Futbol Mourinho kayıplara karıştı!

Mourinho kayıplara karıştı!

29.08.2018 - 16:16 | Son Güncellenme:

Jose Mourinho’nun Manchester United idmanına katılıp katılmadığı, İngiltere’de tartışma konusu oldu.

Mourinho kayıplara karıştı

Onur Dinçer / Skorer Dış Haberler

Haberin Devamı

Manchester United Teknik Direktörü Jose Mourinho’nun takımdaki durumu merak konusu olmayı sürdürüyor. Premier Lig ekibinin deneyimli çalıştırıcısı takımının geçtiğimiz günlerde sahasında Tottenham’a 3-0 mağlup olduğu maçın ardından basın toplantısını, gazetecilerle tartışarak terk etmişti.

Kırmızı-beyazlılar ligde üst üste ikinci yenilgisini alırken, Manchester United Teknik Direktörü’nün üzerindeki baskı artmaya başladı. Portekizli hocanın bugünkü takım idmanına katılıp katılmadığı tartışma konusu oldu. The Sun Mourinho’yu her zaman tesislere getiren şöförün aracıyla bugün antrenmana yalnız geldiğini, bu yüzden teknik adamın katılmadığını öne sürdü.

Daily Mail de Mourinho’yu getiren aracın içinde teknik adam olmadan tesislere girdiğini doğruladı. Ancak buna karşın kendisi görülmese de, Jose Mourinho’nun tesislerde olduğunu savundu. Son 26 yıldaki en kötü lig başlangıcını yapan Manchester United, Pazar günü deplasmanda Burnley ile karşı karşıya gelecek.

Haberin Devamı

Burnley ile oynanacak bu maçın teknik direktörün geleceğini şekillendireceği belirtiliyor. Kötü bir sonuç alınması durumunda Jose Mourinho ile yolların ayrılacağı iddia ediliyor.