Müdahale

Müdahale

Son dakika müdahale haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan müdahale gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan müdahale haber sayfamızda...

Müdahale

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 81.157 müdahale haberi bulunmuştur.
Senad Ok'tan İsmail Kartal'a sert sözler! 'Okan Buruk'tan iyi olduğunu göstermek için Fenerbahçe'yi yaktı'
Senad Ok'tan İsmail Kartal'a sert sözler! 'Okan Buruk'tan iyi olduğunu göstermek için Fenerbahçe'yi yaktı' Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi Çeyrek Final rövanşında Olympiakos'a elenerek Avrupa'ya veda etti. Milliyet Gazetesi muhabiri Senad Ok, mücadele sonrası sarı-lacivertli ekipteki gelişmeleri değerlendirdi ve İsmail Kartal'a sert eleştirilerde bulundu.
19.04.2024 Fenerbahçe
Herkesi şoke eden ameliyat izleri! 'Birçok kişinin ölümüyle sonuçlandı'
Herkesi şoke eden ameliyat izleri! 'Birçok kişinin ölümüyle sonuçlandı' Samsun’da İkiztepe Höyüğü arkeolojik kazılarında bulunan 5 bin yıl öncesine ait kafatasındaki ameliyat izleri vatandaşların ilgisini çekiyor.
19.04.2024 Gündem
Fenerbahçe'nin Olympiakos'a elenmesinin ardından ilginç sözler: İsmail Kartal Süper Lig'i istiyor!
Fenerbahçe'nin Olympiakos'a elenmesinin ardından ilginç sözler: İsmail Kartal Süper Lig'i istiyor! UEFA Konferans Ligi'nde Fenerbahçe, Olympiakos'a penaltılarda elenerek organizasyona veda etti. Spor yazarları zorlu müsabakayı değerlendirdi.
19.04.2024 Fenerbahçe
Aksaray’da kontrolden çıkan yolcu otobüs bahçe duvarına çarptı: 8 yaralı
Aksaray’da kontrolden çıkan yolcu otobüs bahçe duvarına çarptı: 8 yaralı Aksaray'da önüne aniden bir otomobilin geçmesi üzerine fren yapan tıra, arkadan gelen yolcu otobüsü çarptı. Çarpmanın etkisiyle kontrolden çıkan otobüs bir fabrikanın bahçe duvarına çarparak durabildi. Kazada otobüs sürücüsüyle birlikte toplam 8 kişi yaralandı.
19.04.2024 Gündem
Bakan Koca, AB Komisyonu Üyesi Stella Kyriakides ile görüştü
Bakan Koca, AB Komisyonu Üyesi Stella Kyriakides ile görüştü Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Avrupa Birliği (AB) Komisyonu'nun sağlık ve gıda güvenliğinden sorumlu üyesi Stella Kyriakides ile bir araya geldi.
18.04.2024 Gündem
Heimlich manevrası yaparak öğrenciyi kurtaran öğretmen: İkimiz de rahat nefes aldık
Heimlich manevrası yaparak öğrenciyi kurtaran öğretmen: İkimiz de rahat nefes aldık Isparta’da boğazına şeker kaçan ilkokul öğrencisi Heimlich manevrası ile kurtaran öğretmen Özlem Kara, "Heimlich manevrası yaptım ve cismin çıktığını gördük ikimizde rahat bir nefes aldık. Hayat kurtarmak çok mutluluk verici” dedi.
18.04.2024 Haberler
Kocaeli'de markette korkutan yangın
Kocaeli'de markette korkutan yangın Kocaeli'nin İzmit ilçesinde bulunan bir markette büyük yangın çıktı. Bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.
18.04.2024 Gündem
İki kardeşi 9 gün arayla ölüme götüren neden! Her şey bir anda yaşanan nefes darlığı ile başladı
İki kardeşi 9 gün arayla ölüme götüren neden! Her şey bir anda yaşanan nefes darlığı ile başladı Muğla'nın Menteşe ilçesinde, babasına ait evde nefes egzersizi yaptığı sırada rahatsızlanarak hayatını kaybeden Serbest Dalış Milli Takım sporcusu Serkan Toprak'ın (45) kardeşi Burak Toprak (35) da Afyonkarahisar'da yaşamını yitirdi. Ağabey ve kardeşin 9 gün arayla aynı sağlık sorunu nedeniyle ölmesi üzüntü yarattı.
18.04.2024 Gündem
2 hafta önce aldığı eğitimle öğrencinin hayatını kurtardı
2 hafta önce aldığı eğitimle öğrencinin hayatını kurtardı Isparta'da Hafız Demiralay İlkokulu'nda öğretmen Özlem Kara, 2 hafta önce İlk Yardım Eğitimi Merkezi'nden aldığı acil müdahale eğitimi sonrasında okulunda nefes borusuna şeker kaçan öğrenciyi 'Heimlich' manevrasıyla kurtardı. O anlar güvenlik kameralarına yansıdı.
18.04.2024 Haberler
Oğluyla birlikte 4 kişiyi öldürdü: Bir rüyadaydım
Oğluyla birlikte 4 kişiyi öldürdü: Bir rüyadaydım Küçükçekmece Adliyesi önünde 4 kişinin öldüğü 6 kişinin yaralandığı çatışmayla ilgili davada mütalaa açıklandı. Tüfekle 4 kişiyi vurarak öldüren Beşir Karadeniz ve onunla eylem birliği içerisinde bulunduğu öne sürülen oğlu Bekir Karadeniz hakkında 3 kez ayrı ayrı müebbet hapis cezası ile 3 kişiyi yaraladıkları gerekçesiyle de 10 yıl 6 aya kadar hapisle cezalandırılmaları talep edildi. Beşir Karadeniz'in ayrıca 'Olası kastla adam öldürme' suçundan da 25 yıla kadar cezalandırılması istendi.
18.04.2024 Haberler
Öğluyla birlikte 4 kişiyi öldürdü: Bir rüyadaydım
Öğluyla birlikte 4 kişiyi öldürdü: Bir rüyadaydım Küçükçekmece Adliyesi önünde 4 kişinin öldüğü 6 kişinin yaralandığı çatışmayla ilgili davada mütalaa açıklandı. Tüfekle 4 kişiyi vurarak öldüren Beşir Karadeniz ve onunla eylem birliği içerisinde bulunduğu öne sürülen oğlu Bekir Karadeniz hakkında 3 kez ayrı ayrı müebbet hapis cezası ile 3 kişiyi yaraladıkları gerekçesiyle de 10 yıl 6 aya kadar hapisle cezalandırılmaları talep edildi. Beşir Karadeniz'in ayrıca 'Olası kastla adam öldürme' suçundan da 25 yıla kadar cezalandırılması istendi.
18.04.2024 Gündem
İran'da uçaksavar sesleri!
İran'da uçaksavar sesleri! Irak'ın başkenti Bağdat'ın güneyinde yer alan Necef'teki havalimanında Çarşamba akşamı kaydedilen görüntüler, bir anda gözlerin geçmişte İran karşıtı gösterilere ev sahipliği yapmış şehre çevrilmesine yol açtı.
18.04.2024 Haberler
İzmir'de fabrika yangını! Çok sayıda ekip sevk edildi
İzmir'de fabrika yangını! Çok sayıda ekip sevk edildi İzmir'in Çiğli ilçesinde Atatürk Organize Sanayi bölgesinde saat 05.30 sıralarında yangın çıktı. Yangının kauçuk fabrikasında başlayıp, plastik fabrikasına sıçradığı öğrenildi. Yangına, çevre ilçelerden çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Ekiplerin müdahalesi sürüyor.
18.04.2024 Haberler
İzmir'de 2 fabrikada yangın! Çok sayıda itfaiye ekibi müdahale ediyor
İzmir'de 2 fabrikada yangın! Çok sayıda itfaiye ekibi müdahale ediyor İzmir'de 1'i kauçuk, 1'i plastik olmak üzere 2 ayrı fabrikada yangın çıktı. İhbar üzerine bölgeye gelen ekipler yangına müdahale ediyor.
18.04.2024 Gündem
İzmir'de yaşadığı apartmanda saldırıya uğradı! Sesini duyurmak için pankart astı
İzmir'de yaşadığı apartmanda saldırıya uğradı! Sesini duyurmak için pankart astı İzmir'de 19 yıldır yaşadığı apartmanın görevlisi Maşallah Baltacı (47) tarafından darbedildiğini iddia eden site sakini Aysun Bodur (55), sesini duyurmak için oturduğu daireye pankart asıp, yaşadıklarını anlattı. Bodur, darp raporu alıp, apartman görevlisinin işine son verilmesini isterken, Baltacı ise hakkındaki iddiaları reddetti.
17.04.2024 Gündem
Esenyurt'ta fabrika yangını! Çok sayıda ekip sevk edildi
Esenyurt'ta fabrika yangını! Çok sayıda ekip sevk edildi Esenyurt'ta bir fabrikada çıkan yangın yaklaşık 2 saatlik müdahale ile kontrol altına alındı. Fabrikayı saran alevler dron ile görüntülendi.
17.04.2024 Gündem
Feci olay! Yediği elma 14 yaşındaki çocuğun sonu oldu
Feci olay! Yediği elma 14 yaşındaki çocuğun sonu oldu Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde, yediği elmanın nefes borusunu tıkadığı Mahmut İçim (14) hayatını kaybetti.
17.04.2024 Gündem
4 yaşındaki Asel annesinin yanında dehşeti yaşadı! 'Çok korktum, canımı acıttı'
4 yaşındaki Asel annesinin yanında dehşeti yaşadı! 'Çok korktum, canımı acıttı' Adana’da bayram ziyareti sonrası sokakta Rottweiler cinsi köpeğin saldırısına uğrayan ve bacağına 15 dikiş atılan Asel Uğraş (4), "Köpek önce anneme saldırdı sonra beni ısırdı. Çok korktum, canımı acıttı" dedi.
17.04.2024 Gündem
ÖZEL | Ali Palabıyık: Yabancı VAR hakemi kaçınılmazdı! Yabancı hakemi de göreceğiz
ÖZEL | Ali Palabıyık: Yabancı VAR hakemi kaçınılmazdı! Yabancı hakemi de göreceğiz FIFA kokartlı eski hakem Ali Palabıyık, Skorer’den Nergis Aşkın’a özel açıklamalarda bulundu. Ali Palabıyık son dönemde yeni alınan yabancı VAR kararını değerlendirdi.
17.04.2024 Futbol
Trump isyan etti! 'Sus payı' davasında ilk jüri üyeleri seçildi
Trump isyan etti! 'Sus payı' davasında ilk jüri üyeleri seçildi Eski ABD Başkanı Donald Trump’a yönelik tarihi “sus payı” davasında 12 kişilik mahkeme jürisinin 7 üyesinin seçimi tamamlandı. Trump ise sosyal medyadan yaptığı açıklamada, hakkındaki konuşma yasağına isyan etti.
17.04.2024 Dünya
Arda Güler şampiyon takıma gidiyor! İşte Real Madrid'de Florentino Perez'in kararı
Arda Güler şampiyon takıma gidiyor! İşte Real Madrid'de Florentino Perez'in kararı Real Madrid'deki geleceği merak konusu olan Arda Güler için Avrupa devleri sıraya girdi. İspanyol devinde forma şansı bulmakta zorlanan genç yetenek şampiyon takıma gidebilir. İşte detaylar...
16.04.2024 İspanya La Liga
Giderek yaygınlaşıyor! D vitamini eksikliği bile kulakta çınlama yapabiliyor
Giderek yaygınlaşıyor! D vitamini eksikliği bile kulakta çınlama yapabiliyor Yaşam kalitesini düşürebilecek şiddete ulaşabilen kulak çınlaması genellikle dış kulak yolundaki kir gibi basit ve kolayca müdahale edilebilen nedenlerden kaynaklansa da bazen ciddi bir hastalığa da işaret edebiliyor. Prof. Dr. Dilaver Özturan, kulak çınlamasına dair merak edilenleri anlattı.
16.04.2024 Genel Sağlık
Eyüpspor'dan Murat Özkaya açıklaması: Galatasaray taraftarı olduğunu hiç saklamadı
Eyüpspor'dan Murat Özkaya açıklaması: Galatasaray taraftarı olduğunu hiç saklamadı Eyüpspor Başkanı Murat Özkaya'nın Alanyaspor - Galatasaray maçını tribünden takip etmesi gündem olmuştu. Konu hakkında İstanbul ekibinden açıklama geldi. İşte detaylar...
16.04.2024 Galatasaray
Kerem Aktürkoğlu'ndan 'ayet'li paylaşım: Rabbin hatrına sabret
Kerem Aktürkoğlu'ndan 'ayet'li paylaşım: Rabbin hatrına sabret Galatasaray'da Alanyaspor maçındaki futboluyla eleştirilere hedef olan milli oyuncu sosyal medya hesabından paylaşım yaptı.
16.04.2024 Galatasaray
Filenin Sultanları'nın kadrosu açıklandı! Alexia Carutasu ilk kez davet edildi
Filenin Sultanları'nın kadrosu açıklandı! Alexia Carutasu ilk kez davet edildi A Milli Kadın Voleybol Takımımızın 2024 Voleybol Milletler Ligi geniş kadrosu açıklandı. VakıfBank'tan ayrılan ve Galatasaray'a transfer olan Carutasu ilk kez kadroya davet edildi. Öte yandan Melissa Vargas ve Carutasu ile ilgili kuralın detayı ortaya çıktı.
16.04.2024 Voleybol

Benzer Haber Etiketleri

Müdahale ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.