli açıklamalar: Sahanın ne söylediğini biliyoruz AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik CNN Türk’te önemli açıklamalarda bulundu. Çelik, "Aday arkadaşlarımızın performansını tek tek çok iyi buluyoruz. Bu açıdan baktığımızda yükselen bir trend olduğunu da görüyoruz" dedi.
12.03.2024 Gündem
Güçlü motivasyon için 7 ipucu
Güçlü motivasyon için 7 ipucu Motivasyonu bir kez bulduğumuzda bu "motivasyonun" kalıcı olacağı anlamına gelmez. Motivasyon dalgalar halinde gelip gidebilir. İşte güçlü motivasyon için 7 altın kural...
11.03.2024 Milliyet Executive
‘Çeşme için şimdiden çalışmaya başladık’
‘Çeşme için şimdiden çalışmaya başladık’ CHP’den Çeşme Belediye Başkanlığı adaylığı çok konuşulan Lal Denizli, 14 yıllık siyasi geçmişi olduğunun altını çiziyor, “Şimdiden çalışmaya başladık bile” diyor.
9.03.2024 Ege
İstanbul'daki bisiklet organizasyonu Guinness Rekorlar Kitabı'na girdi!
İstanbul'daki bisiklet organizasyonu Guinness Rekorlar Kitabı'na girdi! Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak’ın 2024 yılını Hareketlilik Yılı ilan etmesinin ardından Türkiye’nin 81 ilinde etkinlikler düzenleyen Herkes İçin Spor Federasyonu, İstanbul’da gerçekleştirdiği etkinlikle Guinness Rekorlar Kitabı'na girdi. Beykoz Spor Ormanı'nda 1653 bisikletle "Dünyanın En Uzun Bisiklet Hattı" oluşturuldu.
9.03.2024 Diğer

Benzer Haber Etiketleri

Motivasyon ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.