Motogp

Motogp

Son dakika MotoGP haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan MotoGP gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan MotoGP haber sayfamızda...

Motogp

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 564 motogp haberi bulunmuştur.
MotoGP, 4.5 milyar dolara el değiştirdi
MotoGP, 4.5 milyar dolara el değiştirdi Formula 1’in sahibi Liberty Media MotoGP’yi 4,5 milyar dolara satın aldı.
2.04.2024 Otomobil
Şükrü Özyıldız'dan 'aşk' sorularına yanıt!
Şükrü Özyıldız'dan 'aşk' sorularına yanıt! Geçtiğimiz yaz aşk yaşamaya başlayan oyuncu Şükrü Özyıldız ve fenomen Sibil Çetinkaya, geçtiğimiz gün Armutlu'da bir mekan çıkışında objektiflere takıldı. Neşesi yerinde olan ikiliden Özyıldız, 'aşk' sorusunu cevapladı.
1.04.2024 Cadde
Sibil Çetinkaya ve Şükrü Özyıldız çölde aşk tazeledi
Sibil Çetinkaya ve Şükrü Özyıldız çölde aşk tazeledi Sibil Çetinkaya ile geçen yaz aşk yaşamaya başladığı Şükrü Özyıldız, Sri Lanka, Yunanistan, İtalya ve İsviçre’den sonra geçenlerde rotayı Katar’a çevirdi. İkili, kızgın kumlarda aşk tazeledi.
13.03.2024 Cadde
Toprak Razgatlıoğlu'nun hedefi dünya şampiyonluğu!
Toprak Razgatlıoğlu'nun hedefi dünya şampiyonluğu! Yamaha ile 4 yıllık birlikteliğini noktalayarak BMW’ye transfer olan Red Bull sporcusu Toprak Razgatlıoğlu, Berlin’deki lansmanda Milliyet’e özel açıklamalarda bulundu, "BMW’yi ilk kez dünya şampiyonu yapmayı bir görev olarak hissediyorum. Dünya şampiyonu olmadan bu markayı bırakmayacağım" diye konuştu.
21.01.2024 Motor Sporları
Jisbar’ın eğlenceli dünyası
Jisbar’ın eğlenceli dünyası  Fransız Pop Art sanatçısı Jisbar, İstanbul’dan ilham aldığı eserlerini Nişantaşı’ndaki Kalyon Kültür Taş Konak’ta sanatseverlerle buluşturuyor. Jisbar, ikonik figürlere farklı mesajlar yükleyerek yeniden yaratıyor.
15.11.2023 Gündem
Portekiz Grand Prix'sinde kazanan İtalyan Francesco Bagnaia
Portekiz Grand Prix'sinde kazanan İtalyan Francesco Bagnaia MotoGP'de sezonun ilk yarışı olan Portekiz Grand Prix'sinde kazanan İtalyan Francesco Bagnaia oldu.
26.03.2023 Motor Sporları
Lewis Hamilton Türkiye için kampanya başlattı! Formula 1 pilotları paylaştı
Lewis Hamilton Türkiye için kampanya başlattı! Formula 1 pilotları paylaştı Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve toplamda 10 ilimizi etkileyen depremin ardından Formula 1 pilotu Lewis Hamilton Türkiye için yardım kampanyası başlattı. Öte yandan diğer Formula 1 pilotlarından paylaşım geldi.
10.02.2023 Futbol
Razgatlıoğlu: 2023 için dersimize daha çok çalışacağız
Razgatlıoğlu: 2023 için dersimize daha çok çalışacağız 2021'de Dünya Superbike (WSBK) şampiyonu olan Razgatlıoğlu, "2021'de dünya şampiyonu olup 2022'de dünya ikincisi olmak tabii ki de kimsenin istediği bir şey değil ama biz dersimize daha çok çalışacağız 2023 için elimizden geleni yapıp, en iyisi için mücadele edeceğiz" dedi.
13.12.2022 Motor Sporları
Deniz Öncü'den MotoGP açıklaması! 'Hiçbir engel yok'
Deniz Öncü'den MotoGP açıklaması! 'Hiçbir engel yok' Türk motosikletinin en önemli temsilcilerinden biri olan Deniz Öncü, 2022 Moto3 Dünya Şampiyonası’nın ardından açıklamalarda bulundu. Öncü, MotoGP'de yarışmak ile ilgili heyecanlandıran açıklamalarda bulundu.
30.11.2022 Motor Sporları
Deniz Öncü, Red Bull KTM Ajo takımıyla anlaştı
Deniz Öncü, Red Bull KTM Ajo takımıyla anlaştı Türkiye’nin yetiştirdiği en yetenekli motosiklet sporcularından biri olan Red Bull sporcusu Deniz Öncü, gelecek sezon da MotoGP’nin alt serilerinden biri olan Moto3’te yarışacak.
29.09.2022 Motor Sporları
Deniz Öncü’den Moto 3’te sezonun ilk podyumu
Deniz Öncü’den Moto 3’te sezonun ilk podyumu Türk motosikletinin en önemli temsilcilerinden biri olan Deniz Öncü, 2022 Moto3 Dünya Şampiyonası’nda 12’nci yarış olan Britanya GP’de sezonun ilk podyumunu elde etti. Öncü, müthiş çekişmeye sahne olan yarışta damalı bayrağı üçüncü sırada geçti.
7.08.2022 Motor Sporları
Türk motor sporlarının en başarılı takımlarından Bitci Racing’de büyük heyecan
Türk motor sporlarının en başarılı takımlarından Bitci Racing’de büyük heyecan 2021 yılında kurulan ve ilk yılında Türkiye Pist, Karting ve Offroad Şampiyonaları’nda 3 pilotlar ve 2 takımlar olmak üzere toplam 5 şampiyonluk kazanma başarısı gösteren Bitci Racing, blockchain dünyasına adım atıyor.
24.06.2022 Diğer
Türk sporuna 140 milyon TL'lik yatırım
Türk sporuna 140 milyon TL'lik yatırım Bugüne kadar Türkiye’de 13 farklı spor takımı ve federasyon ile fan token projesi geliştiren Bitci, son 1,5 yıllık dönemde söz konusu organizasyonlara 140 milyon TL’nin üzerinde kaynak sağladı.
13.06.2022 Diğer
Böylesi pistlerde görülmedi! Moto GP'de akıl almaz olay
Böylesi pistlerde görülmedi! Moto GP'de akıl almaz olay MotoGP’de 2022 takviminin dokuzuncu yarışı Barcelona-Catalunya Pisti’nde yapıldı. Yarışın son turunda yaşanan akıl almaz olay ise damga vurdu
6.06.2022 Motor Sporları
Deniz Öncü, Endonezya Grand Prix’de sahne alıyor
Deniz Öncü, Endonezya Grand Prix’de sahne alıyor Türk motor sporlarının en önemli temsilcilerinden biri olan Red Bull sporcusu Deniz Öncü, 2022 Moto3 Dünya Şampiyonası’nda sezonun ikinci yarışına çıkıyor. Sezona iyi bir başlangıç yapan Deniz Öncü, 20 Mart Pazar günü saat 07.00’de koşulacak Endonezya Grand Prix’de zirvede yer almak için piste çıkacak. 2022 MotoGP sezonunun ikinci yarışı ise aynı gün saat 10.00’da koşulacak.
16.03.2022 Diğer
Katar’da MotoGP heyecanı
Katar’da MotoGP heyecanı Dünyanın en prestijli motosiklet pist yarışı Moto GP, bu yıl 4-6 Mart tarihleri arasında Katar’ın başkenti Doha’daki Lusail Yarış Pisti’nde yapılıyor.
3.03.2022 Motor Sporları
Dakar Rallisi’nde ilk haftayı Red Bull sporcuları lider tamamladı
Dakar Rallisi’nde ilk haftayı Red Bull sporcuları lider tamamladı Kazanmak kadar tamamlamanın da çok zor olduğu Dakar Rallisi’nde ilk haftayı Red Bull sporcuları lider tamamladı. Suudi Arabistan’daki dünyanın en zorlu yarışının yedinci gününün ardından otomobilde Red Bull sporcusu Nasser Al-Attiyah, motosiklette Red Bull sporcusu Sam Sunderland ve kamyon kategorisinde Kamaz Master pilotu Dmitry Sotnikov genel klasmandaki liderliğini sürdürdü. Yedinci günkü Riyadh etabında hafif araçlar kategorisinde Red Bull Off-Road Junior Team USA pilotu Seth Quintero üst üste dördüncü, toplamda altıncı etap galibiyetini elde etti. Yoğun yağış ve parkurun bozulması nedeniyle 101’inci kilometrede durdurulan motosiklet kategorisinde ise birinciliği Red Bull sporcusu Daniel Sanders aldı.
7.01.2022 Motor Sporları
Toprak Razgatlıoğlu: MotoGP’de savaş verebilirim
Toprak Razgatlıoğlu: MotoGP’de savaş verebilirim Türkiye'nin motor sporları alanında en yetenekli sporcularından olan 2021 Dünya Superbike Şampiyonu Toprak Razgatlıoğlu, "Eğer 2022’de de dünya şampiyonu olursam Superbike’da yapacak bir şey kalmıyor. MotoGP’ye gidip tekrar bir şampiyonluk mücadelesi vermeyi düşünüyorum" dedi.
20.12.2021 Futbol
Toprak Razgatlıoğlu: 'MotoGP’de savaş verebilirim'
Toprak Razgatlıoğlu: 'MotoGP’de savaş verebilirim' Türkiye'nin motor sporları alanında en yetenekli sporcularından olan 2021 Dünya Superbike Şampiyonu Toprak Razgatlıoğlu, "Eğer 2022’de de dünya şampiyonu olursam Superbike’da yapacak bir şey kalmıyor. MotoGP’ye gidip tekrar bir şampiyonluk mücadelesi vermeyi düşünüyorum" dedi.
20.12.2021 Motor Sporları
ÖZEL - Toprak Razgatlıoğlu: Hep babam için piste çıkacağım
ÖZEL - Toprak Razgatlıoğlu: Hep babam için piste çıkacağım Dünya Superbike Şampiyonası’nda zirveye çıkarak ilki başaran Red Bull sporcusu Toprak Razgatlıoğlu, “Rahmetli babam benim için her şeyini geride bıraktı. Bundan sonraki kariyerimin tamamına da babam için çıkacağım” diye konuştu.
5.12.2021 Motor Sporları
Son dakika: Milli motosikletçi Toprak Razgatlıoğlu dünya şampiyonu oldu
Son dakika: Milli motosikletçi Toprak Razgatlıoğlu dünya şampiyonu oldu Gelen son dakika haberine göre; Milli motosikletçi Toprak Razgatlıoğlu, Dünya Superbike Şampiyonası'nda 2021 yılı dünya şampiyonu oldu. Sezonun son ayağında Endonezya'daki ilk yarışı ikinci sırada bitiren Toprak Razgatlıoğlu, Dünya Superbike Şampiyonası'nda şampiyon olan ilk Türk motosikletçi olarak tarihe geçti
21.11.2021 Motor Sporları
MotoGP efsanesi Valentino Rossi pistlere veda etti
MotoGP efsanesi Valentino Rossi pistlere veda etti İtalyanların dünyaca ünlü motosiklet sürücüsü Valentino Rossi, pistlere veda etti.
15.11.2021 Motor Sporları
MotoGP Valencia Grand Prix'sini Ducati pilotu Bagnaia kazandı
MotoGP Valencia Grand Prix'sini Ducati pilotu Bagnaia kazandı MotoGP Dünya Şampiyonası'nda yılın 18. ve son yarışı Valencia Grand Prix'sini, Ducati Lenovo takımının İtalyan pilotu Francesco Bagnaia kazandı.
14.11.2021 Motor Sporları
Marquez, MotoGP'de sezonu kapattı
Marquez, MotoGP'de sezonu kapattı Görme sorunu yaşayan Marc Marquez, MotoGP'de sezonu kapattı
9.11.2021 Motor Sporları
Marc Marquez podyumun zirvesine geri döndü
Marc Marquez podyumun zirvesine geri döndü Dünyanın en büyük motor sporları organizasyonlarından biri olan MotoGP’de 2021 takviminin 16. yarışını Red Bull sporcusu Marc Marquez kazandı. 2019 yılındaki sakatlığı sebebiyle uzun süre pistlerden uzak kalan Marquez, üst üste ikinci galibiyetine imza atarak zirveye de dönüş yapmış oldu.
25.10.2021 Motor Sporları

Benzer Haber Etiketleri

Motogp ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.